מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,810 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי חברים עד עכשיו היה לי ga-h97-hd3 ובאחריות ממאו בעיה בלוח אמרו שיחליפו לי ב msi h97-gaming 3 להסכים לא להסכים חדרוש אחד אחר?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יהיה הסוקט של מעבדים אלה? האם עדיין הוא יהיה 775? קשה לי לאמין שישנו אותו כבר כי זה האחרון בסידרת ה45nm מישהו יודע אחרת? דרך אגב מתי פחות או יותר הם יושקו......
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice) בתכנון שלי כל המזן עמד הלוח DFI LanParty UT ULtra-D הגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט. אז השאלה שלי היא כזאת: 1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי??? 2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה? נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט. אודה לכם אם תענו בהקדם! תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-
-
היי חברים, הייתי רוצה לשאול מספר שאלות. אני בעיקרון מעוניין לרכוש זכרונות של G.Skill, לגבי זה אני די סגור, מתוך ניסיון אישי טוב איתם במשך כמה וכמה שנים וגם לפי ביקורות בעולם. אך, ישנם מספר דברים שאינני מבין בהם כל כך ולכן באתי לכאן לשאול... אז קודם כל, יש לי לוח אם Z68X-UD3P-B3 שתומך עד כ 2133Mhz, עם מעבד i5 2500K. ראיתי במפרט הטכני של המעבד כי הוא תומך רק עד 1333Mhz, הנה תמונה: עכשיו זה מעלה לי את השאלה, האם בעצם הזכרונות הקיימים שלי שהם בתדר של 1600Mhz עד כה הוגבלו ל 1333Mhz? והאם זה רלוונטי בכלל לרכוש זיכרון עם תדר יותר מהיר מכך? (הבנתי שיש אפשרות ל-OC בלוח אם, אבל נניח ואני לא עושה...) פשוט חיפשתי לקנות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שקניתי לפני כשנה ואמי רוצה להוסיף זיכרונות השאלה היא איזה זיכרון לקנות מפרט המחשב: Intel i7 930 @ 3.4Ghz Gygabyte x58a-ud3r 6gb ddr3 2x3 patriot 1600 viper series אני רוצה להרחיב את הזיכרונות ל 24ג'יגה מ כיוון שאני עובד עם הרבה תוכנות שזוללות לי את הזיכרון תוכנות כמו: 3d studio max Zbrush Photoshop ועוד... עכשיו למי שזוכר הלוח אם הזה עובד על בסיס טריפל צ'אנל לכן יש 3 סטיקים של 2 ג'יגה ועכשיו כשאני מסתקל בחנויות אני רואה שהזיכרונות מגיעות כדואל צאנל אז אני לא בטוח שזה יתאים ובגלל זה אני שואל כאן. בגדול חשבתי לקנות 6 סטיקים של 4 ג'יגה 1600Mhz השאלה היא רק אם זה יעבוד?? ואילו זיכרונות הייתם ממליצים לקנות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של טוויסטר מIQPC ועכשיו מסתבר שאלו בכלל זיכרונות של טווינמוס אבל מהסדרה הרגילה. עכשיו כדאי לי לקחת את הזכרונות מהסדרה הרגילה? או לקחת כבר משהו אחר? זכרונות גם ddr667 יספיקו לצרכים שלי. פשוט הטווינמוס טוויסטר היה קורץ לעין ולכיס. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לשדרג את המחשב הפדלאה שלי.... יש לי עכשיו זיכרון SDRAM DDR2 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף ג'יגה.. עכשיוט אין לי בעיה אם זה יהיה דואל ג'אנל כי יש לי 4 מקומות לזיכרנות בלוח אם.. אבל השאלה היא אם אני אקנה זיכרונות DDR2 זה יפעל בתיאןם עם מה שיש לי עכשיו הנה מה שאני כנראה אקנה OCZ 1024MB DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7006 PQI DDR2 1024MB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6267 TWINMOS TwiSTER 1GB PC2-6400 800MHZ CL5 WITCH COOLING http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2430&category_id=511cbf669f757026b24f699affdf&PHPSESSID=53fd39cd245…
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בעצם מה שאני שואל זה אם ללוח יש גם IDE וגם SATA האם זה אפשרי לחבר מספר סוגים של HD על הלוח?? לא כל כך הבנתי למה ללוחות יש 4 חיבורי SATA ומעלה ? היום ההרדיסקים 160 GB בסטנדרט אז מי ירצה לחבר 4 כאלה למחשב?? יש לוחות עם 9 ממש לא מובן לי
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר
-
- 14 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד i5 750 tray, ורציתי לשאול מה ההבדל בין שני לוחות אם של gigabyte: p55-ud3l vs p55m-ud2 פשוט ה-ud3l יקר ב-150 ש"ח ורציתי להבין למה כי מעל 700 ש"ח על לוח אם זה ממש יקר לי...
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אם אני קונה מע' מחשב עדכנית וחזקה מאוד עם מעבד כזה, האם אחרי שנתיים אני "אתקע" איתו ואגיע למצב שצריך לשדרג? אני חושב על הכיוון הזה כי אולי כדאי לי לקחת את ה-E6600 של אינטל. ה-AMD יצא ב-2005 וייתכן שלא יעשה את משימתו נאמנה לעוד הרבה זמן, ביחס ל-E660 שיצב ב-2006 שעוד בשיאו, וכנראה יחזיק יותר זמן. חשוב לי שהמחשב שאני אקנה יחזיק ארבע שנים בערך, ולא פחות. אם הוספת 1000 שקל וקניית מעבד אינטל (בהנחה שאני לא עושה OC) תעזור לאורך חיי המחשב (כי הרי שדרוג המעבד בעוד שנתיים יהיה לא רלוונטי בגלל הלוח אם, כנראה), אז זה כדאי. אשמח לשמוע דעתכם
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא מעבד mhz 2.13Intel® Core2 Duo Processor E6400 1 לוח אם Intel® Desktop Board DG965WH 1 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 ? מארז Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 1 ספק Liberty ELT400AWT 400W 1 צורב LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 זיכרונות SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL כאשר אני מבצע בדיקה עם תוכנת ה-cpu-z בלשונית של הזכרונות הוא מראה לי 1024 מגה אבל לא כותב לי שיש לי dual channel, למה? ניסיתי לשחק עם המיקום של הסטיקים אבל זה לא עזר המיקום שלהם הוא - יש שני זוגות של סלוטים בכל אחד יש שחור …
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקשרו אליי מאיפה שהזמנתי את המחשב אמרו לי שאין את הדגם שרציתי של הזכרון במקום זה הם נותנים לי את הG.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 שעולה 1390 ש"ח עם זאת שזה עולה יותר, השאלה שלי אם הוא יותר טוב ואם ההחלפה הזאת בסדר?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני ככל הנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2400 ויש שני לוחות שאני מתלבט, אחד הוא ה ASUS A7N8X והשני הוא GA-7VAXP Ultra, מה אתם ממליצים לי ???
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-