עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MoFo,

השאלה היא אם הלוח אם שלי בכלל יוכל לתמוך ב Elixir PC3200 DDR 400 והאם בכלל הלוח-אם יאפשר לזכרונות לפעול במלוא הפוטנציאל? מה שאני מעוניין לרכוש זה או 2 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512 ורציתי גם לדעת, אם אפשר, מה ההבדל בביצועים בין 2 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512 כי יש הפרש מאוד קטן במחירים? סטיק אחד של Elixir 256 DDR עולה 130 ש"ח (260 ש"ח שתיים) וסטיק אחד של Elixir 512 DDR עולה 285 ש"ח. הנה הזכרונות הנ"ל: Elixir PC3200 DDR 400 Mhz לוח האם והזכרונות שלי: תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  2. למה כתוב לי שהזכרונות פועלים במהירות 400MHZ במקום 800MHZ? הזכרונות של TWINMOS CL5 -6400 | 800MHZ

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה תגידו זה נכון שאי אפשר להשים סלוט של ג'יגה במחשב ביתי?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה איך אני יכול לדעת איזה cl הזיכרון שלי שיש לי במחשב?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

האם מהירות 266 mhz היא בעצם 533 mhz? ואם יש לי שתי סלוטים של 512 266 שעובדים בדואל צ'אנל אז המהירות יוצאת 1066? והאם בביוס זה אמור להיות מוגדר על 533 mhz?

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  9. Started by whitiger19,

במחשב של אחי יש סטיק אחד של גי'ה זכרון DDR2 667MHZ אני רוצה לקנות עוד 3 סטיקים בנפח של גיג'ה כל אחד. השאלה היא אם אני אקנה במהירות 800MHZ באיזו מהירות כל המערכת תעבוד? אני יודע שבמהירות הנמוכה יותר אבל אני לא סגור אם הסטיק שיש לי כרגע יוריד את כולם ל667 או רק את אותו הסטיק שיעבוד איתו בדואל.. והשניים האחרים יעבדו ב800.. ?!? תשובות.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  10. שלום, בסביבות אוקטובר 2004 אני קניתי מחשב חדש... הלוח אם והמעבד נהרסו לי (שניהם מחנות PANDAS בקיסריה), והטכנאי שאיבחן אותם אמר לי שיש סיכוי שיש לפחות על המעבד עוד אחריות.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי, אם אתם זוכרים, מה הייתה תקופת האחריות על מעבד Athlon 64 3000+ סוקט 754, וגם על לוח אם Epox 8KDA3+? אני כמעט בטוח שעל הלוח אם אין אחריות, וזה היה שנה אחריות בלבד. אבל על המעבד אני לא בטוח, יש לי הרגשה שזה היה שנתיים אחריות. אני אשמח אם תתנו לי תשובה לגבי האחריות של מעבדי סוקט 754 מאותה תקופה. תודה. אגב, במידה ולא תהיה אחריות, מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי כרטיס מסך GF6800 רגיל AGP. מה אני יכול לעשות איתו אם גם המעבד וגם הלוח נהרסו לי, וזה לא ייצא לי משתלם לקנות שוב פעם סוקט 75…

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אם הלוח שלי תומך עד ddr 333 ואני קונה ddr 400 יש לי שתי ddr 400 והלוח שלי תומך רק עד Pc 2700 אז מה המהירות 333 ? יש לכם אתר מרוכז בעעברית על שאלות מסוגים כאלו ? ושאלה שנייה מה זה זכרונות tcd או bh5 לא ממש הבנתי תקטע של זה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  12. יש לי שאלה איזה חברות הם נקראות חברות איכותיות? (סתם אני רוצה לדעת לא כי אני צריך לקנות) כאילו תגידו לי את השמות D: תודה!

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by IL ORANGE,

איך הזכרונות של aeneon ובכלל האם היא חברה טובה?? תודהה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  14. יש לי במחשב את החוט הזה: הוא מחובר צד אחד ללוח וצד שני לכונן DVD עם חיבור IDE רציתי לשאול איזה חוט זה? ומה הוא עושה? ואם אפשר להוציא אותו זאת אומר אם אין בוא שימוש? :yelclap:!!!!!תודה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!1 :yelclap:

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by ^M-D-Y^,

שאלה בקשר לחום של המעבד והלוח מה אתם אומרים על התוצאות בתוכנה SiSoftware Sandra Temperature Sensor: Brod Temperature 45c/113f CPU1Temperature 127c260f-----> פה יש משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים CPU2Temperature 45c/113f

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  16. מצורף קובף שמפרט את רכיבי המחשב שלי שאלתי היא : א. מדוע הוא לא זיהה לוח אם K8N Neo4-F של MSI ? ב. איך הזכרונות של חברה CEON ? ג. מדוע מצוין 200MHz ולא 400MHz? ד. האם המעבד מסוג VENICE ? ה.המחשב חדש רק אתמול התקנתי מערכת חלונות XP PRO והמחשב עובד מאוד לאט מדוע??? ו. קצב התקשורת בין כונן DVD COMBO של LG X16 לבין המחשב מאוד איטי כאשר אני מכניס משחק או קבצים של תמונות בJPEG מדוע? הוא מאט לי את המחשב בצורה דרסטית? ז. כמן כן התקנתי משחק IGI2 ואני לא רואה טוב את המשחק על מסך AOC725 LCD 17" בכרטיס מסך MSIRX600PRO למה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by aviram20,

היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי את הלוח אם P35-S3L ואני רוצה לדעת אם החיבור SATA שיש לי הוא VIA או NForce... איך אפשר לדעת? ומה ז"א VIA ו NFORCE? בבקשה תענו לי מהר זה דחוף!! תודה...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Lanzar,

יש לי DFI LANPARY T2RS PLUS, חוץ מהחיבור 24 פין יש לו חיבור 6 פין נוסף, בספק שלי יש חיבור 4 פין והוא מתחבר והכל עובד, השאלה מה נותן ה 2 פינים הנוספים, יכולות אוברקלוק יכולות להשתפר ? זה כמו חיבור 6 פין של כרטיס מסך ?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  21. 1. חייבים לחבר את הפריימרי ל ide0 ואת הסקונדרי ל ide1 ?? או שזה לא משנה 2. בלוח האם שלי יש חיבור כחול וחיבור שחור והכבל של הארדיסק בצבע כחול ושל הכוננים האחרים בשחור ניסתי ובדקתי שתיהם מתחברים אז זה משנה איזה כבל לאיזה חיבור???

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by a_beilis,

השאלה שלי אם אני צריך לחבר גם את הatx וגם 24 פינים? כי שחיברתי רק atx הוא לא עבד ושחיברתי רק 24 גם לא עבד... שחיברתי 20 (לא 24..רק 20)וגם atx אז הוא עבד כמו שצריך... איך לחבר?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by BENNY-L,

יש לי מארז שיש בו יציאות לאוזניות מקדימה איפה אני מחבר את זה ללוח?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי 4 שאלות אליכם אשמח אם תענו לי עליהן: א) איפה נמצא חיישן הטמפ' על הלוח אם? ב) אם לחברה של הלוח אם אין תוכנה לבדיקת הטמפ' של לוחת האם שלה זה אומר שאין ללוח אם שלה חיישן? ג) לאיזה רכיבים יש חיישן? ו-ד) הם הם נראים לעין? בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by Vol,

מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים