מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
- 

האם יש הבדל בין nForce 3 250GB ל-nForce 3 ultra ? מה יותר טוב?
- 

- 1 תגובה
 - 652 צפיות

- 

- 

שלום לכולם :-) אפשר לקבל הסבר על זכרונות הXDR/2 של ראמבוס? לאילו לוחות הם מתאימים? ביצועים?
- 

- 1 תגובה
 - 481 צפיות

- 

- 

Gigabyte GA-8PE667PRO ASUS P-4PE/L מישהו יודע איזה מהלוחות עם ביצועים יותר טובים, יותר טוב לאוברקלוק, יותר יציב?? תודה מראש
- 

- 1 תגובה
 - 750 צפיות

- 

- 

שלום לכולם ! יש לי מעבד intel E6600 אני צריך לוח אם וזכרון (2GB) חשבתי על asus p5b deluxe וזכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK אבל הבנתי שאין את הזכרון כרגע במלאי יש למישהו רעיון לזכרון אחר באותה רמה . תודה מראש
- 

- 1 תגובה
 - 492 צפיות

- 

- 

שלום, לפני כמה זמן כבר נשרף במחשב ישן (7 שנים יש לו..) הלוח אם מכיוון שהייתי דפוק ושמתי לו זכרונות של DDR2 אז השאלה שלי היא איך אני יודע אם הזכרונות נהרסו גם או לא? (אם הם לא נהרסו אני יכול להשתמש בהם במחשב שלי אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם שום נזק למחשב כי הוא יותר חשוב מהמחשב של הלפני 7 שנים חח) איזה עוד חלקים יכלו לההרס חוץ מהלוח? תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 579 צפיות

- 

- 

האם אפשר להוסיף זיכרון DDR2 667 ללוח שתומך בDDR 400 ? ואם אפשר לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 ללוח שתומך בSATA ? השאלה האם זה אפשרי פיזית ואם כן האם לא יהיו בעיות שיופיעו בהפעלה??
- 

- 1 תגובה
 - 534 צפיות

- 

- 

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אם לא, תפנו אותי למתאים. בכל אופן, יש לי מחשב שנאלץ לעבור פירמוט והתקנת "חלונות" מחדש. הבעיה היא שהכונן C: מחובר בכבל ATA שהבנתי שזה גם SATA או משהו כזה. יש כונן קשיח נוסף שמחובר בIDE. הבעיה היא שכדאי להתקין את ה"חלונות" על הC: צריך להתקין את הDRIVER SATA אבל הכונן פלופי שלי לא עובד. יש לי כנראה את הDRIVER גם על CD אבל הוא מתעקש שזה יהיה מה A: (כשלוחצים F6 בזמן שהCD של ה"חלונות" בפנים). מה עושים? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 505 צפיות

- 

- 

לוח אם עם AGP כפול8, ותומך בזכרונות DDR 2 החדשים עדיף ASUS
- 

- 1 תגובה
 - 664 צפיות

- 

- 

כיצד אני יודע עד איזו מהירות זכרון מסויים יפעל על לוח מסוים? למשל הלוח הבא - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 רשום Supports dual channel DDR266/333/400 Max 4GB ועדיין ראיתי בפורומים אנשים שמים עליו זיכרון של 500 ויותר מגה הרץ...
- 

- 1 תגובה
 - 501 צפיות

- 

- 

שלום יש לי מחשב AMD 64 3000 עם לוח של MSI NEO2PLATINUM ושני סטיקים של CEON 400mhz 2ץ5-3-3-8 ושנים של SUMSUNG 333mhz 3-3-3-8 כל סטיק 256 וביחד 1GB שהמחשב עולה הוא מראה 1GB במהירות 166mhz האם זה תקין? איך ניתן לבדוק שהזכרון באמת עובד בדואל? והאם כדאי להוריד את הזיכרון הוירטואלי לגמרי?
- 

- 1 תגובה
 - 473 צפיות

- 

- 

תוכנה שתציג לי נתונים על המחשב. שאלה נוספת... יש לי AMD ATHLON XP 1700 והבנתי שהדגם הזה תומך ב-OC רציני. מה עליי לעשות כדי להאיץ אותו ואיך אוכל לקרר אותו בלי להביא אינסטלטור?
- 

- 1 תגובה
 - 461 צפיות

- 

- 

אני רכשתי זכרונות g skill עם תזמונים 2.5-3-3-6 בגלל שלחנות לא היה את הדגם הנ"ל אז במקום רכשתי זכרונות ocz 3-4-4-8 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 מדובר פה בזכרונות 2 גיגה של ddr האם יש פה נפילת ביצועים רצינית ? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 617 צפיות

- 

- 

אני מתכנן בזמן הקרוב להחליף את המחשב שלי, ובגלל שבמפרט הכל בעצם מתבסס על המעבד רציתי לשאול אם אמור לצאת בקרוב מעבד חדש ששווה לחכות לו ואם לא איזה מעבד מומלץ כיום לקנות? תודה רבה.
- 

- 1 תגובה
 - 659 צפיות

- 

- 

שלום שמתי לב שכולם מציאים את: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר 700 שח ומצד שני ראית גם את PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 2 סטיקים במחיר של מחיר 700 שח אגב יש עוד חנויות שראיתי את 800 MHZ ב-700 שח מעוניין לדעת על מערכת של 6600 ללא OC מה יתן לי מבחינת ביצועים שניהם אגב אותו מחיר ואותו CL5
- 

