מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בבוקר נתקלתי בכתבה שלפיה ב P4 2.4B יש כבר את אופציית הHyper Threading ... הנה הכתבה : Just one day before launch of Intel fastest 3.06Ghz Pentium 4, RiStaR has managed to turn on the Hyper-Threading function by chance on the older Pentium 4 2.4B using the IWILL P4HT-S 845PE board. This has proven that Hyper-Threading was already present in the Northwood just that it has been disabled by the BIOS. There should be some ways to enable HT in the BIOS even it is not a 3.06Ghz P4. הכתבה נלקחה מהאתר VR-ZONE : VIRTUAL ZONE הנה כמה תמונות : תמונות המראות שבפנטיום 2.4 כבר קיימת אופציית ההייפר טרדינג וניתן להפעילה דרך הביוס ...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב לפני כחצי שנה קיבלתי אותו עם HeatSink דיי גרוע ( מקורי ) אשר גרם לכך שהטמפרטורה של ה- CPU, הגיעה ל-72 מעלות במאמץ... מאז החלפתי את ה- HeatSink ל- SLK600 והטמפרטורה ירדה ל- 52 מעלות במאמץ. האם יש לי CASE מול החנות להחליף את המעבד בשל היותו מייצר יותר מידי חום ? כי אני מבין שהטמפרטורה המקורית וגם זו כרגע ( בהתחשב ב- HeatSink ) מאוד גבוהה ? איך הטמפרטורות אצלכם ? ( אני מדבר כמובן - ללא OverClocking ! )
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף יותר למעבדי AMD - ה GIGABYTE 7VAXP ULTRA או ה ASUS NFORCE ומה ינצל טוב יותא זכרון של SAMSUNG 256MB 4000MHZ (יש לי מעבד AMD ATHLON 1900 אם זה משנה) תודה רבה לעוזרים!!!!!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי, זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...) מעבד - Q660 זכרונות - 4GB DRII 800MHz מארז - Antec P180 כ. מסך - 8800GTX אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI. ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור... ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח) אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיס…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לסייוע בהבנה :-) 1. האם רכישה של Dual כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 2. האם רכישה של Quad כדאית מבחינת ניתו יכולות המעבד ? (האם מערכת ההפעלה והתוכנות יודעות לנצל זאת ?) 3. האם למספר המעבדים יש קשר ל 64 ביט / תמיכה ביותר זכרון ? 4. לאיזו מטרה לריבוי מעבדים תהיה נצילות גבוהה ביותר ? (עבודה משרדית, תכנות, גרפיקה, אחר ?) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD Athlon 64 X2 3800 SUPERTALENT 512X2 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-13 @ 333 MHz) Motherboard Name Asus M2N-E אני רוצה להחליף למערכת אינטל ולהרחיב ל 2G זיכרון המחשב למטרת משחקים ואני מתכוון לעשות OC אז אני צריך גם קירור תקציב של 2000 ש"ח תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ממספר סיבות אין לי כוונה לרכוש אחד מהכרטיסים המובילים של ati או nvidia . בעוד מספר חודשים מתוכננת להתבצע קנייה שכזו ולכן יש צורך בלוח שיאפשר ניצול מלא של כרטיס מסך כמו 9800 של nvidia (מתוכנן לצאת לשוק בתוך כחודשיים ). לכן בכוונתי לרכוש לוח אם עם הכרטיס המשולב הטוב ביותר . ברור לי שהכרטיסים המשולבים חלשים בהשוואה לכרטיסי מסך ייעודיים. היות ויש לי מסך crt משובח ,אין לי שום בעיה ליהנות ממשחק ברזולוציה של 1024*768 ללא פילטרים ,כל זמן שה- fps ( frame rate per second) אינו נופל מ-25. כך שאני אהיה מבסוט אם אני אוכל להריץ משחקים "ישנים " בני שנתיים-שלוש כמו : Fear ,far cry halflife2 doom3 prey call of duty 2 אם אתם יודעים מהו הלוח עם הכרטיס הגראפי המשולב החזק ביותר ,ר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר הזה מוכרים מחשב: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 ומצטטים שם את hwzone מפארים את ליבת הcore 2 quad אבל עורכי האתר של זד בעצם עיוותו את הציטוט כי הציטוט מדבר בעצם על המעבדים בעלי 2 ליבות והם שינו את זה מcore 2 לcore 2 quad חח.. הנה המאמר המקורי: http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לlipa על העזרה, החזרתי את הX1950PRO וקניתי את הQ6600 (עם הStepping G0), לבינתיים חסר לי לוח אם + כרטיס מסך שאותם אני קונה עוד חודשיים. הלוח אם שהומלץ לי לתקציב היה P35 S3L , גם עד אז ירדו המחירים במקצת, בכל אופן זכרונות יש לי Kingstone DDR2 667mhz 2GB שזה יספיק לי ברגע שיהיה לי את הכל ועוד חודשיים אני גם אקנה 8800GT אם עד אז הוא ישתלם. אני צריך המלצה בקשר לקניית מ IVORY , אני יודע שתמיד הם ג'נרים והכל אבל זה רק לוח אם והוא זול ביחס לשאר החנויות ואם משהו יביא לי זול יותר זה יהיה אחלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=461&CatCode=47
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עכשיו ששניהם באותו מחיר מה עדיף Q6700 או Q9300??? (אני לא פריק של OC...) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט ואני מתלבט לגבי הזכרונות שמתאימים לו. המפרט הוא כזה (מיועד למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אני רוצה זיכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי? תקציב עד 400 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/709/1/
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את לוח האם DG965OT של אינטל ומעבד Core 2 Quad Q6600. מה דעתכם על השילוב? שאלה נוספת, האם ספק כוח יחסית ישן (400W - אם כך מודדים זאת) יתאים לזה? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה לוח הוא טוב יותר מבחינת ביצועים ואין בו בעיות של איטיות, סאונד וכולי??? ובמידה ואני לוקח P5KC האם אני יוכל להגיע עם זכרונות 800 ומעבד Q6600 ל3.0 לפחות?
-
- 17 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות לוח אם בקרוב והוא יהיה כנראה ה ASUS P5K-E אני לא סגור על זה, אבל, השאלה אם עדיף לי בכלל לחכות את החודש כדי לקנות לוח X38 רק כמה דברים חשובים יש לי זיכרנות DDR2 האם ייצאו בסוף לוחות שעובדים עם DDR2 ? והאם תיהיה בעיה של תאימות ל 6600GT שלי בגלל ה PCIE2.0 ? האם בכלל שווה לחכות ללוח כזה והוא יכנס לי במסגרת התקציב ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל קניית מחשב בטווח הנראה לעין. לפי מיטב הבנתי מעבדי ה penryn הביתיים אמורים לצאת בתחילת 2008, אך רציתי לדעת האם אמור להיות שיפור ביצועים גדול ביניהם (בגירסת הליבה הכפולה) לבין למשל ה e6750? כי בעקרון הם די מבוססים על אותה טכנולוגיה ,וגם המהירות שלהם לא תהיה גבוהה משמעותית מהמעבד הזה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-