עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  2. Started by uzidana,

שלום לכולם! יש ברשותי לוח אם cc820 מה לעשות!!! ברצוני להחליפו בלוח אם חדש. המעבד שיש לי הוא p3 600 שאלה: איזה לוח תחליפי יכול להתאים לי?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  3. Started by ronkhanu,

יתרונות חסרונות שלו ? האם עדיף לקחת במקומו קינגסטון cl3

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by thegodx,

חברת AMD תובעת את 'אינטל', בטענה ש'אינטל' כופהאת המעבדים שלה על חברות, ומונעת בכך תחרות בשוק. יצרנית השבבים AMD הגישה הגישה היום לבית המשפט הפדרלי המחוזי בדלאוור תביעה נגד חברת אינטל על התנהגות אנטי-תחרותית. בכתב התביעה נטען כי אינטל הפעילה על 38 חברות שיטות של כפייה והפחדה כדי להדק את אחיזתה בשוק המחשבים. בין החברות עליהן הפעילה אינטל שיטות אלה ניתן למצוא יצרניות מחשבים גדולות, מפיצים סיטונאיים וקימעונאים. כיום מעבדי אינטל נמצאים ב-80% מן המחשבים בארכיטקטורת x86. מעבדים אלה תומכים במגוון מערכות הפעלה, בהן חלונות של מיקרוסופט, סולאריס, לינוקס והחל מן השנה הבאה גם מערכת ההפעלה של מקינטוש. דובר AMD מייק סימונוף טוען כי תביעה זו שונה מן העימותים הקודמים של שתי החברות סביב נו…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. טוב ככה, בעבר כבר כתבתי שבביוס יש לי רק אפשרות של CL2 או CL2.5, הזכרון הוא DDR333, לכן לאחר שלא מצאתי פתרון לאופציית CL3 בביוס חשבתי שזה בגלל שהזכרון DDR333, וכשאני אשים DDR400 תהיה לי אופציית CL3. לפני יומיים הייתי אצל חבר שלי והוא נתן לי את הזכרונות שלו לבדיקה, DDR400, נכנסתי לביוס ושוב אין אפשרות של CL3, הזכרון שלו מתוכנן לעבוד ב3-4-4-8, לכן גם לא יכלתי להפעיל אותו על 400MHZ. ממה שאני יודע מעבד 533MHZ יכול לעבוד עם זכרון PC2700 גג, ז"א ביחס של 4:5 לטובת הזכרון גג (133:166). האם אין אפשרות שתהיה CL3 בביוס? כי ממה שאני יודע הלוח שלי (MSI 865PE) משמש גם למעבדים עם באס 800MHZ וזכרונות DDR400, לכן סביר מאוד שצריכה להיות בו אפשרות לCL3. בפעם אחרונה שבדקתי אם יש עדכון ביוס, ל…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. לפי הבנצמרק AMD 64 מהירים וחזקים בכל הקשור למערכת הפעלה של 32 ביט לגבי 64 השמועה לא ממש ורודה.. האם 64 BIT של אינטל גובר על ה 64 של AMD בביצועים (בבנצמרק) של מערכת הפעלה של 64 ביט ? אשמח לקבל תגובה. אני אישית אף פעם לא הרצתי AMD64 על WIN64 אשמח לקבל תגובה ובנצמרק בהתאם

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. שלום...ברצוני לקנות זכרונות חדשים למחשב [יש לי 512MB DDR 400 בשני סטיקים של KINGSTON...מפרט מלא למטה] יש כמה וכמה משחקים חדשים שדורשים במומלץ 1GB והירידת ביצועים כן מורגשת עם חצי ג'יגה.. לכן רציתי לשדרג ל1GB.. לפי מה שהבנתי-בתקופה האחרונה יש ירידת מחירים די דראמטית בתחום של הזכורונת. אבל אין לי מושג איזה חברה מומלצת,האם כדאי ללכת על שני סטיקים של 256 או על אחד של 512,ומה המחירים הכי משתלמים.. חשוב לציין-אני מעדיף לשלם כמה שפחות על הזכרונות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. הזמנתי את הלוח הנ"ל להחליף את הלוח שהתפגר, אבל שמתי לב שיש ללוח הזה בעיה מעצבנת, שהקבלים צמודים לסוקט של המעבד. לאחר חיפוסים בפורום, ובביקורות שונות על הלוח, וגם על הקירור המיועד Thermaltake PIPE 101 , אני עדיין לא סגור שהקירור יתאים ללוח. למישהו יש את הלוח הזה, והצליח לחבר קירור שהוא לא סטוק? מחר אני מקבל את הלוח והקירור ואני יתבאס עם זה בסוף לא יתאים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. מישהו יכול להגיד לי עם יש בכלל לוחות אם ש ל חברה בשם אוקטון או משהו כזה כיאיזה חנות מחשבים נתנה לי את השם הזה ואני לא מוצא את זה בשום מקום.................... הסוג שרשמו לי זה או ki8nfc או k8nfc (לא ממש הבנתי מה הוא רשם)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  10. Started by E-Bear,

