עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה הרכבתי מחשב חדש עם המעבד Phenom II 955, קרור סטוק עם המשחה Antec Antec Formula 6. שאני בדוק טמפ' בeverest אני רואה שהטמפ' תקועה על 49, גם בבדיקת מאמץ. רק הטמפ' של הליבות זזות. הליבות נמצאות על 32 במנוחה ו50 במאמץ. זאת בעיה בבדיקה או שבאמת המעבד על 49 מעלות? מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by itaykdo,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן עם לוח אם של ג'יגהבייט עם socket 754. על הלוח יש כרגע מעבד sempron 2800 וגם 512 מגה זיכרון. אני מתלבט מה כדאי לעשות כדי להאיץ את המחשב. חשבתי על החלפה של המעבד למעבד athlon 64 או הגדלת הזיכרון. מה דעתכם? האם החלפת המעבד תשפר באופן משמעותי את הביצועים? אם כן, היכן אני יכול להשיג מעבד כזה? לא מצאתי מעבד כזה חדש למכירה. האם תוספת זיכרון בלבד יכולה להספיק? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. nForce 520,560,570 AMD 690 G/V, 770. 790 איזה הכי משתלם למפרט בסביבות ה3000 ש"ח ? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by maor101,

שאלה די בסיסית אבל אני לא הכי מבין בחומרה, אז אני אשמח לקבל תשובה. יש לי במחשב כבר זכרון ddr 256mb (שאני לא בטוח מה המהירות שלו), יש לי זכרון אחר של 256mb במהירות 333mhz. הבעיה היא שאני לא יודע מה המהירות של לוח האם, אם אני יוסיף את הזכרון הזה ללוח אם והמהירות של הלוח יותר נמוכה מהמהירות של הזכרון, הוא יידע להתמודד עם זה ולהשתמש בזכרון עם המהירות המקסימלית של הלוח או שזה עלול לשרוף את הלוח? ועוד משהו, יש תוכנה שיכולה לתת לי את הפרטים של החומרה, בלי שאני אצטרך לפתוח את המארז?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  5. Started by MatanL,

שלום...אני חדש בפורום ובכלל.. אני רוצה ללמוד על כרטיבי מסך מעבדים ובכלל על חומרה. אני לא יודע מאיפה להתחיל..מקווה שתעזרו לי!! MatanL

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by nahonh,

אני מתלבט בין שני המעבדים האלו , האם התןספת של ה250 ש"ח שווה??? והאם אני ירגיש הבדל בביצועים בין שניהם?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. Started by billlgoldberg,

אם לא מתוכנן oc האם יש הבדלים בין הזכרונות: 4GB 800MHZ CL4 4GB 667MHZ CL5

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  8. Started by le011,

ABIT AN8 איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר 855 שקל יחסית ללוחות מקבילים? תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אם אני ישים בלוח חדש שתי סטיקים של גיגה זיכרון 400 מגה הרץ אז זה יפכעם בביצועים? כנל לגבי 4 סטיקים של 512

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. Started by eliko78,

מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Ibrow-Now,

בישראל בבקשה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. Started by yotamavi,

רציתי לדעת איך קוראים לתכונות שמורידות את המהירות של המאווררים ושמורידה את המהירות של המעבד שאין שימוש ואיך מבטלים אותה בביוס של הלוח שלי (במפרט)

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. Started by redead,

בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..

17. האם זכרון שהוא ECC הוא תמיד גם ריגיסטרג

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by kantan1,

רציתי לקבל דיעה על לוח אם מסוג comanache creek 915

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  19. Started by l0l9l8,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון מה יותר טוב ומה ההבדלים: (מתוכנן OC עתידי) נא לא להציע לי דגמים אחרים, אלה רק משהו מפה... OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition ^^^מזה הדבר הזה עליו? גוף קירור? 2x1GB Kingston HyperX CL4 http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LLK2_2G.pdf 2x1GB Corsair DHX TwinX http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4DHX.pdf תודה מראש! ;D

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם. נשרף לי הספק במחשב ונזכרתי שיש לי ספק שזכיתי בו בהגרלה של hwzone. בלוח אם (asus p5k-e) יש כניסת atx12v עם שמונה פינים. לספק (antec truepower trio 430w) יש חיבור של 4 פינים. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את ה-4 ל-8. האם זה נכון? האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210

23. שלום החלטתי לקנות השבוע כרטיס מסך חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים למשך מספר חודשים והחלטתי שאני הולך על ה-HD 4670 המליצו לי גם להוסיף כרטיס זכרון של 1 גיגה כדי לשפר עוד קצת את הביצועים. חשבתי שאם יהיה לי כבר 2 גיגה במחשב אז אולי כדאי להתקין גם ויסטה? מה אתם אומרים? בהתחשב במחשב הלא כל כך חזק שיש לי (וכמובן בשדרוג) שווה להתקין ויסטה? זה לא סתם יכביד על המחשב בזמן הרצת משחקים?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו אני רואה שכולם אומרים פה קח 667 mhz ולא 800mhz אם לא מתוכנן אוברקלוק עכשיו אני שואל למה אם יהיה לי את ה800mhz לא יהיה לי יותר מהירות? ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

זה משנה אם משלבים בדואל צאנל זכרונות מסוג אחר ? ואם יש הבדל אם קונים כרטיס זיכרון פשוט סטיק בנפרד X 2 או לקנות KIT של אותה חברה X2 X3 יש הבדל בביצועים ? ואם יש משמעות בין ביצועים לזכרונות ואיך זה בא לידי ביטוי ? , ואם צריך לקנות זכרונות לפי היצרן של לוח האם וכו' , תודה 8)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.