עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BreezeNET,

שלום אני צריך המלצה ללוח שיתמוך ב- 3 כרטיסי מסך (עבור חיבור 6 מסכים) תקציב 1000-1500 (אפשר גם בפחות), כמו-כן רצוי מאוד שיתמוך ב-DDR3 תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by לביא2112,

מה ההבדל (למה ההבדל גורם ) בין Kingston DDR3 4G 1600 HYPER X ל Kingston 4GB DDR3 1333 .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NJorl,

לוחות צ'יפסט Radeon Xpress 200 די מעניינים אותי דווקא כי הם פחות נפוצים, לפחות בארץ עד לא מזמן חשבתי שלוחות אלו לא תומכים ב- SATA II כנראה שזה לא מדוייק השם Radeon Xpress 200 כנראה מתאר רק את הגשר הצפוני אבל בלוחות Xpress 200 שונים יכולים להגיע עם גשר דרומי שונה מלוח ללוח וכנראה שהגשר הדרומי הוא זה שמעניק את היכולות של הלוח לעבוד ב- SATA II על הלוח הבא של DFI למשל http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3669&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US מורכב גשר דרומי של ATI SB450 והוא לא תומך ב- SATA II שתי לוחות מעניינים יותר אחד של ASUS השני של Abit מגיעים עם גשר דרומי של ULI 1575 ואלו תומכים ב- SATA II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/m…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Chipset: NForce 2 Socket A (462) DUAL DDR 400 (לפחות) SERIAL ATA PCI-E AGPX8 AUDIO 6 CHANNEL לא משהו יקר.... אוברקלוקינג אולי בעתיד הרחוק (שנה וחצי ;D) נ.ב: מה זה IEEE1394 (משהו כזה) ? ? ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. זה המפרט: MSI P67 hd5870 samsung 1TB f3 ocz agility 3 60GB intel 2500k Seasonic S12II-620 p183 עד עכשיו היה לי את אותו מפרט בדיוק רק עם לוח אם GIGABYE H67 UD3. מאז שהחלפתי ללוח החדש המחשב מרעיש הרבה יותר. אני לא מבין איך זה קורה הרי לוח אם זה לא רכיב שמרעיש לא? יש אפשרות לסדר את זה? הרעש שנשמע הוא רעש חזק בהרבה מהמאווררים ומין זמזום כזה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by nec_000,

לימדו את הנושא המאד מעניין ואחד המשפיעים ביותר על האנושות בימנו. החומר הושג במסגרת לימודיי העצמיים, לאיתור ברנדים להשקעה בהם בתחום. מצאתי לנכון לשתף עמכם:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. האם יש הבדל הבדל מבחינת ביצועים בין 4 גיגה (לדוגמה...) של זיכרון שמורכבים מ 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד מהם, או 2 סלוטים של 2 גיגה, או סטיק 1 של 4 גיגה (באותה מהירות כמובן!)? כלומר האם כמה סלוטים שנותנים אותו נפח של זיכרון מפחיתים מהמאמץ או מהעומס שעובר בזיכרונות והאם זה מייעל איכשהו את מהירות העבודה????

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Moon-Mage,

תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16)

10. האם זה נורמאלי שכל כך כוח מנוצל מהמעבד שלי (ראה מפרט) בעת הפעלת DIVX?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by sahargt,

היי יש לי מחשב דיי ישן . שנקנה לפני 4+ שנים המפרט בחתימה הלוח הוחלף לפני חצי שנה לgigabyte x58 usb3 רציתי לדעת האם כדי לשדרג את המעבד ? המעבד שיש לי היום זה הגירסה הראשונה CO חשבתי לשדרג ל Intel Core i7 950 SLBEN Quad Core Processor שמצאתי למכירה ב 90 $ היה שינוי? בנוסף האם אפשרי, לקנות 3 סטקים של זכרונות רגילים ולשים על לוח שעובד Triple תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אני משדרג את השילוש העתיק שלי (חמש שנים...) למשהו חדש יותר. שימוש עיקרי גיימינג (אבל לא רק). מעוניין במעבד אינטל עם שמונה ליבות. תקציב הוא לא הפקטור החשוב ביותר (אם כי ברור שאעדיף לגלח כמה מאות שקלים אם אפשרי). 10700 11700 10900 11900 על מה ללכת אם אני אשים אותו בלוח Z590?

13. Started by Sheik Yerbouti,

יש לי F6. יש הבדלים? יציב? לא יציב? כדי לשדרג?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. יש לכולם מפרט זהה של 16 ג'יגה, מהירות 3200, מחיר מתחת לרף המכס ו 260 Pin CL22): https://www.amazon.com/gp/product/B08J2WGSRZ/ https://www.amazon.com/gp/product/B08T1D76WH https://www.amazon.com/Patriot-Signature-3200MHz-SODIMM-Single-Sided/dp/B0887G5LYT https://www.amazon.com/TEAMGROUP-T-Create-Classic-3200MHz-PC4-25600/dp/B092LW3P8J

15. Started by liordavid,

אני רוצה לקנות מעבד 3.4 GHZ המחיר של Northwood - הוא 700 שקל ושל Prescott הוא 1700 שקל. אני רוצה לעשות O.C למעבד עם קירור BigTyphoon... מה כדאי ?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by Saito,

הלוח מיועד עבור משחקים בעיקר, אין כוונה לעשות OC. עוד פרטים- אם צריך: ישולב עם מעבד Core i5-2500 וכרטיס מסך HD6870 או HD6850. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  17. האם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by acid-boy,

יש לי מחשב נייח עם 4 ג'יגה זזיכרון אני רוצה להוסיף לפחות עוד 8 ג'יגה נשארו לי שתי סלוטים פנויים עכשיו הבנתי שהלוח שלי הוא אחד הטובים אבל גם בעייתי להוספת זיכרון לא כל דבר מתאים לו אז רציתי לדעת כמה מקסימום שאני יכול להוסיף וכמה וולט מתאים זה הלוח GigaByte GA-P55A-UD3 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iyehuda,

A8N5X מוזר לא כתוב באתר שהוא תומך ב DUAL CORE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=1

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) - אני מחפש גם לוח עם ארבע סלוטים של זיכרון. - אז מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום, יש לי שאלה... אם יש לי מעבד AMD 3000+ סוקט 939 ויש לי 2 פלטות של זכרון אחד A-data 512MB 400mhz and the second 1 A-data 256 400mhz זה יעשה DUEL או איך שלא קוראים לזה ? כי הבנתי שבלי זה יורדים בביצועים בצורה בלהבלה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 462 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

יש ברשותי E6300 קונרו, לפחות כך אני מאמין. אני לא סומך על המוכר שמכר לי את המחשב, כבר תפסתי אותו בזכרונות משומשים ותקציב גורד שחקים. איך אני בודק אם יש לי את המעבד שבאמת רשום לי לפחות כך זה נראה במאפיינים על המחשב שלי ובאוורסט CPU-Z וכו'.. שמעתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרכיב כמוצר שונה.. איך אני בודק שיש ברשותי רכיב מקורי?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ytoledano,

לקראת ה14 בנובמבר, אז יוצא X79 עם תושבת 2011, אני בונה מפרט עם כמה שיותר זיכרון ויש לי כמה שאלות: 1. איפה אפשר למצוא בארץ מקלות של 8 ג'יגה? 2. האם אפשר לשים על לוחות X79 או X58 זכרונות ECC/REG? 3. האם באמת אפשר למלא לוח X58 ב6x8 ולוח X79 ב8x8? המטרה היא מחשב עבור SQL Server. שרת עולה עשרות אלפי שקלים, PC עולה 5-6.

24. Started by JediMaster,

שלום לכולם! יש לי לוח אם חדש של nForce 2, ויש לי בעיה מסוימת איתו. קודם כל, כשאני שם הארד דיסק ריק, הוא מזהה אותו, אבל לא מצליח בסופו של דבר להתקין עליו ווינדוס XP בגלל בעיה כלשהי שהיא משתנה כל הזמן (IRQ, Anti-Virus - למרות שהמחשב חדש לגמרי). בסופו של דבר הוא גם לפעמים אומר איזה משהו גם NHDTL או משהו כזה. כשאני שם הארד דיסק שיש עליו כבר מערכת הפעלה, הוא לא מוכן להתחיל את המערכת ממנו. ניסיתי כל מני דברים שונים שהוא יפעל רק מההארד דיסק, אבל בכל זאת הוא לא מוכן להפעיל את המערכת ממנו (ניסיתי המון דברים כמו להחליף כבלים, לסדר בBIOS וכו'). אני עדיין חושב שיש בעיית BIOS או משהו, אבל מישהו אולי יכול לעזור לי לזהות ולתקן את הבעיה? יש סיכוי שהלוח אם עצמו פגום? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by guylederer0,

שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...

• 12 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.