עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח Intel D850EMV2 ו-256 RDRAM. אני רוצה שיהיה לי 512 זיכרון אבל RDRAM זה יקר מדי אז אני רוצה למכור אותו ולקנות DDR. האם הלוח שלי יתמוך נגיד בזיכרון DDR 2700?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי עד איזה מעבד הלוח אם הזה תומך EliteGroup דגם p4ibas תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד שלי ל - dual core 2.8GHZ 2MB עכשיו רציתי לשאול אותכם עם אחד מהלוחות הבאים תומך במעבד מהסוג הזה: ASUS P5P800 Intel 865PE LGA 775 Gigabyte GA-8IPE1000-G Intel 865PE PGA 478 אודה לכם עם תענו לי במהירות האפשרית בתודה אורן !

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  4. Started by AntiVir Guard,

רציתי לדעת האם לוחות-אם הבאין תומכים SLI [לא כתוב באתר של ASUS ] והלוחות הם: asus p5k-se asus p5k asus p5k-E ואם כן : איזה מהם הייתם ממליצים לי לקנות למפרט הבא, מאיזו חנות ובאיזה מחיר? המפרט: מעבד-intel core 2 duo E6750 כ.מסך-evga geforce 880GT SSC זיכרון-corsair 2GB [1GB*2] 800MHz בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  5. Started by tenana,

יש לי במחשב שני זכרונות ADATA DDR 400MHZ PC3200 , ומשום מה בEVEREST רשום שהם עובדים על 200MHZ למה זה ככה? האם זה תקין ? ואם לא איך אפשר לשנות את זה? דבר שני, יש לי בנוסף זכרון (לא מותקן במחשב כרגע) שהוא זיכרון של ג'יגה והוא 333MHZ של hynix האם כדאי להוסיף אותו?

• 13 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by gal_6,

קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by LGA77564BIT PRO,

האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

איך אני יכול לראות מה המתח כרגע בזכרונות שלי וכמה מתח אני יכול להגיע מקסימום ואם אני נותן מקסימום מתח לזכרונות אז מה קורה להם ?

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Markus,

האם יש הבדל בזכרונות 1600MHZ ל- 2000MHZ. נוצר לי מצב פשוט שכל החלקים כבר כאן ולזיכרון של 2000MHZ צריך לחכות הרבה זמן. האם שווה לחכות או פשוט לסגור עניין ולקנות 1600MHZ. (מה שתכננתי זה היה OCZ BLADE SERIES) תודה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by sella,

שאני מוריד את השידרוג אז זה מסודר בתאריכים אני צריך להוריד אחד אחד לפי התאריך שיהיה לי הכל http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html כנסו תיראו

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  11. שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by yakir4u,

על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by 00Amir,

אני רואה ל מיני מחשבים עם סוגים שונים של זיכרונות ותיזמונים שונים באותו מחשב.. האם המחשב יודע לבד לתזמן את הזיכרונות ע"פ הסוג האיטי? איך זיכרון 8-7-8 יכול לעבוד עם 9-9-9 ? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. יש לי את הלוח אם הזה 865PE Neo2-V דף מוצר- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אני רוצה לקנות זיכרון ראיתי בזאפ את הזיכרון הזה אני יכול לקנות אותו ?! http://kst.co.il/Product.asp?productid=114#detailedיש לי כרגע 512 זיכרון ב 2 כרטיסים של 256 כל אחד

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by matsmets,

אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by xXDevil4Xx,

רציתי לדעת איך הלוח אם הזה: A8N-SLI Deluxe אם הוא טוב או שווה לקניה (אל תגידו לי תקנה DFI רק תגידו מה דעתכם?) תנו לי ציון שלו..... וגם תתנו לי ציון על זה: A8N-SLI Premium ומה ההבדל ביניהם....

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by שואלשאלה,

שלום קניתי מחשב חדש ובפרוט המחשב סגרנו על (וזה כתוב) 2*400mhz 256ddr עכשיו AIDA32 אומרת לי שיש לי 2*256)200MHZ( התקשרתי אל הבנאדם והוא אומר לי שDDR 400 MHZ הכוונה היא שזה 2*200MHZ , דפק לי קטע או לא ? בבקשה דחוף כי אם כן אני לא רוצה שהמחשב ישב אצלי יום

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by isragal,

שלום קניתי היום מחשב כבר והמוכר החליף לי בשניה האחרונה את הלוח אם הוא אמר שזה אותו דבר והכל אבל רציתי לבדוק אם אני רוצה לשנות אני צריך להתקשר אליו כבר היום אלה לוחות האם היה לי בהתחלה GA-EP43-DS3L והוא החליף לי ל: לוח אם P43 NEO3-F MSI MSI שתיהם באותו מחיר תודה לעוזרים עריכה: עכשיו שמתי לב לפורום ללוחות אם אם אפשר בבקשה להעביר את האשכול תודה

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  19. שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  20. אני עומד להזמין מחו"ל מעבד 3200+ SOCKET 939 ו- 2GB זיכרון אבל, אני לא בטוח שאני מבין נכון את צורת העבודה של A64 SOCKET 939 אני הולך על זיכרון TOP OF THE LINE עם תזמונים של 2-2-2-5 עם יכולות OC טובות אבל, עדיין לא הבנתי כיצד מומלץ ליישם 2GB ב- SOCKET 939 אופציה אחת היא 4X512 ויש זיכרונות מעולים בתצורה הזאת כגון OCZ PLATINUM REV.2 אופציב שנייה היא 2X1024 וכאן יש פחות אפשרויות בזיכרונות השאלות שלי: 1. האם אני אשיג DDR 400 עם T1 בקונפיגורציה של 4X512? ללא שום פגיעה בביצועים וביכולות ה - OC? זו הקונפיגורציה שנראתה לי הכי מעשית אבל אני לא בטוח ש DUAL CHANNEL עובד גם ב - 4 זיכרונות כמו ב - 2 2. אם מומלץ יותר לעשות 2X1024 - אז בגלל שאין MATCHED PAIRS, אפשר לקחת שני מודולים של 10…

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  21. המחשב לא היה עולה אז אחרי שבדקתי הכל ושום דבר לא עזר, הוצאתי את המעבד מהתושבת ניקיתי טיפ טיפונת את כל האיזור שם ופתאום עולה ומוצג לי המסך הראשוני עם כל הנתונים של המערכת. רשום לי שהמעבד הוחלף אני צריך אולי לקבוע שם תדר או משהו, כיביתי מהר כי אני מפחד שהוא יעבוד על תדר שהוא לא בנוי לו כי הוא בלי משחה תרמית, רק הגוף קירור עם המאוורר. בקיצור המחשב לא שלי הוא של דוד שלי, אין לי מושג מה המהירות של המעבד, וכשהוא עלה , ראיתי שהוא רץ על 2.8 ואני חושב שפעם אחרונה הוא רץ על מהירות יותר נמוכה משהו אולי באיזור 2.4... לא יודע לא זוכר. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי מה התהליך שעושים כשמתקינים את המעבד ולמה הוא אומר לי שהמעבד הוחלף אם זה אותו מעבד אם זה אותו מעבד ואני מוציא ומכניס אותו כ…

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  22. היי, אשמח לקבל תשובה.... האם בלוח הנ"ל שמשולב עם Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) מקביל לכרטיס מסך נפרד של 128 MB ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב ואני רק רוצה להיות בטוח שהלוח אם תומך בזכרונות חלק אמרו לי שלא, וחלק אמרו לי שכן..! לוח אם: DFI Infinity 975X for LGA775 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599 זכרונות: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 זה די דחוף, אז אצפה לתגובות מהירות, תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 462 צפיות
  24. אני רוצה לקנות לוח אם תומך קונרו. אייבורי הציעו לי את ה: MSI 975x Platinum CrossFire ואמרו שזה תומך, אבל אני לא סומך עליהם. האמנם? בנוסף קיבלתי הצעה על לוח: INTEL Glenwood D975XBXLKR האם הוא תומך? מה זה הBAD AXE? האם אלו הלוחות היחידים התומכים בקונרו? האם קיים כבר BAD AXE 2? ואם לא, האם כדאי לקנות את 1?

• 129 תגובות
    • 9k צפיות
  25. חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.

• 1 תגובה
    • 395 צפיות

דיונים חדשים בפורומים