מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם ישנם לוחות שהם לא Ultra אבל תומכים ב SATA II ? בזה כל הזמן האמנתי עד שראיתי את המפרט של הלוח הזה שתומך ב SATA II אבל אינו Ultra . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA,
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לפני כ 10 חודשים קניתי את הזכרונות שלי 4 גיגה של גי סקיל(מפורט למטה במפרט) ב 660 שח!!! אני רואה עכשיו זכרונות עולים ממש זול כ 300 שח לקיט של 4 גיגה.. בלי קשר ראיתי שמישהו מוכר פה טרנסקנד ב 250 שח 4 גיגה. האם שווה ? במהירות 1600. האם 8 גיגה ייתן לי איזה שיפור? אני יודע שכרגע למשחקים לא יהיה שיפור-אבל האם לעתיד? או שכדאי פשוט לחכות עד שאני באמת אצטרך והמחירים עוד יותר יירדו? תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
זה מבלבל אותי העניין של ליבה פיזית ווירטואלית CORE THREADS יש מעבד למשל 3770 יש לו 4 ליבות ו 8 טרידס עכשיו כל מעבד בא עם THREADS אחד ו HT נותן 2 במקום אחד זאת אומרת מעבד למשל G2020 יש לו 2 ליבות פיזיות ועוד 2 טרידס זה לא אמור להיות כמו 4 ? וה 3770 מגיע עם 4 ועוד 8 טרידס בגלל ה HT זה לא אמור להיות 12 ? איך זה 8 ? למה סה"כ הליבות זה לפי הטרידס ? לא מחברים את הליבות הפיזיות + הטרידס ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את AMD 6000+ ורשם cpu speed :3000 מה זה אומר שרשום ככה? שכל אחד מהליבות הוא 3000 או ביחד? תודה לעונים על שאלה בורותית
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
המעבד איי 5 2500 יש לו צריכה של 95W זה כולל מצב של עבודה ממושכת בטורבו ? 3.7GHZ ? שמחשבים את ה TDP של המעבד זה כולל מאמץ ממושך ? או שבשביל מאמץ ממושך כמו טורבו צריך גוף קרור מעל 95W ? אנטק A400 150W זה OVERKILL למעבד הזה ? או שעדיף לחסוך כסף ולקחת A30 PRO 95W של אנטק .
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את הלוח אם הנ"ל השאלה היא אם אני יכול לשים עליו מעבד I7 למשל Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tra למרות שהסוקט שלו 1156 ולא 1336 ואם כן אני מפסיד משהו שזה לא סוקט 1336? עוד שאלה קטנה מה ההבדל מין מעבד BOX ל TRAY ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! שאלה כללית שמאוד מציקה לי ואני אשמח לקבל עליה תשובה: כשמרכיבים מפרט מחשב באתרים, יש אפשרות לבחור זיכרון של 4 ג'יגה בייט (2X2048) במחיר מסוים, אבל הרבה יותר זול לקנות 2 יחידות של זיכרון אחד בגודל 2048 מגה בייט. אז למה שמישהו יקנה את ה"ערכה" של השניים כאלה ולא פשוט יקנה אחד ויסמן 2 יחידות? לדוגמה: SKYPC מציעים זיכרון MUSHKIN במחיר של 119 ש"ח יחידה אחת של 2048 מגה בייט. אבל אם אתה רוצה לקנות 2048X2 אז זה עולה 291 (הכי זול) עכשיו ברור שהרבה יותר משתלם לקנות 2 יחידות שכל אחת עולה 119 כי אז המחיר הוא 238 ש"ל ואתה מקבל את אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק בפחות 60 שקלים!!
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם,לא ידעתי היכן לשאול אז אשאל כאן.המחשב שבחתינה אצלי עוד 4 חודשים ימלאו לו שנתיים. מהיום שקניתי אותו הוא דלוק 24/7 ברציפות לא מכבה אותו בכלל.השאלה היא האם זה עושה נזק למחשב לטווח הארוך? כלומר האם הלוח אם, והכץ מסך יכולים להינזק מכך? וספק הכח וכו? ראיתי למשל על הקופסא של הלוח אם כתוב 50,000 אלף שעות... אחי למשל מכבה כל לילה את המחשב.והוא טוען שככה הוא נשמר יותר.מי צודק? ומה כדאי לעשות?תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לא קשור לOC אלא בכללי על המעבדים החדשים. האם זה נכון,שמעבד מהדור הנוכחי,אחד עם 2 ליבות,אם אני אפעיל אותו בכלל ללא קירור,תוך מספר שניות (דגש על שניות,ולא דקות) הוא יגיע לטמ"פ המקסימאלית שלו?? (זה שהוא יהרס זו לא הנקודה)
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: מה יותר עדיף להשתמש בסוג 1 או סוג 2 ? (ראה פירוט בהמשך) סוג 1: זכרונות פועלים בתדר של 667 הרץ אבל לא בDUEL CHANEL (ב SINGLE) ותזמונים גבוהים יותר מסוג 2 סוג 2 זכרונות פועלים בתדר של 533 הרץ אבל פועלים ב DUAL CHANEL ותזמונים נמוכים יותר מסוג 1 השאלה בגדול מה יותר חשוב בזכרונות - המגה הרץ שהם פועלים או תזמונים נמוכים יותר ? (שכן בסוג 2 לא רק שהתזמונים נמוכים יותר הזכרונות פועלים ב DUAL CHANEL... ) תודה מראש לכל מגיב .. ואם אפשר בבקשה חוץ מלהגיד מה יותר עדיף גם הסבר קצרצר למה..
