מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מעבד סלרון 2.6 והלוח תומך רק ב2.2 ועכשיו אני לא רואה את המיהירות בביוס אבל בוינדוס מופיע המהירות האם זה בעיה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול יש לי לוח אם שבתוכו 4 סלוטים של RAM 2 מהם תפוסים על ידי כרטיס זיכרון (GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB בדים 1 ודים 3 אני רוצה להוסיף RAM ל 4 גיגה הכל תומך ובדקתי גם MHZ השאלה שלי היא האם לקנות עוד כרטיס 1 דומה אחד לאחד לשלי עכשיו של 2 גיגה בסלוט אחד או האם לקנות עוד 2 גיגה מחולק לקיטים ואז על כל סלוט ישב לי אחד כזה GeIL Black Dragon DIMM Kit 1024MB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב מבוסס מעבד Ivy Bridge, למיטב הבנתי דגמים ראשונים של מעבד Haswell צפויים לצאת באיזור חודש יוני. למיטב ידיעתכם, האם בעת יציאת מעבד מדגם חדש מחירי לוחות האם לדגמים הקודמים יורדים? (כלומר האם כדאי לחכות חודש ואז לקנות את לוח האם לIvy Bridge)? תודה רבה לעונים עידן
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לילד בעל דרישות בסיסיות מאוד (איסיקיו מוסיקה אינט' אימיול..... וכד') האם מחשב כזה יסתפק בסטיק סביר של 512 או צריך סטיק של 1024 הזכרונות שחשבתי עליהם הם של SUPER TALENT 667 סטיק בודד מעבד Sempron 3000 AM2 לוח כולל כ מסך GIGABYTE GA-M51GM-S2G האם יש לכם הערות שינויים ? תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של asus p4t533-c ורציתי לדעת אם הוא תומך ב ddr??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
זה אמור להיות פנטיום 3, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. המעבד נמצא ממחשב נייד של קומפאק משנת 2001 /2002 . תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם חדש למחשב משהוא נורמלי עד 600 שקל יש לי מעבד AMD אטלון 1200 יש לכם הצעות טובות??
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
העיסוק בדגמי משפחת ה-Renoir של AMD עולה מדרגה נוספת עם מה שנראה כמו אישור רשמי למחצה של שמות הדגם הצפויים לנו בחודשים הקרובים, עם ליבות גראפיות מובנות - לצד פרטים נוספים עבור אלו ממשפחת Vermeer שיגיעו ללא יחידות עיבוד גראפיות בתוכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
-
יש לי מספר שלאות ובעיות שהיתי רוצה לחלוק אתכם כדי שתעזרו לי לפתור איתם! 1) אני קונה לוח חדש ומעבד הפועל על 133 עכישו יש לי סתם שאלה שמעניינת אותי.. האם הלוח מזהה לבד את המהירות שבא הFSB צריך לעבוד או שהוא מתחיל מ-100 אני אצטרך לעלות אותו ל-133 ? ומה לגבי הראטיו? מה הראטיו הסטנדרטי ? (אני מתכוון לראטיו של הזכרונות\FSB) 2) היה לי במחשב הישן דיסק 40 GB של MAXTOR שהיה מחולק לשני כוננים ומפוצץ בדברים חשובים! אך במחשב של אחי המחשב מזהה אותו אך הWINDOWS \DOS אינו מסוגל לזהות אותו ולא מציג לי שום מידע עליו! מה אני עושה?? כיצד אני משחזר את כל מה שהיה עליו? -ושכחתי גם לציין שבמחשב הישן התקנתי משהו כמו EZ-BIOS שישב לי בבוט כל הזמן! אשמח מאוד אם תענו\תפתרו לי את הבעיות\שאלות. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