- 1 תגובה
 - 468 צפיות

- 

- 

דגמי המעבדים הניידים בדור החדש של אינטל נחשפים תודות לשקופיות מודלפות עדכניות, ונראה שגם בגזרה זו לא נראה שינויים מרחיקי לכת לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-הניידים-הדגמים-שבדרך-נחשפים/
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !
- 

- 1 תגובה
 - 1.4k צפיות

- 

- 

עד כמה הם קריטיים, ומה הערכים הסבירים שלהם. בנוסף לזה, איפה לאזעזל אני יכול לבדוק בוינדוס T1\T2 ? (ב EVEREST המידע לא ברור).
- 

- 1 תגובה
 - 668 צפיות

- 

- 

יש לי זכרון OCZ DDR3 1600 PLATINUM CL7. הוא מגיע בסטוק במהירות 1066,העלתי בביוס ל 1600 בלי לשנות את ה תזמונים והמתח,זאת אופציה אוטומטית לבחירה בין 866 ל 1600. המתח של DIMM עלה ל 1.79... השאלה אם זה בסדר להשאר במתח כזה,או שצריך להוריד אותו ל 1.65?
- 

- 1 תגובה
 - 749 צפיות

- 

- 

יש לי שרת dell sc1425 ואני די מנצל את כל הזכרון שלו 2G נותרו לי עוד 2 סלותים פנויים איזה זכרונות אני צריך לקנות בשביל השרת ? זה כמו זכרונות של PC ? ומה צריכה להיות העלות שלהם ?
- 

- 1 תגובה
 - 430 צפיות

- 

- 

היי, הייתי מעוניין לשאול מה יותר עדיף: מעבד בעל 4 ליבות, מסדרה ישנה יחסית, נגיד core 2 Quad (לדוגמה Q8200 או Q8400 או אפילו Q9550) לעומת מעבד דו-ליבתי, מהסדרה החדשה יותר, i5, נגיד (באותה רמת מחיר), i5 750. כמו-כן, שמתי לב שבסקשן המפרטים המומלצים, מעבדי AMD שולטים בתדירות הופעתם - אני מניח שבעיקר עקב שיקולי מחיר. האם מעבדים אלו אינם נופלים ברמתם מאלו של INTEL, בשום פרמטר? (חום, ביצועים, OC, אורך חיים, טכנולוגיית Hyper-Threading שלמיטב ידיעתי אינה קיימת בAMD) או בקיצור, האם באמת שווה ללכת על AMD לעומת אינטל??? האם אינטל זה רק מותג? אם כן- אודה להמלצת דגם שיתאים לדרישות המצ"ב, ברמת מחיר דומה/זהה. עיקר השימושים יהיו לתכנות, וכן המחשב ישמש לצפייה בסרטים (1080p). כמו-כן, ייתכן …
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

השימוש מחשב ביתי , מעבד AMD 4200 הלוח אם שרציתי לקנות GA-M55PLUS-S3G לא נמכר באתר ממנו אני קונה (LAMIR) יש שם את: GA-M55S-3S וגם GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AMD AM2 DUAL DDR2 2*PCI-E GIGA LAN 3Y וגם GIGABYTE GA-MA69G-S3H AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E V+L+A m-ATX 3Y וגם ASUS M2A-VM HDMI AMD AM2 DUAL DDR2 VGA+DVI+HDMI+GIGA LAN m-ATX 3Y מ ה לקנות במקום? חשוב לי שיהיה כרטיס מסך וקול מובנים על לוח האם ושידוע לכם שהם טובים. תודה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 00:58:40 please////////////////
- 

- 1 תגובה
 - 489 צפיות

- 

- 

יש לי לוח ASUS P4-S533-X עם מעבד סלרון 2.4 הייתי רוצה לדעת למה זה טוב לעדכן את הביוס למה זה יכול לגרום והאם אפשרי להחזיר את זה למצב הקודם בקלות אני יודע שבא עם הלוח כל מיני כלים לשיחזור (בקאפ) של הביוס וגם תוכנת עידכון קלה אבל בתחלס למה צריך לעשות את זה? אני עובד עם מעבדים עוד מתקופת הסלרון 333 (לפני 4 שנים) ולא החלפתי להם תביוס ולא כלום..
- 

- 1 תגובה
 - 564 צפיות

- 

- 

הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?
- 

- 1 תגובה
 - 586 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יש לי שאלה קצת (קצת? הרבה) נאבית: האם מתוכנן עידכון ביוס ללוח מדגם Gigabyte 965G-DS4 שיאפשר תמיכה במעבדים עם FSB גבוה יותר? האם דבר כזה אפשרי בכלל (אני יודע ש-ASUS עשתה זאת, אבל לא שמעתי על GIGABYTE)? תודה רבה, דביר.
- 

- 1 תגובה
 - 581 צפיות

- 

- 

ברשותי לוח של גיגהבייט דגם M55s-s3 ולא ממזמן עשיתי לו עדכון ביוס כדי שיתאים למעבדי הפנום (אני חושב להחליף את דו הליבה שלי לפנום).קראתי באתר של גיגהבייט שברגע ששמים מעבד AM2+ על לוח של AM2 יש ירידה בhyper transport מ5200 מגה הרץ ל 2000 או משהו כזה.השאלה היא האם שווה לשים מעבד ארבע ליבות על לוח שהוא בעצם מתאים לשתי ליבות אבל תומך בארבע ליבות? האם ירידת המהירות הזו תורגש בביצועים של המערכת? או שאולי בכלל צריך לרכוש לוח חדש שמותאם לAM2+? אשמח לשמוע תגובות בנושא.חיפשתי אך לא מצאתי מאמר שממש מדבר על הבדלי המהירות והשפעתם.
- 

- 1 תגובה
 - 541 צפיות

-