עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. מה ההבדל בין 2 סטיקים של 1GB זיכרון לבית 4 סטיקים של 512 של זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. היבואן שלי הציע לי להחליף מאגר של סלרונים 2000 ב 2600 סמפרון ... א.כדאי ? ב.אם כן האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי כל כך ? *מבחינת סט פקודות הסלרון הישן עשיר יותר אין לו את ה 3D והזיכרון המטמון שלו 128 בניגוד לסמפרון שהוא 256 . *הבאס של הסלרון 400(266) והסמפרון 333(333) :-\ -תודה-

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  6. Started by davidwcg12,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובחרתי את לוח האם הבא: asus p5b-vm (ומעבד core2 duo e6300) כך שיש עליו גם כרטיס מסך וגם כרטיס קול . רציתי לדעת האם למישהו יש המלצות או הסתייגויות לגבי לוח האם הזה? והאם למישהו יש המלצה לגבי לוח אם אחר שיש בו כרטיס מסך וקול בסכום של עד 850 ש"ח ? פשוט אין לי מושג רב לגבי הרכיבים שבחרתי והייתי שמח לשמוע חוות דעות לגביהם. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. Started by sassonc,

לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. Started by חיקיים1,

מצורף 42 דקות של תצוגת AMD אתמול על מוצריה ל- 2013 הסבר על המעבדים השונים + כרטיסי מסך !.youtube

11. Started by sahargt,

מה אתם אומרים על איזה זכרון את ממלצים אחד בחנות ושתים מה יד שניה אני צריך שזה יתאם לזכרון שיש לי החשב ADATA 256 שתי סטקים מהירות 500 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=91 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8031 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7976

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. שלום קניתי AMD Ryzen 9 3900X ו X570 AORUS ULTRA וצריך המלצה לזכרון תקציף : 1000 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס על מעבד אינטל, ומה לעשות אני פרשתי מאינטל אני מכיר היום רק AMD הבעיה היחידה שלנו זה לבחור לוח אם טוב. הדרישות שלו מהלוח אם הם: צ'יפסט של אינטל לוח מבית טוב (לא לוחות של msi ,abit) אין לו שום כוונה לעשות OC תמיכה ב- PCI-E , dual ddr2 , 64bit לדעתי הוא לא צריך להוציא יותר מ 600 שקל גג על לוח כזה אני המלצתי לו על הלוח הזה של Gigabyte: ?8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E מ- KSP למרות שאפשר לדעתי לארגן משהו זול יותר. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. עדיין לא הצלחתי להבין את זה

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  15. Started by Impreza,

יש לי כזה מתאם לפנטיום 2, יותר נכון סלרון 366MHZ http://home.san.rr.com/damn/slot1/card.jpg ורציתי לשאול, אם אני קונה מעבד פנטיום 3 1000MHZ הוא יתמוך בו? כי יש לי לוח לסלוט 1 והמעבד הוא סוקט 370 ועוד משהו האם זה כזה מעבד של סוקט 370? כי מה שיש לי על המתאם הוא לא הירוק הזה, משהו ישן לא יודע מה זה PPGA ו 2 וכל אלה אז תעזרו לי ו 200 שקל לפנטיום 3 1000MHZ (מעבד) זה נשמע לכם זול? כי אני חושש נראה לי שזה זול מדי

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by gamer-8,

יש לי מחשב ישן יחסית, שאני לא יכול לחבר אליו הר דיסק SATA....עכשיו הרד דיסק הATA100 שלי התקלקל, ואני חושב על לקנות מחשב חדש... כמו רבים כאן, אני רוצה לחכות מעט עד ששוק ה nforce 4 יתפתח, ולכן ברצוני לקנות הרד דיסק בלבד לבינתיים... עכשיו במידה ואני קונה ata100, יש אפשרות לחבר אותו בלוח אם חדש? (אם אני לא טועה יש שם, אבל רק כדי להיות בטוח). תודה

17. שלום מחפש לוח אם זכרונות ומעבד ב1800 יצטרפו ל: ספק LIBERTY 400 HD6850 GIGABYTE OC צרכים לפי הסדר: משחקים - בעיקר SC II (דורש הרבה חישוב של מעבד) , שימושים כללים , וסרטים. חשבתי על: 2X4GB - KINGSTONE או CORSAIR הכי פשוט - יוצא 200 2500K - 1000 עכשיו לוח אם אני מתלבט: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - 463 ש"ח Gigabyte GA-Z68M-D2H - 493 ש"ח Gigabyte GA-Z68P-DS3 - 512 ש"ח Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 - 555 ש"ח Gigabyte GA-Z68AP-D3 - 555 ש"ח Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 - 623 ש"ח Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 - 632 ש"ח עכשיו המטרה היא כמובן כמה שיותר לחסוך אני חשבתי ללכת על הלוח אם הראשון P67 - כי תומך בOC ואין לי צרכים מיוחדים מהלוח אם חוץ מתמיכה בOC ועמידות. הערות וכו' יתקבלו בברכה. א…

18. לוח אם: GigaByte GA-K8NS Ultra-939 ומעבד : Athlon 64 3000+ (S-939) או שכדאי לי לקנות את הצמד הבא : לוח אם : ASUS K8N-E-Delux מעבד : Athlon 64 3000+ (S-754 בבקשה תגידו לי מה לקנות? * וגם מישהו יכול לספר לי על לוחות אם Avalon ואם הם טובים? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  19. ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. שלום השאלה שלי זה האם 2 סטיקים של זיכרונות, כל אחד 256 לא בעלי אותה חברה ולא בעלי אותם התיזמונים רק בעלי אותה המהירות PC3200-400MHZ יעבדו בדואל ? או שיהיה בעיית אי תאימות ויהיה לי בעיות עם זה? תודה...

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by UNDERDOG,

קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  22. Started by eliasfen1,

כאשר המחשב עולה רשום לי שיש באס של 200 המעבד שלי הינו amd p4 bit 939 3000 איך אני יכול לדעת שהמעבד מוגדר נכון בביוס של המחשב ומה זה אומ2 200 באס יש לי לוח של גיגה בייט 939 nf3

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

מה עדיף??? על לוח של DFI NF4 ULTRA-D???

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. לאחר ששוב יצא לי לראות מעבד עתיק (P2 כלשהו ) שניסיתי לפרק ממנו את הקירור אבל לא הצלחתי (היה שם חיבור שאי אפשר להסיר) וגם אצלי במחשב הישן (שגם הוא P2) יש קירור יחסית ענקי ומוזר, החלתתי לשאול מה הסיפור של P2, הקירור שלו, ולמה חזרו לצורת קירור שנראת יותר כמו הקירור של P1. תודה מראש לכל מי שיתרח להסביר

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. Started by blueman1,

שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הטכנולגיה של ה 64BIT , מה זה טוב למשתמש ומה זה נותן לי והאם במעבדי הקונרו קיימת הטכנולוגיה תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.