עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה דרייבר יתן לי את הביצועים הכי טובים דרך אגב יש דרייבר של גיגהביט ויש של nvidia אף פעם לא הבנתי את ההבדל

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. שרתי ה HP בידיעה מבוססים על מעבד מערכת NF4 PRO החדש. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21676 הערה: מה שקורה בתחום השרתים בין האתלון 64 לפנטיום 4 רק מחריף כאשר מדובר בסביבה מרובת מעבדים עקב חיבורי הייפר טרנספורט הישירים בין מעבדי האופטרון. ושיתקע למנהל האתר וליחצני אינטל בגרון. וכל זה ללא אזכור מחלת צריכת החשמל/פליטת החום האנושה של מעבדי הזיאון.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by MiD,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&affiliate=zap נראה קצת טוב במחיר, בעיקר עם CL 2.5... מחשיד במקצת. יש הצעות אחרות לזכרון בתקציב נמוך כזה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by rollita,

ספק שאני מעונין לרכוש ממנו מחשב (AMD 64 3000, FX6600GT למשחקים) הציע לי את Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory במקום Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory שאינם זמינים אצלו. עד כמה יפגעו הביצועים ועד כמה אני יורד ברמה כאן? (אני יודע שהשאלה קצת כללית אבל...)

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by Vortex,

זה המפרט של הזיכרון שלי (NCP 256MB PC3200). אם אני מפעיל אותו על 400MHz@2.5CL, האם זה נחשב אוברקלוק, וקיימת סכנת חימום? האם יש בכלל הבדל בין 2.5 ל3 בסוג הזיכרון הזה? תודה...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. מפרט כרשום בכותרת

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by אבי11,

אשמח לקבל חחות דעת על לוח אם M963G של pcchips או אם יש למישהו המלצה או הצעה של לוח אם מקביל לו בתכונותיו ובמחירו. תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. Started by Gimel,

מחפש מידע על NEC powermate עם לוח 845 ומעבד 1.6. רוצה להוסיף לו זיכרון ולא בטוח מה צריך לשים. (יש לו 256 זיכרון PC133). יש עוד חריץ זיכרון פנוי אבל אני רוצה להיות בטוח ששמים שם גם PC133 ולא DDR. מישהו יכול לתת לי הפניה? עריכה: מצאתי כבר, תודה בכל זאת, אבל נתקלתי בבעיה. ניסיתי להוסיף זיכרון PC133 (כמו שיש במחשב) אבל הוא לא זיהה את הזיכרון החדש (שעובד על מחשב אחר - פנטיום 3). יש סוגים שונים של זיכרון PC133? איזה מהם יתאים ללוח 845?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by GNU,

הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

מה התיזמונים של הזכרונות האלה: Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 והאם הם עדיפים על אלה: Corsair TWINXP1024-3200XL 2-2-2-5 DDR XMS3200 XPERT או לא??? (מבחינת טיב לא מחיר)

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by eran1,

לאחרונה אני קורא פה הרבה בפורום על ליבות כפולות שעומדות לצאת למעבדים. מזה אומר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. it doesn't get any more informative than that, does it ? יש לי שני זכרונות: NCP DDR400 256MB CL3 ADATA DDR400 256MB CL2.5 מה לבחור בביוס? 2.5 או 3? תודה..

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. אם יש דבר כזה בכלל... מכיוון שעכשיו יש לי כרטיס AGP והלך הלוח ואין לי תקציב לכרטיס אבל אני רוצה שתהיי לי אפשרות לשדרג בנוסף אני רוצה SATA אפשרות לUSB מקדימה וכו'... תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  15. Started by rabbit,

1. מה ההבדל בין 3000 רגיל ל3000+ 2. לפי מה שראיתי סוקט 939 אין לו שום מהירות עם + ואין CachE למה זה? ומה הבדל? ומה עדיף סוקט 939 או 754?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  16. אז טענתי שבעוד שעל הנייר מדובר בתוספת ביצועים של 100%, המספרים האמיתיים רחוקים מזה ומה שגרוע יותר, זמן הפיתוח, הסיבוך והצרות הפוטנציאליות שנגזרות מכתיבת תוכנה שמנצלת כראוי את הCore הנוסף הינם אדירים. ואז באו Anandtech, וראיינו את Tim Sweeny (ממפתחיו הראשיים של מנוע Unreal) ודיבר על העניין הזה ממש: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2377 ואסיים בציטוט הבא: "On the day when the wagon comes, I just pray that you let me out"

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. אם מישהו מבין בעבודת המעבד יש לי כמה שאלות. מה משפיע על כמות המחזורים לפקודה? כלומר למה מעבדים שונים בהינתן להם אותה פקודה,יבצעו אותה בזמנים שונים גם עם מהירות השעון שלהם שווה? עוד שאלה שבעצם שקשורה לשאלה הקודמת,אם יש לי נניח דגם מסוים של AMD ודגם של INTEL איך אני אדע איזה מעבד טוב יותר(מבחינת המהירות וכמה מחזורים פקודה מסוימת צורכת),הרי הם משתמשים בסטנדרטים שונים ומהירות שעון נמוכה יותר של AMD תיתן ביצועים שווים לINTEL בעל שעון גבוהה יותר. והאם יתכן דבר כזה שישנם 2 מעבדים מאותה חברה אבל בעלי דגם שונה ואחד מהם יקח פחות מחזורים לפקודה מאשר השני? ולבסוף האם מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות לפקודות שונות וכיצד הם לוקחות מחזורים שונים(בקיצור איך כל העסק הפקודתי עובד)!! בבקשה …

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by switchman,

הלוח אם והמעבד שבנתיים בחרתי מותאמים ב 478 פינים שבסוקט, שהבנתי שבאינטל זה השיטה היותר ישנה. אשמח אם מישהו יסביר לי קצת על הסוקט ועל הפינים, עד כמה זה ישן, ועל ההבדל ומשמעות ההבדל בין 478 ל 755. ואם תוכלו להגיד גם איך השילוב שבחרתי בנתיים [המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800] [הלוח-אם: Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800] תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by Dano,

אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. יש לי מעבד a64 3200 newcastle s.754, איך אני בודק איזה סטפינג יש לי? אתם יכולים בבקשה לתת לי רשימה של הספינגים הכי טובים למעבד שלי??

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. Started by refael1967,

מה זה זיכרון edo תודה למי שיעזור

23. Started by iPsych,

נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. אם אפשר לצרף לינק, תודה.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  25. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.