עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רציתי לדעת איזה באיזה מהירות עובד המעבד, בMHZ... והוא 64 ביט נכון... אז חייב וינדוס 64 ביט? תודה רבה. אלי.

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by sherlock1212,

אם יש לי כרגע במחשב שני כרטיסי זיכרון במהירות 1333MHz כל אחד של 2GB ואני רוצה לשדרג ל8GB(להוסיף עוד שני כרטיסים של 2GB של 1600MHz) האם הזיכרון יפעל לפי המהירות האיטית? או שכל דואל צ'אנל פועל בנפרד ואז יהיה 4GB שיעבדו במהירות 1333 ועוד 4GB שיעבדו במהירות 1600? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by OgANDi_BoY,

בדקתי בתוכנה CPU-Z לגבי הזיכרונות שלי וכתוב לי שם שיש לי זיכרונות DDR-SDRAM מהירות 133MHZ מה זה אומר? יש לי זיכרון SDRAM או DDR לגבי פרטים על המחשב זה לוח אם של MSI דגם 6566E מעבד פנטיום 4 1.8 בתודה יתיר

• 12 תגובות
    • 588 צפיות
  4. יש לי Supertalent 800 CL4-4-3-8 - OC, 1X2GB. ה- CPU-Z אומרת: והסנדה: 1. האם אלו המספרים רק בגלל הגבלות של מעבד או משהו כזה? מדוע אין המערכת מנצלת את היכולות של הזכרון במלואן? 2. ה- FSB:DRAM הוא 4:5, מה לשנות כדי שיהיה 1:1? תודה!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by noamb,

היי, אני מעוניין לקנות זכרונות OCZ בגודל שך 4GB. ראיתי שקיימות גרסאות של 800MHZ ב-CL4 ולעומת זאת 1000MHZ ב-CL5. מה המשמעות מבחינת מהירות הקריאה? האם יש עדיפות ל-1000? תודה

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by Eldad5550,

יש מצב בכלל שהמחיר הגבוה שלו ירד מתישהו? והכוונה לא ל 100 200 שח אלא למחיר נורמלי של לפחות 1900- 2000 ? אם אינטל יחליטו להוריד את המחיר וזה בספק אם זה יקרה , אז החנויות אמורות להוריד גם מחירים למרות שרכשו מהייצרן במחירים גבוהים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. (המחירים נלקחים מהחנות TMS) מדוע הזיכרון הזה: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5 עולה רק 357 ש"ח, בעוד שהזיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 עולה 383 ש"ח,כאשר ככל הידוע לי G.skill חברה יותר איכות מTranscend. מה ההבדל בין הזיכרון הראשון לשני שעושה אותו זול יותר?האם יש בכלל הבדל?

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by Palsar,

בכתבה : http://hwzone.co.il/news/1184836183/37588/ כתוב שהQX6850 יתומחר במחיר של 999$ בחו"ל ובכל מקום כמעט שמצאתי הוא עולה 1300$+ האם מישהו מכיר מקום שהוא נמכר ב999$?

• 10 תגובות
    • 600 צפיות
  10. היי הבנתי שחודש הבא צפוי ירידה משמעותי במחירי החומרה ובמיוחד בזכרונות ומעבדים האם זה נכון או שזו סתם שמועה?? ואים כן אז ידועה לכם במה ובכמה??

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by Kukishin,

ראיתי אתר בשם CLUBIT.COM שהמחירים שם זולים ב40% מבארץ אחרי משלוח ומע"מ. מישהו אולי שמע על זה יודע משהו, כדאי?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  12. אני לפני קניית מחשב חדש עם זיכרון של 4G והשוותי מחירים של כמה חנויות. נתקלתי במשהו מוזר, Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 שנמכר ב500 ש"ח (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31075) לעומת 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 DDR III 1600Mhz שנמכר ב670 ש"ח בKSP http://ksp.co.il/gourl.php?uin=9214 . האם זה אותו מוצר? אם לא, מה ההבדלים ביניהם ובמה כדאי לי לבחור? האם הפרש המחירים הזה הגיוני נוכח זה שKSP אמורה להיות אחת החנויות הזולות ביותר וזה שpandas יקרה מKSP בכל שאר רכיבי המחשב? ובכלל, האם קנייה של המוצר הנ"ל משתלמת וטובה למחשב חדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by h0e,

שלום במאמץ עילאי לשדרוג המחשב הנוכחי שלי למקסימום היכולת שלו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מחירי הזכרון מסוג DDR. האם המחירים של זכרון זה התחילו לעלות בגלל חוסר שימוש במערכות מחשב חדשות? המחשב שלי כרגע בנוי על לוח עם תושבת AMD 939 חיכיתי לזמן שהמעבדים לתושבת 939 יתחילו לעלות במחיר במקום לרדת, וזה באמת קרה לפני כמה חודשים. האם הדבר כבר קרה עם הזכרונות מסוג DDR? אם לא, מתי אתם חושבים שהמחירים יתחילו לעלות במקום לרדת? שאלה קטנה נוספת, בזכרונות של OCZ, מה הסוג ההכי טוב? האם Platinum > Gold? לא הצלחתי למצוא השוואה באתר שלהם. מה הזכרון שלהם שנחשב הכי טוב שנמכר בארץ? (מסוג SDRAM DDR כמובן) תודה מראש, נעם.

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  14. (מקווה שזה המקום הנכון לפוסט) אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב עם השקעה של עד 10 אלף שח. אני עצמאית והמחשב הוא כלי העבודה היום יומי שלי, אני עושה הרבה Multi tasking עם תוכנות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו לפעמים והבן זוג כבר בונה עליו לגיימניג. דרוש לי מחשב חזק להרבה שנים (הקיים שלי כבר בן 7 ועדיין סוחב). נאמר לי כי בסביבות אוגוסט יש איזה כנס אי שם בו מציגים את הדור החדש של המעבדים ואחריו בדר"כ יורדים המחירים. אני רוצה לקנות מעבד i7 הכי חזק שיש שהוא עדיין במחיר שפוי (שפוי פלוס גם בסדר אם נכנס בתקציב). ראיתי שיש כבר מעבדים עם 8 ליבות עם נתונים יפים. בין 15MB ל 20MB זכרון מטמון כבר יש קפיצה כפולה במחיר (6 ליבות ו 8 ליבות בהקבלה). האם ידוע למישהו בהסתמך על שנים קודמות או ניסיון שאכ…

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו המעבד החזק ביותר שהלוח שלי יפעיל ? הלוח שלי הוא soket478 ו533 mhz תודה

• 52 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by uguru1969,

שאלה עקרונית : בהנחה שאני רוכש מבד אינטל בחול במצב "box", האם אוכל לממש את האחריות של ה-3 שנים בארץ ?? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by alon1982,

האם המכפלה של המעבד הנ"ל פתוחה ? ואם יש אתרים בהם מסקרים את המעבד ? עם השוואה למעבדים אחרים של AMD ?( יש לי AMD 3200 ) ... תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by TapUdi,

אני למעשה בהתלבטות קשה לגבי מספר לוחות ורציתי את דעתכם EPOX EP-8K9A2+ KT 400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro או MSI KT4 ULTRA -SR או Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 תודה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום רב, נכנסתי לאתר של ksp והסתכלתי על לוחות האם שמוצעים עבור מחשבי Haswell יש מבחר של 3 יצרנים: Gigabyte, arsock , intel יש משהו כמן 15-20 דגמים בכל הלוחות שראיתי יש רק 2 סלוטים של זכרונות שאלתי היא: במחשב שיש לי יש 4 סלוטים. שאלתי היא: האם עכשיו הסטנדרט זה רק 2 סלוטים של זכרונות בלוחות האם החדשים ? \ היחסרון הוא כמובן כשחושבים על הרחבה: אם קניתי עכשיו לוח עם זיכרון של 4GB ואני ארחיב ל 16 בעתיד ויש לי 2 סלוטים, אז אני לא אוכל להשתמש בזכרוןן של 4GB שברשותי בברכה דן שמשוני

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by yotam1983,

שלום לעוזרים, ברצוני לרכוש מעבד חדש. ברשותי מעבד מסוג +Athlon 64 3200 . לוח האם שלי הוא של ג'יגהבייט, התושבת של המעבד היא 939. הזכרונות שלי הם מסוג 3 ג'יגה של DDR 1. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא פוטושופ ומשחקים. (ברשותי כרטיס מסך מסוג GT9800 ). השאלה שלי היא כזו: 1. מהו המעבד המתקדם ביותר כיום המתאים לתושבת שלי? והיכן אפשר לקנות אותו? 2. האם שווה לי לקנות לוח אם חדש וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המעבד לדור החדש? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח (גמיש) תודה מראש, יותם

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by guy86222,

הזמנתי מחשב בחנות מחשבים כולשהיא דרך האינטרנט, עם מפרט ספציפי ומפורט.. כצפוי, המחשב הגיע עם מפרט שונה. הייתי אמור לקבל מעבד 3 GHZ, וקיבלתי מעבד 1.8 GHZ. כול מה שלמנהל החנות היה לומר זה שאמנם לא היה בסדר ששינו את המפרט בלי להודיע מראש, אך הם למעשה צ'יפרו(!!) אותי.. כי הרי הם שמו לי מעבד 1.8 GHZ אבל מסוג חדש והרבה יותר מודרני ומשוכלל שיש לו פרונטים וניוטרונים ופצצות מרגמה .. השאלה היא, האם הוא צודק או שהוא מרמה? כי לאדם הפשוט, זה שקצת מבין אבל לא יותר מדי.. מעבד של 3 ג'יגה הרץ אמור לעבוד יותר מהר מ1.8 ג'יגה הרץ.. אז על מה מנהל החנות מדבר? מה שהזמנתי : Intel® Celeron 3.0GHZ LGA775 64BIT 512kb cache , 533 Mhz FSB SPEED מה שקיבלתי : Intel® Celeron 1.8GHZ LGA775 64BIT 512kb ca…

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by niva401,

האם WINDOWS XP 32bit יודע לנצל מעבד 4 ליבות (או מקסימום 2 ליבות)?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by pinkmasta,

לפי מה שהבנתי אין DUAL DDRAM עם מעבדי 64 ביט האם הדבר נכון ? תשובה קצרה תעזור נורא בלי הפניה לכתבות בנות 20 עמודים מחכה לתשובה תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by fantax,

באיזו טכנולוגיה מיוצר המעבד הזה 90 או 130 ננומטר ? האם יכול להיות אותו מעבד שמיוצר בטכנולוגיה שונה? תודה

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by hostp013,

איך מעבד amd am2 3800 ? ועם הוא עדיף על intel pd 805

• 7 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים