מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מעבד לגיימינג מ- amd. מה עדיף לי amd phenom 2 x4 955 black edition או את האלה של ה- 6 ליבות (אם אני לא טועה 10xx ) אני אעשה oc. בנוסף ארצה לדעת האם שווה לקחת 6 ליבות רק לגיימינג, ומתי עומדים לצאת משחקים שיתמכו ב -6???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
סיפור יפה עם שיעור מאחוריו: I blew up a CPU while benchmarking... FAIL https://www.youtube.com/watch?v=ys24AJh42xA
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 256 MB RAM במחשב ובאמת שהגיע הזמן שלשדרג אותו. אני פשוט לא כל כך בטוח לכמה ומאיזו תוצרת, וגם שיהיה במחיר נסבל... הנה גם קישור לבדיקת הזיכרון שלי ב-Crucial. תודה מראש, יותם
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, תסבירו ל בבקשה מה ההבדל בן ה ציפסטים X38\X48\P45\ יום טוב
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט של המחשב זה ככה ... איך המעבד? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory רצוי לשים 2? Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower 420W Case כ.מסך: x800gt ועכשיו ...איזה מבין הלוחות הבאים יותר מתאים /טוב יותר ,או מה יותר עדיף לקחת בקיצור...? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 או GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או שעדיף בכלל את ASUS A8N-E ? 8)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע וחצי שדרגתי ת'מחשב ללוח אם M2A-VM-HDMI של ASUS עם מעבד AthlonX24800 ו 2GB זכרון. ואני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. (יש שם עדכון חשוב לריצוד של המסך, ומסך שחור) גירסת ה BIOS שלי היא 0502 צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש - גירסא 1001 (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N" ואז אמור להופיע מסך נוסף. אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? (אותו דבר קורה כשאני רוצה לשמור את ה BIOS ואמור ללחוץ "Y" - וכלום לא קורה) תודה רבה, אייל
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי רכשתי לאחרונה את הלוח Asus A8V-MX הלוח תומך ב FBS 1600 והמעבד שאני מעוניין לקנות תומך ב FBS 2000... ( הAMD AThlon 3800 dual core) .. האם זה אומר שאני אנצל רק 80% מהמעבד?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5Q Pro. עכשיו לפי המפרט רשום שכל צ'אנל זה שחור אחד וצהוב אחד. לפי מה שזכור לי בדרך כלל זה הולך לפי צבעים. משהו יכול להעיר אור על הנושא? תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט איזה לוח אם לקנות למעבד הזה: GIGABYTE GA-EX58-EXTREME או Asus P6T Deluxe V2? מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הלוחות האלו,שמעתי דברים טובים על הלוח של גיגה אבל אשמח לחוות דעת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מעבד amd barton 2500 + עם לוח-אם NF7 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי ללכת על 256MB Micron DDR PC3200/400 - Micron Original אני אקנה שתי סלוטים שזה יצא לי 512 ל duel channel... ואם בכלל הם מטעימים ללוח אם שלי? אם הם בכלל טובים לoc? תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הלוח הוא PH67-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E ושהייתי בחנות, זה שהרכיב לי את המחשב אמר לי שהוא מחבר לי את הצורב (DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) לSATA3 וגם את הדיסק קשיח - (500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502Hj) לSATA3 וכך בעצם הבעיה לא תיהיה אצלי... האם זה נכון? ואם לא מה אני אמור לעשות תודה רבה (מעבד i5 2.8)
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הלוח אם הוא p4s533mx של אסוס (כן , אני יודע שהוא ישן ) . בעיקר מעניין אותי כמה סלוטים של זכרון יש לו ובאיזה מהירויות זכרון הוא תומך . חוץ מזה , אני צריך לדעת מה המעבד החזק ביותר שאפשר להרכיב על הלוח הזה . כל עזרה תתקבל בברכה .
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה לוח אם יתאים למעבד הזה? אני לא רוצה לוח אם יקר מדי, לא מתכנן OC , משתמש בעיקר בתוכנות לעיצוב גרפי (תלת מימדיות בעתיד הקרוב) ועריכת וידאו קלה וחובבנית כרגע. המליצו על ה GIGABYTE PA P35 DS3 מה דעתכם? אני אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם ומעבד למחשב שייעודו לעבודה משרדית, הורדות מאימיול וצפייה בסרטים. לא משהו מתוחכם מדי ולא יקר - לשימוש די בסיסי של מחשב ביתי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום , המפרט שברשותי הוא : AXP 2000+ TBRED MSI KT400A MOBO 256MB Specktek Memory PC2700 + 256MB PC2100 generic R9600PRO 128MB 70GB WD זה בערך מה שחשוב , עכשיו , יש לי הזדמנות למכור את הזיכרון PC2100 ב230שקל , ויש לי עכשיו 170בצד , ככה שביחד יוצא 400שקל , עכשיו , ברצוני להחליף לוח(ל EpoX 8RDA3i) ולהישאר עם 256MB זיכרון(יכול להיות שאני יצטרך להיתקע ככה בערך שלושה חודשים) , שאלתי היא , האם כדאי לי לקנות לוח ולהישאר עם 256MB זיכרון , או להישאר עם הלוח המאפן שלי אבל עם 512MB זיכרון.. , הביצועים במשחקים על הפנים זה מה שאני יכול להגיד(אפילו NFSU לא רץ חלק על הגדרות גבוהות , 20-30FPS)
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
Core i5-4460 (3.20GHz) or better : minimum resuirements אני עם i5 760 2.8 + GTX1060 זכרון 8G
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
יש מצב שהלך לי הלוח אם, P55-UD3 , יש לי מעבד I7 860 שלא בא לי לזרוק לפח, אני לא מצליח למצא לוח אם שיתאים לי כי החנויות כבר לא מחזיקות, ראיתי ב EBAY את ה P55-UD6, ואני לא יודע מה לעשות, אז כמה שאלות ברשותכם.. האם יש מעבדות שיכולות לתקן את הלוח אם שלי? אין לי מושג מה הבעיה, זה התחיל בתקיעות בלי קשר לכלום והמשיך שהמחשב לא עלה.. ניתקתי את כל החיבורים למינימום כדי לבדוק אולי ממקום אחר אבל לא.. אשמח לעצה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות לוח ל AMD שלי ( 3200 ) אני רוצה לוח שיכול להגיע ל OC כמה שיותר גבוהה ועדיף שיהיה כמה שיותר זול... אני לא צריך כרטיסי רשת על הלוח או כרטיס מסך וכאלה כמה שפחות פיצ'רים וכמה שיותר יכולת OC חשבתי על EPOX אבל תגידו אתם את דעתכם והכי הכי חשוב !!! שיהיה ללוח חורי עיגון להרכבת גופי קירור/בלוק מים גדולים שלא מיתחברים בעזרת הקליפס...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש פה(מה הקשר? ???) רציתי לדעת כמה דברים(אם אני אצליח לזכור את כולם בכלל) ובקיצור, רציתי לדעת האם יהיו גרסאות חדשות של ATHLON64 לכבוד התושבת החדשה939 או שישארו הגרסאות הישנות, רק עם התושבת החדשה?? רציתי לדעת האם יצא צ'יפסט חדש שיפעיל את התושבת החדשה של ATLON64?? רציתי לדעתף אם אתם יכולים, לתת לי הערכת מחיר של מעבד דומה ל ATLON64 3200 רק בגרסת ה939??? רציתי שתמליצו לי על לוח טוב ל ATHLON64 ב900 שקל בערך(אפשר לעלות קצת)? ורציתי שתמליצו לי על זוג זיכרונות של 512 כל אחד(ז"א 1 ג'יגה) בסביבות ה1600-1700 עריכה: האם יצא לוח אם שתומך בתושבת החדשה של AMD ו בPCI E.??? תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שבת שלום חברים תגידו יש לי לוח אם של AMD AM2 והמעבד שלו נשרף.. עכשיו ראיתי שיש חנוית שמוכרות עוד מעבדים מסוג AM2+ מרובעי ליבות ותלת ליבות.. לא ממש הצלחתי לזהות את הדגם של הלוח מה שכן אני יודעה שהמעבד שישב עליו היה חד ליבה ישן ועל הלוח היה רשום שיש גם תמיכה ב מעבד שתי ליבות החברה זה ASROCK! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALiveNF6G-GLAN&s= ב99% זה הדגם יש מצב שהלוח יכול לתמוך בAM2+ בערת איזה עידכון אולי? ואם כן אז גם במעבד שיות משתי ליבות?[br]פורסם בתאריך: 29.08.2009 בשעה 12:59:24 כרגע בדקתי וכן יש תמיכה..השאלה איך זה יעבוד? ואיך אני עושה את השידרוג ביוס כשאין לי מעבד שעובד רק בשביל העדכון..
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בSKYPC ובחרתי בזיכרונות SUPER TALENT, עכשיו המוכר אמר לי שאין להם סופר טאלנט ואין צפי שזה יהיה בקרוב אז הוא הציע לי זיכרון בשם TRANS... שזה הכי קרוב במחיר לסופר טאלנט, מישהו מכיר את הזיכרון הזה והאם הוא טוב? אני לא זוכר את השם השלם שלו אבל זה מתחיל עם TRANS
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-