עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  2. מה עדיף עם כרטים מסך 8800GT, לוח אם של ASUS P5E או של MSI P7N SLI אין כוונה להשתמש בשני כרטיסי מסך ואין כוונה ל OC. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Eden 6600,

בגלל שאני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי במשחקים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהמעבד הנוכחי שלי יגביל את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות (HD4850), השאלה היא אם אני יכול לקנות מעבד חדש מסדרת core 2 dou ללוח האם הנוכחי שלי? (במפרט בצד) אם כן, על איזה מעבד אתם ממליצים ללכת, כאשר הדרישה האחת והיחידה היא שיוכל לעבוד טוב עם כרטיס מסך חזק ולא יגביל אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by shashax,

Intel-775 P4 3.0Ghz 800Mhz Fsb 1Mb Chache -מעבד Intel Glen Rid with lan 10/100 DDR 400 -לוח אם ברוב המפרטים פה נמנעים בכלל מלהזכיר את אינטל- למה? איך אלה לעומת דגמים של AMD? (פשוט קיבלתי העצת מחיר שהכל טוב בה- חוץ מזה ולא הייתי בטוח אם זה בסדר) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה הלוח אם IL9 Pro IL9 Pro זה המארז: 6C60 Midi Tower השאלה שלי כמה יציאות USB יהיו מאחורה ומקדימה השאלה אם יש 2 מקדימה ו2 מאחורה סה"כ 4 או שיש 4 מאחורה ו2 מקדימה סה"כ 6 תודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by jbkkd,

שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי. נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161 והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)? וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך. תודה!

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  8. אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by lalamor123,

יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by klayman,

היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by mor_shalev,

האם ללוח האם הזה קישור http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US אני יכול לחבר כרטיס מסך שהחיבור שלו הוא agp 8X

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  12. יש ברשותי כזה לוח אם http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-17048298--_JM מישהו יודע מה שמו ? מה אפשר לעשות איתו ? רעיונות משהו ? רשום באתר הזה שהוא של קופמפאק והוא Micro ATX

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  13. איזה לוח עדיף ומה כדאי מבחינת עלות תועלת. למחשב סלוני למולטימדיה. ( סרטים, משחקים, מוסיקה) מערכת עם מארז HTPC ומעבד - INTEL E8400 כנראה תותקן Vista Hoem Premium. ומוסיף כרטיס 8600GT מתלבט בין שני לוחות אם של GIGABYTE: 1. לוח אם: gigabyte ga-73pvm-s2h nforce7100 M-ATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 אין לו DUAL CHANNEL. אך יש לו יציאה אופטית(סאונד) מובנית, עולה כ 460 ש"ח 2. Gigabyte GA-G33M-S2mATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557 ללא יציאה אופטית אך תומך ב DUAL CHANNEL. יקר בכ-150 ש"ח. האם DUAL CHANNEL יהיה קריטי עבורי למערכת HTPC? למשחקקים (לא כבדים) הרצת סרטים ומוזי…

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום רב. אני שואל בשביל אחד מן המורים שלי בתיכון, אני יודע שזה מאוד מוזר הוא פנה אלי בכדי שאני אברר כמה יעלה לו לוח חדש למחשב שלו, מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא מהירות המעבד היא 800MHZ זיכרון 128 נראה לי SDRAM לא בטוח HDD של 20 GB וזהו, המחשב הזה משמש רק לעבודות בWORD POWER POINT וכדומה, יש לו עוד מחשב AND ATHLON 3000+ 512MB 400MHZ 80GB 7200RPM 8MB BUFFER GEFORCE FX 6200 128MB... הוא רוצה לתקן את המחשב הישן שלו, כמה יעל לו לוח אם חדש שיתמוך בכול מה שיש לו? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום, ראיתי לוח אם DFI LanParty X38, ב 150 שקלים. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח, האם כדאי עדין לקנות אותו למרות שהוא מיושן קצת?. ותגידו לי בבקשה, האם הוא יותר טוב מהלוח P5Q ? ויהיה ניתן להעביר אליו מעבד אינטל וכו'?.. תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by ebh,

האם ידוע למישהו אם קיים לוח התומך בשני מעבדי XQE6700 תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. Started by AdiR^SiNaI,

מצאתי את התמונה הזאת http://www.morextech.com/newsite/Produits/Fiches%20Produit/cartes%20mere/images%20gigabyte/K8nxp-sli/k8nxp-sli-sata.jpg עכשיו אני רוצה לדעת מזה היציאות הכתומות הלאה האדומות האלה הלבנות האלה המרובעים הקטנים ומזה הברזל הגדול הכתום הזה באמצע ? מה אלה?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by crow3d,

