עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nahonh,

אני מתלבט בין שני המעבדים האלו , האם התןספת של ה250 ש"ח שווה??? והאם אני ירגיש הבדל בביצועים בין שניהם?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by billlgoldberg,

אם לא מתוכנן oc האם יש הבדלים בין הזכרונות: 4GB 800MHZ CL4 4GB 667MHZ CL5

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  3. Started by le011,

ABIT AN8 איך הלוח הזה והאם הוא שווה את המחיר 855 שקל יחסית ללוחות מקבילים? תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by kobi_af,

אם אני ישים בלוח חדש שתי סטיקים של גיגה זיכרון 400 מגה הרץ אז זה יפכעם בביצועים? כנל לגבי 4 סטיקים של 512

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by eliko78,

מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

בישראל בבקשה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  10. Started by yotamavi,

רציתי לדעת איך קוראים לתכונות שמורידות את המהירות של המאווררים ושמורידה את המהירות של המעבד שאין שימוש ואיך מבטלים אותה בביוס של הלוח שלי (במפרט)

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  11. Started by redead,

בBIOS לגבי HPET-MODE כרגע הוא על 32ביט , לאחר קריאה באינטרנט ראיתי שמומלץ לשנות את זה ל64 ביט אם אני משתמש במערכת הפעלה מהסוג הזה, האם זה מה שצריך לעשות.? QUICK BOOT ? כרגע הוא על DISABLE , האם להעביר לENABLE ? מה בעצם המלכוד כאן? למה שמישהו לא ירצה בוט מהיר? BACKUO BIOS IMAGE TO HDD - גם כאן זה על DISABLE ואני לא מוצא שום סיבה למה לא להעביר את זה לENABLE ולמה זה לא ככה בדיפולט כבר? תודה על הסבלנות והתשובות..

12. האם זכרון שהוא ECC הוא תמיד גם ריגיסטרג

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. Started by kantan1,

רציתי לקבל דיעה על לוח אם מסוג comanache creek 915

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  14. Started by l0l9l8,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון מה יותר טוב ומה ההבדלים: (מתוכנן OC עתידי) נא לא להציע לי דגמים אחרים, אלה רק משהו מפה... OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition ^^^מזה הדבר הזה עליו? גוף קירור? 2x1GB Kingston HyperX CL4 http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LLK2_2G.pdf 2x1GB Corsair DHX TwinX http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4DHX.pdf תודה מראש! ;D

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. Started by yaloner,

שלום לכולם. נשרף לי הספק במחשב ונזכרתי שיש לי ספק שזכיתי בו בהגרלה של hwzone. בלוח אם (asus p5k-e) יש כניסת atx12v עם שמונה פינים. לספק (antec truepower trio 430w) יש חיבור של 4 פינים. מישהו אמר לי שאפשר לחבר את ה-4 ל-8. האם זה נכון? האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. המעבד שלי הוא E-6320 מעוניין להריץ וינדוס 7 למטרות אופיס וגלישה בעיקר, אבל גם משחק בPES11, אני צריך להתאים זיכרון של 2-3 גיגה ללוח ולא יודע מה כדאי כרגע יש זכרון 1 ג'יגה DDR2 ולוח אם שרוף. תודה לעוזרים אהה וחוץ מזה יש כרטיס מסך Geforce 210

18. שלום החלטתי לקנות השבוע כרטיס מסך חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים למשך מספר חודשים והחלטתי שאני הולך על ה-HD 4670 המליצו לי גם להוסיף כרטיס זכרון של 1 גיגה כדי לשפר עוד קצת את הביצועים. חשבתי שאם יהיה לי כבר 2 גיגה במחשב אז אולי כדאי להתקין גם ויסטה? מה אתם אומרים? בהתחשב במחשב הלא כל כך חזק שיש לי (וכמובן בשדרוג) שווה להתקין ויסטה? זה לא סתם יכביד על המחשב בזמן הרצת משחקים?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו אני רואה שכולם אומרים פה קח 667 mhz ולא 800mhz אם לא מתוכנן אוברקלוק עכשיו אני שואל למה אם יהיה לי את ה800mhz לא יהיה לי יותר מהירות? ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  20. Started by טל קורקוס,

זה משנה אם משלבים בדואל צאנל זכרונות מסוג אחר ? ואם יש הבדל אם קונים כרטיס זיכרון פשוט סטיק בנפרד X 2 או לקנות KIT של אותה חברה X2 X3 יש הבדל בביצועים ? ואם יש משמעות בין ביצועים לזכרונות ואיך זה בא לידי ביטוי ? , ואם צריך לקנות זכרונות לפי היצרן של לוח האם וכו' , תודה 8)

21. ומה שמו של הדגם של המעבד שמקביל ל קור תו דו של אינטל הכוונה מה השם שלו ? והאם amd הוציאה מעבד כפול ליבה כמו של אינטל ומה שמו? מה התושבת שאמורה להתאים למעבד כפול ליבה של amd והאם ניתן לשדרג למעבד עם 4 ליבות או שהלוח יצטרך תושבת אחרת משלזו של מעבד ה כפול ליבה ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. Started by zahi,

שלום לי יש לוח gigabyte 990xa-ud3 ודיסק קשיח של hitaci deskstar 7k1000d שיניתי בלוח לאופציה ahci ולאחר התקנה win7 הדיסק לא עושה boot מדוע ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by tooten28,

מה אתם אומרים מה כדי לקחת 1.AMD Phenom II X4 925 8mb 2800Mhz Box 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by dadab,

היי, לפני שאני קונה מחשב שהתחלה רציתי ללכת על שילוב של i7 920 ביחד עם זכרנות DDR3 Tri channel ולוח אם X58, הבנתי שזה לא משתלם לי מבחינת מחיר תועלת. אני קונה מחשב לצורך משחקים, OC, multitasking, עבודה משרדית, ועריכת תמונה. הבעיה שהדבר היחידי שלוחום האם של אינטל מציעים לי ו-amd לא זה תמיכה בזכרונות tri channel שאני חושב שזה די חשוב לעיסוקים שלי לא? דבר שני, מבחינת התסכלות לעתיד הלוחום את של amd הם נחותים מאלה של Intel לא? כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק בעוד כמה שנים.. אני באמת לא יודע מה לעשות בנוגע לכל זה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.