מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! קניתי מחשב חדש והוא עובד לאט מהצפוי ולכן החלטתי לבדוק אם החומרה שקניתי היא באמת מה שקיבלתי ע"י התוכנה EVEREST. המעבד שקניתי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe אך בתוכנה EVEREST שמתי לב שכתוב ב-CPU TYPE את השורה הבאה: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 1800 MHz (9x200) האם הגיוני שרשום לי בתוכנה 1800MHz אף על פי שקניתי 2400MHz? אגב, גם במאפייני המערכת של ווינדוס רשום 1.79GHz ! יכול להיות שעבדו עליי או שאולי החומרה תקולה? אודה לכם מאוד אם תוכלו להשפוך לי מעט אור בנושא... בתודה מראש אופיר
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעשו לי קצת סדר: א. i7-9XX תושבת 1366 צ'יפסט X58 ב. i5-7XX + i7-8XX תושבת 1156 צ'יפסט P55 ג. i3-5XX + i5-6XX תושבת 1156 צ'יפסט H55, H57, Q57 מה אמור SandyBridge להחליף? ומה לגבי השאר? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ה Q6600 נעבדתי... אם אפשר סידור לגבי המעבדים החדשים מי טוב יותר מי פחות... למשל כל ה E8xxx החדשים מי הטוב ביותר מהם, מי לשוק הנמוך, מי הכי משתלם היום. ה Qxxx החדשים - כנ"ל - טובים, פחות טובים, מה משתלם, מי ברמה של מי ? ועוד 2 שאלות: 1. האם ה E החדשים טובים יותר מה Q6600, כיום, ובעתיד - בישומים שתומכים ב 4 ליבות. 2. האם ה Q החדשים טובים יותר מה q6600 והאם הם משתלמים לאומתו - ביצועים/מחיר.
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב המעבד שנמצא אצלי בתקציב כרגע הוא (כפול ליבה)E6750 לפי מה שהבנתי בינואר יוצאים מעבדים חדשים של אינטל וAMD השאלה שלי היא בתקציב של ב1000+- יצא מעבד יותר טוב ששוה לחכות לו?? וגם אולי יש סיכוי שיהיה מעבד מרובע ליבות בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בכתבה כאן http://hwzone.co.il/archive/1135368881/77752/ AMD אמרו שהם מתכננים לעבור למעבדים מרובעי ליבות כלומר 4 ליבות במעבד אחד.. מה היתרונות בכך במרובעי ליבה? מישהו יכול קצת לשפוך אור על הטכנולגיה הזאת? ומה הרעיון לעבור כבר ב2007 למרובעי ליבה שכיום פחות מחודש לפני 2006 עדיין רוב האנשים משתמשים בחדי ליבה?
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לצערי הנושא הקודם ננעל ולא הספקתי לקבל את התשובה שחיפשתי. הנושא המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=279542.0 בכל מיקרה, אני צריך עזרה בבחירת המפרט הסופי של המעבד, לוח אם, וזכרונות. זה מה שאני הרכבתי: מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADA5200CSBOX - BOX ¤767 לוח אם: ASUS M2N-E ¤532 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤821 מחיר סופי: ¤2120 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il HD: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 - RETAIL ¤334 (הכי זול שמצאתי). השימוש של המחשב הוא בעי…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
מה זה אומר הסטפינג הזה? ראיתי שיש B3 שזה אומר שהוא ישן או משהו כזה..... איך אני יודע איזה סטפינג יש לי למעבד אם עדיין לא הרכבתי אותו? ומה הסטפינג הזה בעצם אומר?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.0 LGA775. תוכנת האוורסט אומרת לי שהCPU STEPPING שלו הוא D0 האם זה חשב כסטפינג טוב לOC? אני מתכנן לו OC חזק קרוב, ואני צריך לדעת.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות עכשיו מערכת כזאת: מעבד I5 2500K, לוח P67A-UD3, קירור Scythe Yasya, דיסק קשיח 1TB Samsung F3 Sata 2, כרטיס מסך HD6950, זכרונות 2X4GB, מארז K60W, ספק כוח Corsair 750W, צורב Sony X24 ולעשות אוברקלוק למעבד לכיוון ה4.5GHZ. דיברתי עם החנות לגבי הפגם בלוחות P67 והם טענו שמדובר בפגם ב5% בלבד מהלוחות, והציעו לי לקנות את המערכת עכשיו ולשדרג לי הדיסק הקשיח בלי תוספת תשלום ל1TB של Sata 3 וכך להימנע משימוש בSata 2, ושאם יתגלו בעיות פשוט לממש אחריות בעתיד. זה נשמע לי יותר מוצלח מהאופציה השנייה של לחכות עד לסוף פברואר/אפריל שיגיעו הלוחות המתוקנים וגם אז לא לדעת ב100% אם שמו לי לוח מתוקן או לא. יש לי כמה שאלות: 1. כמה חיבורי Sata 2 וכמה חיבורי Sata 3 יש בלוח P67A-UD3? 2. א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם P5Q תומך תמיכה מלאה בRAID 0, אני מתכוון בלי יצאה חיצונית לE-SATA כמו שיש ב P5K ואיזה לוח עדיף לקנות למטרת אוברקלוק טוב+. יש ליE6750& Freezer 7 pro ואני רוצה להגיע ל 3.4 מה עדיף הP5Q של ASUS או GA-EP45-DS3R של GIGABYTE לאוברקלוק אני רואה ש הASUS בא עם קרור יותר רציני, או שבכלל עדיף ללכת על P35 ולבחור GA-EP35-DS3R, אני צריך את הלוחות הנ"ל גם בשביל RAID 0 וגם אוברקלוק. תודה לכל העונים,
