מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עבור P35, שמתי לב להמלצות רבות באתר על ה Gigabyte, ולא על ה Asus. האם יש לכך סיבה טובה?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של מושקין דגם : DDR2 EM2-6400 האם אני צריך להביא אותו זיכרון כדי להגדיל ל4 ? התיזמונים שלו הם 5-5-5-18 והוא 2GB אני מחפש עוד סטיק של 2.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
1) איך אני יודע אם הזיכרון בפועל עובד בDual Channel? ניסיתי לראות במסך הבוט אבל לא שמתי לב שכתוב שם משהו לגבי זה. 2) יש לי לוח אם Asus A8N5X ומעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ -עד כמה עבודה בדואל צ'אנל מוסיפה בביצועים? קראתי באיזהו מקום שמישהו כתב שזה תוספת של רק כ-2% בביצועים..
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, בכוונתי לעדכן את ה-Bios. בתוכנה Everest כתוב שלוח האם הוא מדגם Intel Corporation D915GUX. הזנתי את הנתון הזה באתר של חברת Intel והגעתי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Filter_Results.aspx?strTypes=all&ProductID=1676&OSFullname=OS+Independent〈=eng&strOSs=38 והבנתי שאני צריך ללכת לקטגוריית ה-Bios ולא לקטגוריית ה-Documentation. שם, בקטגוריית ה-Bios, לחצתי על BIOS Update [EV91510A.86A], מה שהביא אותי לעמוד הזה: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=1676&DwnldID=10140&strOSs=38&OSFullName=OS Independent〈=eng שם יש מספר קבצי הורדה. הבנתי שהמומלץ ביותר הוא Express BIOS Update [EV91510…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקבל המלצה ללוח אם של גיגהבייט בעל 5-6 חיבורי SATA למעבד Intel G2020 ואשר תומך בחלונות 8. הקנייה תעשה ב-TMS מיועד לשימוש כללי ללא משחקים, מעט עריכת ווידאו בסוני ווגס. תודה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
זקוק ללוח אם לאוברקלוק לסוקט 478 במחיר של 400 ש"ח..יד שניה אולי.. צריך שתהיה אפשרות להעלעת מתח למעבד ללוח אם ולזיכרון..(לוח אם וזיכרון לא חובה..) לוח אם חדש יש סיכוי שיהיה בטווח המחירים הזה ?.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום חברה, אני בדילמה, אני דיי מוגבל בתקציב, אבל עדיין לא יודע מה לקחת e2160 או e4300 או e4400שבאותו המחיר של e4300. ההבדל היחיד כמו שהבנתי הוא בקאש. האם זה יורגש בעבודה עם המרות קודקים.. משחקים בינוניים ]stalker / gta:sa / carbon / serious sam ] ופשוט עבודת יומיום - אינטרנט וכו'... לפי: http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=14&teamId=0&userName=&gpu=&cpu=Core+2+E2160+%281.8Ghz%29+%28433%29&minScore=&maxScore=&gpuId=0&cpuId=971&offset=0&displayAdvanced=true&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&m…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחני ביצועים ראשונים של ברצלונה התחילו לזלוג: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=157136 נקצר עבור מי שאין לו סבלנות לקרוא: אכזבה! עכשיו ברורה הסיבה לדחיות ולאי פרסום המבחנים. הפסד שבין 10% ל-20% ל C2Q ב CPC . דרך אגב, במבחן ה-3DMARK שפורם עם תוצאה של 30000 היו 3 כרטיסי 2900XTX
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 רציתי לקבל את חוות דעתכם על הלוח אם הנ"ל. אני רוצה לבנות מערך של 2 כרטיסי NVIDIA יש ברשותי 2 כרטיסי 9800GT. האם הלוח זה יציב? או שהוא לא ממומלץ במיוחד למשחקים וO.C? המפרט שלי: מעבד אינטל 7300 4גיגה זכרון 800MHZ ספק 700WATT ואני משתמש ב37' FHD תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחפש לוח אם למחשב שאני מרכיב. הצרכים שלי (אני תכף אסביר למטה) זה: מחשב עם סאונד (כנראה) וגרפיקה (בטוח) בכרטיסים ייעודיים, ללא צורך ל-on board. בגרפיקה אין צורך לא SLI ולא CrossFire. צריך PCI-Express 2.0 עם לפחות חריץ אחד של x16. אין צורך ב-OC. לא יודע עוד אם אשים RAID או לא. לוחות האם שבמפרטים המומלצים מתוארים כ-או למערכות זולות, או למערכות OC, או למערכי CROSSFIRE, או ל-SLI. אני כאילו מרגיש שאני לא באף קטגוריה :-(. אז איזה לוח אם כדאי לי לקנות, עד נגיד 1000 ש"ח? ------------------------------------------------------------- הסבר לשאלה: מה שאני יודע עד עכשיו על המחשב הוא שיהיה בו כרטיס 9800 GX2 PNY (כבר קניתי, יושב אצלי בארון) וכנראה (לפי המפרט למשחקים) כרטיס קול X-Fi Xtrem…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
המעבד פנטיום 4 שלי כבר לא מתפקד וכבר קוץ בתחת, מה המעבד הכי טוב שאפשר לשים על הלוח אם שלי (ABIT IG-80 )? הרי שזה לא יהיה מעבד מרובע או אולי אפילו כפול אבל מעבדים עם ליבה אחת שיותר טובים מהפנטיום יש המון ואפשר לקנות ביד שניה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שהאולטרה די של DFI חובב ספקי ATX 2 יתר על המידה ולא מוכן להתפשר על ATX 1, זה נכון? במה זה מתבטא? הניסיון שלכם היה עם יותר מספק ATX 1 בודד? (הכוונה שלא הוא ספציפית בעייתי על ה DFI). רב תודות.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 סטיקים של OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold יוצא ביחד 366 שקל או 2 סטיקים של OCZ 2GB Kit DDR3 1333Mhz Value יוצא ביחד 326 שקל או Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 PC3-10666 CL9 I5 שזה כבר 490 שקל... במחשב לא יבוצע שום OC. אם יש המלצה אחרת למשהו מRSM.CO.IL גם יהיה טוב. תודה.
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני בודק בינתיים בין מעבד AMD64 לאינטל 2.8 לAMD יש לי הכל מסודר עכשיו אני רוצה לדעת בקשר ללוח אם לאינטל 2.8 לא פרסקוט איזה לוח עדיף לאובר קלוק ומשחקים שיהיה חזק וטוב השילוש אמור להיות CPU: INTEL P4 2.8 800mhz 512k Mobo :?? A-data 512X2 עם כרטיס מסך של Readon 9800pro איזה לוח הכי טוב באיזור המחיר של 600-700שקל לא מחפש מהיקירים מאד מלא פיצרים
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום בדואר כרטיס זכרון שקניתי באיביי מסוג ddr3 1333 8gb, ושמתי לב שהוא קטן בהרבה מכרטיס ddr1 שיש ברשותי ותהיתי אם זה תקין משום ש-ddr3מכיל יותר פינים מ-ddr1. אבקש את עזרתכם כיוון שאין לי זמן לפתוח את המחשב ולבדוק. רק לידיעתכם, הלוח אם תומך ב-ddr3. תודה על העזרה, חיים
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS p5LD2 SE יש לי עכשיו מעבד אינטל פנטיום D 3400 ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חדש יותר איזה מעבד חזק הלוח תומך?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B אני רוצה לשים לו מעבד 3.4 וזכרונות שתי ג'יגה תומך לא תומך ? לי נריאה שכן לפי מה שאני קראתי שמה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-