עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by שורטי,

קניתי מחשב חדש שזה המעבד בו ויש לי מספר שאלות 1.הוא מקורר מספיק או שיש צורך בתוספת? 2. ניתן לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? 3.הוא טוב או לא טוב למטרת משחקים(ואולי אוברקלוק קטן וצנוע) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן מה ההבדל בין הAMD BARTON הרגיל לMOBILE? http://www.techtastic.ca/reviews3/mobile-barton-2500.html זה מה שאני מתכוון....... ולמה לא שמעתי אפעם שממליצים עליו?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by yotam.m,

רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by omri_ro,

טוב אז קניתי והרכבתי את הBABY החדש שלי, התקנתי WINDOWS והכל והורדתי את הדרייבר לAMD 64 והתקנתי אותו האם צריך לעשות עוד משהו בקשר לCool & quite support או שעשיתי כל מה שצריך, אולי צריך בביוס לשנות משהו (עיינתי בספר ולא מצאתי בPM או בHARDWARE MONITOR) יש לי לוח GA-K8VM800M ומעבד AMD64 3000

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by asdfghjkl,

מישהו יודע בכמה מקסימום GB הוא תומך?

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by ofir38,

האם הלוח אם ASUS P5B תומך במרובעי ליבה?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by Xardas,

המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by Pundag,

שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by the godfather,

שלום אני מעוניין לקנות את הקונרו ואני לא מתכנן אובר קלוק מישהו מוכ להסביר לי באיזה שימושים אנ ירגשי אם בכלל הבדל בין ה-DDRII 1000 ל-DDRII 800 ל-667

• 12 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by 54321,

בכל פורום שאני נמצא אני רואה שממליצים על הלוחות של DFI אם זה הINFINITY או אם זה הLANPARTY. מישהו מוכן אולי להסביר לי במה הDFI יותר טובים משאר הלוחות חוץ מOC שאת זה אני יודע שהם יותר טובים. אם אפשר גם ביקורות על הלוחות של DFI שמעתי שהלוח LANPARTY זכה בכל התארים אם אפשר את הביקורת עליו. אני יודע שתגידו לי לעשות חיפוש אז עשיתי ולא מצאתי בדיוק את התשובה שאני מחפש. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by yossibivas,

האם אפשרי לחבר את כרטיס המסך לסלוט המשני ועדיין לקבל עדיין 16 ליינס? חיפשתי תשובה בחוברת הוראות ובאתרים ואין תשובה. כנראה אף אחד לא עושה את מה שאני רציתי לעשות...

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by QQQ,

אם עכשיו אני עובד עם 1024MB*2 DDR2 800MHZ 5-5-5-18 ואני רוצה להוסיף עוד 2 מודולים של 1G אבל עם תזמונים אחרים - 5-5-5-12, מה בעצם קורה? האם יש בעיה לעשות את השילוב הזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by tdavidi,

אם אני קונה עכשיו 2 כרטיסים של 512 כל אחד עוד X זמן אני יכול להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון בנפח של 1 ג'יגה כל אחד?

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. Started by franko181,

יש לי רק שאלה קטנה. האם גם בשביל מעבדי AMD יש יתרון בביצועים ל - DUAL DDR או שמודול אחד יתפקד אותו דבר?

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  16. Started by flos,

שלום, אני מעוניין ליקנות מעבד מסוג Intel CORE 2 DUO E6750 שצריכת ה FSB שלו מהלוח אם היא 1333MHz. הבעייה היא שיש לי לוח אם שתומך רק ב- FSB: 800MHz, האם זה יוריד לי את הביצועים הצורה משמעותית??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  17. שלום, אני מתכנן בזמן הקרוב פיצות המערכת שלי ( קניית מעבד+כרטיס מסך+לוח אם+ זכרונות חדשים) ואת החלקים הישנים ארכיב במערכת חדשה שלה אקנה מארז+ספק המערכת הישנה חדשה תיהיה E8400 X48-DQ6 8 GB RAM KINGSTON & GSKILL 4870 מארז שחשבתי עליו כרגע הוא הCM690 וקשיח 320/500 ג'יגה כלשהו המטרה של האשכול היא בעצם שני שאלות/בקשות אשמח לשילוש מומלץ (S1156/ S1336 ) המטרות שלי הם משחקים בעיקר, אין הגבלה לתקציב, אבל אני לא רוצה להגזים ואני רוצה רק מהדגמים היותר פשוטים, I7 860/I5 760/I7 930 חשוב לי שיהיה 2X3GB ולא 3X1GB והשאלה השניה שלי היא, במידה ולא ארכיב מערכת שניה בכמה אפשר למכור E8400 2X2GB Kingston 800MHZ בסיסיים ללא צלעות קירור G.Skill 2X2GB 1066Mhz PI P43-DS3L X48-DQ6 4870 אין אחרי…

18. ראיתי באיזה ידיעה שAMD תשווק גם את ה3800 בטכנולוגיה חסכונית בחשמל לAM2 אז השאלות שלי זה -ה3800 החסכוני בחשמל גם יהיה כפול ליבה? והשאלה השניה -מישהו יודע מה יהיה האבדל בין 3800 רגיל לAM2 לבין החסכוני בחשמל לAM2 ? מישהו יכול לתת לי לינק על הטכנולוגיה ועל מחשבים קטנים בבקשה? טוב זה לא לפורום הזה אבל אני שוקל בעתיד ליקנות מחשב קטן בגודל הפיזי ושקט אבל לא ניד ואני רוצה לדעת אם אפשר להרכיב מחשבים כאלה בלי ליפגוע הרבה בביצועים במישחקים ובעומק של הארנק?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by Astrix-D,

שלום. אז ככה,נכון יש את הFSB ,זה עם המכפלה למשל 9X266=X,ויש את הFSB 1066MHZ לדוגמה במעבדי קונרו,מה זה כל אחד מהFSBים האלה? אם תוכלו להסביר לי אות להביא מאמר בעברית אני אשמח!!!! תודה!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by 6kwar,

שלום קניתי את הלוח האם הזה GIGA-BYTE GA7VRXP ואת המאיץ HERCULES 3D PROPHET FDX 8500LE וניכנסתי לאתר של giga-byte וראיתי שיש משהו בעיה עם הATI File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrx_f1.zip F1 (Mar. 01, 2002) 1. MP release GA-7VRXP File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrxp_f6e.zip F6e (Beta) (Apr. 16, 2002) 1. Supports AMD AthlonXP 2100+ CPU 7vrxp_f4.zip F4 (Feb. 26, 2002) 1. "AGP Aperture Size" default to "128Mb". 2. Correct "BIOS Flash Protection" function. 3. Supports Register DDR. 4. Make sure that Flash8xx utility can not flash BIOS when "BIOS Flash Protection" is "Enabled". 5. DUAL BIOS function will auto update the FLASH when…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by eyal00,

אם אני בונה מפרט עם מעבד Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz ולוח Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET הכרטיס מסך המובנה יעבוד? המפרט מתוכנן ללא כרטיס מסך..

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. אז ככה יש לי את הלוח אם הנ"ל (Intel Westchester DG965WH) קניתי תמחשב לפני שנה וחצי בערך אז אמרו לי שהלוח הזה תומך בSLI היום לא יודע למה בדקתי את זה ולא ניתקלתי בשום דבר שקשור לSLI על הלוח הזה וקראתי פה איפה שהוא שרק הלוחות של NVIDIA תומכים בSLI האם זה נכון? זה דחוף ביותר תודה מראש לעוזרים (יש לי סיבה טובה לישאול את זה גם אחרי שנה וחצי לא משנה כאן כרגע)

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by dorlt,

הזמנתי היום מערכת חדשה, ובתכנון שלי היה לקחת את הP35-DS3L אבל מכיוון שהלוח אם הזה לא היה זמין החליפו לי לABIT IP35-E השאלה שלי האם הלוח אם הזה יורד בביצועים מהלוח הקודם? או שבעצם השינוי לא ישפיע על המערכת?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. עם אני שם סטיק של גיגה אז יהיה לי גיגה של זיכרון?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by stingeR-,

מכיוון שלא היה לי עדיין ניסיון עם מעבד בסוקט LGA775... רציתי לדעת.. איך לעזאזל זה עובד? למעבד אין פינים? איך הוא נכנס לשם? איך זה מתחבר לסוקט?

• 14 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים