עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gggilad13,

האם ניתן לשים 4 סטיקים של זיכרון בלוח הנ"ל בלי שהזכרונות יפעלו יותר לאט ועדיין יפעלו בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by aquarius,

איזה ליבה יותר טובה קלוהאמר או ווניס

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by SandLegion,

שלום לכולם. קניתי את המעבד 64 החדש עם לוח אם ובמחיר ממש זול זכרונות של גייל. איפה אני יכול למצוא השוואה בין ביצועים של המעבד הקיים שלי (barton 2500) לביצועי ה-AMD 64 3000? להגיד את האמת, אני עדיין לא התקנתי אותם ואני מרגיש שדי עשיתי טעות שקניתי אותם (יש לי מחלה של שדרוגים) עקב כך שיש לי הרגשה שאין כזה הבדל בביצועים על פלטפורמת ווינדוס שהוא לא 64ביט. אז מה אתם אומרים? לפני שאני פותח קופסאות ומתחיל להתקין...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  4. אני רוצה לקנות זיכרון 512mb יש לי לוח אם asus p4s800 וזיכרון שבמפרט שקניתי את המחשב רשום ddr pc400 hynix-o 64 x 64 512mb לא ברור לי אם יש כזה דבר pc400 אבל זה מה שרשום שם, בsisoftware רשום 512mb ddr-sdram בקיצור אני רוצה לקנות או את ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? או את http://plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&cart=11161150261659687〈=heb עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם הם יעבדו לי טוב עם הזיכרון שיש לי כבר כי אני לא יודע אם זה משנה שהם 400mhz ונדמה לי שהישן זה 333mhz ואם זה קריטי שזה לא אותה חברה ואם זה יעבוד שאחד זה ddr-sdram והשני זה ddram כי אני לא רוצה בסוף לשלם על זיכרון שלא יעבוד לי עם מה שיש לי כבר וגם מה זה ה cl 2.5 הזה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  5. אז ככה איזה לוח יהיה יותר טוב למעבד AMD 939? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 או MSI K8N Neo4-F שניהם עולים אותו דבר בערך... וכמו כן איזה זכרון עדיף בתחום ה DDR 400 A-DATA או SAMSUNG - שניהם בערך עולים אותו דבר. הערות: אני לא אובקלוקר, לא גיימר כבד, בסה"כ מתעסק עם CUBASE ופלאגינים, גולש באינטרנט ורואה קצת סרטים. מה עדיף לי?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. Started by Gold shark,

שלום בירצוני לרכוש את המעבד "pentium extreme edition" והשאלה שלי היא כזו העם אני זקוק ללוח אם חדש הוא שאני יכול להישאר עם הלוח אם שלי? חשוב לציין בירשותי לוח אם עם תושבת 478 ולא 775

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  7. שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by d-undertaker,

יש לי שתי כרטיסי זיכרון של חברה לא ידועה חח לא בדקתי ועכשיו הבאתי עוד שתי כרטיסים של חברת קינגסטון עכשיו אני לא יודע אם הם עובדים אם הם לא עובדים ואני יכניס אותה למחשב הם ישרפו תמחשב? ואם לא איך הביצועים יהיו אם יהיו 2 כאלה וכאלה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. קראתי באתר של אינטל, על איזה טכנולוגית high defenition sound או משהו כזה, ובגלל זה רציתי לדעת, האם הלוחות אם של אינטל עדיפים מהלוחות אם למעבדי AMD מבחינת איכות יכולת עיבוד הקול בכרטיס הקול המובנה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  10. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. Advanced Micro Devices will launch the first dual-core version of its Athlon 64 desktop processor at Taiwan's Computex trade show on May 31. The AMD Athlon 64 X2 processor will be launched on the first day of Computex, the mammoth show that brings most of Taiwan's computer hardware, software, and technology industry face-to-face with technology buyers from around the world, the company said Friday. AMD has used Computex in prior years to launch new processors. If previous years are a guide, the processor will likely be accompanied by the introduction of compatible motherboards produced by Taiwanese companies. Dual-core processors contain two processors on a single piece …

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. כרגע יש לי סטיק אחד של 256 DDR במהירות של 266 אם אני יוסיף עוד 256 DDR במהירות של 400 זה יהיה בסדר? או שחייבים אותה מהירות? תודה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  13. ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E או asus P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E 1 שני הלוחות משולבים בכרטיס מסך (כי אני לא גיימר)

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי לוח מסוג epox 8k3 רציתי לדעת אם הוא תומך ברייד ואם כן איך זה יכול לעזור לי מה זה בדיוק ראיד

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by kobi_af,

Asus P4P800 Se תודה רבה צריך דרייבר אודיו ללוח הזה , מצטער אם עברתי על החוקים אבל לא רשום....

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  16. UltraX-XL Edition PC3200 400MHz FSB CAS 1.5-2-2-2 @ 2.6V 3.6V. הערה: מענין איך זה ישפיע על ביצועים של מערוכת מבוססת אתלון 64, כמה הרכיב הזה יעלה, והאם חברות נוספות יוציאו מוצרים דומים. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117732#117732 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  17. Started by slater,

שלום חברים!!!! הסתכלתי עכשיו באיזה פוסט אחד באתר בחו"ל שמשהוא כתב על הרבה זכרונות באיזה צ'יפים הם משתמשים.......(אתם מכירים את הפוסט הזה הוא פורסם פה כבר מספר פעמים....) בקיצור ראיתי שמספר זכרונות שעד היום השתמשו בצ'יפים tccd משתמשים היום גם בtcc5...... לדוגמה הזכרון ocz el pc3200 rev.2 השתמש עד היום בצ'יפים tccd וראיתי באתר שקימים גם סטיקים בעלי tcc5...... היו עוד זכרונות שראיתי את התופעה הזו בהם..... 1. מהם הצ'יפים הללו? הם גם אוברקלוקרים טובים? עד כמה? יותר מהtccd? 2. זוכרים את הידיעה שפורסמה פה לא כל כך מזמן שסמסונג מפסיקים ליצר את השבבים tccd, האם יכול להיות שזה באמת קורה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by neogod,

באחת החנויות (לא נציין את שמה בגלל חוקי הפורום) יש אגף שנקרא Discounted price ,יש שם לוחות אם ב 120 שקל רציתי לדעת אם הלוחות האלה הם יד שניה או עודפים שנשארו בחנות? והאם שווה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל(מי שיודע על איזה חנות מדובר) ל P4 1.7 478

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  19. 1-האם הוא יותר טוב מDDR1?ובמה? 2-האם הוא משפר תביצועים של המחשב במשחקים? 3-האם הוא יעבוד במחשב שלי? Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S8X-X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (DDR SDRAM)

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. חברה סתכלו בתמונה. הטמפרטורה של הלוח אם שלי היא בסדר? ומה הטמפרטורה הלא רמויה ללוח אם? תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  21. סתם שיטטתי באינטרנט וראיתי דבר דיי מוזר...הבדל המחירים של אותו מעבד בין שני חנויות הוא 400 ש"ח....זה דיי הרבה... http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/ouranos_computer/product.asp?pf_id=XXAMD_A64_3000_S939_Tray_TR2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6012 מה אתם אומרים...הגיוני?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by shiranbi,

אנא הסבירו לי את ההבדל האמיתי בין (בצורה שגם מבין לא גדול יבין) : Asus A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra ל Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 ל Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 ולמי הייתם מציעים לקנות כל אחד מהלוחות הנ"ל

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  23. Started by roiy,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGA BYTE GA-K8NS-939 וכרגע יש לי זכרון של קינגסטון 2*256 אני רוצה לשדרג את הזיכרון יש לי עוד 2 סלוטים פנויים האים אני חייב לשים עוד 2*256 או מספיק אחד של 256 וסוג החברה חייב להיות זהה או שאני יכול להוסיף A-DATA? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  24. יש לי לוח אם Abit IS7/IS7-E/IS7-G האם כרטיס מסך RADEON 9550 יתאים ללוח שלי?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by stlior,

אני בטוח שענו על שאלה מסוג זה בעבר אבל לא ידעתי מה בדיוק לחפש אז תודה לכל העוזרים יש לי שני כרטיסי זיכרון נפרדים וזהים תוצרת spectek. ddr sdram 256 mb 133 mhz כלומר יש לי 512mb אני רוצה להרחיב ל1024 mb אז שאלתי היא מה צריכים להיות הנתונים של המהירות של הכרטיסי זיכרון שארצה להוסיף.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.