מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
נניח ואני שם על לוח P5B DLX מעבד E6300 שהבאס שלו הוא 266MHZ וזכרונות DDR2-800MHZ כל עוד אני לא יעשה OC הזכרונות למעשה יעבדו על 533MHZ נכון?? אני למעשה ינצל את הזכרונות רק במידה ואני יעשה OC עד לבאס של 400MHZ נכון?? או עם מעבד E4300 אני בעצם יעבוד על400MHZ לזכרונות עד שאני לא יעשה OC לבאס נכון??
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודה על מחשב עם זכרונות DDR2 עם 512 מגה עם 400 MHZ לבין זכרונות עם 533 MHZ ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים עשיתי בדיקה בתוכנה EVEREST והסתכלתי על המהירות של הזיכרון שלי וראיתי שכתוב pc3200 אבל בסוגריים היה כתוב 200MHZ, והשאלה שלי האם pc3200 לא אמור להיות מהירות 400MHZ צירפתי קובץ שיהיה יותר ברור בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
משהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שמעבדAMD athlon 64 3000+ s939 עולה רק 790ש"ח???
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בלוחות של המעבדים מהסדרה הקודמת היו שני צ'יפים שנקראו גשר צפוני וגשר דרומי. לפי מה שהבנתי במעבדים החדשים את הגשר הצפוני הכניסו למעבד, וה- P55 זה בעצם רק הגשר הדרומי. אם זה נכון, אז למה לוחות P55 כל כך יקרים? אם משווים שני לוחות עם אותם חיבורים, זה עם ה- P55 יהיה משמעותית יקר יותר.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כרגע המחלקים של הזיכרון שלי הם 4:5 איך אני משנה אותם שיהיו 1:1??
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי המפרט שלי עכשיו כולל QX9770 ו8800GT. האם אני אוכל בעוד כמה שנים,כשאני ארצה לשדרג את הכרטיס מסך,לעשות את השידרוג רק לכרטיס מסך,ואז לא לשדרג את המעבד ואת הלוח אם וכו' ועדיין יהיה לי אחלה מחשב בגלל הכוח של המעבד? שבת שלום תודה
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקי אז ככה קוראים לי עידן ואני חדש בפורם אז שלום לכולם אני צריך להחליף מחשב ויש לי כמה שאלות בקשר לintel ו AMD קודם כל מי יותר טוב? למי צפוי עתיד טוב יותר ? (הכוונה בשדרוג) האם כדי לחכות לדגם חדש יותר ? ואם כן כמה זמן ??? איזה דגם הכי טוב יש כיום לאינטל ? איזה דגם הכי טוב יש כיום לAMD ? ובמילה אחת מה כדי לקנות ומתי ???? ובקיצור תסבירו לי הכול תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כמה עולה מערכת עם שני מעבדים ? כלומר כמה עולה לוח אם שתומך בשני מעבדים והאם צרך מעבדים רגילים או מיוחדים לזה ? האם זה מביא ביצועים כפולים מבחינת ביצועי המעבד למשל עם שני מעבדים של 3k אני יקבל ביצועים של 6k ? למה לאף אחד פה אין מחשב כזה (או שאני טועה) ? האם זה משתלם להשקיע במערכת כזאת למשתמש ביתי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי לאחרונה המעבד (AMD XP 2500+). המעבד נשרף "ללא סיבה מוצדקת" - הכוונה שלא ביצעתי אוברקלוק או שפגעתי בו פיזית. מהספק הבנתי, שהוא נותן אחריות בת שנה בלבד, אך היצרנית (AMD) נותנת 3 שנים אחריות על המעבד. הוא (המוכר) טען, כי זהו דבר נורמלי לשלוח אליהם למעבדות שלהם בחו"ל את המעבד השרוף, וכי סביר להניח שהם ישלחו לי מעבד במקום. שאלתי היא האם הדבר באמת "מקובל" ושווה את המאמץ? אם מישהו ביצע דבר כזה אשמח לשמוע פרטים, תודה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של DFI דגם DK-X38-T2RB וכרטיס מסך HD4870, בגלל הקירור הגדול של ה4870 שתופס 2 סלוטים, הPCI-E x1 חסום. אני מתכוון לרכוש כרטיס קול בעל ממשק PCI-E x1. בלוח האם יש לי שני ממשקי PCI-E 2.0(x16) בגלל שהלוח בעל צ'יפסט x38. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את כרטיס המסך לPCI-E(x16) השני ולהשאיר אותו שם בדרך קבע, האם תיהיה ירידה בביצועים? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם במישחקים ישנים נגיד מ2005 ומ2006 שהם לא תומכים בריבוי ליבות....אני יקבל 2?או 1? והאם זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום. האם מישהו מכיר מכשירים מסוג המכשיר הנ"ל? ברצוני לרכוש מכשיר כזה אבל אני לא יודע האם הוא יתן לי את האינדיקציה שאני צריך, או שזה סתם מכשיר שישב לי בבית ולא יהיה לי שימוש בו. דוגמא למכשיר בלינק הבא: http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=408517
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE DS3L. ולפני שעולה הוינדוס יש לי את המסך של verifying pool data. עכשיו למי מה שהבנתי אפשר להעלים אותו ולדלג עליו. איך עושים את זה? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תסבירו לי מה ההגדרות הבאות עושות: זה ב-Frequency Control: וזה ב-CPU & PCI Bus control:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להחליט איזה מעבד הכי כדאי לי לקנות. האם קיים דירוג של המעבדים לפי ביצועים? הבנתי שסדרה 8 היא הטובה ביותר (אולי חוץ ממרובעי הליבה), וש-2 היא הפשוטה ביותר. לגבי השאר לא הצלחתי להבין. ראיתי מעבדים מסדרה 7 שיותר זולים מסדרה 6 וכו'.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב לוח אם ASUS A8N-E שהוא בעל socket 939 אם אני קונה מעבד עם socket AM2 הוא יתאים כי לפי המראה הם זהים ואם זה לא מתאים אתם יכולים לתת לי המלצה למעבד הכי טוב בsocket 939 עד 700 שקל
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! הדרישות של CRYSIS, דורשות מהירות מעבד 2.8GHZ. ועם נגיד אני יקנה מעבד 2.6GHZ C2D, אז המשחק יעבוד אצלי? ונגיד יש לי מעבד שתי ליבות, מה ההבדל בין שתי ליבות לבין ליבה? שתי ליבות זאת אומרת שבכול ליבה זה 2.6GHZ?
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם שלפי היצרן תומך במעבדים 0.18 מיקרון ( AMD ) ורציתי לדעת עם כל מעבדי הפלומינו הם 0.18 ?? הלוח הוא SDRAM של GIGA-BYTE...
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-