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבחינת ביצועים, איזו מבין הגירסאות של ה-nF4 טובה יותר, ה-SLI או האולטרה (בכלליות, לא ספציפית לדגם מסויים)? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם באופן קבוע, בכל לןוח אם שיש לו כ.מסך מובנה אי אפשר להוסיף כ.מסך נורמלי בהמשך? או שזה רק חלק מהלוחות? אוב כולם כן? או בכולם לא? תודה וחג שמח
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה פרוש האות E בשמות של הלוחות של Gigabyte ? למשל GA-EP35-DS3L. תודה.
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את זה. אני רוצה להבין משהו ואני משתגע, כל הmb gb מה ההבדל בין גודל ומהירות? נגיד כרטיס מסך המהירות שלו היא 1700 ג'יגה וכרטיס זיכרון הגודל שלו הוא 16 ג'יגה, זה אותה משפחה אז למה פה מדברים על מהירות ופה על גודל? או למשל מהירות של מעבד וכו'...... אני קצת לא יודע להסביר מקווה שהבנתם, אשמח להסבר למי שיש כוח או לפחות לאיזה מדריך נורמלי כי לא מצאתי באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, משהו שלא ברור לי נקח לדוגמא את המעבד Q6600 של INTEL המעבד הוא בעל ארבע ליבות ובמהירות של 2.4GHZ כידוע האם הכוונה שכל ליבה היא במהירות 2.4GHZ או שכל כל הליבות ביחד במהירות של 2.4GHZ כלומר כל ליבה במהירות 0.6GHZ? תודה
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הי, האם המעבדים כפולי הליבה של אינטל משיגים תועלת כלשהי כאשר מערכת ההפעלה (XP למשל) אינה תומכת בזה? האם רמת החומרה יודעת לבדה לנתב פקודות בין המעבדים ומשיגה שיפורים בביצועים גם ללא תמיכת התוכנה? האם אפשר קישור למבחן אמין כלשהו המראה יתרונות/חסרונות של כפולי הליבה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מצטער על הבורות..... איך אני יודע אם מעבד הוא : 2 ליבות 4 ליבות, אם אני מסתכל על מפרט איך זה רשום ? סתם לדוגמא המעבד שלי הוא : intel core i3 530 2.93ghz ואגב, מה ההבדל בין מעבד ליבה כפולה, לבין מעבד ליבה כפולה "2" ? תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נגיד קניתי לוח אם בchipset של AMD AM2, הכי זול ופשוט שיש, לפני שנה+ אז אם אני יחליף רק את הלוח לאחד חדש חדש AM2 שיעלה בערך פי 5, זה ישפר משהו? (נגיד והלוח שיש לי כרגע מספיק לי מבחינת הפונקציות ואם אני לא עושה OC) השאלה היא כללית ולא ספציפית אליי או לחומרה שלי. אני פשוט רוצה לדעת אם יש מהירויות בלוח אם, פונקציות שמשפרות את הביצועים וכו'. כמובן גם מבחינת החיבורים של הלוח לזיכרונות, לכרטיס מסך, למעבד ולהרדיסק.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי מחשב קומפלט והורדתי את התוכנה cpu-z בשביל לראות את הרכיבים של המחשב. ואני מעוניין לדעת כמה עולה הזיכרון שיש לי (חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי) עדיף מהארץ אבל אם אין אז חול גם בסדר... הזיכרון הוא:kingston PC3-10700 אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי כמה המחיר שלו (בערך) בארץ או בעולם. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה הוא עם כרטיס קול מובנה? ?K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון של 400MHZ ללוח אם שתומך בפחות? (גם אם זה לא יאפשר שימוש בכל ה400)
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-