מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם סביב 800 שקל נותן הכי הרבה תמורה לעומת יכולות, עבור מעבד אינטל d.c 820 2.8 המחשב לשימושים רגילים וקצת פוטושופ ןעיבוד וידאו בייתי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
מי שקרא את ההודעות האחרונות שלי בטח יודע שהיו לי בעיות במחשב... לפי כמה בדיקות שעישיתי לבסוף התגלה שנדפק לי הלוח אם בלבד ומכיוון שיש לי מעבד amd athlon 2000 (שהוא סוקט A כמובן) אני מחפש לוח אם לסוקט A. אין לי צורך במשהו מיוחד...אני צריך שהוא פשוט שיעבוד טוב עם המעבד(למרות שלפי מה שאני יודע לא צריך התאמה מיוחדת בין מעבד ללוח אם חוץ מעניין הסוקט)ואם אפשר אז שיתמוך ב-oc ...אני רוצה משהו זול בערך עד 300 שקל ושיהיה ממקום שאתם יודעים שהוא אמין. תודה
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/03/24/navigating_the_memory_upgrade_jungle/index.html בקיצור הם מספרים פה על איכות ועל איך חבדוק שהזיכרון שלך איכותי. ואיך למצוא את סוג הזיכרון שלך ופרטים עליו.. נחמד מאוד, באנגלית.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני לוקח לוח אם שתומך בDDR II או ב SATA II אני יכול להרכיב עלהם זכרונות או דיסק כשיח של DDRI וSATAI בהתאמה אני מעריך שלא אבל אני רוצה להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני צריך שתמצאו לי לוח אם לסוקט A במחיר של עד 300 שקל. אל תביאו לי מ-KSP כי התקשרתי אליהם והם אמרו שאין להם ולא יהיה להם יותר לוחות אם לסוקט A.
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
-
איזה מהזכרונות הבאים עדיף: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_1552&products_id=12623 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_1283_1917&products_id=7519
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד sempron 3000 .חיפשתי בהרבה מקומת לא מצאתי . מישהוא מכיר איזה חנות שיש להם במלאי תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חברים שלום, קודם כל אני חדש בפורום אז מה המצב חבר'ה הסתובבתי פה קצת ודי התרשמתי מהידע והרצון לעזור... במידה והשאלה לא קשורה לפורום הזה אז בבקשה מהמנהלים להעביר וסליחה מראש.. קצת פרטים על המחשב: ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 300 לוח די בסיסי לדעתי, תוכנת CPU-Z לא מצאה אותו (נרשם sensor - ffffffffff ) מאיץ גרפי nvidia geforce 2 mx 400 זיכרון 128 מ"ב. המחשב משמש לגלישה באינטרנט, הורדות באימיול, משחקים ישנים, צריבה רגילה, ותוכנות כמו photoshop, acdsee גרסאות ישנות כמובן... ועכשיו לשאלה: האם אפשר ומומלץ להוסיף זכרון (אני לא מעוניין להחליף את המחשב אין לי צורך בזה) אני מעוניין שהוא ירוץ קצת יותר מהר ..במידה ואפשר להחליף אז איזה מומלץ 256 אולי אפילו 512 ואיזה סוג יתאים למ…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, איפה אפשר למצוא (באתר של DFI) קובץ Info שמפרט את כל העדכונים שיש בביוסים שמוצעים להורדה באתר? ראיתי שמתחת לכל ביוס יש 2-3 שורות אבל לא משהו רציני. תודה.
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הלוח אם הזה GIGABYTE 8I945PL-G מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן http://www.tgdaily.com/2006/04/14/intel_quad_core/ אינטל מתחננים להוציא אכיטקטורה חדשה כבר ב2008! הקלוורטון יצא בQ1 07. זאת אומרת שתהיה לו שנה אחת בשוק לפני צאת הארכיטקטורה החדשה. הקלוורטון יהיה לא יוצר משני מעבדי Core duo על PCB אחד ויהיה מתוכנן למשבי HIGH END או לשרתים. גם כן כתוב שאינטל לא רוצים להכניס את המרובעי ליבה כ"כ מהר לשוק כמו שהם דחפו את כפולי הליבה מכיוון שלמתכנתים גם ככה קשה מדי להפוך את התוכנות לכפולי ליבה.
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אבקש את עזרתכם/עצתכם בנוגע לבחירת לוח ומעבד מתאימים לשימושים בסיסיים כרגע (אולי גם שימושים מתקדמים יותר בעתיד). התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח למחשב כולו (לא כולל מסך). בחנות הקרובה לביתי הציעו לי (יותר נכון ביקשתי) את המפרט הזה: מעבד - אינטל D805 (כפול ליבה). לוח - Asus P5LD2. זיכרון - DDR2 533MHz - 512MB. כל השאר (דיסק 80GB, כונן דיסקטים, X550, מקלדת, עכבר ומארז פשוטים) לא רלוונטי לפורום זה (אני אשאל בקשר לכרטיס מסך בפורום גרפיקה). סה"כ 3000 ש"ח מזומן או 3150 ש"ח ב 6 תשלומים. עכשו, בחנות לא מוכרים בכלל מעבדים/לוחות לסוקט 754 יותר, ואין להם את הסמפרון 3000 לסוקט 939. בהתחלה רצו להציע לי מעבד AXP 2200, אבל אמרתי שזה בכלל לא משתלם כי זו טכנולוגיה ישנה (2 ד…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לישאות בקשר ללוח הזה אם קיים בו SATA 2 FIREWIRE תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-