עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי את הזכרונות האלה ב-200$ (בארצות הברית), שווים את המחיר? (רק בסוף החודש הם יגיעו אלי) הזכרונות אמורים להשתלב עם החלקים הבאים : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 AM2 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Zalman CNPS9500 AM2 92mm eVGA GeForce 7600GT CO 256MB PCI-E Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS A-top Gladiator 450Watt Silver (עדיין לא קניתי את החלקים האלה אבל אני מתכוון לקנות אותם עד סוף החודש)

• 17 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by גד :),

מי יותר טוב ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by kobibo,

רכשתי את AMD 3200 64bit E-6 BW ונדהמתי לגלות... איזה שטח גדול צריך למרוח במישחה טרמית ( לא כמו שחשבתי איזה ריבוע קטן באמצע ). ויותר מטריד מדבקת בר-קוד של היצרן בדיוק באמצע - הסרה של המדבקה תסיר את האחריות ( מה שלא בא לי ). במידה ואני לא מתכוון למרוח את כל המשטח ב MX1 שלי אלא לשים באמצע ולתת לסוניק שלי למעוך אותה האם יהיה ניתן לשים את המישחה על המדבקה ? האם זה יהיה בכלל אפקטיבי ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, למשהו יש מושג מה נסגר לגביי המעבד העתידי של אינטל - "core i9"? יש עליו פרסומים ודיווחים כבר מעל לשנה.. אשמח לדעת כל סוג דיווח על המעבד! תודה רבה, אמיל.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by aquarius,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hedva,

בדקתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2814,2800 ה s2h הוא מיקרו ויש בניהים כמה הבדלים. אבל מה המשמעות???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by redead,

יש לי מעבד AMD3200 939 .. עכשיו שאלה שלי אם כדי לשדרג לאיזה 4200 דואל 939 או משהו דומה? בכל מקרה לא הייתי רוצה להחליף גם לוח אם וגם זכרונות ככה שמה שלא יהיה אני ישאר עם 939..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הציע לי את המפרט הזה ב 125 $ לוח + מעבד זה לא הלחמה ! עם כרטיס רשת,קול,מסך OB ? =חוות דעת= כבר נדפקתי מהקניה של הסלרון D 2.8 אני דיי חושש הפעם האמת לא נראה לי שיש בין השניים כזה הבדל שניהם עם באס דומה עובדים עם זכרונות DDR 333 נראה לי אותו חארטה. אותו נפח של זכרון מטמון 256

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ומהם מדרגות המכפלה של כל אחד מהמעבדים C2D ?

• 17 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by Doron404,

האם 2 הליבות הנ"ל זהות? ניתן להמהיר אותן לאותן מהירויות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by lmlm,

אחרי ברצלונה (K10) שיגיע השנה, AMD מתכננה על ליבה חדשה בשם Shanghai ב2008. הליבה תיכלול את ארכיקטקטורת K10, יותר L3 קאש משותף ותדר גבוהה יותר וזה מתוכנן לחלק הראשון של 2008 (רבעון?) הליבה תיוצר ב45 ננמטר ותאפשר ל AMD לעשות 8 ליבות בסוקט אחד! מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=480&Itemid=1 קצת חדשות טובות מ AMD

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 כלומר פנטיום 4 איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) עוד דבר אחד רק שלא ברור לי, ההיטסינק והמאורר זה מורכב ביחידה אחת, ואותו הוצאתי, חשבתי שממש מתחת לזה צריך להיות המעבד (ככ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום, יש לי כאן מחשב עם מעבד E4500 שמומהר ל 3.3GHZ, עם SLI של 8800GT, רציתי לדעם אם שדרוג המעבד נאמר ל Q6600, או Q6700,שנגיד יהיה מומהר לאותו תדר יתן שיפור בזמן אמת במשחקים... תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nachum37,

לא בטוח שזה שייך לתת הפורום הזה. http://benhamo.org/%D7%90%D7%91%D7%98%D7%97%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%94-%D7%91-uefi/ (הועלה גם בNRG). האם המצב שהוא מתאר מדוייק? יש כרגע וירוסים ידועים שמשתמשים ב-UEFI? האם באמת ידוע על מעבר מתוכנן קרוב \ רחוק ל-CoreBoot או FSP? קראתי בזמנו טענה שהיות ו BIOS כתוב באסמבלי ו UEFI בשפות עיליות יהיה קל יותר לפתח וירוסים שיפגעו בו כיוון שאלו שפות נפוצות וקלות יותר.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. רשמתי בתחלה לכולם הודעה שאני מחפש חלקים למחשב האמת לא כל כך עזרו לי היו חלק שנתנו אתרים טובים וקראתי איזה עשרות מאמרים על - 850E ו- i850 . ואיזה לוח אם הכי טוב היום בשוק דברים כאלה מה שהגעתי למסקנה אפילו התקשרתי לחבר שלי שעובד אינטל ולעוד חבר שהוא טכני והרבה עשיתי כדי לדעת מה הכי טוב. לפי - 850E וזיכרון של RDRAM 533Mhz ==================== במקום הראשון: אז כך לפי סקרים רבים הלוח האם הטוב ביותר הוא: Gigabyte GA-8IHXP שעולה: 1043 ש"ח. הוא כולל כרטיס מסך,כרטיס מוזיקה, כרטיס רשת ועוד...... + USB 2.0 במקום השני : הלוח הכי מוביל בכמה נקודות הפרש קטנות הוא: ASUS P4T533-C RDRAM שעולה: 1179 ש"ח. הוא כולל כרטיס רשת ו- USB 2.0 לפי - i850 400Mhz ======== במקום הרא…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by AviadTe,

שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by aragon,

מה עדיף יותר למעבדי AMD - ה GIGABYTE 7VAXP ULTRA או ה ASUS NFORCE ומה ינצל טוב יותא זכרון של SAMSUNG 256MB 4000MHZ (יש לי מעבד AMD ATHLON 1900 אם זה משנה) תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Kayfun4ik,

שלום אנו מעוניינים להרחיב את הזכרון של השרת (כנירא אנחנו צריכים להחליף את כל ה "raiser") אנחנו צריכים זיכרון מסוג DDR2 בנפח 128GB סה"כ אם אפשר לקבל גם הצעת מחיר בנוסף נשמח לטיפים (פרטים טבניים) שעליהם עלינו שלים לב תודה נ.ב. יש לנו שני "Raisers" עם 8 סלוטים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני שוקל קניית מחשב בטווח הנראה לעין. לפי מיטב הבנתי מעבדי ה penryn הביתיים אמורים לצאת בתחילת 2008, אך רציתי לדעת האם אמור להיות שיפור ביצועים גדול ביניהם (בגירסת הליבה הכפולה) לבין למשל ה e6750? כי בעקרון הם די מבוססים על אותה טכנולוגיה ,וגם המהירות שלהם לא תהיה גבוהה משמעותית מהמעבד הזה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by moshel7,

ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amisha,

כול מה שאני צריך זה זכרונות טובים ל OC מטורף כי אני מעוניין להחליף את שלי פשוט תזרקו את מה שיש לכם עד תקציב של 1600 שחוחים חדשושים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by deso,

אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה

• 17 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by magus972,

שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.