עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו. אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור. אני צודק?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. רציתי לדעת אם GTA IV יכול לרוץ חלק על 2GB זיכרון 8800GT כרטיס מסך ומעבד E2160 800FSB 1.8Ghz חבר שלי התערב איתי שמעבד לא קשור בכלל למשחקים ואמר שבמצב כזה IV יזוז בלי בעיות. מה אתם המומחים אומרים?

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  3. יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by natan805,

אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by alone66,

1. על ההגדרות השונות של הביוס ( רצוי בעברית) 2. על הרגיסטרי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  6. מדובר במעבד E5-2687W, זה אותו מעבד כמו I7 3930/60 רק בגרסה המלאה עם כל 8 ליבות ו20MB קאש והוא מאפשר עבודה עם שני מעבדים על לוח. http://guru3d.com/news/intel-8core-sandy-bridgeep-benchmarks/ התוצאות מORB ונעשו על לוח X79 רגיל. http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=34292

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני צריך המלצה כדי לשדרג את המעבד ושאר החלקים שהוזכרו בכותרת לחדשניים יותר . אני מוכר אותם ואני מוכן להשקיע כ-2800 שקל לשלשת החלקים אז מה אתם ממליצים ? חשבתי על E6300, לוח אם לא ממש יודע וזכרונות 2GB 800MHZ מכיוון שקניתי את המה שיש לי עכשיו וחשבתי אשני לא יעשה אוברקלוק בחיים כי זה היה מספיק חזק אז ... אז עכשיו אני רוצה את החלקים עם יכולות לאוברקלוק. תודה רבה.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ברשותי מחשב P2 350 וברצוני להגדיל את הדיסק הקשיח שלו . חשבתי לקנות את הדיסק הקשיח של : westren digital 40 GB 7200 RPM 2MB ATA 100 או שיש גם אפשרות לדיסק קשיח של westren digital 40 GB 5400RPM 2MB UATA 100 מה דעתכם ??? מה עדיף??? האם יש מגבלות למהירויות ?? מה יעבוד טוב יותר ?? תודה עופר

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  9. לפי המכירות הבולדוזר מוצלח והמדפים מתרוקנים בעולם (לא יודע על הסטטיסטיקה בארץ) הנה מה שהדף הזה מספר: http://www.techpowerup.com/156119/AMD-Bulldozer-A-Surprisingly-Sell-Out-Sales-Success.-Victims-Phenom-II-amp-Athlon-II.html יכולות להיות כמה סיבות: - סקרנות - "8 ליבות" - תפוקה גבוהה (כוח חישוב כאשר כל הליבות ב-100%) - ביצועי משחקים טובים - FX-81XX חזקים יותר בשיקלול כללי מi5 ומתומחרים כמוהו - נאמנות לחברה מסויימת הסיבה הפשוטה היא שבכל מקום שישנה הצדקה לקנות 2500K או 2600K יש מקום גם לשקול את ה-FX-81X0 והתמורה שהוא יתן לא תהיה פחותה מהאלטרנטיבות של אינטל.

10. Started by forcry4,

היי, איזה לוח אם עדיף יותר? B760 GAMING X AX DDR4 או z690 Gaming X DD4 יש לי מעבד i5 12500 תודה לעונים!

11. אהלן חבר'ה רציתי לשאול האם הזכרון הבא מתאים ללוח אם שלי. זה הזכרון: http://www.ebay.com/itm/8GB-KIT-2X4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHZ-DESKTOP-RAM-MEMORY-/310361517678?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4842fcee6e זה הלוח אם(צולם דרך התוכנה AIDA 64): ועוד שאלה,האם משתלם להזמין את הזכרון הזה מחו"ל? הוא עולה 125 שקל כולל משלוח,יש בארץ משהו דומה לזה?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by tascam,

AMD690 הוכרז: http://cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19866

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

14. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח דרישות: 4 ליבות לוח אם לא DDR 3 כי יש לי זיכרונות של DDR2 גיגה 4 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by alsal,

שלום חבר שלי רוצה לקנות מעבד אינטל 4 1.8 GHZ של אינטל עכשיו אני ועוד כמה חברים ניסיתי לשכנע אותו גם מבחינת מחיר ויכולת ש AMD Athlon XP 1800 יותר טוב וזול ואמין יותר אבל הוא עדיין בסימני שאלה וחושב שאינטל זה שם ויותר סומך עליהם שלא יקרה כלום וקצת חושש מ-AMD. הייתי שמח לשמוע את דעתכם אולי תצליחו להוציא אותו ממה שהוא חושב או אפילו לשכנע אותי שאינטל יותר כדאי (לא נראה לי שזה בדיוק יקרה) בכל מקרה תודה לכולכם נ.ב. - אף אחת מהחברות לא "זבל" בשבילי שניהם מאוד טובות פשוט אני חושב שAMD זול אמין ועדיף יותר P:

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום לכם. אחרי חיפושים נואשים אחר לוח של ABIT או EPOX (הדגמים הטובים) שלא צלחו, החלטתי ללכת על לוח אם חדש. יש לציין שאני מתכוון לעשות לו OC. ראיתי את הלוח הבא של אסוס: ASUS A7N8X-E Deluxe http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7969 מה אתם אומרים? שווה להוציא 500 שקל (זה סוקט A ולא 64)? נ.ב יש מישהו שהיתנסה בהחלפת קבלים נפוחים בלוח כלשהו?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lipa,

יש של אינטל 850 ,845,והחדש 7205 יש SIS האם אני ירגיש הבדלים בביצועים בין הזיכרונות? מה לוח האם המומלץ? (השימוש במחשב למשחקים ותוכנות ) ללא OC תודה

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by boom,

OCZ נגמר לפנדה.. בינתיים.. כדאי לקנות את XTREME DDR CL2?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות (נרכש בסוף 2009, מפרט מופיע בפרופיל) ואני רוצה לשדרג את הזכרון שלי מ4GB ל 8GB וכשהתחלתי לבדוק איך אני בוחר זכרון מתאים ובדקתי איזה יש לי, עלו לי מספר שאלות. אני ממש לא מבין גדול בזכרונות, תזמונים וכל הקשור לזה ולכן כשקניתי אותו, סמכתי על החנות שיבצעו את ההגדרות המתאימות בBIOS. היום שהסתכלתי בBIOS ראיתי שיש לי 2 סטיקים של G Skill F3-12800CL7-2GBRH שלפי דעתי, רצים כרגע על תזמון של 9-9-9-24 במהירות 1333 (שוב, אני לא בטוח, ככה זה מופיע במסך בBIOS). השאלות שלי הן - 1) האם התזמון הזה הגיוני עבור הדגם הזה של זכרון? CL7 לא אמור לרוץ על תזמונים אחרים? איך אני בודק בוודאות / משנה במידת הצורך את התזמונים והמהירות? 2) איזה זכרון כדאי לי לקנות ? ה…

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  20. תראו מה אומרים עליו אנשים שקנו http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us מה אתם אומרים לוח גרוע או לקנות בכל זאת? חשובה לי תמיכה ב FSB של 1333 למעבדים עתדיים אחרת הייתי לוקח משהו יותר פשוט

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by thegodx,

אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, ע"י קנייה של זיכרונות. חיפשתי באתר של חברת ASUS וראיתי את השורה הבאה עבור הזכרונות ללוח אם שלי: 2 x DIMM, max. 2GB, DDR2 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture * Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) (הלוח אם הוא asus 945G P5LD2-VM SE). השאלה היא על ההגבלה של 2GB, למה הכוונה? הגבלה על כרטיס זכרון בודד או על כולם יחדיו? תודה רבה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by shloosh,

אני משחק באנריל 2 החדש. ב-readme רשום שהוא דורש לפחות 256 זיכרון(מינימום דרישות) וזה מה שיש לי. אני רואה שזה נכון כיוון שיש הרבה תקיעות במשחק ,ואני מניח שזה לא בגלל הכרטיס מסך והמעבד. אני רוצה להוסיף עוד 256 ראם,האם הדבר יעזור??? נ.ב אני משתמש בווינדוס XP אז.. נ.ב 2 איזה יותר טוב -transcend או samsung??? ומאילו בחינות??

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום לכולם השאלה הראשונה היא כזאת, האם בשילוב של athlon 4400+ X2 עם 8800GT יהיה צוואר בקבוק? והשאלה השנייה היא האם הלוח M61PS3 עם סוקט AM2 יתמוך בPHENOM. תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by LiorZi,

יש לי מחשב ישן עם לוח אם ASUS - A8N-E http://asus.com/product.aspx?P_ID=DzbA8hgqchMBOVRz על הלוח יש מאוורר קטן כמו שתוכלו לראות בתמונה (זה הדבר הכסוף באמצע למטה). המאוור התקלקל, האם יש בזה סכנה למחשב? על הלוח יושב מעבד AMD 3700 כרטיס מסך RADEON X800 זכרון פנימי 1GB המחשב נמצא אצלי 3 שנים בערך ורץ ללא אוברקלוק. הטמפרטורה במצב IDLE היא 33 מעלות על פי EVEREST.

• 5 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.