היי , קניתי מעבד PHENOM 2 X4 965 יד שניה מאיביי (ב300 שח כולל משלוח) ואני רוצה להתאים לו לוח אם השאלה שלי היא כזו , אם שווה לקחת לוח אם GA-MA770T-UD3 של ג'יגה בייט ב349 שח מוולקום או להוסיף עוד 100 שח ולקחת GA-870A-UD3 ב442 שח גם מוולקום או שבכלל להתפרע וללכת על GA-990XA-UD3 ב570 שח בKSP או שיש לי דרך להשיג קצת בפחות ב530 שח ... (חשוב לי לציין שאני מעדיף לחסוך אבל השאלה איך הלוח הזה של צ'יפסט 770? ואם כדאי לי להסתכל על חשיבה לטווח ארוך במידה וארצה לשדרג?) ודבר נוסף , עשיתי טעות שלקחתי פנום ולא למשל FX4100 או FX4300 ? (המערכת אמורה להיות מיועדת למשחקים בין היתר , חשוב שהיא תוכל להחזיק משחקים כבדים, כרטיס מסך יהיה בהמשך- כרגע זה לא רלבנטי, אני קונה את החלקים של המערכת ל…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום.. ברשותי לוח אם מסוג Asus K8V-SE Deluxe http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=67&l4=0&model=235&modelmenu=1 רכשתי מערכת הפעלה חדשה Windows Vista ואני מעוניין להוסיף זיכרון חדש למחשב ואינני יודע איזה זיכרון מתאים ללוח האם שלי, כרגע מותקן עליו 512mb Twinmos DDR400MHZ השאלה שלי האם אני יכול לרכוש זיכרון יותר חזק כמו למשל DDR3 1375MHZ ? ואם לא, האם יהיה ניתן לקנות 2 סטיקים של 1GB ולהוסיף אותם למחשב בלי שיהיו התנגשויות וטכנולוגיית ההאצה שכרגע שכחתי את שמה(כמו הDual בלוחות של intel) תפעל? עריכה: באתר של Asus רשום שהלוח תומך בזכרונות הללו: 3x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB un-buffered ECC and non-ECC PC3200/PC2700 / PC2100 DDR SDRAM m…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ציינתם בכתבה: "קיימת גרסה של לוח האם הזה המגיעה עם בקר WiFi ו-Bluetooth בשם Z390 AORUS PRO WiFi בתוספת עשרות שקלים, למי שחושב גם על תקשורת אלחוטית שכן זה אותו הלוח והתמורה גדולה יותר." אפשר לקבל יותר הסבר למה הכוונה ? מה בדיוק ההבדל בין זה לגרסה הרגילה של הלוח אם הזה מבחינת האינטרנט האלחוטי והחיבור האלחוטי? מבחינה זאת יש לגרסה הזאת איזה יתרון על פני הגרסה הרגילה ? בגרסה הרגילה אין את זה ?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. 1. לגבי הלוחות אם : Asus P5WDH Deluxe http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1198&modelmenu=1 או MSI 975X Platinum http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746 איזה לקחת ? כי מצד אחד ה-Asus טוב לפי מה שקראתי פה עליו... אבל מצד שני בחנות מחשבים אחת אמרו לי שהלוח אם של MSI יותר טוב.. מה עושים איזה לקחת ? אני מתלהב נגיד מהאסוס והשלט וכל התקשורת האלחוטית אבל אתם יותר מבינים.. וההפרש מחירים - 200 שקל.. ככה שזו לא הבעיה. 2. לגבי הכרטיס זכרון הציעו לי לקחת 1GBx2 של OCZ אמרו לי שהם הכי חזקים וטובים יותר משל Kingston שזו רק חברה עם שם טוב. לקחת OCZ ? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by daves,

שלום. אני קונה מחשב חדש והציעו לי את הלוח אם: Gigabyte I945G GMA950 DDR2 F זה לוח טוב, או שיש לכם המלצה על לוח יותר טוב בערך באותו תקציב? (תקציב של כ - 500 ש"ח). חשוב לי שהלוח יתמוך ב- Sata (בסביבות 4 יציאות), DDR2 (במהירות לפחות 533mhz), מהירות FSB 1066mhz, Usb 2.0 (שש יציאות), וכרטיס מסך לא משולב. תודה.

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  23. Started by zx12rr,

יכול להיות שהדגם הבאה תומך בקונרו? GA-8I945P-S3- RH תודה

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  24. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם לוח אם INTEL G31 pearl creek 1333mhz fsb? האם הוא עדיף על לוח של ASUS מקביל?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by lmlm,

האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.