עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bv_beaver,

הלוח של אח שלי נדפק ואני מחפש למחשב שלו לוח חדש... זה p4 2000Mhz אני צריך לוח טוב בשבילו... יש הצעות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by gooz,

שלום יש לי שאלה : קניתי לוח אם של חברת Epox עם צ'יפסט של Nforce2 וכשאני בודק עם התוכנה cpuid בשם של היצרן לא מופיע לי כלום יש כזה blank מה זה אומר? זה זיהה את הצ'יפסט ואת הכל אבל איך זה לא זיהה את היצרן? מישהו נתקל בזה? האם יכול להיות שיש לי חיקוי? :[

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  3. Started by a_beilis,

אני קונה e6300 ומבקש חוות דעת על הלוח אם שאני הולך לקנות gigabyte 945p-s3 איך הוא? אני לא מתכנן oc בכלל!!! איך הלוח עם זיכרונות 667? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by zigi2711,

שלום לכולם שאלה יש לי לוח אם דגם GA-Z87P-D3 GIGABTE כרגע יש מעבד I3-4130 3.40 סידרה ציפ 1150 אני רוצה לדעת אם אני יכול לשים עליו את הסידרה של 1151 ??? פשוט אני רוצה לשדרג את המעבד . ל I5

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by PsyDream,

מזה תמיכה ב-raid??..מזה נותן ומה זה עושה??

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  6. Started by ~oren~,

הלכתי לחנות מחשבים(מורנט) ושם הציעו לי מחשב עם לוח אם D946G INTEL ISELTON ומעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB ואני לא ממש מבין בלוחות אם ואני לא יודע אם לקחת אותו

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by FIghterFX,

יש לי את הלוח 965P-DS4 ואני רואה שאין כמעת לאף אחד את הלוח הזה(למה?) כולם עם DS3 או עם לוחות אחרים אני רוצה גם לדעת מה ההבדל בין DS3 ל DS4???

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by Oranili,

ברצוני להחליף ללוח אם עם PCI-E! לוח אם . טוב אבל יש לי מעבד 939 AMD ATHLON 64 BIT וזכרונות DDR400 ... צריך להחליף משהו ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hagay,

היי אני רוצה לקנות מעבד intel 2.53 עם באס 533 ואתם יוכלים להמליץ לי על לוח אם מתאים לזה? ואתם יכולים להמליץ לי גם על זכרונות ddr 333? ובבקשה דברים שלא יהיו יותר מידי יקרים... איכותיים אבל לא את הכי יקר.. ועוד דבר.. יש באתר של פנדה מבצע למעבד amd זה הולך כך: מעבד באריזה מקורית AMD כולל שלוש שנים אחריות לוח NFORCE 2 של LEADTEK כולל: כרטיס קול , DOLBY DIGITAL כרטיס רשת 10/100 יציאות FIRE WIRE כרטיס מסך GF 4 MX 440 שנתיים אחריות יבואן רשמי 2 זכרונות 256 GEIL - DUAL CHANEL DDR 333 PC 2700 וכל זה עולה 2,303 ש"ח האם המפרט הזה (בלי הכרטיס מסך) יהיה יותר מהיר מהאינטל ? או פחות מהיר? ואם אני קונה מעבד amd אני צריך להחליף את משהו מהחשב הקודם? תודה:-)... מצטער על הרבה השאלות…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by dror12345,

השבוע הייתי בחנות והמוכר אמר לי שעדיף לי לקחת את הלוח GIGABYTE GA-G31MX-S2L במקום את GIGABYTE GA-P31-DS3L בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה ואם חס וחלילה הכרטיס מסך שלי יהרס אז יהיה לי גיבוי זה שיקול שכדאי לקחת בחשבון? ובכלל ההבדל בין איכות הלוחות הוא גדול? המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤853 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤131 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8600GT Super 1024MB PCIe ¤557 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28561 צורב LG GSA-GH2…

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by Real,

שלחתי את המחשב שלי לתיקון ואמרו לי שנשרף לי הלוח האם עכשיו אני צריך להחליף אותו והוא יכול להיות או מאינטל או מאסוס כי זה מה שיש שם מעבד INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI וכ.מ X1600 Pro Sapphire ATI RADEON X1600PRO 256 mb PCI X זהו אני צריך לוח אם מאחת החברות שצוינו למעלה שיתאים למחשב במחיר סביר תודה

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by zach1515,

יש לי E6400 CORE DUO C זכרון: 1gb ddr-2 667 mhz geforce 7600 gt והלוח אם הוא MSI RC410M2-L X300 השאלה אם הוא טוב ומתאים זה מה שהחברה התקינה לי כדי להחליף או להישאר עם זה?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by liordavid,

מה קורה אנשים יש לי מעבד p4 2.6 עכשיו יש לי תקציב לכרטיס מסך מטורף (x1900xt) וללוח אם עכשיו הבעייה הגדולה שלי היא שאין לוח היום שהוא socket 478 עם pci-E ואם יש אז זה נדיר . השאלה שלי היא האם יש ואיפה יש בארץ ? תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:

• 13 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by k_700,

רציתי לשאול מספר שאלות לגביו, ראשית כמה פינים יש לו? האם הוא תומך AGP או pci-express? ואני מתכנן מפרט עם Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY וכרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL האם הוא מספיק טוב ומתאים בשביל המעבד והכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by יניב קופר,

השאלה שלי האם הלוח הזה תומך ב64 BIT ASUS P5RC-LA חיפשתי ולא מצאתי משהו שמציין זאת אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by Tenzer,

יש לי הארד דיסק של SATA1 הוא יעבוד עליו נכון???

17. Started by moshin11,

היי חברה תודה שעניתם לי מקודם על התגובה אבל אני חושב שמצאתי לוח אם שתומך דואל קור לפי מה שאני ראיתי אני אודה לכם עם תגידו לי באמת עם זה תומך בזה הנה הלוח הדגם הוא : GA-8I865GME-775-RH של gigabyte הנה המפרט: Supports Intel® Pentium® D/Pentium® 4 Processor Supports Dual Channel DDR400 memory architecture Integrated high-speed SATA interface Features Intel Extreme Graphics 2 Engine Integrated Intel PRO/100 VE network connection Integrated high quality 6-channel AC' 97 audio RoHS Compliant Motherboard אני חושב שזה תומך דואל קור לפי מה שאני רואה אבל אני אודה לכם עם תענו לי בוודאות בתודה אורן מצטער ששיגעתי אותכם !

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by MagimiX,

אנשים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה ראדון 9700 פרו ! אבל אין כיום לוח נורמלי שיהיה איתו ! אז השאלה מה עדיף ? לוח של מבוסס ציפ של סיס שתומך ב AGP X8 ! או לוח שמבוסס ציפ אינטל(8PE) שתומך רק ב X4 !!! :AR15: אני הולך להיות עם זיכרון 333 ומעבד אינטל ! מה לעשות ? איזה לוח לקחת ? :\ (מי שרוצה לראות את כל המפרט שילך לראות בפורום מפרטים)

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  19. טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by adirnasri,

כמה כרטיסים של זיכרון אני יכול לשים שם? באיזה מהירות של זיכרון הוא תומך? תנו לי אתרים שיש בהם פריטו עליו ועם יש בעיברית...

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by semca,

שלום וחג שמח,קניתי לוח אם ABIT NF7-SK ושמתי לב שאין ספיקר,כלומר , יש יציאה מהלוח, אך האופציה הזו לא עובדת, השאלה ? האם כך מגיע הלוח ? תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by yoav1000,

יש לי שאלה בקשר ללוח אם ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם ניתן להתקין על הלוח את המאוורר Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והאם הוא מתאים למארז SILVERSTONE Lascala LC17-S HTPC

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by DeaglinG,

שלום, אני בקרוב קונה את הלוח אם Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE אמרו לי שהוא מצויין. השאלה שלי, קראתי באיזשהוא מקום שהמרחק בין ה- AGP ל- Memory Slots הוא קטן והכרטיס מסך לפעמים חוסם את שני הזכרונות הראשונים, זה נכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by amit27,

אני רוצה לשדרג ללוח ASUS P5B DELUXE שהוא תומך בזכרונות ddr2 800mhz, אם אני שם על הלוח הזה זיכרונות ddr2 533 mhz אז זה יעבוד לי ? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.