מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לשאול אם יש אתר שאפשר למצוא בו מידע על לוחות אם (מפרט). ולשאלה השניה: האם יש לי אפשרות לשים 2 סטיקים של זכרון 1gb בלוח של sis 741gx תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://rotter.net/User_files/nor/3e549c474355b3ba.jpg מצורפת תמונה של הבדיקה. האם זה תקין? CORSAIR CL2 XMS AMD XP 1700 ASUS A7N8X מה זה ATHLON XP/333 ו XP/400 שכתוב שם תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בורד למעבד xp2000 עם זיכרונות ddr 333 איזה כדאי .? gigabyte http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450339673.htm או Chaintech http://www.pchardware.co.il/docs/pd-405976454.htm ואם אפשר בבקשה פירוט למה תודה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שווה לי לקחת את הלוח אם הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1048 במקום לוח האם Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET כדי להוריד את המחיר הכולל? מעבד : amd athlone ii x3 435box כרטיס גרפי: h5770 1g gddr5
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ3500 שקל למחשב בלי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר... השאלה שלי היא אם לחכות עוד קצת? וכמה הקונרו יעלה? וכמה הכפולי ליבה של אינטל של היום יירדו בערך? ומתי הם יירדו, אם הם יירדו.
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן אני שומע פה כל הזמן אנשים שאומרים "תקח 939 וPCIE ככה בעתיד תוכל לשדרג כי בקרוב ה754 וAPG יעלמו" בממוצע בן אדם מחליף מחשב כל 3 שנים.... נראה לכם שעוד שלוש שנים לא יחליפו סוקט וסלוט לכ.מ.? וגם אם לא... נראה לכם שהלוח אם הזה ישמור על האיכות שלו (גם מבחינת זה שהוא מתיישן, גם מבחינת אחריות וגם מבחינת השוואה ללוחות אם עתידיים)? בקיצור- זה ממש שטותי לקחת 939 וPCIE בשביל "שדרוג עתידי" בעתיד יהיה סוקט חדש ואני משער שחיבור כ.מ. חדש וגם אם לא הלוח יהיה מעפן בעתיד אז ללמה להגיד את זה?!
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.. רציתי לעשות אוברקלוק (מחשב של חבר שלי) והיה חייב להחליף ביוס כדי לעשות טוב אז הורדתי ביוס מהאתר של אסוס שמתי על דיסקט והכל התחלתי להחליף רשם שזה סיים וזה עושה ריסט... אז חיכנו חיכנו יותר מ 10 דקות זה לא עשה ריסט אז היינו חייבים לעשות אם הכפתור אחרי זה המחשב לא פעל הזזנו ג'מפר אחד שנמצא ליד הביוס למקום אחר ופעל אבל עכשיו הווינדוס נדפק ואני לא יכול להתקין ווינדוס אני מנסה להתקין דרך הביוס וזה מתחיל תהתקנה ואז נעצר באיזשהו שלב אחד (במסך הכחול הזה של ההתקנה) עכשיו השאלה שלי אם שרפתי את הביוס או הלוח אם ואם אפשר לתקן את זה איכשהו? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן לוח M, ובלוח החדש (gigabyte ma790x ds4) יש לי את הביוס שאפשר להגיד שיש בלוחות ישנים.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף אותו איך שהו??? ואם אני יעדכן לפי עדכונים של GIGABYTE זה לא ישנה את שממשק נכון?? זה המידע שיש ברג'סטרי על גרסת הביוס: GBT - 42302e31 Award Modular BIOS v6.00PG
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעבדי איימדי פועלים בתדר נמוך יותר ומגיעים לרמת ביצועים זהה לאינטל בגלל שהם מסיימים את הפעולות המלאות (עיבוד המידע) בפחות מחזורים מאשר באינטל אז לפי זה אני מבין שהמעבדים של איימדי עושים מספר פעולות במחזור אז כמה פעולות אינטל עושה וכמה פעולות איימדי עושה? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה אקבל בקרוב את כרטיס המסך Radeon HD5850, ורציתי לדעת האם המעבד/לוח אם/זכרונות יהוו צוור בקבוק. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz @ 3Ghz. MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS3R. Memory: 2x2GB DDR2 800MHz.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ושאני מעלה את הFSB בביוס יותר מ260 הWindows לא עולה או שיש בעיות והמחשב בכלל לא עולה,האם זה גבול היכולת של הזכרונות,האם כדאי להחליף את הזכרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אז ככה,רציתי לדעת כמה זה כבר יכול להשפיע...יש לי מחשב עם לוח שתומך בזיכרון 400MHZ DDR ... אני משתמש בזכרונות של 266MHZ ה PC2100 נגיד ואני אחליף אותם לזיכרונות של 400MHZ אני אמור להרגיש איזשהו הבדל בביצועים??? המפרט שלי מצוין למטה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול שאלה בקשר לבקר sli. 1. למה הוא משמש הבקר עצמו ? למה הוא נועד? ואיך החיבור עצמו הולך כאילו מה זה יוצא מהלוח אם לא הבנתי. אם אפשר קצת פרטים על הבקר הזה.. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
איך אני בודק מה הדגם המדויק של הזיכרון שלי במחשב?...אני יודע רק לפי everest שיש לי 1 ג'יגה(מחולק ל2 של 512)במהירות של 667mhz אבל לא מצאתי איפה אני יכול לדעת בדיוק את הדגם....?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-