מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הטכנולגיה של ה 64BIT , מה זה טוב למשתמש ומה זה נותן לי והאם במעבדי הקונרו קיימת הטכנולוגיה תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
1. איך המעבד? טוב למשחקים? 2. לאיזה מעבד משל אינטל משווים אותו?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם הלוח הזה http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm תומך בSATAII ? באתר הרשמי זה לא ברור במיוחד, בנועה-מחשבים כתוב שכן. אז אם אני אקנה את הלוח הזה ואחבר לו דיסק קשיח SATAII, מה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
יש לי E6300 עם 2MB L2 Cache. אבל הוא מ- Revision B2, כלומר - ליבת קונרו שפשוט חסמו לה את הגישה לחצי מהזיכרון. קראתי כבר כמה פעמים על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיסי מסך, ורציתי לדעת אם יש מצב שאפשר לפתוח את הגישה ל-2 מגה האחרים ולקבל E6320? אני באמת לא בקיא בתחום הזה, אז אם אפשר גם לנמק ובלי תשובות סרקסטיות למיניהן זה יהיה ממש נחמד.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי היום ת'לוח ויש עליו 2 נורות אדומות דולקות: אחת ליד הסלוטים של הזכרונות ואחת ממש ליד הסלוט PCI הגבוה. כאמור שניהן דולקות. למישהו יש מושג מה זה אומר? עוד שאלה, הלוח מזהה את הכרטיס מסך רק כ- PCIeX8, ובמנהל ההתקנים יש 8 התקני PCI לא מזוהים. מאיפה אני משיג דרייבר מתאים? נ.ב. אין לי משהו מתאים על הדיסק של הלוח.
-
- 21 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
יש לו כרטיס מסך מובנה ואם כן איזה כרטיס מסך מובנה הוא? קונה מחשב חדש ואין לי כל כך כסף לכרטיס מסך אז אם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים שיריצו: הירוז 5, CZ ב-500 ש"ח שיעבוד עם ה-P5B DELUXE WIFI EDITION וכנראה E6300 פלוס זה נכון שהוא בעל קירור פסיבי (heatpipes)? שמעתי שיש לו עוד סוג אחד stack cool? מה זה?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. לפי Asus,לH87M-PRO אין כרטיס מסך ONBOARD. אך עדיין יש לי חיבור DVI מהלוח. רציתי לשאול,האם אני יכול להריץ מסך אחד מהכרטיס ומסך אחד על החיבור DVI שבא מהלוח? (המסך השני רק בשביל MULTITASKING ומשימות) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח אם הזה וראיתי שכתוב שם DUAL VGA ומצוייר שם 2 כרטיסי מסך האם יכול להיות שהוא תומך בSLI כי אני יודע שSLI יש רק עם צ'יפים של NFORCE אם אני לא טועה קיבלתי גם את הגשר הזה של הSLI
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מה היתרונות בזה?מה החסרונות בזה?האם זה נותן ביצועים גבוהים יותר?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
למה בכל החנויות הE2180 מופיע בתור פנטיום? האם מדובר ב2 ליבות של פנטיום? או שסתם תקעו את השם כזה כדי שאנשים יעדיפו לקנות מעבדים יקרים יותר?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
למה שרק יהיו מעבדים בOCDB למה לא להוסיף גם זכרונות וכרטיסי מסך אני בטוח שאנשים ירצו לדעת גם על הניסיונות בOC של אנשים אחרים בזכרונות וכרטיסי מסך בכל מקרה רעיון
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה זה בדיוק אומר שהמעבד מגיע עם 8mb או עם 4mb ...? מה בדיוק ההשפעה של זה על המערכת...? יש הבדל כלשהו משמעותי ...? תודה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
האם במהלך החודש-חודשיים הקרובים תהיה ירידת מחירים צפויה במעבד הQ9450? אני מדבר על ירידה למחיר כמו 1400-1500.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של PC Partner ומעבד פנטיום 4 1.6 GHZ עם 256 KB בL2 Chace. כלומר הוא לא 1.6A. המחשב שלי לא באובר קלוקינג וכרגע הVoltage של המעבד הוא 1.71. זה לא קצת גבוה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי שבskypc יש אחריות לכל החיים על המעבדים של אינטל, לעומת זאת בtms יש אחריות רק לשלוש שנים. קיצור לא הבנתי עם יש אחריות של אינטל או של החנות או גם וגם ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-