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עם יציאת מעבדי סדרת ה50 בעלי FSB של 1333MHZ ב22 ליולי רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין הFSB למהירות הזכרון. כלומר במידה ויש לי זכרון 800MHZ עם מחשב מהסדרה החדשה האם נוצר כאן צוואר בקבוק כלשהוא ? או שאין שום קשר ישיר בין שני הגורמים.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי בכללי הוא: E6750 OC 3.2MH P35DS3L 4X1GB OCZ WD CB 500GB השימושים שלי הם עבודה כללית ומשחקים אבל אני רוצה שהמחשב שלי יתמודד עם הכל ולשנתיים הקרובות אני לא מתכנן שידרוג משמעותי אני רוצה לקנות SSD 60GB למערכת הפעלה והבנתי שעל מנת להאריך את החיים שלו כדאי לשדרג את הזיכרון מ 4GB ל8GB לפחות כדי לבטל את הpagefile ובגלל זה יש לי כמה שאלות האם הביצועים של המחשב יעלו וזה ישתלם? במידה וכן לכמה זיכרון כדאי לשדרג? ואם כדי לי לשדרג את הזיכרון ולבטל את הpagefile בלי קשר לזה שאני יקנה SSD?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את ה-RAM במחשב הנייד שלי (Dell vostro 3560) כרגע יש לי 4GB על בסלוט יחיד, ויש לי עוד סלוט פנוי. רציתי לדעת איזה זיכרון אני בדיוק צריך? האם יש הבדל בגודל של הסטיק בין זיכרון של מחשב נייד לבין זיכרון של מחשב נייח. הנה המידע מ-CPUZ באיזה תדר אני צריך לקנות את הזיכרונות? האם חשוב שהסטיק השני יהיה מאותה חברה כמו הסטיק הראשון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, להלן המפרט של המחשב. הוא אמור לשמש את הילדים למשחקים בעיקר (אבל הם צעירים מלהיות גיימרים...) מסך ברזולוציה 1280X1080, בעיקר משחקים מSTEAM כמו MK Komplete edition ומשחקי פעולה אחרים. כל השאלות מתבססות על כך שהבנתי שעדיף לי להתקין WIN7 64 BIT ולא 32 - 1. האם הכרטיס תומך בהרחבת זיכרון ? (והאם יש הגיון בכך?) 2. לא מצאתי בשום מקום ברשת כולל EBAY כרטיס זיכרון דומה - CEON 2GB 800 MHZ CL5, והבנתי שכרטיס דומה זה משהו קריטי. יש לדעתכם מותג אחר אני יכול להתקין במקום ? אשמח לשמוע עצות ותשובות, תודה Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name MS…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם אני יכול להרכיב סטיק 1 של giga או שניים של 512 MB מסוג ddr2 במהירות של 533 Mhz אם קיימים בלוח אם שלי שני סטיקים במהירות דומה של 533 של 250MB כל אחד? אגב יש לי על הלוח אם 4 מקומות מתוכם שניים תפוסים ומה שאני לא בטוח לגביו הוא שיש שני מקומות שהפלסטיק במרכיבים עליו את הסטיקים הוא בצבע צהוב ושני מקומות שהוא בצבע אדום... שני ה-256 מורכבים על שני הצהובים. זה אומר משהו לגבי ההרכבה או שזה לא משנה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק לנייד אטלון xp2800 או סנטרינו 1.3 של אינטל ? (לפי הבנתי הamd יותר חזק בעוד שהסנטרינו יותר חסכוני בחשמל וחוסך בבטרייה)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני אתחיל מזה שאני לא מעודכן אפילו בכאילו לגבי מה יש היום בשוק, אז אני מבקש מקסימום פרוט בתשובות. בעתיד הלא ממש רחוק אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת מספר פרטים: - איזה צ'יפסטים טובים יש היום לOC (קל עד בינוני)- גם בשביל AMD וגם בשביל אינטל (לדוגמא, אני זוכר שבזמן שאני קניתי בו את המחשב שלי הצ'יפסטים הנפוצים לOC היו של VIA ושל אנוידיה, כשאנוידיה היו משמעותית טובים יותר...) - מה מהירות התעבורה (באס) הממוצעת - האים זכרונות DDR3 כדאיים או שהם עדיין יקרים מידי ביחס לביצועים - איזה חברת משווקות את הלוחות והזכרונות היותר יציבים\ כדאיים (לא ג'נריים שהדרייברים שלהם לא מסתדרים אחד עם השני...) זהו לבינתיים, תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-