מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
בלוח האם המופיע בנושא יש שלשה חריצים לחיבור IDE. אחד רגיל, ושניים RAID. אני לא רוצה להשתמש ב- RAID ומעונין ששני הנ"ל יתפקדו כערוץ IDE רגיל. מה עלי לעשות? תודה מראש, רפי.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
הייתי רוצה המלצה ללוח אם שיתאים ל amd 2500 ושיתמוך ב sata ו dual ddr
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יתחילו לשווק בארץ את הסדרה החדשה3200 AMD ולוחות 939 עם PCIE.? אם הם כבר ישנם איפה ניתן להשיג? ומה זה מחיר טוב עבור המעבד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
האם המעבד דותן של אינטל צריך גוף קירור עליו? אם כן אילו חברות יש להם?
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
למה בכול הלוחות האלו אני רואה שהם עובדים על pci אם אין לי כרטיס שתומך בשיטה הזאת אז מה אני לא יכול לשים את הכרטיס ? ועוד שאלה בקשר ל dual channel אם הלוח אם תומך בזה אז זה מחייב אותי להיתשמש בטכנולוגיה הזאת או שיש דרך אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לקנית לוח אם למעבד 3.20 גיגה1 פרסקוט. לוח שיתמוך ב3.6 גיגה תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שמעתי שכשמחברים מחשב נייד לחשמל, חייבים קודם לחבר את הכבל למחשב, ורק לאחר מכן לחשמל, ובשום פנים ואופן לא להיפך. אמת ?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
בבקשה תגיבו רציני ובלי לצחוק, יש לי את החלקים הבאים: כמה לדעתכם לבקש על כל אחד? מעבד סלרון (אין לי מושג כמה מגה הרץ אבל כמו פנטיום 2) סוקט 370 כרטיס לסלוט 1 שאפשר לשים עליו מעבד של סוקט 370 לוח של פנטיום 2 עם כל הכבלים הישנים, של המסך שמתחבר ללוח, המדפסת, הכרטיס קול הישן... מארז של פנטיום 2
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
מחיר של AMD 2GHZ עולה 1100 ש'קל מחיר של INTEL 3GHZ עולה 1100 שקל זה מדבר על amd 64 3000 p4 3GHZ 800mhz 1M מה ההבדל בביצועים שקשור ל GHZ שיש פה.. למה צריך שיהיה יותר גבווה?.. או למה זה מועיל.. אם בכלל... הכוונה אני ירגיש בהבדל במשהו בכלל?...... חוץ מזה שה AMD זה 64 איזה הבדלים יש עוד?. השוני שזה 2GHZ ו 3GHZ ומה עוד? :s05:
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
1. מישהו יודע מתי יגיעו המעבדים הזולים ל939? האם כדי לחכות או פשוט לקנות עכשיו את 754 אני יודע שההבדלים לא גדולים 2.איזה לוח עדיף ל754 מבין השלוש הבאים Gigabyte kn8s Abit KV8 Pro Epox 8HDA5J תודה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
הוולטז' של הMEM של הוא 2.75 :\ האם זה סביר? כי לפי התוכנה אנבידיה סיסטם יוטיליטי זה עובר לגמרי את הקו האדום ואם זה מוגזם מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
-
שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהחברות מייצרות זיכרון ברמה הכי גבוהה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-