עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by naamani3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by davidbr,

היי, רציתי לקנות לוח אם חדש ל P4 2.4B שלי, (למשל את ה IS7-g) וחשבתי שאני אוכל גם לשדרג בעתיד את המערכת. עכשיו על פי החדשות (המעבדים החדשים לא יתאימו ל 865) אני לא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד. מה אתם אומרים? בכל זאת שווה לקנות לוח אם? אם אני אחכה ללוחות החדשים אז זה גם לא יעזור כי המעבד (כנראה) לא יתאים אליהם... דעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by ggilon,

שלום רב ברשותי מחשב שמשמש למדיה (מחובר לTV דרך HDMI ) לוח אם asus p8p67-m, מעבד I3. מער' הפעלה 7 /64 ביט. בניסיון להדליק מחדש אותו לא עלה ביוס ולא היה וידאו. ניסיתי להחליף כרטיס מסך - ללא הועיל. בדקתי זיכרונות - תקינים. הוצאתי סוללה וביצעתי reset ל RTC-לא עזר. יש בפנים Dram led שמהבהב באטיות. חיפשתי ברשת וכולם מכוונים לבעיה כלשהי בביוס וממליצים לעדכן, אלה שאיך מעדכנים ביוס כשאי אפשר להיכנס אליו כי אין וידאו? האם למישהו יש פתרון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

יש לי לוח עם ערכת שבבים של SIS id: 9/28/1999-sis-530-2a5imb09c-00 הבעיה היא שהמחשב התחיל להתקע לאחרונה (מה שעשיתי זה החלפתי את הזכרונות SDRAM בזכרונות אחרים באותו הגודל ובאותה המהירות 100MHZ) ואז שמתי לב שכשאני מדליק את המחשב ובביוס כתוב שהמעבד ממש חם (בסביבות 60 מעלות) ושהמאורר לא מסתובב. במאורר של המעבד לא מחובר ללוח אלה למולקס אז סביר שבגלל זה הלוח מראה 0 RPM. אבל למה החום של המעבד כל כך גבוהה? יש על הלוח סנסור? הלוח הזה ידוע בבעיה כזו? ניסיתי להרית speedfan וMBM5 אבל שניהם עושים בעיות. בspeedfan כתוב שהמאוררים לא מסתובבים (כולם על 0) ושהחום של המעבד הוא מינוס 17 מעלות (!!!). בMBM5 הגדרתי את אחד הטמפרטורות כסנסור של sis5535 ואז הוא מראה בערך 40 מעלות. אבל כשאני עושה רי…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  5. אני שוקל לשדרג את המחשב, והייתי רוצה לקבל הצעות לשילוב של לוח אם ומעבד, במחיר 800-1000 ש"ח. המעבד כנראה יהיה Celeron D או Sempron... זה די מתבקש לא? השימושים - עבודה משרדית (אינטרנט, תיכנות, אופיס), סרטים, ללא משחקים. אין צורך בכרטיס מסך מובנה (אפילו עדיף ללא), עדיפות לכרטיס קול איכותי יחסית. כמו כן כבר יש לי זיכרון, 2x256 DDR 400 ואני צריך שהוא יתאים ללוח... השאלה איך מוודאים את זה... וכמובן שיש את כל שאר החלקים. תודה מראש.

• 85 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ יותר לגיימרים בכללי : AMD או אינטל במחשב בסך 8,000 תודה לכל המגיבים

• 15 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by Shlomi XD,

אפשר רשימה של לוחות אם שמתאימים לקונרו? ומה יהיה הטווח מחירים של הלוחות האלה?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  8. יש לי שתי אופציות ביד: 1- זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 2- Kingston KVR800D2N6/2G X2 שני זכרונות בודדים, ולא קיט של "תאומים"- סה"כ 4 ג'יגה ************************* מדובר על המפרט הבא: מעבד intel core2q Q6600 box לוח אם ASUS P5kpl-cm קשיח- WD 500GB AACS מע הפעלה- WINXP-SP3 proffesional 32BIT כ. מסך - Sapphire HD4830 512mb GDDR3 שימושים עיקריים- עריכת סאונד וגיימינג ממוצע ( על הגדרות MEDIUM)

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. לחבר שלי יש AMD 2400+ Gigabyte GA-7VRX 256MB DDR 2100 הוא קנה עוד זיכרון 256 חדש של A-DATA של 400 מגה הרץ. הבעיה היא ששני הזכרונות לא עובדים כששניהם מחוברים, בEVEREST למשל רשום שיש שני סטיקים של זכרון אבל הווינדואס כותב שיש 256.... ניסיתי להחליף סלוטים וזה גם לא עבד. ניסיתי כל זכרון בנפרד ומסתבר ששני הזכרונות תקינים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  10. *באירוע עוד הוצג פנרין מרובע ליבה כנגד QX6800 ופנרין היה מהיר ב40% מQX6800 ! מקור: http://www.uberpulse.com/us/2007/05/intel_responds_to_amd_barcelona_has_a_problem_you_better_fix_it_before_you_ship.php לאלה שלא מאמינים ,יש סירטון באתר.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. Started by Elite_Sniper,

קניתי לפני כמה מחשב אינטל 3GHZ דואל קור עכשיו שמעתי שיצא מעבד חדש DOU או משהו כזה עשיתי טעות שקניתי? הייתי צריך לחכות?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by Pumpkin,

קיבלתי התראה באיזה תוכנה שהתקנתי, בדקתי ב- Bios וגם שם ב- Pc health יש את אותה הודעה: System fan RPM = 0 ... בדקתי בתוך המארז וכל המאווררים עובדים. (כולל המאוורר שעל הצ'יפסט) ואין שום התראה על טמפרטורות גבוהות, להיפך.. הטמפרטורות מצויינות (מעבד 33 מעלות, לוח 35 מעלות) מה קורה פה לעזאזל? OC: עשיתי OC קטן והגעתי עם המעבד שלי ל- 3150MHz אבל אני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 150 אתם חושבים שזה בגלל שהזכרונות שלי חרא (CL3) או שאולי המעבד חרא ל- OC ? ולמה לעזאזל המיכפלה נעולה לי על 21 ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש לי כרגע 768 MB של זכרון 2100. הם די איטיים יחסית למחשב (מעבד: 2.4GHZ כרטיס מסך: 9800 פרו). רציתי על איזה זכרונות אתם ממליצים לשדרוג, שלא יעלה יותר מידי (עד 1000 ש"ח). לא אכפת לי להוריד את כמות הזכרון ל-512, אם זה יהיה זול יותר ומהיר יותר... הלוח אם שלי הוא: ASUS P4S533. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. באתר MicroCenter הופיעה המודעה בא הם מראים שב27.7 יגיע ה X6800 לחנויות ואת השאר ב7 באוגוסט. זאת אומרת מלאי פה בארץ רק באמצע אוגוסט? למה אינטל עשתה השקה נייר ב14.7 ועוד השקה נייר ב27.7? למה לא להקדים כמה שיותר את ההשקה? האתר: http://www.microcenter.com/specials/core2_intro.html לדיון בנושא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108462 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  15. היי אמרו לי בפורום מפרטים שה-E5200 טוב יותר מה-Q8200 למשחקים, ולכן אמרו לי לא לקחת אותו. איך זה הגיוני? המחשב לא יישמש רק למשחקים, שווה בכל זאת לקחת את ה-Q8200? ובקשר ללוחות אם, מבין אלה איזה אחד הוא האוברקלוקר הכי טוב? Gigabyte GA-EP43 DS3L Asus P5QL PRO תודה =]

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  16. קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אחד מהלוחות הולך להיות מורכב עם Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 ועם הזכרון הזה G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 השאלה איזה לוח יותר טוב ואם זה המקסימום והאם הזכרון הזה מעולה בשביל הלוחות האלה או שאפשר לקחת משהו יותר מהיר ויותר טוב אין פה התחשבות לכסף, קחו זאת בחשבון

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  18. היי חבר'ה, אני לא מומחה גדול (אם בכלל) בכל ענייני המחשבים, אך לקראת רכישת מחשב חדש עלו מספר שאלות. מה מציין Value ליד רכיב זיכרון? מה מציינים המספרים? למשל, מה ההבדל ומה עדיף, 5-6-6-15 או 5-5-5-18 או 5-5-5-15 ? זהו ביינתיים. תודה, ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  19. אהלן חבר שלי רוצה להוסיף זכרון ללוח הנ"ל, הוא מריץ XP עם 256 מגה נכון להיום. איזה זכרון מתאים? (לא מצאתי SPEC של הלוח, אולי מומחי הפורום יוכלו לעזור). תודה!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by penny1,

אני מתכנן לקנות AMD 64 X 2 3800, אבל שאני מסתכל על המחירים אני לא יכול שלא לנסות איכשהוא לגייס עוד כסף ולנסות לקנות E6300 בכל זאת לפי מעבד מדובר בפער של סך הכל גג 350 ש"ח שאלתי...איפה הקאץ'??? אם אפשרי כבר כיום לקנות לוחות מתאימים בכ-550 ש"ח לערך לE6300 הפער הכולל במחירים של מעבד+לוח מאוד קטנים מדוע AMD לא מורידה עוד את המחירים? איזה אינטרס יש ללקוחות כמוני ללכת דווקא על הAMD ולא לשהקיע עוד 300 ש"ח לערך בשביל הקונרו. בתור אחד שלא!!! מתכוון לעשות OC למניהם...אני לא יכול שלא להרגיש תחושת החמצה במידה ואני אכן אקנה את ה-AMD... למרות שמבחינת הגיון אני יודע שאפילו ה-AMD הנ"ל + כרטיס גרפי סביר יעשו בשבילי את העבודה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mjhfvi,

מחפש לקנות מערכת מדיה סנטר רוצה לדעת מה המעבד עם החום הכי נמוך שיש ( ממוצע בין מאמץ למנוחה )AMD או INTEL תודה רבה . tzahi@splsoftware.com

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by iveco,

הלוח אמור לתמוך במעבדים P4 PD C2D אבל משהו מוזר לאללה באתר יצרן רשום רשימה של מעבדים ולי יש מעבד E5400 וניסיתי לשים אותו בלוח וזה לא עובד בהתחלה חשבתי שזה בגלל תהליך היצור שלו 0.045 ולא הישן יותר 0.065 אבל בהמשך הרשימה של אינטל ראיתי שהלוח תומך ב E6700 שהוא תהליך יצור 0.45 אז פסלתי את האפשרות ברשימה של אינטל יש קפיצה E4700 וישר קופץ ל E6300 למה זה ככה ? http://processormatch.intel.com/Processors/CompatibleProcessors?componentName=dq965gf למה המעבד E5400 לא נתמך ו E6700 כן ? אני שם את המעבד בלוח התדר יורד ל 1.2 תקוע בביוס רשום E5400 2.7 אבל במהירות שעון רשום 0.4 GHZ ובמערכת ההפעלה CPUZ רשום 200X6 סה"כ תדר 1.2 GHZ חשבתי שזה הנמכה של התדר אבל לא משנה מה שעשית…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by doreiny,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by itelon,

צריך לוח אם פשוט ל E6400 לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

עזבו כרגע את המחיר בצד כי את כל המעבדים הנ"ל אני משיג במחירים מאוד מוזלים כרגע. לצרכי משחקים, איזה מהמעבדים הבאים כדאי? QX6850 Q9300 Q6700 Q6600 או שפשוט עדיף להמשיך ולהתלבט בין ה-Q9450 ל-Q8500 (או שזה Q8400)? שוב, ללא כל התייסחות למחיר!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.