מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום חברה, אני בדילמה, אני דיי מוגבל בתקציב, אבל עדיין לא יודע מה לקחת e2160 או e4300 או e4400שבאותו המחיר של e4300. ההבדל היחיד כמו שהבנתי הוא בקאש. האם זה יורגש בעבודה עם המרות קודקים.. משחקים בינוניים ]stalker / gta:sa / carbon / serious sam ] ופשוט עבודת יומיום - אינטרנט וכו'... לפי: http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=14&teamId=0&userName=&gpu=&cpu=Core+2+E2160+%281.8Ghz%29+%28433%29&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=971&offset=0&displayAdvanced=true&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&m…
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים של ברצלונה התחילו לזלוג: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157136 נקצר עבור מי שאין לו סבלנות לקרוא: אכזבה! עכשיו ברורה הסיבה לדחיות ולאי פרסום המבחנים. הפסד שבין 10% ל-20% ל C2Q ב CPC . דרך אגב, במבחן ה-3DMARK שפורם עם תוצאה של 30000 היו 3 כרטיסי 2900XTX
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 רציתי לקבל את חוות דעתכם על הלוח אם הנ"ל. אני רוצה לבנות מערך של 2 כרטיסי NVIDIA יש ברשותי 2 כרטיסי 9800GT. האם הלוח זה יציב? או שהוא לא ממומלץ במיוחד למשחקים וO.C? המפרט שלי: מעבד אינטל 7300 4גיגה זכרון 800MHZ ספק 700WATT ואני משתמש ב37' FHD תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
המעבד פנטיום 4 שלי כבר לא מתפקד וכבר קוץ בתחת, מה המעבד הכי טוב שאפשר לשים על הלוח אם שלי (ABIT IG-80 )? הרי שזה לא יהיה מעבד מרובע או אולי אפילו כפול אבל מעבדים עם ליבה אחת שיותר טובים מהפנטיום יש המון ואפשר לקנות ביד שניה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שהאולטרה די של DFI חובב ספקי ATX 2 יתר על המידה ולא מוכן להתפשר על ATX 1, זה נכון? במה זה מתבטא? הניסיון שלכם היה עם יותר מספק ATX 1 בודד? (הכוונה שלא הוא ספציפית בעייתי על ה DFI). רב תודות.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני בודק בינתיים בין מעבד AMD64 לאינטל 2.8 לAMD יש לי הכל מסודר עכשיו אני רוצה לדעת בקשר ללוח אם לאינטל 2.8 לא פרסקוט איזה לוח עדיף לאובר קלוק ומשחקים שיהיה חזק וטוב השילוש אמור להיות CPU: INTEL P4 2.8 800mhz 512k Mobo :?? A-data 512X2 עם כרטיס מסך של Readon 9800pro איזה לוח הכי טוב באיזור המחיר של 600-700שקל לא מחפש מהיקירים מאד מלא פיצרים
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום בדואר כרטיס זכרון שקניתי באיביי מסוג ddr3 1333 8gb, ושמתי לב שהוא קטן בהרבה מכרטיס ddr1 שיש ברשותי ותהיתי אם זה תקין משום ש-ddr3מכיל יותר פינים מ-ddr1. אבקש את עזרתכם כיוון שאין לי זמן לפתוח את המחשב ולבדוק. רק לידיעתכם, הלוח אם תומך ב-ddr3. תודה על העזרה, חיים
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS p5LD2 SE יש לי עכשיו מעבד אינטל פנטיום D 3400 ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חדש יותר איזה מעבד חזק הלוח תומך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B אני רוצה לשים לו מעבד 3.4 וזכרונות שתי ג'יגה תומך לא תומך ? לי נריאה שכן לפי מה שאני קראתי שמה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רייזן 3XXX יצאו וראינו הרבה בנצ'ים. רובם הגדול אם לא כולם הם תוכנה שלא עברה אופטימיזציה למעבד הספציפי הזה שיצא. ובכל זאת אפשר להשוות אופטימיזציות ספציפיות למעבדים החדשים ע"י בנייה מחדש של בנצ'מרקים. בעולם הקוד הפתוח ברוב הבנצ'ים, התוכנה נבנית ("מקומפלת") כחלק מהבנצ'מרק. אתר הבדיקות פורוניקס phoronix.com מבצע בדיקות שכאלה ובדק את רייזן 2 עם קומפיילר שכן תומך באופטימיזציות למעבד החדש. כל בנצ'מרק נבנה בשלוש גירסאות: גירסה גנרית של x86_64 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 1 גירסה עם אופטימיזציות לרייזן דור 2. התוצאות לא מפתיעות, יש יתרון לאופטימיזציות ספציפיות, משהו עד 5% תוספת ביצועים בממוצ…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
מה העתיד של הסוקט הזה? האם יצאו מעבדי 64 ביט בסוקט זה? למה הם עברו מסוקט 478?
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, הגיעו אלי כל החלקים מלבד הזכרונות שאני אמור לקחת מKSP (החלקים קניתי מנועה) הזכרונות שבניתי עליהם הם A-Data pc4000 512X2 שעולים לי 1200 שקל (יכלתי לקנות בנועה, אבל זה היה עולה לי עוד 300 שקל - מחוץ לתקציב) בכל אופן לKSP נגמר המלאי של הזכרונות האלה והמלאי הבא אמור להגיע עוד 10 ימים - לפחות (יש לציין שהם אמרו שיגיע השבוע, אז מי יודע מתי באמת זה יגיע) האם שווה לי לחכות לזכרונות? או אם כדאי לי ללכת על זכרונות אחרים (OC גדול מתוכנן והמחשב הוא 3200+ 8kda3j)
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-