עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by owen10,

רציתי לקנות את הלוח אם של גיגביט GA-945P-S3 קראתי בפורום שהוא דיי זול והוא מתאים למעבד החדש E6300 אבל עכשיו קראתי שלוחות אם 945 מתאימים רק למעבדי פנטיום D וסלרון http://hwzone.co.il/news/1152973885/45063/ יש לי שני שאלות אחת האם הלוח הזה תואם למעבד? והשנייה אם אפשר לרשום את כל הלוחות אם שתואמים למעבד החדש שעולים גג 700 שקל? ואיזה לוח הכי טוב בסכום הזה?

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  2. Started by ovssj,

שלום לכולם, בעוד כחודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש (בעוד חודשיים שלוש יהיה לי מספיק כסף בשביל מחשב טוב) ואני מעוניין לקנות לוח אם אך אני לא מבין ממש בלוחות אם.. האם תוכלו לעזור לי בעניין? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  3. Started by PRDSian,

שלום האם מישהו מכיר לוח אם עם תושבת 478 למעבד עם תמיכה בPCI express או הפניה למקום בו אפשר לבדוק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  4. Started by paradoxical-pixel,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה. יש לי כרטיס מסך וודו 4 שעובד על 3.3V וכפי שאני יודע לוחות אם החדשים יותר תומכים רק ב 1.5V עכשיו השאלה , האם יש לוחות אם שתומכים ב 3.3V וגם ב 1.5V? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Usagi,

אחרי שהסתכלתי במידע של לוח האם של ASUS - P4P8X-SE ראיתי שרשום שם שמהירות 800 נעשית ע"י אוברלוקינג... אז הכוונה שהלוח הזה לא בא במקור לתומך ב800 FSB? אני שוקלת לקנות או את ה-ASUS P4S800D או את ה-P4P8X-SE ורציתי לדעת אם שווה לקנות את הלוח הזה - לפי המפרט שלו? כי ב-S800D יש תמיכה מלאה ב- 800FSB וגם מה הכוונה שרשום ליד מפרט של זיכרון (4GB unbuffered non-ECC) - מה הכוונה מבחינת הביצועים? מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by oran87,

יש לי 128 זכרון פנימי RDRAM וזה תופס שני סלוטים של זיכרון על הלוח זאת אומרת פעמיים 64. ויש לי עוד שתי מקומות עם סתם חלקים ירוקים שאין עליהם שבב ולא נראה לי שיש להם תפקיד. האם אני יכול לשים במקומות האלה עוד שתי כרטיסי זכרונות של 64 כדי שיהיה לי 256 זיכרון פנימי RDRAM???????? HELP!!!!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום בקרוב אני יקנה מחשב מבוסס על מעבד AMD השאלה שלי היא העם יהיה הבדל בביצועים בלוחות אם שתומכות בתושבת am3 בלבד לדוגמה : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3272&ProductName=GA-770TA-UD3 לבין לוחות אם שתומכות גם בתושבת am3 וגם בתושבת am2.am2+ לדוגמה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3097&ProductName=GA-MA770-UD3 הכוונה שלי היא צוואר בקבוק או כל הבדל אחר בביצועי המעבד ברצוני לקנות את המעבד AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX ולדעת עם יש חשיבות ללוח האם שאבחר בתודה מראש לכל המשיבים

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אני רואה שיש פה הרבה חברה עם לוחות של NFORCE2 איפוקס אביט אסוס וכו'. מה אתם אומרים אל הכתבה שהתפרסמה אל זה שיש הרבה נפילות בצ'יפסט כגון ריסטים ותקיעות בPOST ועוד? נתקלתם במשהו דומה? כי אני מעוניין לרכוש לוח של איפוקס NFORCE2 עקב האפשרות של הנעילה של PCI ו AGP. תודה .

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by DeAk,

מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. אני קונה בקרוב מחשב, חדש, את המעבד והכ. מסך כבר יש לי (A64 3200+, BB ATI 9800 Pro) וצריך עזרה בקשר ללוח אם וזכרונות: לוח אם, אני חושב לחכות עד שהלוח של גיגהבייט, ה GA-K8NS-Pro, מבוסס NF3-250 יגיע לארץ. הדובים אמרו לי שהוא יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים. אני חשבתי אולי לחכות ללוח אם של DFI ל A64, ה Lanparty. הם ממש יפים, זוהרים ב UV, וגם יש להם באנדל ממש עשיר. הבעיה היא שהם יצאו לארה"ב רק בסוף יוני, בערך אותו הדבר בארץ. הוא אמור לתת מתחים יותר טובים לזכרונות, מעבד, ציפסט וכו', ול DFI יש מוניטין מעולה עם הלוח ל NF2, שהוא הלוח הכי טוב ל OC לNF2. אז לדעתכם שווה לי לחכות, או לא? בקשר לזכרונות, אני הולך על 2x512, אחרי שראיתי דברים רעים על גייל אני חושב על Mushkin PC4000. איך הם? רא…

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  12. Started by Fortunes,

טוב אז אחרי 3 שנים נישרף לי הלוח אם של פנטיום 3.... עכשיו הבעיה חנויות כמאט ולא מוכרות לוחות למעבד הישן הנל...הלוח היחיד שמצאתי הוא http://www.pchardware.co.il/docs/pd125500797.htm דרך אגב, האם זה לוח טוב? המיר שלו ניראה לי מופקע יחסית ל"עתיקות" יש למישהו הצעות טובות יותר? אולי מישהו יכול ליתרום לי לוח אם לפנטיום 3? אם לא תורמים...אני מוכן לשלם סכום כסף מסויים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 ולמה הג'יגה בייט יותר יקר ב500 שקל?? אפשר לחשוב מה שמו שם! אם אפשר לדרג לפי מקומות.. אוקיי עוד שאלה אחת... למעבד amd 3500 יש 2000FBS?? ולאינטל 800FBS?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  14. רציתי לברר משהו נגיד יש איזשהו לוח אם עם 2 כניסות USB (כמו שלי) ז"א אמפשר לחבר 2 התקנים שעובדים דרך USB. נגיד סורק ועכבר. עכשיו מהירות ה USB 1.1 היא 12 MBIT אבל אם נגיד אני מחבר 2 דברים אז המהירות תתחלק? אני מתכוון נגיד חיברתי מודם כבלים ומדום ADSL שעובדים דרך USB. אז אף אחד מהם "לא יקבל" את ה12 MBIT של הUSB כי זה מתחלק ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקיי ראיתי באתר של פנדס שני לוחות של Epox עם צ'יפסט nforce 3 250 עכשיו בין שני הלוחות יש הבדל של 310 ש"ח (אני מתכנן לקנות AMD64 3200/300) הראשון הוא EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin והשני EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin עכשיו אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם כי לפי הפירוט של שני הלוחות בשני פשוט אין את 4 x S-ATA-150 RAID ובראשון יש את זה כמובן עכשיו אם אני אקח את הלוח השני הזול יותר הביצועים יהיו אותו דבר? כי כרגע אין לי כונן שהוא SATA RAID יש לי SATA רגיל ואותו יש בלוח השני אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by ofeky1,

איך אני יכול לדעת אם לוח אם יכול לזהות לבד HDD SATA מבלי להכניס לו דיסקט עם דרייברים בהתקנה של הוינדוס? ואם יש לתכונה הזאת שם שאפשר לדעת את זה לפני קניה?

• 12 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Crazy Angel,

שלום רב, המפרט שלי נכון להיום כולל מעבד A64+ 3500 , לוח אם בטכנולגיית AGP ו1GB RAM. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בטכנולגיית Pci-e. השאלות שלי: * האם חוץ מלוח האם אצטרך לשדרג משהו? * האם בעת החלפת לוח האם המידע שיהיה במחשב יימחק (בדומה לפרמוט), או שאין עם זה בעייה, ובדומה להחלפת כרטיס מסך כל המידע נשמר קומפלט? * אפשר המלצה ללוח אם בטכנולגיית Pci-e? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by itaim,

אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  19. Started by MATTAN,

מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  20. Started by kobi_af,

הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by kingpin,

למה בכול הלוחות האלו אני רואה שהם עובדים על pci אם אין לי כרטיס שתומך בשיטה הזאת אז מה אני לא יכול לשים את הכרטיס ? ועוד שאלה בקשר ל dual channel אם הלוח אם תומך בזה אז זה מחייב אותי להיתשמש בטכנולוגיה הזאת או שיש דרך אחרת ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. אני חשבתי שאני יקנה מחשב בקרוב אבל ראיתי איזה חלקים אמורים להגיע לארץ ובכלל לצאת לאוויר העולם החלטתי שאני מחכה כמה חודשים ואני יקנה מחשב שווה באמת (אולי עד שאני יקנה כבר יהיו מעבדי ה-HAMMER). בקיצור אני חשבתי על לוח שתומך ב-DUAL DDR, ורציתי לדעת מה צריך בשביל להשתמש בזה כדי שזה יהיה אפקטיבי. איזה זיכרונות צריך להשים? מאיזה סוג? צריך זיכרונות מיוחדים שתומכים בזה או שרק צריך שתי רגילים? ואפשר בבקשה קצת הסבר על הטכנולוגיה ומה היא נותנת. תודה מראש. מחכה לתגובות.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by lipa,

למה בחלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה "בדור הבא ריבוי ליבות" (next generation Mulit-Core CPU) ואילו בשאר הלוחות אין תמיכה בדור הבא מה ההבדל , זה אותו ערכת שבבים ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by Director,

שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש . יש איזה לוח שתומך במערך CF ? (משהואבמחיר של ה-EP43~5-DS3L). משהוא בסגנון +100~200 ש"ח במחיר . תודה

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  25. היי חבר'ה אשמח אם תענו לי... רציתי רק לדעת אם ללוח-אם הזה: GIGABYTE MA78GM-US2H יש את האופציה לACC בביוס? וללוח-אם הזה: M4A785D-M PRO? ואם אין ACC בביוס האם יש אופציה לפתוח את הליבה הנוספת או שרק אם הלוח-אם בא עם האופציה הזאת אז ניתן לעשות זאת?...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים