עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by supercars,

שלום, יש לי כרגע במחשב 2GB DDR2 800Mhz Kingston (שתי כרטיסים של 1GB) ואני חושב להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי היא: אם יהיה הבדל כלשהו אם אני אוסיף עוד שתי כרטיסים זהים של 1GB או עוד כרטיס אחד של 2GB? כי יותר משתלם לקנות כרטיס אחד של 2GB. *את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 970 צפיות
  2. האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של המעבדים הללו??, איזה מעבד משניהם אתם מציעים לקנות??

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  3. תגידו ההבדל בין amd am2 3800 וג'יגה זיכרון לביןintel e6400 ושתי ג'יגה זיכרון(שניהם עם אותו כרטיס מסך) יכול להיות משהו כמו 40-50 fps במשחקים או שזה לא משפיע כ"כ והעיקר זה הכ"מ?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  4. יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ? תודה.

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  6. מה ההבדלים העיקריים בין : Intel pentium D Intel core 2 duo כי לפי מה שהבנתי שניהם כפולי ליבה, אז בעצם ההבדלים בינהם? תודה.

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by Lanzar,

הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. <פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה

10. Started by Liquid,

כרגע יש לי זכרון של 256MB DDR 333MHz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק של 256. עכשיו, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את עניין הCL, ומה עדיף? אני מתאר לעצמי שכמה שיותר נמוך יותר טוב, אבל האם זה כל כך קריטי?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  11. Started by satan,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של 64 MB של RDRAM (הלוח שלי לא תומך DDR) ו2 סטיקים מפלסטיק (לא יודע למה הם... ניראה לי שלא יתלכלך המקום..) עכשיו מה כדי לעשות? לקנות עוד 2 סטיקים של 64?? כי שמעתי שהסטקים צריכים להיות זהים בשביל שיעבוד... (אם אפשר גם המלצה על דגם מסוים וזול יחסיתת - RDRAM יקר )

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by kelazar,

הדגם של הלוח אם במחשב הוא MSI MS-6318 הזיכרון במחשב הוא SD-RAM והוא שייך לחברה שלא קיימת עוד נדמה לי משו בשם DIMM אולי זה בעצם מושג כלשהו אני לא בטוח. הנפח שלו הוא 128MB. זה הדגם שלו לפי תוכנת EVEREST. DIMM1: Apacer Tech. 128 MB PC133 SDRAM (3.0-3-3-6 @ 133 MHz) איזה זכרון אני יכול לקנות לו כדי להוסיף לו עוד אחד באותו הנפח. האם זה יתאים? http://www.pandas.co.il/product_inf...roducts_id=3672 תודה רבה לעוזרים, חן

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by מאפיונר,

היה לי 3 ג'יגה ראם זיכרון והוספתי עוד אחד ג'יגה וזה מזהה לי את זה רק 3.37 ג'יגה למה זה?? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by joni69,

יש לי במחשב שתי זיכרונות מחברות שונות של אחד חצי ג'יגה והשני 250 מגה.. אם אני יוסיף זיכרון של ג'יגה החיבור יעבוד והמחשב יעבוד מהר יותר או שחייב מאותו חברה ואותו מגה של זיכרון תודה

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  15. כרגע יש לי לוח של Albatron עם 2 זיכרונות של 256 מגה שעובדים בדואל צאנל. אם אני יוסיף עוד זיכרון האם יש אפשרות ש4 סטיקים או 3 יעבדו בתצורה של דואל צאנל?

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  16. יש לה במחשב שני סטיקים DDR2 512*2 533MHZ והיא רוצה לשדרג לסטיק אחד של 1ג'יגה DDR2 667. האם זה יעבוד לה? אני יודע שזה יירד אוטו' ל533 אבל האם בכלל זה יעבוד?

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by amit123,

יש לי שתי סטיקים של 512 במהירות 667. אם אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ג'יגה מה אני צריך כדי שהוא יתאים?חובה שהוא יהיה של אותה חברה או שמספיק שרק המהירות תהיה אותו דבר?ותגידו אם צריך עוד משהו.. תודה.

• 23 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by daniel89,

יש לי במחשב 1G זיכרון של טווינמוס (512X2) ואני רוצה להחליף ל-2G.. האם אני יכול לעשות טרייד אין עם החנות על מה שיש לי עכשיו? ועוד משהו אם אני קונה זכרון חדש אני צריך לפרמט את המחשב??? ושאלה אחרונה.. כדי לי בכלל לקנות עכשיו זכרון או לחכות עוד?(יש לי מעבד core 2 due אם זה קשור) דניאל.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של 512 זיכרון? זה עדיין יעבוד בDUAL DDR? זה ישפר ממש את הביצועים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה יש לי כרגע במחשב 2 סלוטים של kingston ddr cl4 512 mb*2 אני רוצה להוסיף עוד חצי ג'יגה רציתי לדעת האם יהיה שיפור ביצועים משמעותי בויסטה? והאם יהיה לי שיפורים במשחקים מהירות וכו' ישלי כרטיס geforce 6200 tc תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by iDanVas,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by asilic,

הי ברשותי מחשב XP 1700 עם 256 זכרון PC2100 של CRUCIAL לאחרונה שאני מנסה לשחק במשחקים החדשים זמני הטעינה ארוכים מהרגיל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זכרון מאותו סוג שיש לי אבל לא רוצה להוציא הרבה כסף שאלתי היא: האם לקנות זכרון יד שניה או האם כדאי להשקיע בזכרון חדש ואם כן איזה סוג? ועוד שאלה חשוב שהזכרון יהייה של CRUCIAL? לעת עתה לא יבוצע אוברקלוק

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by SiLeNt B0B,

שלום אני רוצה להוסיף זכרון (עוד 512) ואין לי מושג האמת בנושא... רציתי לשאול מה אני יכול לקנות ואיך אני יודע אם בכלל יש לי אפשרות להוסיף? הנתונים מה EVEREST הם: Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by constantine16,

כרגע יש לי 2X512 "533 עם אני יוסיף עוד 2X512 אבל עם 667 Mhz זה יהיה בסדר? ואיזה מן מהירות תיהיה לזכרונות?

25. Started by TheShadow,

יש לי 2 זכרונות שרצים ב 400 מגה הרץ (זכרונות של 512 כל אחד) ויש לי עוד 512 אבל של 333.. שווה לי להוסיף אותו? או שזה יאט לי את המחשב?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.