עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by silverpist,

אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. בעצם מה שאני שואל זה אם ללוח יש גם IDE וגם SATA האם זה אפשרי לחבר מספר סוגים של HD על הלוח?? לא כל כך הבנתי למה ללוחות יש 4 חיבורי SATA ומעלה ? היום ההרדיסקים 160 GB בסטנדרט אז מי ירצה לחבר 4 כאלה למחשב?? יש לוחות עם 9 ממש לא מובן לי

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by liortaib,

אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by ofir981988,

אני רוצה לקנות מעבד i5 750 tray, ורציתי לשאול מה ההבדל בין שני לוחות אם של gigabyte: p55-ud3l vs p55m-ud2 פשוט ה-ud3l יקר ב-150 ש"ח ורציתי להבין למה כי מעל 700 ש"ח על לוח אם זה ממש יקר לי...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. אם אני קונה מע' מחשב עדכנית וחזקה מאוד עם מעבד כזה, האם אחרי שנתיים אני "אתקע" איתו ואגיע למצב שצריך לשדרג? אני חושב על הכיוון הזה כי אולי כדאי לי לקחת את ה-E6600 של אינטל. ה-AMD יצא ב-2005 וייתכן שלא יעשה את משימתו נאמנה לעוד הרבה זמן, ביחס ל-E660 שיצב ב-2006 שעוד בשיאו, וכנראה יחזיק יותר זמן. חשוב לי שהמחשב שאני אקנה יחזיק ארבע שנים בערך, ולא פחות. אם הוספת 1000 שקל וקניית מעבד אינטל (בהנחה שאני לא עושה OC) תעזור לאורך חיי המחשב (כי הרי שדרוג המעבד בעוד שנתיים יהיה לא רלוונטי בגלל הלוח אם, כנראה), אז זה כדאי. אשמח לשמוע דעתכם

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by haimon_v,

אהלן, יש לי את המפרט הבא מעבד mhz 2.13Intel® Core2 Duo Processor E6400 1 לוח אם Intel® Desktop Board DG965WH 1 דיסק קשיח Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 ? מארז Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) 1 ספק Liberty ELT400AWT 400W 1 צורב LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 זיכרונות SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL כאשר אני מבצע בדיקה עם תוכנת ה-cpu-z בלשונית של הזכרונות הוא מראה לי 1024 מגה אבל לא כותב לי שיש לי dual channel, למה? ניסיתי לשחק עם המיקום של הסטיקים אבל זה לא עזר המיקום שלהם הוא - יש שני זוגות של סלוטים בכל אחד יש שחור …

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  9. התקשרו אליי מאיפה שהזמנתי את המחשב אמרו לי שאין את הדגם שרציתי של הזכרון במקום זה הם נותנים לי את הG.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 שעולה 1390 ש"ח עם זאת שזה עולה יותר, השאלה שלי אם הוא יותר טוב ואם ההחלפה הזאת בסדר?

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  10. אני ככל הנראה קונה מעבד AMD ATHLON XP 2400 ויש שני לוחות שאני מתלבט, אחד הוא ה ASUS A7N8X והשני הוא GA-7VAXP Ultra, מה אתם ממליצים לי ???

11. Started by Game5,

שלום , אני קונה 512 mb זכרון ללוח אם תומך 400mhz . הציעו לי בפורום את הזכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3280 בנועה אמרו שאין להם כרגע , והם הציעו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8268 האם יש הבדל? מה יותר טוב? ומה עדיף , cl3 או cl2.5 ? תודה, אבי

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by asilic,

הי ראיתי את הזכרון GEIL 256 MEG PC2700 במחיר די קורץ. רציתי לדעת אם הזכרון הזה יוכל לעבוד ב CAS2? ואם לא יהיו בעיות כי הלוח שלי תומך רק עד PC2100 ועוד שאלה אחת קטנה האם GEIL יותר טובה מ WINBOND? וכמה יעלה לי WINBOND 256 MEG PC2700?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.ksp.co.il/hmain.php - אינטל ?GIGABYTE? - ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?. יש לי פה זכרון חדש DDR 400MHZ, 512. השאלה שלי, האם זה יעבוד בלוח אם הזה? כי לא רשום לי על הזכרונות DDR2.

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  14. אם אני שם את הלוח הזה +המעבד הזה : Intel Celeron 3.20GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard איזה זיכרון אני יכול לשים..?

15. Started by ofer40,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD . אבל בהנחה שאני הולך על מעבד AMD שהוא יותר זול לעומת המקביל שלו מאינטל השאלה היותר חשובה היא האם עדיף לקחת את הקירור שבא עם המעבד בחבילת BOX או TRAY ולהוסיף לו קירור אחר. רצוי לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כלשהו. אם התשובה היא שעדיף קירור אחר על איזה סינק ומאוורר אתם ממליצים לי? תודה

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by Silverblade,

איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. Started by newz,

כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by liord,

רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by popkorn,

אם יש לי שתי זכרונות אותה חברה אותו דגם אותו תדר אותו CL הכל רק שהם לא תאומים זתומרת אחד יוצר בדצמבר ואחד באפריל והמספר הסידורי שלהם שונה. זה משפיע על תפקוד הזכרונות והביצועים שלהם? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by arthur16,

יש לי מחשב p3 - 1000mhz עכשיו יש לי לוח אם socket 370 עכשיו חבר שלי מביא לי מעבד p4-1600 עם אותו fsb והכל השאלה שלי אם זה יתאים לי ללוח אם שלי??

• 7 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by ofir38,

שלום.. אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב.. וההתלבטות שלי היא בבחירת הלוח אם.. התקציב שלי ללוח אם הוא עד 700 ש''ח וראיתי שתי לוחות אם... מה מהם יותר טוב? http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 או... DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E intel שתיהם בסביבות ה650 ש''ח.. מה יותר עדיף ויעבוד יותר טוב עם מעבד intel e6300 conroe?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ToY_SoldieR,

עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  24. האם הלוח אם הזה (Gygabyte GA 965P DS3) יכול לתמוך במעבד core 2 duo E6550? (ובזכרונות של 2GB של 800MHZ של OCZ)? באייבורי אמרו לי שהלוח לא מתאים למעבד, ולכן אמרו לי ללכת או על MSI P6N או על P35. מה אתם אומרים? (זה דחוף לי לדעת)... תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by psycho59,

מישהו יודע אם הכרטיס הזה מגיע עם יציאות USB או שאני יצתרך לקנות כרטיס USB ולחבר אותו אליו??? בכל מקום שחיפשתי לא היה כתוב שום דבר על USB.. זה מה שכתוב באתר של ג'יגבייט http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...s_GA-K8NF-9.htm בבקשה זה מאוד חשוב לי אני רציתי לקנות את הכרטיס הזה אבל אם אין לו יצאות USB אז לא נראה לי שאני יתקרב אליו בכלל... בבקשה זה דחוף מאוד sad.gif נ.ב אם הוא כן מגיע עם יציאות USB.. כמה יציאות ?

• 3 תגובות
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים