עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Nasok,

יש לי זכרון 1000MHZ אבל הלוח אם שלי תומך מקס' 800MHZ אך אני בודק שהוא באמת משתמש ב800MHZ האלו ולא פחות?!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. Started by gregnisht,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  3. Started by biton161,

התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  4. Started by levy333,

קודם כל עברתי על הדביק ולא מצאתי תשובות אז פתחתי את הנושא.. מה צמד האותיות הזה אומר? מה עדיף cl 5 או 4? כאילו כמה שהcl נמוך זה יותר טוב או להפך? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. Started by DragonEx,

אני רוצה להבין מה זה הפיירוויר הזה הרבה אני רואה שמדגישים את השם הזה בלוחות אם ומארזים , מה זה הדבר הזה?

6. Started by xXDevil4Xx,

כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה

8. Started by motorola,

אוקי המעבד שלי הוא e2180 בדיקה בסופרפי נתנה 30 שניות על 1 מגה ולאחר אוברקלוק קליל של הוספת 150 מהצ זה ירד ל28 שניות עכשו יש למישו e4300 שגם משיג תוצאה יותר גרועה(30 שניות) זה אומר שהמעבד שלי עוקף אותו?

9. Started by Aviv C,

אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. שלום יש לי לוח אם של ג'יגהביט מדגם:GA-X38-DS5 בבדיקה שעשיתי יש לי גירסא של הביוס f2 באתר של ג'גיהביט יש עוד שני גירסאות לביוס יותר מעודכנות f3 f5 אני רוצה לעדכן את הגירסא החדשה משהו יכול להסביר לי מה הדרך הכי טובה לעשות את זה. עם זה דרך התוכנה של ג'גהביט או דרך הדוס ואיך עושים את זה תודה שי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2672 הגירסאות של הביוס

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dankken,

שלום לכם. קיבלתי מחבר בחו"ל את הלוח הנ"ל. אינני מומחה בלוחות אך חשוב לי לדעת ממכם מהי רמתו של הלוח, האם הוא לוח מקצועי? האם הוא איכותי? האם הייתם רוכשים אותו עבורכם? כמו כן הייתי רוצה לשמוע איזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאינני רוצה להשקיע יותר מדי מצורף לינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. Started by gtf,

סלוטים של DDR תומכים גם בSDRAM?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  13. אהלן, יש לי C2D 6320 אני רוצה לדעת מהטמפ' שלי במעבד, כמו כן, מה הטמפ' המומלצת? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. ברשותי מחשב (כבר די ישן ) CPU: AMD athlon 64 bit 3000+ veince core Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 Memory: 2Sticks of 256mb PC3200 DDR SDRAM Dual Graphic card: Geforce 6200 TC, yaaa i know it sucks... עכשיו אבא שלי קנה מחשב חדש ובמחשב הישן שלו יש לו שני סטיקים של זיכרון, כל אחד: 512mb PC3200 DDR 400 מה לעשות?? להכניס רק סטיק אחד של אבא? להחליף בכלל רק לשל אבא? לא להכניס בכלל? תזכרו שיש לי כרטיס מסך TC מסריח שלוקח לי זיכרון פיזי.... אם תוכלו לעזור, זה קצת דחוף תודה!

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  15. Started by gaoshun,

שלום, רכשתי מחשב עם זיכרון giel 2*2gb כאשר אני נכנס למאפיינים של החומרה בחלונות, נראה כי הותקן זיכרון של 3gb באמצעות תוכנת אוורסט נראה כי הזיכרון החופשי נע סביב ה-2400 mb . ה- swap memeory הוא 4956 mb נראה כי הותקנו שני סלוטים של 2*2gb האם זוהי בעיית תוכנה או חומרה ? בהנחה שזו בעיית תוכנה כיצד ניתן לפתור? אגב, התקנתי חלונות xp בעברית. ירון

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by F-You,

אנשים איך המפרט הזה לOC בקטנה 30% ואיך הזכרונות טובים למפרט הזה? מעבד: E6600 ב1935 ש"ח לוח אם: DFI Infinity 975X ב1060 ש"ח זכרונות: Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 ב1090 ש"ח הכל ב4085 ש"ח תודה לעוזרים

17. היי חבר'ס מחשב משרדי לחבר, מתלבט אלו מבין שני אלו (בכותרת) יותר אמין. לא יהיה OC וגם יהיה כרטיס מסך נפרד בכל מקרה (כך שהכרטיס מסך המבונה באסוס אינו יתרון אלא כגיבוי אולי). גם אין צורך בכרטיסי הרחבה נוספים (כך שמיקרו אינו חיסרון). לשניהם רק שני חריצי זיכרון. הקירור לצ'יפסט באסוס לפי התמונות נראה יותר רציני. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131288 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128077 אחד מהם ידוע כבעייתי או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  18. Started by huber,

יש לי את הלוח שבווידאו. ב 5:24 הוא מציין שגיגבהבייט מיירת מתאם שמאפשר לחבר את ה ESATA לפאנל בקידמת המארז על מנת לספק חיבורי USB 3.1 בחזית. חיפשתי ברשת את המוצר עליו הוא מדבר ללא הצלחה. מישהו יודע על מה מדובר? https://www.youtube.com/watch?v=tyrujZ8b3Yk

19. Started by dvirl,

אבקש המלצה לשידרוג מחשב בלוח אם + מעבד + זיכרונות כל השאר יש לי כמובן שמיועד עבור משחקים אך לא בצורה הסטרית יש לי כרטיס מסך R9200 שאני לא מתכוון לשדרג בשלב זה תודה לכולם

20. Started by commendor,

לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ איזה מהם טוב יותר? ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  21. איזה לוח כדיי יותר בכללי.. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2UWzsrOiRbMPGYpw http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 השימוש היה לעבודות משרדיות בגדול ואולי HD מעבד AMD AX2 245 2.9GHZ זכרון 2GB 800HZ HD 80GB X2 WD IDE

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  23. Started by iakovl,

האם הזכרון מתאים ללוח? שמעתי על בעיות של תאימות בינהם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. Started by shayyzz,

אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by SandLegion,

שלום לכולם. קניתי את המעבד 64 החדש עם לוח אם ובמחיר ממש זול זכרונות של גייל. איפה אני יכול למצוא השוואה בין ביצועים של המעבד הקיים שלי (barton 2500) לביצועי ה-AMD 64 3000? להגיד את האמת, אני עדיין לא התקנתי אותם ואני מרגיש שדי עשיתי טעות שקניתי אותם (יש לי מחלה של שדרוגים) עקב כך שיש לי הרגשה שאין כזה הבדל בביצועים על פלטפורמת ווינדוס שהוא לא 64ביט. אז מה אתם אומרים? לפני שאני פותח קופסאות ומתחיל להתקין...

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים