מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבדים אינטל תוציא בזמן הקרוב גראנטסדייל או פרסקוט או שניהם? שניהם לשוק הביתי? ואיזה AMD רק את הAMD64? אני מתעניין בזה כי אני רוצה לדעת מתי לקנות שילוש קדוש חדש (כרגע יש לי P4 2000MHZ ו256 RAM). בנוסף, גם ראיתי בנצ'ים בבאתר הבא שאני כבר לא יודע אם שווה לקנות בכלל AMD למטרת משחקים: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-07.html http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-08.html
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג מעבד לוח זיכרון ב-2000 ש"ח בערך רצוי מבוסס אינטל. חוצמזה יש לי שאלה...... אם אני קונה שני סטיקים של 256 MB ז"א 512 כדי שיתמוך בDUAL DDR - ובעתיד אני ארצה לשדרג לזכרון כולל של 1GB אז אני אצטרך למכור את הסטיקים של ה256 ולקנות שני סטיקים של 512 או זה אפשרי שיהיו לי 4 של 256 שיתמכו בDUAL DDR ?? תודה רבה לכולם.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קשה לי להבין את הכתבה הבאה, לפי הכתוב מערכת AMD הם אסון ואני מאמין שלא, אנא תקנו אותי עם אני טועה!! http://www.netsupport.co.il/page.asp?storyid=1395
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש. אני מתכנן לעשות אוברקלוק למעבד (P4 2.4 800) לכרטיס מסך (GIGACUBE R9800) וגם לזכרונות. הבעייה שאני לא מבין כלום בזכרונות... איזה זכרון הכי מומלץ שיהיה יציב גם באוברקלוק (אני לא מתכנן אוברקלוק מטורף, בלי שום קירור מים וכל החרטה הזה) ?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש חיקוי בכלל ?!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני הולך לקנות: AMD 2600+ MSI K7N2 Delta-L Nforce 2 Maxtor 40GB 7200rpm KingMax SuperRam 256MB DDR 400 PC3200 וכרטיס מסך משומש ב100 שקל. חשוב לציין שאני לא צריך את זה למשחקים אלא רק לאינטרנט ואופיס. שאלות: 1. שמעתי פה שאתם אומרים שמעבד 2500 טוב יותר מ2600? באמת? איך זה ייתכן? 2. מה דעתכם על הלוח זה רק 500 שקל ונראה לי פצצה אבל אולי אתם מכירים את החברה או יודעים עליו משהו? 3. מה עם הזיכרונות של KingMax? הם ממש זולים ונראית חברה טובה (גם MSI ממליצים עליה). 4.שמעתי שMaxtor יותר אמין מ WD זה נכון? וגם שעדיף בלי הזיכרון ram בהרדיסק כדי שלא לאבד נתונים בהפסקת חשמל? טוב, אודה לכם מאוד על תשובות כי אני ממש הולך לקנות בקרוב, (כבר הזמנתי אני רק צריך לאשר ולתת כרטיס אשראי). תוד…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף מבין 2 אלה לעבודה משרדית??????? אני צריך תשובה מהר. מבחינת אמינות,מחיר וביצועים.. וגם האם צריך לשים ddr כשאי שה-amd יפעל נורמלי או שsdrm גם יספיק??? (שיהיה ברוראני לא שואל בשבילי ,אלא בשביל מישהו ששאל אותי)
-
- 17 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בבקשה תענו לפי הידע והניסיון שלכם איזה לוח אם האמין ביותר ולאו דווקא המהיר ביותר....תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו קניתי לוח חדש של ABIT NF7 הבעיה היא שאני מדליק את המחשב צריך להיות רשום DUAL400 ורשום במקום DUAL333 איך אני עושה שזה יהיה 400 ?? ורציתי לשאול צריכה להיות מנורה אדומה דלוקה בלוח אם גם שהמחשב לא דלוק ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הלוח טוב לאוברקלוקינג סביר? אני מתכוון האם הוא יתן לי 1800DLT3C@2300MHZ 11*210 בלי בעייה? דעות? הערות? ביקורות?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כול מה שאני צריך זה זכרונות טובים ל OC מטורף כי אני מעוניין להחליף את שלי פשוט תזרקו את מה שיש לכם עד תקציב של 1600 שחוחים חדשושים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דווקא עכשיו בגלל שאינטל שולטים בגלל הבאס 533 והזכרונות המהירים, AMD צריכים עם המעבד לT-BRED לעבוד לבאס 400MHz ואז יהיו גם מכפלות קטנות יותר.... הרבה יותר. הרי כבר יש בשוק מיליון זכרונות DDR 400MHZ PC3200.... אז למה לחכות..... זה כל כך ברור שעכשיו עד שHAMMER יצא אז תמיד AMD יהיו בפיגור אחרי INTEL.
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי p31g ואני רוצה להחליף אותו כנראה לאחד מסדרת ה athlon xp . אין לי תקציב גדול יש לי כרגע 1000 ש"ח ואני יוכל לחסוך עוד 400-600 ש"ח , אז אני צריך לוח אם שמתאים ל amd אבל תומך ב sdram כי יש לי 512mb זיכרון , שמתי את עיני על ה epox אבל אני לא בטוח שהוא תומך בזכרונות sdram . ובקשר למעבד איזה אתם ממליצים ?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו התעסק כבר אם הלוח הזה!? אני מנסה להתקין אותו, ולא הולך... יכול להיות שהמעבד דפוק, אבל לפני שאני שולח את הלוח והמעבד לחברה, אני ינסה להתיעץ איתכם... המעבד הוא 1900 חדש , אז אין סיבה שיהיה דפוק, בכל זאת, כל החיבורים וגימפור על הלוח נעשו כמו שצריך, אבל הוא אפילו לא מגיב לחשמל :AR15: מישהו כבר התעסק עם הלוח הזה פה? תודה...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש מישהו בפורום שעובד עם הלוח הזה וכ.מסך TI4600 של MSI ? אני צריך לקבל את הלוח ביום ראשון, ויש לי את הMSI TI4600 , שלפי המון פורומים עושה בעיות עם הלוח הזה, רציתי לדעת עם מישהו כבר עבר את זה בתכלס, ולא שמועות.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני לא טועה המהירות של AMD ATHLON XP 1700 צריכה להיות 1.4MHz? איפה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO ב1561 ש"ח שווה את הכסף?? לבחור שלא יודע מה זה O/C וכולה רוצה לשחק בכמה משחקים ואינטרנט
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רשמתי בתחלה לכולם הודעה שאני מחפש חלקים למחשב האמת לא כל כך עזרו לי היו חלק שנתנו אתרים טובים וקראתי איזה עשרות מאמרים על - 850E ו- i850 . ואיזה לוח אם הכי טוב היום בשוק דברים כאלה מה שהגעתי למסקנה אפילו התקשרתי לחבר שלי שעובד אינטל ולעוד חבר שהוא טכני והרבה עשיתי כדי לדעת מה הכי טוב. לפי - 850E וזיכרון של RDRAM 533Mhz ==================== במקום הראשון: אז כך לפי סקרים רבים הלוח האם הטוב ביותר הוא: Gigabyte GA-8IHXP שעולה: 1043 ש"ח. הוא כולל כרטיס מסך,כרטיס מוזיקה, כרטיס רשת ועוד...... + USB 2.0 במקום השני : הלוח הכי מוביל בכמה נקודות הפרש קטנות הוא: ASUS P4T533-C RDRAM שעולה: 1179 ש"ח. הוא כולל כרטיס רשת ו- USB 2.0 לפי - i850 400Mhz ======== במקום הרא…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי וויכוח אם חבר שלי... אני טוען ש-AMD יותר מהירים והוא טוען שאינטל... רציתי לדעת אם הטעון שלי הוא הנכון הוא שלו, ואם יש השוואה בין שני המעבדים להוכיח מה יותר מהיר.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-