עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מתן ביטון,

ואני מחפש לוח שיתמוך לי במערך הcrosfire בכרטיסים מסוג ATI בתקציב עד 650 שקל מי שיוכל לומר לי איזה לוח תומך בדרישות האלה אני יודע לו מאוד הוא יוכל גם לישלוח לי הודעה לאיימל זה עוד יותר טוב narkoyanarko@walla.co.il רצויי שיהיה לוח טוב בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. שלום לכולם. השאלה פחות או יותר בכותרת. הלוח מורכב במחשב, הכל עובד בסדר, הכוננים הקשיחים הם בממשק IDE וחוברו לחיבור ה IDE היחיד שעל הלוח, נשאלת השאלה לגבי הביצועים, הגשר הדרומי הוא מסוג ICH9 שלפי מה שהבנתי אין בו תמיכה ב IDE. אז במידה והתמיכה היא ע"י בקר אז האם נגרמת ירידה בביצועי הדיסק הקשיח לעומת בקר מובנה בגשר הדרומי?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. Started by bar72,

שלום רב, המפרט הביתי שלי כולל: לוח אם: EP43-DS3L E8400 4850 512 MB 2GB בדעתי להחליף את כרטיס המסך, והשאלה היא אלו מעבדים טובים/חדשים יותר נתמכים על ידי לוח האם שלי, והאם מומלץ להחליף אליהם? כלומר, ראיתי את הרשימה פה: http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847&ver= אבל אני מבקש לדעת האם משהו משם יצדיק את הרכישה מבחינת השיפור שיציג. תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. Started by zolder,

אני מתכוון ל-PDP Patriot Dual DDR 2Gb (2x1024) 3-3-3-8 PC3200ELK

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  5. Started by jepe,

אני מעוניין לקנות את זה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם זה מחיר טוב וסביר ללרכיבים הנ"ל? האם הלוח אם הזה יסתדר עם 7800GT שיש לי עכשיו? והאם יש לו יציאת SPDIF ? והאם אני אצטרך גם קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC והמטרה מהמחשב היא משחקים וסרטי HD ? ושאלה אחרונה איפה אני אמור להתקין את הרכיבים במחשב שיש לי,אני משדרג את המחשב הקיים.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  6. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והשילוב היחידי שבו אני מצליח לשלב במסגרת התקציב שלי את הכרטיס מסך GTS8800 320 זה עם המעבד AMD 4600. חלק ממי ששאלתי אומר לי שיהיה לי צאוור בקבוק גדול מאוד והכרטיס בכלל לא ינוצל כמו שצריך. אני רוצה דעתכם בשביל לאמת את זה. האם המעבד יעשה צאוור בקבוק לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש עם מעבד E8200 וזיכרון DDR2 2G 800Mhz CL5 (1x2) כשאני מבקש מחשב שלי->מאפיינים הוא רושם לי Intel(R Core 2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 1.97GHZ, 2GB של RAM הרחבת כתובת פיסית האם זה בסדר? מה זה "הרחבת כתובת פיסית"? שאלה נוספת : יש כלי פשוט לבדיקת זכרון הפנימי (אפיון ותקינות) שאתם יכולים להמליץ אליו? אני לא ממש סומך על החברה שקניתי ממנה את הזכרון! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  8. היי. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בכל הקטע של החומרה והכל. אז לפי מה שהבנתי הטכנולוגיה הנוכחית של AMD זה ה-Phenom. רציתי לדעת כמה פרטים כלליים עליו. כמו אם הוא מומלץ, למה הוא טוב, איך הוא בהשוואה לטכנולוגיה הנוכחית של אינטל וכד'. יש לציין שזה להרכבת מחשב -יחסית- תקציבי אך לא לעבודה משרדית או משהו בסגנון. תודה. (:

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by iyehuda,

1.איך עושים שהמעבד יבוד קבוע על 3G קבוע ( מעבד E8400 ) 2.איך יודעים כמה צורך הכרטיס המסך ה O.B זיכרון מהלוח ,או שהוא לא צורך מהלוח ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by lasalasa1,

שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot

12. Started by Raul,

שמתי לב לאחרונה שיש למשל P4 a/b/c.... משהו מוכן להסביר לי מזה בכלל??