רגע לפני שתערוכת CES 2025 נפתחת רשמית, אינטל מרחיבה את משפחת Intel Core Ultra (Series 2) עם סדרות מעבדים חדשות, ובהן דגמים ייעודיים לגיימרים, יוצרי תוכן ומשתמשים עסקיים. חידוש מרכזי בהכרזה הוא שילוב רכיב בינה מלאכותית (NPU) ישירות במעבדיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 282 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה אקבל בקרוב את כרטיס המסך Radeon HD5850, ורציתי לדעת האם המעבד/לוח אם/זכרונות יהוו צוור בקבוק. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz @ 3Ghz. MotherBoard: Gigabyte GA-P35-DS3R. Memory: 2x2GB DDR2 800MHz.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני שוטטתי לי פה בפורומים (בעיקר בזה שמרכיב מפרטים) ושמתי לב למשהו מוזר, אף אחד לא המליץ על לוח אם של אינטל, בעצם, לא ראיתי אפילו איזכור אחד לטוב ולרע, מה העניין עם זה? יש משהו שצריך לדעת עליהם לפני שאני קונה מחשב עם לוח אם כזה? הרי הכי טבעי בעולם שמעבד של אינטל יילך עם לוח אם מאותה חברה, אז למה ממליצים בעיקר על אסוס\ג'יגבייט? אשמח לתשובה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
היי לכולם. להלן ידיעה על מספר מעבדי i5 וסלרון שדלפו לרשת. בסה"כ שום דבר מהפכני, פשוט מילוי של היצע מבחינת מחירים. https://www.gadgety.co.il/197381/intel-leaks-eight-cpus/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הדגם הנ"ל יוכל להגיע לי ל880MHZ? (בשביל להגיע בסוף ל440 בPSB של ה קונרו E6400 עם לוח של GB 965P S3)??? לא מצאתי שום ביקורות ברחבי הנט על הדגם הנ"ל ולא מצאתי שום איזכור באתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אמרו לי שכשמרכיבים מעבד AMD צריך למרוח משחה תרמית. מה זה אומר, והאם כל החנויות אמורות לדעת לעשות את זה.....? :
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם קראתי את הכתבה על לוח אם הנ"ל לא מובן לי דברים בכתבה ובלוח 1. WiFi 6 - איפה הטכנולוגיה הזאת עוזרת לי ? לא הבנתי את השימושים ב- WiFi 6 כיום שיש בבית ? למה זה טוב ? 2. Bluetooth 5.0 - כלומר השימוש היחידי זה לאוזניות אלחוטיות שתומך Bluetooth 5.0 ? 3. שתי יציאות רשת קוויות במהירות של 1Gbps ושל 2.5Gbps - בשביל מה אני צריך 2 כניסות של חיבור אינטרנט ? כלומר יש לי חיבור אורנג 1000MB וזה המקסימום בישראל לחבר ל- 1Gbps ? מה עוזר לי בחיים 2.5Gbps ? 4. כונני ה-M.2 - יש לוחות שמגיע עם 3 חיבורים כאלו בלוח , שקורא את המנואל מתברר שמפעיל 3 כונני M.2 חיבורי SATA 4/5 לא יע…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! הזמנתי לוח אם msi rc410m-L וזכרון ocz 1gb ddr2 677 רציתי לשמוע חוות דעת והאם כדאי לשנות למשהו אחר תו7ה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לוחות אמ שתומכים ב PENTIUM 4 ויש להם כניסה של PCI-E ותמיכה בזכרונות DDR? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב המחשב שלי קשיש בן 7, מבוסס על AMD בסוקט 939 עם ג'יגה זיכרון DDR. לפני שאני נפרד ממנו לטובת מחשב חדש, רציתי להכפיל לבנתיים את הזיכרון. כמובן שלא יכולתי לעצור את עצמי וישר איך שעלה לי הרעיון רצתי לקנות סטיק של ג'יגה, קינגסטון, כמו שני הסטיקים שהיו לי עד עכשיו. חיברתי - הדלקתי את המחשב ולא הצלחתי לעבור את שלב הצפצוף, שהפך לארוך ומעצבן וחזר על עצמו כל כמה שניות. בלוח האם שלי, GA-K8NF-9 של ג'יגה בייט, יש 4 סלוטים לזיכרון- שני זוגות בדואל צ'נל. לחבר את שלושתם לא הצלחתי, הכי רחוק שאפשר להגיע זה סטיק של 512 ובמקביל אליו (לא בדואל צ'נל) סטיק של ג'יגה. חיבור של הסטיק הנותר של ה-512 גורם לסירוב של המחשב לפעול. מה לעשות? להחליף לשני סטיקים של 512 ולחבר …
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-