עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by redbull52,

היי, איך אני בודק כמה סלוטים של זיכרון יש לי במחשב? ומאיזה חברה הזיכרונות שיש לי כרגע במחשב? אבל בלי לפתוח את המחשב. אני יכול לבדוק את זה מהתוכנה everest? תודה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  3. Started by zoman,

מזה AMD K7 שמעתי את השם הזה ואין לי מושג מזה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  4. Started by sgsg,

איך הלוח טוב/לא טוב? יש לו איזשהן בעיות שכדאי לדעת?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  5. Started by tzachsh,

DSD

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  6. היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. Started by yehielio,

איך אני מחבר 2 סטיקים של זכרון בלוח שתומך ב-DUAL ויש לו 4 סלוטים. האם צריך להגדיר בביוס משהו? יש תוכנה שבודקת האם כרטיסי הזכרון עובדים בדואל? תודה

8. שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  9. Started by kantan1,

רציתי לקבל דיעה על לוח אם מסוג comanache creek 915

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  10. Started by Dano,

אני מחפש לוח אם מומלץ שישתלב במחשב למשחקים בתקציב של 4500 ש"ח לערך ולא יתבצע אוברקלוק בכלל.. Abit kn8 ultra הוא כזה?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  11. Started by ariel7766,

שלום קיבלתי את המחשב שלי היום והייתי רוצה לשאול משהו במעבד שקיבלתי שמתי לב מתוך החלון של המארז שהמעבד בא עם מאוורר של טרלמטק גדול השאלה שלי היא יש הבדל גדול בין המאוורר הזה לבין המאוורר המקורי של AMD כי אני מפחד שסידרו אותי .... (אני ביקשתי שיביאו לי מאוורר מקורי ).. ??? והאם הטמפרטורות גבוהות מידי במצב מנוחה לחלקים של המחשב שמראה האוורסט ??

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  12. Started by shmulikg,

גרסא CK8UDA19 השיפורים הם fix dualcore 3800+ S3 fail show CPU current frequency in POST. fix USB keyboard can't be used אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי העדכון אם מישהו הרגיש שיפור הוא מוזמן לשטף

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. Started by ד ו ד,

שיטת סימון המעבדים בשתי החברות די מקשות לפחות בתחום ההשוה של הביצועים. איפה אפשר למצוא מידע שיאפשר הבנה בסיסית של הנושא. אחרי שנים של שימוש בפנטיום 4 מתכוון לעבור ל AMD אבל יש בעיה בבחירת מעבד שיתאים לשימושי. מדובר במחשב בסיסי לעבודות משרדיות ללא תוכנות כבדות או עיבודים מורכבים ובנוסף גלישה רגילה ללא משחקים .

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. מזה physical address extension ובעברית הרחבת כתובת פיזית ואיך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. Started by xXDevil4Xx,

כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. יש איזה תוכנה?? ואם זה דרך הביוס אז הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUXE

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  17. ה-4V מגומפר, הזכרונות על 2.7, מסוכן למשמו של הלוח שאחראי על הוולטים? DFI NF4 LP UT

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. אני צריך לוח ומעבד ממש לא משנה העיקר שיהיה טוב למשחקים זה המטרה ואיתם אני יזמין x800gto2 תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  19. Started by RayZ,

אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. אחד של abit http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=230 300 ש"ח והשני של gigabyte http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400S-L.htm 360 ש"ח

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by Hellcat,

בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. Started by Bartleby,

האם הלוח בקישור כאן יתמוך בזכרונות DDR 400Mhz? במפרט שלו (כפי שכתוב בלינק) יש תמיכה ב200-266Mhz. מה יקרה אם אני ינתק את הזכרונות הישנים ויחבר זכרונות DDR 3200 400Mhz? אני ישרוף ת'זכרונות או ת'מחשב? או שפשוט הזכרונות יעבדו בתדרים של 266? אל תסתמכו על מה שכתבתי, תקראו בבקשה את המפרט של הלוח בלינק. תודה. http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx260/en/ug/specs.htm#1112456

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. שלום, במחשב נייד, אם יש לי FSB של 400 והזיכרון שמשווק איתו הוא 333 (PC2700), האם יש בעיה טכנית לעבור ל PC3200? מה אתם יכולים לספר לי על זה בבקשה?

24. בעיה מוזרה ביתר !!!! גם בדרייברים הכי חדשים וגם בקודמים ניסיתי הבעיה היא כזו ! בתוכנות דיבורים (ונטרילו , סקייפ , מסנג'ר , וכו) אנשים שומעים מה שקורה אצלי במחשב ואת עצמם מדברים ! כאילו אני עם רמקולים בכלל ולא אוזניות ! בנוסף לזה הםגם שומעים את מה שהולך לי במחשב !!! אני מנגן שיר למשל הצד השני שומע ! (תזכורת : אני עם אוזניות בכלל!!!) מי שמכיר את ה לייב יודע שיש אפשרות של "WHAT U HEAR" שאם מסמנים את זה אתה בעצם משדר לשני מה שאתה שומע זאת בעצם הבעיה אצלי !!! כאילו יש לי "WHAT U HEAR" בילד אין בכרטיס קול ! עברתי על כל האפשרויות בהגדרות וחיפושים באינטרנט וכלום ! לא יודע איך לפתור את זה ! זה מטריף פשוט הבעיה הזו ! אני אשמח לעזרה המהרה תודה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  25. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.