אני הולך לקנות פנטיום 4 3.4 MHZ ורציתי לדעת מה הסטפינג הכי מומלץ לOC מוצלח? תודה.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. Started by le011,

ABIT AN8 איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר 855 שקל יחסית ללוחות מקבילים? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by avi2014,

עכשיו ראיתי את הזכרונות האלה וראיתי שיש להם תיזמונים מעולים DDR400MHz CAS 1.5-2-2-5 600MHz CAS 2.5-4-4-7 אפשר להשוות את הזיכרונות האלה לדוגמא לg.skill ff? והאם הם מצדיקים את המחיר "הזול" שלהם? עריכה: אני אדיוט מדובר בגרסה של geil one

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by le011,

איך הלוח הנ"ל לגבי לוחות אולטרה אחרים?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. קניתי זכרונות של PQI, עם גופי קירור... עכשיו מה שקורה זה שכשאני מכניס אותך לסלוטים שלהם, אז הם ממש צמודים אחד לשני, ויש ביניהם מגע... ואפילו טיפה לחץ... יכול להיות שזה פוגם בביצועים? או שהזיכרונות יכולים לההרס אפילו?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. תנו לי הוצעות לכמה לוחות אם שיתאימו לAMD 64 BIT וגם שיהיו די זולים בין 400-550 ודי אמינים.............. ועוד שאלה.......איך יודעים מה הטמפרטורות במחשב?????????????

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב לשני מעבדים. האופציות הן: Dual Optron 64 Dual Optron 64 x2 ( כפול ליבה ) Dual Athlon x2 ( כפול ליבה ) Dual Xeon 64 Dual Pentum D ( אם קיים בכלל לא אם דואלי למעבדים אלו ) אשמח לקבל קישור ללוחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  18. Started by tazmnia,

יש לי MB512 ואני רוצה להגדיל ל MB1024 ויש לי שתי שאלות : הראשונה האם הלוח אם שלי תומך ב-DDR ? והשניה גם אם כן או לא איזה זכרון כדאי לי לקנות בהסתמך על מה שיש לי יש לי לוח אם (MSI 865PE Neo2-S (MS-6728 ואני רוצה להוסיף זכרון למי שיש לי כבר שזה x2 256 MB PC3200 DDR SDRAM . תודה לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  19. Started by shauli,

שלום כולם יש לי ארבע סלוטים של 256 מגה כפול ארבע, ואין לי מעבד וויניס, יש לי ווינצ'יסטר, מה שאומר לפי מה שהבנתי שהזכרונות אמורים לעבוד במהירות 333 מגהרץ, ושאין דואל צ'אנל. אז בדקתי סתם לראות לפני כמה שבועות, באוורסט, וכתוב שהזכרונות רצים במהירות 400 מגהרץ. אז שאלה ראשונה- איך זה? אם יש לי ארבע סלוטים ואין מעבד ווניס המהירות לא אמורה לרדת ל300? והשאלה השניייה: בדקתי היום באוורסט, וראיתי שכתוב ליד הזכרונות 'דואל'. זה אומר שהם עובדים בדואל צ'אנל? ואם כן, איך? בתודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. היי לכולם האם ניתן לדעת איזה CHIPSET מותקן בלוח אם כלשהו ? (VIA, INTEL .....) האם יש אפליקציה כלשהי המזהה איזה CHIPSET מותקן ? תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. אם יש לי שני זכרונות 512 dual channel , האם אני יכול לקחת אחד מהם למחשב אחר, בעל זכרון 256 אחד, כך שבראשון ישאר רק שבב אחד של 512, ובשני יהיה 768 ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. לאיזה לשוניות באוורסט להכנס כדי לראות אם הם פועלים בדואל צ'אנל ומה המהירות שלהם? תודה, שאולי

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  23. Started by moshe_ha,

השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. שלום יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D850 EMV2 ואני מעוניין לרכוש את כרטיס הקול החיצוני: CREATIVE SOUND BLASTER DIGITAL MUSIC LX על מנת לשמוע משחקים בסראונד או דולבי דיגיטל. האם לוח האם שלי בכלל מתאים לכרטיס קול כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. רציתי חוות דעת על הלוח של גיגה בייט:K8NF-9,האם זה לוח חזק וטוב לאוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.