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. שלום לכולם, בפורום מפרטים ראיתי הרבה אנשים שמבקשים שיבנו להם מפרט ובונים להם מפרט עם 4 ג'יגה זיכרון קראתי פה כמה הודעות שמערכת הפעלה 32 ביט לא תומכת ב 4 ג'יגה זיכרון כלומר מזהה רק 3.2-3.5 ג'יגה זיכרון אז למה להכניס למפרט מלכתחילה 4 ג'יגה זיכרון אם זה גם ככה לא יתמוך? שאלה נוספת היא, אפשר לשים סלוט אחד של 2 ג'יגה עם מהירות זיכרון לדוגמא 800 וסלוט אחד של 1 ג'יגה עם אותה מהירות זיכרון ושניהם יעבדו בצורה טובה? עם DUAL CHANNEL? וככה לקבל 3 ג'יגה במקום 4 ג'יגה שלא מנוצלים? עוד שאלה קטנה, איזה מעבד מומלץ יותר, E8500 או Q6600? המחשב הינו לעבודה ומשחקים (משחקים כבדים) תודה לעונים

14. Started by tzay,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש והבנתי שחלק משמעותי שכדאי לבדוק זה המעבד. עד כמה משמעותי ההבדל בין דור 2 לדור 3 של ה- i3? עד כמה משמעותי ההבדל בין i3 ל- i5? עד כמה משמעותי ההבדל בין המהירויות? (1.5GHZ, 1.8GHZ, 2.1GHZ וכן הלאה...) מעבד גרפי?? המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וכד'. תודה.

15. Started by lirik,

היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  16. שלום אנשי הפורום! אחרי שש שנים החלטתי לשדרג את ה6800k שלי ל12700kf. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים טוב עד 1200 ש''ח. מתלבט בין DDR5 ל DDR4. שימושים בעיקר תכנות וקצת גרפיקה לצערי כבר כמעט ולא משחק. מתכנן לחבר אליו SSD, NVMe, HDD, Dvdrom, קירור מים, וכרטיס מסך GTX1080 חשוב לי שיהיה כרטיס רשת טוב, מתכנן לחבר אותו קווית. לא מתכנן כרגע לעשות אובר קלוקינג. גודל: המארז שלי הוא Full tower. תודה רבה לעוזרים!

17. Started by bigwave,

אהלן, הרכבתי לי מפרט בנתיים ואמרו לי שהלוח אם חזק מדי בשבילי. שימוש במחשב- משחקים שירים תוכנות הורדה גלישה באינטרנט סרטים צפיה בתמונות עריכת תמונות בתוכנות כולל פוטושופ. זה המחשב שבחרתי בנתיים: intel E6300 לוח אם:Gigabyte GA-965P-DS3P Intel P965 LGA 775 דיסק קשיח: 250 ג'יגה כ.מסך: x1950pro זיכרון : 2 ג'יגה של קינגסטון האם לדעתם הלוח אם הזה מתאים לי או שהוא יקר מדי ואפשר להתפשר על לוח הרבה יותר זול ולהשקיע את הכסף הזה ברכיב אחר במחשב? תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  18. כמובן AMD חיפשתי בהרבה אתרים ומצאתי רק לוח אחד, לא קריטי הייצרן, הדרישה היחידה היא שיהיה בעל קירור פאסיבי יש סיבה שהם לא נמכרים בארץ ? דרור

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  19. Started by g_s,

איזה זכרון עדיף? 2X512 GEIL http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=126&osCsid=e85d8d6bdfa74b612918153106e2fb21 או 2X512 SAMSUNG http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=122&osCsid=e85d8d6bdfa74b612918153106e2fb21

20. Started by swisaman,

היי, במסגרת שידרוג המחשב אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש(660 TI ליתר דיוק). המעבד שלי הוא AMD PHENOM II 955 @3.8GHZ (שאר המפרט בצד אם יש צורך בקח),האם המעבד יוצר צוואר בקבוק ? ראוי לציין,הכרטיס יעבור OC גבוהה ככל הניתן.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  22. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי כי מודול אחד הלך לעולמו... חשבתי על אלה 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ ‏DDR II 1066Mhz‎ האם הם dual channel או לא? באף מקום לא רשום עליהם שהם dual channel.... ועוד שאלה קטנה האם ארגיש הבדל בין זכרונות 800 או 1066?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום ברצוני לשדרג קצת את המחשב עם תוספת ראם לפי ידיעתי עליי להתאים את הזכרונות החדשים לנתונים של אלו הישנים לכן אין לי כל כך הרבה אפשרויות אבל בכל מקרה ראיתי את אלו: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..166..103..127..785..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה ההבדל בין ה Ares Dual ל Sniper Dual ששוה את ה 30 שקל תוספת? מה ה SNIPER נותן לי שה ARES לא? במה זה מתבטא?

25. Started by oded900,

איזה לוח AM2 עדיף מהלוחות בכותרת? יש איזה לוח אחר מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים