עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמו שאמרתי *כותרת* התחדשתי בלוח אם והוא יגיע עוד כמה ימים הזמנתי אותו לפני שעתיים בערך.. פתחתי את הת'ארד כדי לשאול שאלות על הלוח. דרך אגב קניתי את הלוח על פי המלצתו של barel (נראה לי ככה כותבים את זה..) מומחה למעבדים לוחות אם וזכרונות. (נשמע מצחיק חייבים לשנות את התארים האלה...) האם הצ'יפסט הזה טוב לOC? האם הלוח אם בא עם ביוס צרוב F2? האם אני אראה המון הבדל בביצועים בין לוח ה-E-machine שהיה לי (MS-7173 RC410M-L) לבין הלוח? הזה שהוא בין הצ'יפסטים החדשים (המתקדמים) בשוק. אני לא לא ישאל אותכם אם היה אופציה יותר טובה וכאלה שאלות כי חבל על הזמן כבר הזמנתי אין זמן להתייסר ולהלקות את עצמי

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  2. קיטים של 4G בפחות מ 300 שקל הזוי ביותר אבל ניראה כאילו המחיר נכון http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=12 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=17 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1252 וגם המחירים של הזכרונות האיכותיים ירד מ 400 שקל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1105 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1407 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441 ו G SKILL HK 4G ב 340 שקל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1520 עוד לא ראיתי זכרונות בפחות מ 300 שקל בחנויות אחרות אבל ה GSKILL PI נמכר במחירים האלה גם בחנויות אחרות. קניתי מחשב לא מזמן מ FOXPC, למזלי המחירים של שאר החלקים עלו אז עדין שיל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן,, התחיל שלשום שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות מוזרות קרי: ריסט, ריסט באמצע ווינדוס בלי קשר לכלום, או ריסט סתם ככה לפני שהווינדוס עלה בכלל או אפילו ישר מיד אחרי "הצגת" הביוס. ומפה או שהוא עולה רגיל או רוב הסיכויים שמתרסט שוב ושוב או שפשוט נכבה, ושהוא נכבה קורה לפעמים שאני לא מצליח להדליק, אני חייב להוציא את החשמל והלכניס מחדש, ואז אם יהיה מזל הוא יעלה...כמו כן הכי מעצבן שהבאתי אותו לטכנאים בחנות (פעם ראשונה אחרי 6 שנים ) הם ראו את הבעייה ואז הבעייה הפסיקה כמו שעכשיו למשל הפסיקה ואני מדבר אתכם, איך שהחזרתי תמחשב הביתה לא הצלחתי להדליק אותו, הבעיה הכי מוזרה שקרתה לי, שהדלקתי אותו הכל טוב ויפה, שמעתי מוזיקה, בינתים הלכתי לקחת שוקולד מלמטה, עליתי למעלה והמחשב כבוי! שוב המח…

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??

5. Started by zeev1,

ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  6. אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by who_Cares,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. זה המפרט: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB עכשיו לקראת ויסטה, שכבר מופעלת אצלי, רציתי לשדרג את את הזיכרון ל-2 ג'יגה. האם משתלם לקנות היום ג'יגה של זיכרון DDRI 400? (זה הסטיק זיכרון היחיד שהלוח תומך) או שווה להחליף לו ולקנות זיכרון DDRII 667\800? (אם כן, איזה לוח אם מתאים ומומלץ) השאלה שלי היא מה יותר שווה, והאם אני אצטרך להחליף גם את המעבד? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by moshiko513,

מה טוב יותר?? לוח M2NE ASUS או MSI K9NULTRA-F ומזה החיבור הרגיל של החשמל הזה (רגיל כמו קונקטור של ספק)>להכניס לו מתח מהספק או שזה מוציא מתח למאוורר למשל?? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alone66,

אילו מעבדים הם Merom ואילו מעבדים הם מסדר pynren Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB Core 2 Duo E8600, 1333Mhz, s775, 6MB תודה,

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  11. אני, כמו רוב האנשים פה, אוהד נלהב של חברת AMD כשמדובר במעבדים. החל מ K6233 פעם ועד TB1400 היום. אלא שכידוע מצבה של AMD בתחרות עם אינטל הוא על הפנים. וכשהתחלתי לחפש שידרוג למחשב החלטתי להציץ גם במה שיש לאינטל להציע. הופתעתי כשהצלחתי למצוא מעבד P4 2.4MHZ פלוס לוח אם זול מאד ונראה (לפחות במבט ראשון) מלא פיצ'רים: ELITEGROUP P4VXAD-L עם הרבה מקום לכרטיסים, תמיכה בזכרון PC2700, ב ATA133 וכ"ו. כל הסיפור עולה פחות מ 2000 שקל. בקיצור, באותו מחיר שהייתי משדרג ל XP1900 בערך נראה לי שהפעם אני מקבל יותר דווקא מאינטל... קשה להאמין אבל במצב הנוכחי של השוק זה כנראה נכון. אז עכשיו אני בהתלבטות. האם לא לקנות את זה רק בגלל שאני לא אוהב את אינטל ? וחוץ מזה, במערכת המחירים שלכם לא ראיתי שום מ…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by zaroor,

שלום לכם האם מישהו מכיר לוחת של חברת ASROCK במכירות K.S.P אומרים שזה של חברת בת של ASUS ? האם זה נכון ואם כן,האם כדאי בכלל לקחת קנייה של לוח כזה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש, (המפרט למטה). הבעיה שלי היא שהזכרונות שלי הם 1066 ובכל התוכנות שבדקתי זה מראה לי מהירות נמוכה מהמהירות שקניתי. התוכנות מאמתות שהדגם שנמצא הוא אכן הדגם שקניתי אבל אני לא מבין למה המהירות שונה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לפתור את הבעיה. המפרט: מעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q9550 לוח אם: Asus P5QC זכרונות: ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ 1066 Mhz כרטיס מסך: Asus HD4870 512MB ספק כח: ‏VX 550W Active PFC 12cm Fan - Corsair‎

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 350 שקל OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 אין בעיות תאימות ללוח Gigabyte P35-DS3L? ועל הדרך איך הם ל-OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  15. אינטל מכריזה רשמית על סדרת מעבדים בעלי מעטפות חום נדיבות לביצועי גיימינג ויצירת תוכן מירביים במחשבים ניידים - סדרת HX בדור ה-12לכתבה

16. עדכתי ביוס ללוח אם שלי מf5 לf7 והכול בסדר גמור כשהמחשב עולה רשום f7 וגם ב@bios רשום שהגרסא היא f7 אבל כשאני נכנס לsystem information שבוינדוס אז רשום עדיין f5 וזה לא משתנה גם אם אני עושה refresh למה זה?? עכשיו התקנתי sandra וגם שמה רשום שיש לי f5!! איך זה יכול להיות כשהמחשב עולה רשום f7!!

17. Started by shabo,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד קונרו E6300. לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שווינדוס XP לא תומך בתכנולוגיה של שתי הליבות וצריך להוריד עדכון כדי שהווינדוס ימצא את מלוא הפוטנציאל, האם זה נכון? ואם כן, מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לעדכון הזה? (ביטלתי את העדכונים האוטומטיים... שלא יכניסו לי את הקובץ המעצבן, יש לי XP Pro עם service pack 2)

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  18. בסקירה זאת לקחנו לסיבוב התרשמות את אחד מלוחות האם המתקדמים של ערכת השבבים B650E עבור דור המעבדים הטרי של AMDלכתבה

19. Started by Spootnik,

מעבד עם לוח אם ו כרטיס מסך עד 3000 בערך אני צריך שלוח אם יתמוך ב hdd ddr1 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. האם היה עדיף להשקיע עוד קצת בשביל 2500k?.. צורכי gaming! או שבכלל היה עדיף i7? וגם אני מקבל בתוצאות של 3dmark ציון מאוד מאוד נמוך של physics ביצועי 10fps

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by doronbxx,

יש לי לוח Asus Maximus extreme ואני רוצה לקנות DDR3 4GIGA 1.הלוח תומך ב1333 MHZ בלי אוברקלוק ועד 1800 באוברקלוק אני רוצה המלצה לאיזה זכרונות לקנות וכמה הם עולים 2.יש לי 2GIGA של CROSAIR 1066 בשתי סטיקים מחוברים השאלה עם אני יצטרך לוותא עליהם או שאפשר לשלב אותם עם 4GIGA שאני רוצה לקנות תודה מראש למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by kookoo666,

המחשב בן כ5-4 שנים ומסתבר שהגיע הזמן להתחיל לשדרג אותו, הדבר הכי דורש התייחסות כרגע הוא הראם. כרגע מותקן במחשב 2*2 1600HMZ 9-9-9-27 של קינגסטון, אני רוצה להוסיף עוד 8 גיגה. מצאתי את הקוד דגם באתר של KSP: http://ksp.co.il/?uin=15283 ואז שמתי לב שיש משהו מאוד דומה אבל יותר זול: http://ksp.co.il/?uin=13485 לפי המידע שיש באתר של קינגסטון נראה שאין שום הבדל בין המוצרים, אבל הקוד דגם שונה. אני יכול לקנות את הדגם הזול יותר בשקט? אולי בכלל עדיף להשקיע 750 שקלים, לקנות סט 16GB של G.SKILL ולשכוח מהעניין לעוד 10 שנים? מפרט מלא של המחשב למקרה שרלוונטי: מעבד AMD phenom II 965 black edition לוח אם gigabyte 790xt-usb3 כ.מסך sapphire hd5850 1GB לא זוכר דגם מדויק של הספק כח אבל מדוב…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by ccc,

יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by דרומי,

רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  25. חשבתם ש-AM4 סיימה את תפקידה? תחשבו שנית - AMD משיקה עוד דגמים לתושבת המזדקנת אשר יהוו אפשרויות נוספות לשדרוג עבור משתמשים קיימיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.