מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי יותר? Asus P5q3 Deluxe/WIFI או Asus Rampage Formula למשחקים מיועד OC
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי 4 מקומות בלוח האם לזכרונות (ABIT AA8) 3*256MB DDR2 SPECTEK 533 נשאר עוד מקום אחד. הייתי רוצה לקנות 1 GB נוספים של זיכרון או 512. צריך את דעתכם בנושא... תקציב: עד 250 ש"ח בערך..[br]פורסם בתאריך: 9.07.2007 בשעה 01:27:25 UP
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הרכיבים שיש לי הם: מארז: התאמה ללוח Micro-ATX. מעבד: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 זיכרונות: G.Skill Aegis 2*8GB DDR3 דיסק קשיח: ADATA SP900 2.5" SATA3 256GB SSD הלוח הקודם שלי היה Asus H971-Plus י(Mini-ITX) ולצערי הוא נהרס. המחשב הוא למטרה ביתית וקצת משחקים. איזה לוח הכי מומלץ לי לקנות? המחיר הוא לא הבעיה, יכול גם להגיע ל-500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על : לוח אם : msi k7n2-l delta ועל זכרון מסוג: Infineon dual ddr 400 mhz 256m
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב, ואימצתי את ההמלצה הראשונה מתוך המפרטים המומלצים שבאתר HW ZONE למחשב, לצורך שימוש בייתי בסיסי. כשקיבלתי הצעת מחיר מהמוכר בחנות, הוא הציע לי מעבד e5800 3.2 GB של intel במקום הATHLON AMD 245 ולוח אם "GA-G41" במקום ה"GA MA74" שמוצע במפרט המקורי. ההפרש במחיר הוא 90 ש"ח, וטענתו היא שמכיוון שהמעבד הוא כפול ליבה הוא מהיר יותר. האם זה נכון? והאם ההפרש הוא זניח לעומת הביצוע? תודה מראש וחג שמח נחי
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך המחשב שלי הפסיק לעבוד,בדקו לי את המחשב ואמרו לי שהלך הלוח אם [נקנה לפני קצת יותר מ5 שנים] אז אני צריך לוח אם חדש שיתאים לרכיבים הבאים: כרטיס מסך 6600GT בחיבור AGP מעבד 2.4gh [מלפני קצת יותר מ 5 שנים] זכרונות לא יודע איך זה נקרא בדיוק אבל כתוב עליהם PC2700 [סטיק אחד של 1GB,אחד של 512MB ועוד אחד של 128MB סה"כ קצת יותר מג'יגה וחצי] 2 הארד דיסקים [אחד של 160GB ואחד של 40GB] ובגלל שהלוח ישן והכוננים גם אז החיבור זה בטח חיבור ישן 1.יש לוח שנמכר שמתאים לרכיבים האלה? 2.האם כדאי להשקיע בלוח חדש שמתאים לרכיבים הישנים או שכדאי לקנות מחשב חדש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
מעבדי i5 לא עובדים עם qpi במה זה משנה? ומה זה dmi? בקר הזיכרון במעבדי i5 יושב על המעבד או לא? או שהכל עובר דרך ערכת השבבים?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
על המעבד I5 מורכב גוף קירור מוגן 2 שבשל גודלו יהיה ממש צמוד לכרטיס המסך אם הוא יחובר בסלוט העליון. בשל כך חשבתי לחבר את הכרטיס בסלוט הPCI-E התחתון, אמנם מעל הצ'יפסט, אך בטוח שיהיה קר יותר מצמוד למעבד. יש חשיבות לבחירת הסלוט בו ישב הכרטיס? הכרטיס הוא, HD5850. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום כשאני מכניס מכשיר USB2 (דיסק און קי ודומיו) ללוח הבא: ASUS TUV4X, אני מקבל הודעה שהלוח לא תומך במהירויות העברת נתונים של USB2 (משהו כמו: ה-Device יכול לעבוד במהירות גבוהה יותר). האם אני יכול להוסיף כרטיס PCI ללוח הקיים ולקבל תמיכה במהירות של USB2? לדוגמה: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=pcivia&Cat2Cat1ID=3277&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יצרנית החומרה Sapphire אשר מוכרת בעיקר בעולם כרטיסי המסך השיקה קו של לוחות אם לתושבת AM5 של AMD - בדקנו את אחד מלוחות האם החדשים שלהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם תהיה בעיה להתקין זכרונות במהירות 400 על לוח אם שתומך עד 333, חוץ מהעובדה שהזכרונות יוגבלו ל333? פשוט כבר אין בשוק זכרונות 333MHZ.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום, איפה אפשר למצוא (באתר של DFI) קובץ Info שמפרט את כל העדכונים שיש בביוסים שמוצעים להורדה באתר? ראיתי שמתחת לכל ביוס יש 2-3 שורות אבל לא משהו רציני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
האם הרכיבים של המחשב צורכים יותר מתח כשהם פועלים "קשה" יותר? לדוגמא כשאני צורב משהו, או כשיש הרבה אפליקציות שפועלות במקביל? או שצריכת הזרם היא סטטית? סליחה אם פתחתי את האשכול במקום הלא המתאים
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה יעזור , אם זה יהיה ברמה של מערכת ההפעלה זה צריך להיות יותר בישום הספציפי לא ? בקיצור מה ינתב או יחלק את הישום לשני חלקים המעבד ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
רכשתי חלקי מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל. שאלתי היא האם על אותו מפרט אחוש, דגש על אחוש, הבדל בביצועים במולטיטסקינג? אשמח לתשובה ללא אוברקלוק וכולל אוברקלוק ל 3550K. http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2012/05/01/intel-core-i5-3570k-cpu-review/5
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
קניתי את ה NF7 ולא ממש מצאתי בביוס את האפשרות לנעילת ה AGP/PCI - יש למישהו מושג איפה היא נמצאת ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מעבד ושיעבוד חלק אם הלוח אם GA-965P-DQ6 גירסה 3.3 V http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 שידרוג זיכרון DDR 2 667 ל - DDR 800 שידרוג כרטיס מסך ATI 1950 GT SAPPHER יש לי ספק כח 500W Enermax מאורר מעבד ARTIC COLING 7 PRO בגדול שיעבוד כמה שנים טובות כולל משחקים סכום השקעה 2500 +- אני חושב בעיקר במעבד ובכרטיס מסך ואלי גם בזיכרון מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
הגעתי למסכנה שהמעבד שנותן לי את המקסימום עבור הכסף לצרכים שלי הוא E8400 המליצו לי על לוח אם : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 האם זה המדר בורד הטוב ביותר בתקציב הזה? אגב: אני מחפש לוח אם שקט ללא קרור אקטיבי + כרטיס קול און בורד. + כרטיס רשת און בורד .
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות מעבד E4300/4400 Due. האם צ'יפסט הP35 יוכיח את עצמו (או לפחות מתיימר להיות) הקניה הנכונה מבחינת התפתחויות עתידיות? אני מעוניין להבין מדוע... אם לא, איזה ערכת שבבים מומלצת היום למעבד הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
היי קראתי בכמה מקומות שעדיף שהיחס fsb/dram יהיה 1:1 האם זה נכון ? אם נגיד אני קונה מחשב חדש, עם מעבד e6300 (ולא מתכוון לעשות overclocking) האם כדאי לקנות זיכרונות ddr2 dual channel 533mhz ואז אם אני לא טועה יהיה יחס של 1:1 או זיכרון 667mz והיחס יהיה 4:5 ? איפה יהיה ביצועים יותר טובים ? ומה עדיף ? (ההנחה גם שב533 התיזמון יהיה קצת יותר טוב יותר מ667)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-