מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם עם כמה שיותר חיבורי SATA אני מעדיף שהלוח לא יהיה יקר מדי (יש אפשרות גם להזמין מחו"ל דרך newegg או משהו) לא משנה לי אם זה תומך אינטל או AMD - סה"כ זה מיועד לשרת קבצים ללא רייד כזה או אחר אני אשמח אם גם יהיה כ. מסך מובנה בלוח אם. או לחילופין לוח עם כמה שיותר הרחבות PCIE + המלצה לכרטיסי הרחבה של 4 פורטים במחיר שפוי מה עדיף ומה אתם ממליצים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהוא יכול לעשות לי סדר מבחינת "ערכות השבבים" של אינטל מה חדש מה הולך לצאת למעבדים Sandy Bridge וכו.. כי שמתי לב שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ?מה הערכה החזקה ביותר שיצאה והולכת לצאת בקרוב מהערכה של אינטל? :s05: בתודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ככל הנראה אינטל תשיק ברבעון האחרון את המעבד השלישי האחרון בסדרת ה-E7XXX, שצפוי להגיע בתדר של 2.8Ghz ומחירו - $133. מאפייניו יהיו כמו של שאר המעבדים הקודמים בסדרה. נראה לי שמכאן מסתמן שמחיר ה-E7300 ירד ל-$113 וה-E7200 יוצא מפס הייצור. כמו כן אינטל מתכננת להשיק ברבעון הזה את היורש לסדרת ה-E2XXX - E5200, שיגיע באותם המאפיינים של הסדרה, פרט לעובדה שהוא מיוצר בליטיוגרפיה של 45 ננומטר, ומחירו $84 מקורות: http://www.techpowerup.com/index.php?65854 נראה לי שיש כאן טעות בתדר, כי הקפיצות בסדרה הן של 133Mhz ולא של 166Mhz ולכן התדר הוא 2.8Ghz ולא 2.83Ghz. http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fhkepc.com%2F%3Fid%3D1306%26fs%3Dsbar&hl=en&ie=UTF8&sl=zh-CN&…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
האם למעבד פנטיום 4 שהנתונים שלו הם : 3ghz / 512 / 800 האם צריך שכל הרכיבים שלו כמו לוח אם וזיכרונות יעבדו על תדר 800? או שהזכרונות והלוח אם יכולים להיות יותר? למשל 1066 או 1300? תודה (ואם אפשר המלצה ללוח אם זול שיתאים לו..)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות במחשב שלי הם גבוהות ( יש לי עוד פנטיום 3 חחחחחחחחח אני עדיין לא יודע איך שרדתי איתו 4 שנים) בכל מקרה המעבד שלי הוא פנטיום 3, 1 ג'יגהרץ זכרון SDRAM 256 ולוח אם אסוס ישן אני לא זוכר בדיוק את הדגם וגם הארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D בקיצור אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות של החלקים גבוהות יחסית ? וגם מה הטמפרטורה של המעבד מה של הלוח אם ומה של המערכת או ההארד דיסק כי אני לא מבין?
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא לאוברקלוקינג וכדומה לשימוש רגיל ושלא יעלה מחיר מופרז
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מהכתבה שהופיעה אתמול ניתן להסיק שברוב השימושים הביתיים הרגילים לא תהיה ל I5 נחיתות מול ה I7 920, אבל לא נאמר כלום על ה I7 החדשים. האם יהיה כדאי לשקול קניה שלהם ? האם יש להם יתרון כלשהוא על ה I5 בעולם האמיתי (ולא רק על הנייר) ?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה לוח אם לעבד 7200 למחשב משרדי לחלוטין. רציתי לוח אם פשוט ורציתי לדעת את זה לוח אם סביר Gigabyte GA-G31M-S2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail או עדיף ASUS? תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? מה עדיף? כאשר הראשון יקר ב20 ש"ח ,תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מעבדי ה-EPYC של מפתחת השבבים הופכים רשמית לחלק משירותי הרשת הנרחבים של האימפריה מבית ג׳ף בזוס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/pt880pro/ לוח שתומך גם בPCI-EXPRESS וגם ב AGP... נ.ב כבר יש משהו כזה למכירה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הלוח הוא nec computers international sis 650 עם באס במהירות 100Mhz זיכרון נוכחי 224mb ם_o נראה לי אני הולך להוסיף לו 1gb ואני לא בטוח אם ללכת על 667mhz או 533mhz או יוצר נמוך או שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1gb. כל עזרה, הארה, הערה והמלצה תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. כרגע הזיכרונות הקיימים שלי:(Crosair XMS DDR3 1600MHZ 8GB Kit CL7 (4*2GB. הזמנתי זיכרונות חדשים,שהם:(Crosair Vengeance 32GB Kit DDR3 1600MHZ CL9 (4*8GB. 1.האם לפני ו/או בזמן החלפת הזיכרונות הקיימים,בחדשים - צריך לשנות הגדרות כלשהן בBIOS (תיזמונים וכדומה...),במידה וכן אז מתי,צריך לשנות הגדרות אילו? 2.האם בגלל הגדרות לא נכונות בביוס,יכולות להופיע שגיאות (ERRORS) רבות - בבדיקת הMEMTEST? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים כבר לא בעניינים כמה שנים טובות ויש ברשותי 3 מערכות מחשב, רוצה להרכיב מחשב לבן שלי לטובת אינטרנט ומשחקי אינטרנט קלילים ברשותי שלושה מעבדים ואני רוצה לדעת מי מהם החזק ביותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה, ומפאת חוסר תקציבהתעניינתי בלוח SAPPHIRE PURE PERFORMANCE שמגיע עם X300SE מובנה וסלוט PCI-E פנוי, במחיר סביר לגמרי, מה שיאפשר לי לקנות כרטיס מסך טוב מאוחר יותר כשיהיה לי כסף או זמן לשחק... לאחר חיפוש ביקורות קראתי את הביקורת על ה-INNOVATION באננדטק, והתרשמתי מהלוח מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים, פיצ'רים, סאונד איכותי אונבורד, אופציות OC וכן הלאה. מה שמצחיק זה שלא ראיתי אותו נמכר בשום מקום בארץ בחנויות המוכרות, אין לי מושג מה המחיר שלו יחסית ללוחות NFORCE 4 ULTRA והאם הוא בכלל כדאי. בנוסף תהיתי על ההבדלים בינו לבין הPURE PERFORMANCE, שכן הגשר הדרומי שלהם שונה, והסאונד אונבורד גם הוא שונה, וגוגל לא הניב תוצאות כשחיפשתי ביקורות. האם מישה…
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבד Q9650 לחנויות ???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא אזכיר חברות כי חשוב לי שההודעה הזו לא תימחק. כל המידע שמצוין פה מגיע מפירסום של היצרן עצמו. קרוב משפחה שלי קנה פנטיום 4 במהירות 3.6 במחיר מאוד טוב (יותר מדי טוב) אבל חלונות מתעקשת שזה סלרון 7.1. יצרן לוחות סיני מפרסם למכירה לוחות "משופצים" מדגם KINGJET, לוחות עם מעבדי סלרון שעברו "שיפוץ" לפנטיום 3.6. הלוחות והמעבדים שונו כך (לפי הודעת היצרן עצמו) שעל המעבד הוחלף הכיתוב וכאשר המחשב עולה (BOOT) מופיעה הודעה כי זהו פנטיום 3.6. ישנה רק בעיה אחת עם "השיפוץ", חלונות רואה שזה סלרון והיצרן מספק CD ובו טלאי מיוחד שמשנה את שהמערכת מציגה למשתמש. תוכנת זיהוי המעבדים של אינטל ושאר תוכנות זיהוי המעבדים מדווחות כי זהו סלרון. אז אם חברה מסוימת בארץ מציעה לכם מעבד 3.6 במחיר מא…
-
- 70 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
למה אפל התחילו להשתמש במעבדים של אינטל? באילו מעבדים הם השתמשו קודם? ומה ההבדל ברמת הביצועים והאמינות??? תודה
-
שלום לכולם, אני בונה עכשיו שרת ביתי, המתוכנן להחזיק כ3,5 שנים. השרת הקודם שלי, היה דיי חלש, והכיל כמה דיסקים קישחים, עם מערכת הפעלה Windows Home Server. הוא עשה הרבה פעולות, חלק מהן: שרת מיילים קטן, airvideo, DAAP, utorrent ושרת קבצים כללי. השרת שאני בונה הולך לרוץ על VMWare ESXi5.5 או XenServer (כנראה Xen) והוא יריץ שתי מערכות הפעלה בהתחלה: UnRaid ו windows server. (אח"כ, כנראה, אריץ בו עוד שתי מערכות הפעלה נוספות) אני הולך לשים כמה דיסקים קשיחים SATA מסוג WD Red שיחוברו לכרטיס PCI. בכל מקרה, אני צריך מכם המלצה ללוח M ומעבד שיתמכו ויעבדו טוב עם התכנון שלי למעלה. 1) אני צריך לוח M עם פונקציות מתקדמות כגון WOL, כיבוי אוטומטי עם טמפרטורה עולה ועוד. 2) אני צריך גם מעבד מתאים…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי, יש לי לוח אם של ASUS Strix Z370-G ונכון לעכשיו יש לי רק כרטיס זיכרון אחד של 16GB של סמסונג שהוא במהירות של 2400MHZ DDR4 מבחינת אפשרות להוסיף אין בעיה הוא עובד עם dual channel וכבר בדקתי איזה סלוטים אמורים לעבוד עם מי השאלה שלי היא כזאת במידה ואני רוצה להוסיף עוד כרטיס של 16GB האם המהירות אמורה להיות זהה? או שזה לא משנה והמחשב יזהה את זה וישתמש בזה ככה או ככה תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד מדברים על התקנת הדרייברים החדשים ביותר ללוח אם, אך מה להתקין בדיוק? מהאתר של יצרנית הלוח אם או של הצ'יפ סט? והאם הדרייבר הזה כולל תמיכה בכרטיס רשת מובנה, כרטיס קול מובנה ודרייבר לבקר sata לעבודה ב-ahci? אשמח להכוונה , תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה שילוב עדיף למחשב ביתי שסה"כ תקציבו הוא בסביבות 2000 ש"ח ובהנחה ששניהם מסתדרים לי במסגרת התקציב? Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box + Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI או Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray+MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 .
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-