עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sangoker,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moshel7,

האים ניתן לבצע oc למעבד זה ואים כן האים קרור מעבד מדגם ac freezer pro 64 יספיק?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  3. Started by iveco,

קניתי זיכרון של קורסייר LPX נפח 8 גיגה X2 קיט של 2 = 16GB עדיין לא פתחתי את האריזה אני מפחד שזה יהיה גבולי מדי יש לי כרגע 8 גיגה וזה על הפנים אני מפעיל תוכנות אני מגיע בקלות ל 7-8 גיגה אני רוצה לקחת 2 זכרונות של 16 גיגה X 2 מעבד I3 7100 , מה עדיף לקחת קיט קורסייר LPX 16X2 או Crucial זיכרון רגיל 16GB X2 לא קיט

4. Started by jara14,

היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?

5. Started by arielb1,

פששש זה פשוט לא ייאמן נראה לי עוד מעט יחלקו אותו בחינם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=16860 אופס טעות זה 3600X2

6. Started by Y.k,

אהלן. רציתי לדעת איזה מהזכרונות יותר משתלם. http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3200_Rev_2 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4674 בקטע של: תיזמונים, אמינות וכו' (OC בעתיד הרחוק יותר. משהו כמו שנה) אל תתייחסו לקטע שאחד דואל צ'אנל והשני לא כי אני מתכוון להוסיף עוד 512 בקרוב מאוד תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. תיראו יש לי את הלוח אם הזה P4P800SE ואני רוצה ליקנות את המיפרט הזה Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 לוח אם: Gigabyte GA-G33-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤652 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אז ככה יש לי עכשיו הארד דיסק 80GB SATA אז השאלה היא כזאת האים ההארד דיסק שהוא על SATA יתאים ללוח האם החדש?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by Freddy,

מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  9. Started by roeiw,

AMDwallpapers.com אתר קטלני!!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  12. Started by NoamHa,

שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  13. Started by pelpepelpe,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked מה זה אומר? שהמעבד במקור היה 3 גיגה הרץ והמהירו אותו ל3.6? מה זה cache? תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  14. שלום לכולם.. לפני שנה קנתי מחשב עם 2 זיכרונות DDR 256M 400MHz של Kingston היום קניתי עוד 2 זיכרונות זהים DDR 256M 400MHz של Kingston סה"כ קודם היה לי 512 מגה זיכרון ועכשיו יש לי ג'יגה.. בכל מקרה.. מיד אחרי שחיברתי את הזיכרונות נכנסתי לתוכנת האוורסט כדי לבדוק שהכל תקין.. כמובן שבשתי הזיכרונות הישנים מצויין שהחברה היא Kingston אבל בשני הזיכרונות החדשים רשום שהחברה היא Mosel Vitelic !!! הזיכרונות ניקלטו במחשב ועובדים ואכן יש לי עכשיו 1 ג'יגה, אבל קניתי זיכרונות של Kingston, עם אריזה של Kingston ויש אפילו מדבקת אחריות של Kingston על הזיכרונות.. אז למה האוורסט מזהה זיכרונות של Mosel Vitelic ??? מי אלה בכלל Mosel Vitelic ?? ייתכן שעבדו עליי והכניסו זיכרונות אחרים לקופסה עם מדבק…

15. Started by alex125,

אך אני יכול לדעת את שם של הזיכרון שם חברה ודגם

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by Maiasony,

שלום האם מישהו יכול להביא לי מאתר www.ksp.co.il לוח אם שתומך גם ב AGP וגם בATA של דיסק קשיח ישן ולא משנה אם יהיה למעבד AM2 או S939 אם אין שום אופציה כזאת אז לפחות שיתמוך ב ATA אני צריך שזה יהיה כמה שיותר זול , זה למחשב לעבודה לא יותר מ 350 שקל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by X-BLADE,

אוקיי היום אפשר להשיג את הלוחות הבאים: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI בחיר של 1700 שקל ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI במחיר של 2100 שקל כמה שאלות: א)משהו יכול להביא ביקורות על הלוח הראשון? ב)האם הוא לוח טוב באוברקלוקינג? ג)האם ידוע שיצא לוח חדש מסדרת ASUS Digital Home Series עם הצ'יפסט הנ"ל ???(וביצועי OVER כמו הP5W בערך)??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד מישני עם 4gb 1600 ויש אפשרות הרחבה, יש לי מס' של מחשבים ניידים בלי שימוש עם כרטיסי זיכרון של 2gb 1066 האם יש טעם לפרק ממחשב ישן ולהתקין בחדש? לא תהיה ירידה בביצועים מורגשת?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. Started by tlwc,

זה: http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?model=MS-6547 או זה: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-fx/specification.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iakovl,

מצאתי אותו בתור יד שניה... מה אתם אומרים על הסטפינג הזה? מיועד לקירור אוויר

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by sim-m12345,

שלום, קיבלתי הצעות למפרטי מחשב. השימושים הם גלישה, וורד וסטארקראפט 2 והמשכיו. בהצעה אחת הומלץ מעבד Intel CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY בהצעה אחרת הוצע מעבד Intel Core i3-2100 Tray שלמיטב הבנתי חלש יותר אך גם זול יותר בכ-200 ש"ח. מה המשמעות של מעבד חזק יותר? אני לא מאלו שמחדשים מחשב כל שנה אלא סוחבת איתו עד שהוא שובק חיים. השאלה השנייה היא לגבי זכרונות. האם לצרכים שלי מספיק 4 MB או שכדאי לשדרג ל-8. יש שאומרים ש-4 מספיק ומצד שני שמחירי זכרונות היום זולים לכן כדאי. מה המשמעות של זכרונות לצרכים שלי. אני לא רוצה להשתולל עם עלויות אבל כאמור מעוניינת שהמחשב יחזיק מעמד כמה שיותר ויעבוד כמה שיותר חלק בלי בעיות ולא מעוניינת לרוץ כל הזמן לחנויות מחשבים ולשדרג כי אנחנו לא יוד…

22. אז ככה, בהמלצתכם רכשתי את הכרטיס HD3650 שאמור לרוץ תחת לוח אם של חברת ASROCK מדגם ConRoe865GV. הכרטיס לא מזוהה, הגדרות ביוס נכונות בוודאות, הלוח פשוט לא מזהה שיושב שם כרטיס מסך חיצוני. הכרטיס נבדק במחשב אחר עם יציאת AGPX8 והוא עובד באופן תקין. ההרגשה שלי שיש כאן בעיית מתחים, וכשניסיתי להחליף ספק ראיתי שהספקים החדשים לא מתאימים מכיוון שיש להם יותר פינים בחיבור הראשי (20+4) בעוד שבלוח יש כניסה של 20 פינים בלבד, לא כולל כמובן החיבור הנוסף של 4 פינים הקטן שמחברים על הלוח. מה עושים? אני בטוח שהבעיה היא בגלל המתח, ואם הייתי יכול לחבר ספק של 20+4 פינים הוא היה עובד. אני אובד עצות זה בטוח, השקעתי 800 ש"ח והכל לחינם! נ.ב - עשיתי עדכון BIOS ללוח אם - עדיין לא תקין ניסי…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. ‏M61PME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E‎ הלוח הזה נחשב ללוח אם טוב למעבד של AMD 5200?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by YAYA24,

-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים