עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תענו אני מתחיל להתרגז על אינטל ועד היום AMD לא ממש עיניינו אותי כפי שאמרתי.... לא מעניין המחיר!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by TheTech,

ובכן, הלוח אמנם די ישן, אבל, לא תאמינו, אני מריץ עליו XP-PRO עם Celeron 333 ו- 64M זיכרון. ללוח יש יציאת USB בצורת 8 פינים (כנראה יציאה כפולה). מה שאני מחפש זה את המתאם (פאנל) לשקעי ה-USB. בתודה מראש, TheTech :user:

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by haviv822,

ברשותי מעבד AMD 3800 X 2 סטפינג E4 ליבת Manchester הבנתי שה E6 בעל ליבת ה Toledo חדש וטוב יותר, יש בניהם הבדל שניתן להרגיש? את המעבד קניתי לפני כחודשיים+ האם כבר אז היה ניתן לקבל את המעבד עם E6 ?

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  4. Started by vic1234,

קניתי GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ויש לה ATX 12V של 8 פינים השאלה שלי למה נועדו ה 4 הנוספים והאם חייב לחבר אותם המעבד הוא AMD ATHLON II X4 620 AM3 אם זה משנה לספק יש רק 4 פינים האם אני יכול להוציא ממולקס את ה 12V הנוספים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  6. Started by kkffiirr,

מבחינת מחיר יש הפרש משהו כמו מאה שקל..... אני מדבר על IQPC

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  7. Started by Mpro,

שלום אני מחפש לשדרג את הזכרון שלי במחשב, יש לי כרגע 2GB זכרון שהם 2 כרטיסים מופרדים של 1GB 800 מחברת קינגסון הציעו לי לקחת שוב קינגסון 2 סטיקים של 2GB כל אחד 1333 ב 190 ש"ח לשניהם המחיר שווה? הסטיקים טובים? יש הצעות אחרות יותר טובים? יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. היי לכולם האם מישהו יודע אם לללוח אם : M2NPV-VMוAsus ,יש בעיית תאימות עם זכרונות של TWINMOS? 2-במידה ואני קונה לוח כזה איזה זכרון עדיף מבין השניים:קינגסטון או התוינמוס? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  9. Started by ssib,

היי לכולם נראה שלמחשב דיי עתיק שברשותי (שנת מחשב= 7 שנות אדם, לא? ) הלך סלוט זכרון אחד (נשאר אחד בנפח חצי גיגה). למרות שמדובר על קשיש, בינתיים נראה שעוד כוחו במותניו ולכן שקלתי להוסיף לו זכרון ואף לשדרג . כעקרון, רציתי שבסוף יהיה בו לפחות 2GB סכ"ה, אני אף תוהה אם היה ואמצא במחיר טוב האם יש טעם לשקול 4GB. היות ומדובר בזכרון עתיק למדי DDR הוא נמכר בארץ במחירים מופרזים (במיוחד בהתחשב בשווי המחשב) לכן הלכתי לחפש בחנויות בעולם. ראיתי בכמה מקומות ב-EBAY שאמנם ניתן להשיג זכרונות DDR (אגב אני מחפשת אך ורק זכרונות חדשים, כל דבר אחר אינו רלוונטי מבחינתי) אולם הם מציינים במפורש שהזכרון אינו מתאים ללוחות של אינטל. דוגמא כאן: http://www.ebay.com/itm/NEW-2GB-2x-1GB-PC3200-DDR-PC…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  10. הלוח הנ"ל אינו תומך בדואל צ'אנל ... האם זה מיותר לרכוש זכרונות 2X2048 שבאים בקיט 1 ואפשר להסתפק ב 2 שבאים בנפרד? זה יוצא יותר זול...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by lmlm,

להזכירכם אתמול הוודקרסט יצא, והוא מעבד לשרתים שאמור לתת מענה לאופרטונים ביקורות: http://www.tomshardware.com/2006/06/26/xeon_woodcrest_preys_on_opteron/ תביאו עוד ביקורות אם אתם מוצאים- לא סקירות (preview)

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  12. אם זכרוני לא מטעה אותי, הפעם האחרונה ששידרגתי את המחשב הייתה בתחילת 2007, אני כתוב את החלק העיקרי של המפרט שלי כרגע: E6750@3.2Ghz Ocz 2 gig ddr 2 memory לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך GTS 250, קיבלתי אותו לפני שנה בערך אחרי שנשרף לי הכרטיס הקודם. השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל כדאי לשדרג עכשיו? אני ממש מרגיש שהמחשב סוחב והוא בסדר, האם יש התקדמות טכנולוגית כלשהי שבכלל לא זכיתי להנות ממנה? אני סטודנט להנדסה והלימודים האלה די מוציאים אותי מכלל פרופורציה, אני מרגיש בור ואני ממש ממש אשמח אם תאירו את עיני קצת. בכל מקרה במידה וכן כדאי לשדרג, אני טס עוד שבועיים לארה"ב אז אני אקנה ב NEWEGG כבר. התקציב הוא כ 350 דולר, רב תודות לעוזרים עריכה: שימושים משחקים בעיקר, עבודה ב Off…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. שלום יש לי שאלה שמסקרנת אותי מה ההבדל בין המעבדים הבאים בביצועים ובכלל ? Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX כי המחיר של ה BOX יקר יותר הכ- 170 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SpEcToR,

חיפשתי... ולא מצאתי... למה הוא שווה בערך? ל- AMD 5000? יש באנצמרים? תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  15. Started by morbidangel,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב די ישן פנטיניום 4, אני לא יודע את הדגם של הלוח אם אבל ידוע שהוא תומך בזיכרון של DDR2 עד 667MHZ, על מערכת הפעלה של וינדוס 7 (32 ביט). השאלה היא כזאת, בלוח אם יש רק שני סלוטים של זיכרון, האם כדאי לשים שני סטיקים של 2 ג'יגה או שני סטיקים של ג'יגה. האם המערכת תדע לנצל את ה4 ג'יגה? תודה!

16. יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by orwein,

שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by maxos,

כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  19. Started by EzX1,

Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  20. AMD AM2/M2 קצת מידע על התושבת הבאה של חברת AMD אשר אמורה לצאת במהלך 2006, (למעשה לפי שמועות אחרונות ב-06.06.06) ומביאה את בשורת ה-DDR2 גם ל-AMD הדיווח על שינוי השם ורשימת מעבדים מקור קרדיט ל-3DGod סוקט AM2/M2 ליצרני OEM כבר בפברואר מקור קרדיט ל-3DGod מידע על הצ'יפסטים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod מפרט של הסמפרונים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod תאריך היציאה המסתמן - 6 ביוני מקור קרדיט ל-3DGod עוד מידע על הסוקט מקור קרדיט ל-3DGod AM2/M2 יתמוך ב DDR2-800MHz קרדיט ל-AssaFiles סיבוב ראשון של Tom's Hardware על הפלטפורמה קרדיט ל-AmiLo תמונה של ה-Athlon X2 5000 לסוקט AM2/M2 ושני לוחות ראשונים לסוקט AM2/M2 קרדיט ל-3DGod ערכות השבבים הבאות - NVidia 5xx קרדיט ל-BUNG סוקט AM2/M2…

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  21. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 667 ל 800

22. האם כדאי לחכות למחשב חדש במקום במעבד 6600 ?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. Started by whitiger19,

במחשב של אחי יש סטיק אחד של גי'ה זכרון DDR2 667MHZ אני רוצה לקנות עוד 3 סטיקים בנפח של גיג'ה כל אחד. השאלה היא אם אני אקנה במהירות 800MHZ באיזו מהירות כל המערכת תעבוד? אני יודע שבמהירות הנמוכה יותר אבל אני לא סגור אם הסטיק שיש לי כרגע יוריד את כולם ל667 או רק את אותו הסטיק שיעבוד איתו בדואל.. והשניים האחרים יעבדו ב800.. ?!? תשובות.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.