עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Oranili,

שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?

2. Started by Lanzar,

בפנדס אמרו י שהקריאה של הטמפרטורה של המעבד בלוח הזה היא גבוהה מהטפרטורה האמיתית זה נכון ?? ועם כן אז בכמה ? אמרו לי שמשהו כמו 7~10 מעלות...

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  4. טוב..עשיתי בדיקה של המחשב דרך3DMark06 והתוצאה שלי הייתה 3300 והיא צריכה להיות בין 5000 -6000 אז נראה לי שאני צריך לעשות אובר קלוק אני צריך קישור להורדה של אובר קלוק מישהו יכול להביא לי?.

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  5. אם אני לא מתכוון לעזות אוברקלוק אז כדאי לי להשקיע על זכרונות 500Mhz או שהזכרונות האלו מיועדים לאוברקלוקינג ולא כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  6. שמתי לב לכך שבקונסולות PS2 יש אוגרים של 128 ביט (מעבד Emotion Engine או MIPS סדרה 4) בכל מקרה זה לא קשור לגישה לזכרון מכיוון שהPS2 נגש רק ל4 מגה של זכרון למיטב זכרוני ככה שאין ממש מה לעשות עם 128 ביט מהבחינה הזאתי. העלתי השערה שאולי זה קשור לעובדה שזה מעבד SIMD והאורך אוגר הגדול דרוש על מנת שיוכל לקבל 4 אופרנדים בדיוק של 32 ביט, אבל אני לא בטוח אם זה נכון ... מישהוא שיודע את זה יכול לבאר את העניין? ובבקשה אם אין לכם מושג אל תטעו, ועדיף גם לינק למקור מידע.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!

8. Started by kse,

http://hwzone.co.il/specslist/view/140/ בקיצור, פה ראיתי אפשרות של קנייה בנפרד של ה- GeForce 8800 . יש אפשרות כזאת, אם כן, איך ? תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  9. יש לי מעבד P3 733Mhz שלא עבר אוברקלוקינג... המאוור שלו פעל לאט מאוד אז החלטתי להחליף אותו ב HEATSINK שהיה ברשותי כשפירקתי את הישן נשארו שאריות של המדבקה הטרמית כשניסיתי לנקות את השאריות התקלף-נשבר חלק קטן מפינת ליבת המעבד המשכתי בהתקנה שמתי גריז טרמי חדש הרכבתי את הכל ועכשיו המעבד מגיע לחום עצבני של 77 מעלות! עכשיו כמה שאלות: האם השבר בליבה דורש תיקון? אם כן אז זה יהיה במסגרת האחרית לכל החיים שנותנת אינטל? מה נחשב חום נורמאלי למעבד?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by 6kwar,

שלום! יש לי שאלה בקשר לאחריות הכל אצלי עובד טוב ורציתי לשאול! בוא נגיד ויש לי מעבד 2100 שיש לו אחריות ל3 שנים מה קורה אם אחרי שנתיים הוא נשרף לי אבל הפסיקו לייצר אותו??? מה עושים?? בלי לפתוח פה לשטן!!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by neogod,

באחת החנויות (לא נציין את שמה בגלל חוקי הפורום) יש אגף שנקרא Discounted price ,יש שם לוחות אם ב 120 שקל רציתי לדעת אם הלוחות האלה הם יד שניה או עודפים שנשארו בחנות? והאם שווה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל(מי שיודע על איזה חנות מדובר) ל P4 1.7 478

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by miki03,

שלום רציתי לדעת את MUSHKIN בזיכרונות ? כי ראיתי שסטיק 512M שלהם בסביבות 1200 שקל !! רציתי לדעת מה הסיבה למחיר היקר מאוד שלהם ? ואיפה הם מדורגים ביחסית לשאר החברות המובילות ? מה נחשב טוב יותר MUSHKIN או GEIL ? סתם דוגמה ?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  15. Started by Bingo,

תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. האם אפשר לנעול את ה AGP/PCI/IDE ? האם אפשר להוסיף מתח לזיכרונות ? האם אפשר להוסיף מתח לצ'יפ סט ? כל זה כמובן דרך הביוס ... ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by boom,

http://rotter.net/User_files/nor/3e549c474355b3ba.jpg מצורפת תמונה של הבדיקה. האם זה תקין? CORSAIR CL2 XMS AMD XP 1700 ASUS A7N8X מה זה ATHLON XP/333 ו XP/400 שכתוב שם תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. אני רוצה לקנות בורד למעבד xp2000 עם זיכרונות ddr 333 איזה כדאי .? gigabyte http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450339673.htm או Chaintech http://www.pchardware.co.il/docs/pd-405976454.htm ואם אפשר בבקשה פירוט למה תודה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם שווה לי לקחת את הלוח אם הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 במקום לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET כדי להוריד את המחיר הכולל? מעבד : amd athlone ii x3 435box כרטיס גרפי: h5770 1g gddr5

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by DorCo,

יש לי תקציב של כ3500 שקל למחשב בלי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר... השאלה שלי היא אם לחכות עוד קצת? וכמה הקונרו יעלה? וכמה הכפולי ליבה של אינטל של היום יירדו בערך? ומתי הם יירדו, אם הם יירדו.

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  23. יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  24. אהלן אני שומע פה כל הזמן אנשים שאומרים "תקח 939 וPCIE ככה בעתיד תוכל לשדרג כי בקרוב ה754 וAPG יעלמו" בממוצע בן אדם מחליף מחשב כל 3 שנים.... נראה לכם שעוד שלוש שנים לא יחליפו סוקט וסלוט לכ.מ.? וגם אם לא... נראה לכם שהלוח אם הזה ישמור על האיכות שלו (גם מבחינת זה שהוא מתיישן, גם מבחינת אחריות וגם מבחינת השוואה ללוחות אם עתידיים)? בקיצור- זה ממש שטותי לקחת 939 וPCIE בשביל "שדרוג עתידי" בעתיד יהיה סוקט חדש ואני משער שחיבור כ.מ. חדש וגם אם לא הלוח יהיה מעפן בעתיד אז ללמה להגיד את זה?!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by baraksaar,

האם מומלץ לעשות load defualt setup בביוס???

• 1 תגובה
    • 453 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.