עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zgd,

ההמצאה הכי טיפשית שיש עלי אדמות. גם מאוד עדין ונשבר בקלות,וגם מפריע בדר"כ לכרטיס המסך להיכנס לתוך החריץ. מי המציא את זה?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by אוריפ,

יש לי את המחשב הבא: Pentium 4 2.4 GHz ASUS P4S533 768 MB מסוג PC 2100 Hercules 3D Prophet 9800 Pro MAXTOR 80 GB 7200 RPM DVD LG X16 CD Writer Artech 48X24X48 DVD+R/RW של NEC Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital רציתי לדעת אם סוג הזיכרון (לא הכמות) מספיקה למחשב כזה (מעבד די חזק וכרטיס מסך חזק מאוד...), אני גם מתעסק קצת בעריכה של DVD... PC 2100 זה מספיק מהיר? יש לכם המלצות לסוג אחר במחיר סביר (עד 400 ש"ח)? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by Clint Eastwood,

שבת שלום לכל עם ישראל! יש לי שאלה לעם... איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות בשביל AMD 2500 שהמחיר שלו לא מופרז (מקסימום 600 שקל)? אני לא רוצה כרטיס מסך משולב... רק כרטיס רשת וUSB כמובן! בעקרון לא משנה לי אם יש או אין כרטיס קול משולב... זה ממש לא משמעותי לי. אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג או משהו כזה... אני פשוט צריך לוח אם עמיד וטוב! תודה לכל העונה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by ben_shi,

קיבלתי הצעה של לוח אם שנקרא Asus P4C800 Deluxe (כחלק ממחשב) ב-900 ש"ח, שווה לי לקנות אותו או שאני אקח את היותר פשוט(P4P800 Deluxe) ב-800 , יש הבדל בביצועים?

6. Started by Supra Man,

שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oferiko,

תודה לכל העונים!!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Elika,

אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by lvionok5,

קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by amir77a,

היה לי זכרון של Geil 4 רכיבים של 256 מגה שעבדו (או היו אמורים לעבוד) ב-Dual Channel. עקב בעיות שונות החלפתי היום את הזיכרון ל-2 מודולים של 512 שבאו במארז אחד לעבודה ב-Dual Channel. מדובר בזכרונות מסוג Golden Dragon PC3500. כאשר אני מרכיב כל אחד משני הרכיבים בנפרד הוא עובד יופי. כאשר אני מרכיב את שני הרכיבים - לא משנה באיזה סדר ובאיזה שיטה - ללא כל ניסיון להאצה או O/C מכל דת גזע ומין, הכל נמצא ב-default המחשב לא עושה בכלל boot. מה יכול לגרום לזה, זה כל כך מרגיז. תודה מראש למציעים.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Forge,

הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by TomB,

מpc-spot - http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpykpVEyZECrBHkOst

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by SixKiller,

או קיי תראו היום בבוקר פתחתי תראד על משהו בקשר לסירקולציה של המארז... ובסוף הגעתי להחלטה שאני עושה למעלה חור של 120 אז עשיתי ובשביל זה הייתי צריך להוציא הכל הכל הכל כולל ה-כ-ו-ל ושכחתי בכלל מהקטע של החומר טרמי ... והמחשב נכבה לי ככה פתאום. אחרי 3 פעמים רק נזכרתי בחומר טרמי מרחתי על... יעני רגיל הטמפרטוןרה הייתה 54 בערך ואז באתי לאתר מהר ולמדריך עשיתי כמו שצריך וזה ניהיה 44 עכשיו אני שואל איזה טמפרטורה צריכה להיות לי... בלי אוברקלוק... עכשיו רגיל... יש לי ולאח שלי אותו מעבד...(בארטון 2500+) אבל יש לו וולקנו 9 (כל זה על המחשב שלו)

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by ravid,

היי, יש לי זיכרון של kingston כשאני רואה בביוס את הזמנים שלו זה מראה 2.5 במצב auto ובמצב אגרסיב זה הופך ל2.0 אני רוצה לקנות זכרון חדש אבל אין לי מושג עם אילו cas צריך להיות לו בגלל זה? ומה באמת ה cas שלי?!

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by y_i_c,

שמעתי ש מעבד PENTUM4-M 1.4G מקביל ל 2.4G זה נכון? בתודה... עידו

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by wow,

יש לי את הלוח IC7 של אביט. מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הכי עדכניים?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  18. טוב אז ככה יש לי לוח אם של גיגה 7VA שעובד כרגע פיקס טפו טפו טפו אני רוצה לשדרג את הביוס איך אני עושה כזה דבר מה עלי לעשות?? האם צריך להיזהר ממשהו ואם משהו קורה חס וחליליקה איך אני משחזר את הביוס אשמח לקבל כול עזרה שהיא שלכם הינשוף האפור חיי יותר מ - 9 שנים ברשת

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by demonshlomo,

אני מוכר לחבר את הלוח שלי הזכרונות והמעבד..... רציתי לשאול אם שווה לו לקנות במחיר הזה? לא אם שווה לי למכור אלא אם שווה לו לקנות! לוח אם : GIGABYTE 8SQ800 זכרונות : GEIL VALUE 256 MB 333 X2 מעבד:1.5 INTEL PENTIUM 4 הכל ב750! שווה לו?

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by aaabb,

הסתכלתי בהבדלים בין הדגמים השונים של סדרת ה- P4C800 של אסוס: http://www.asus.com.tw/support/faq/qanda.aspx?KB_ID=84821 וראיתי שם משהו: "Post reporter" שאלות: 1)מה זה? 2)מי זה? 3)איך מזהים שיש לך את זה? בתודה, AaaBb (דרך אגב, הטיפ של הנקניקיות פשוט נהדר...וגם המלח!)

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  22. אני עובד עם זיכרון של Geil - PC3200 Dual Channel, סה"כ 1 ג'יגה שמורכב מ-4*256 מגה. לוח אם של MSI-Neo2-LS - i865PE ניסיתי להאיץ את המערכת תוך שימוש באפשרות ה-MAT - Performance Mode שב-BIOS. כאשר לקחתי כל זוג רכיבים לבד מתוך ה-4, הכל עבד תקין לגמרי. כאשר ניסיתי להאיץ עם כל 4 המודולים ביחד - Windows נתקע תמיד בעת האיתחול. האם מדובר במצב שבו יש אי התאמה של הרכיבים אחד לשני (למען הסר כל ספק מדובר ברכיבים זהים לגמרי - אך אין לי מושג האם הם מאותה סדרת ייצור) או שהייתי אמור להגדיר משהו נוסף ב-BIOS שאותו אינני יודע. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  23. אני מתלבט איזה זכרון לקחת, יש את ה Corsair CMX 512 3200C2 שאני יודע שהם CAS 2 ויש את ה Corsair CMX512-3200PT שאני יודע שהם CAS 2.5, חוץ מזה לא הבנתי מה ההבדלים הנוספים ביניהם ולמה אין בינהם הבדלי מחירים? והאם הם יראו ביצועים טובים יותר מהמושקין בלאק 3200 LEVEL 1 (אני מדבר על ביצועים באוברקלוק וביצועים בתכלס)?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  24. Started by Stranger,

מה אתם אומרים........??

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by 47,

לחבר שלי יש 5500 שקל להחלפת שילוש+כרטיס מסך+DVDROM. הוא החליט(לפי עצתי) לחכות לדור החדש של כ.מ אז יוצא 3200 שקל על השילוש. אז אני הצאתי: Intel P4 2.4GHZ C............................................................................1000NIS Chaintech 9CJS Zenith 875P.............................................................1300NIS Geil Golden Dragon series 256mg 400mhz......X2...............................................................800NIS 3100NIS~ האם כדי לחכות לדור הבא של המעבדים או לקנות עכשיו? הצעות לשיפור?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים