עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by galedri,

איזה לוח אם הוא הטוב ביותר שיתן את הביצועים הכי טובים עם מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 gt 512 ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. נניח ואני שם על לוח P5B DLX מעבד E6300 שהבאס שלו הוא 266MHZ וזכרונות DDR2-800MHZ כל עוד אני לא יעשה OC הזכרונות למעשה יעבדו על 533MHZ נכון?? אני למעשה ינצל את הזכרונות רק במידה ואני יעשה OC עד לבאס של 400MHZ נכון?? או עם מעבד E4300 אני בעצם יעבוד על400MHZ לזכרונות עד שאני לא יעשה OC לבאס נכון??

3. שלום לכולם, ברשותי לוח אם מסוג gigabyte h55m-ud2h במפרט שלו כתוב הדבר הבא: 4x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory האם זה אומר שזיכרון שצריכת החשמל שלו גבוהה מ1.5V לא יעבוד בצורה טובה עם לוח אם זה? לדוגמא: ה PV234G1600LLK של חברת פטריות, שצורך לפי האתר שלהם 1.9V. אשמח לקצת הרחבה על הנושא, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by RareAvi,

שלום רב ! הייתי מאוד רוצה לדעת איך לבדוק את טמפרטורת החום של המעבד שלי. יש לי +Winchester 3200. האם אפשר לראות את זה דרך הביוס ? או דרך תוכנה מסויימת. אגב יש לי CPUZ ו - SISOFT SANDRA אם כן איזה תוכנה צריך אלף תודות

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט אינטל 915p לציפ 915g מבחינת העקרון ומה יותר כדאי לקחת ???? ( חדשנות ,טכנולוגיה ..) ואבקש לא לתת לי רק קישור לאתר של אינטל כי א) אני לא הכי חזק באנגלית ו ב) לא הכי מבין את כל המושגים אז בקיצור מה עדיף ומאיזה בחינה ??? תודה._________________ מיקריות היא הדרך של אלוקים להישאר אנונימי (אלברט אנשטיין)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. אחרי הסרה וניקוי של ההטסינק מרחתי (קצת) משחה והמעבד מתחיל ב 55 מעלות ומגיע ל 60 (רק משהיה בביוס) סביר? או שצריך עוד משחה ? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. שיתוף הפעולה בין אינטל ל-AMD יוכל להעניק לנו יכולות מתקדמות יותר גם במחשבים סלוניים קטנים בקרוב לכתבה

8. כרגע יש לי 6300 על לוח של אסטרוק רציתי לדעת האם GA-945P-S3 הוא לוח טוב האם אתם ממליצים עליו? האם רואים הבדל בין ציפ של VIA לבין של intel ? והכי חשוב האם הוא טוב בעניין האובר קלוק אשמח לקבל תשובות אני יכול לשדרג לוח זה תמורת 300 שח כולל עבודה

9. 1) אני מעוניין לרכוש את המעבד 4 ליבות Q6600 השאלה שלי היא אם אני מתקין WINDOWS 32 PRO (מאחר ו64 לא עובד טוב עם על הפלאגינס ותוכנות המוסיקה) האם בכך אני פוגם ביכולות המעבד או שאין קשר בין סוג ה WINDOWS לבין סוג המעבד. האם עדיף מעבד E6850 ? 2) איזה לוח אם אסוס רצוי לענות לי על הצרכים (DDR2 1066MHZ) אשר יפעל הכי טוב עם המעבד (אין לי בעיה תקציבית) האם עדיף P5E3 WS PRO או P5K64 WS 3) האם זה נכון שלא כדאי לקחת עדיין DDR3? 4) מה דעתכם על מארז THERMALTAKE KANDALF עם קירור מים? והאם הוא יפעל טוב עם ספק כח OCZ GAMEXTREME 600W? תודה רבה לכל העונים)))

10. Started by morientes,

שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם

11. Started by reyrey_200,

שלום בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש, עם מעבד E6550 ורציתי לדעת האם יש איזשהו לוח אם שהוא ברמה טובה במחיר זול,אני מחפש משהו בין 200-350 ש"ח .

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. שלום לכולם, מישהו יכול הסביר מה זה בעצם CAS RAS TRC וכל שאר הירקות שיש שם? אני משתמש בתוכנת CPU-Z, ויש לי את הנתונים הבאים: CAS: 2.5 Clocks RAS to CAS: 3 Clocks RAS Precharge: 3 Clocks Cycle Time: 8 Clocks Bank Cycle Time: 12 Clocks DRAM idle Timer: 256 Clocks מפרט: Athlon 64 3200 venice DFI LanParty Ultra-D Corsair PC3200 2X512 השאלה שלי, מה המשמעות של הנתונים הנ"ל, והאם השאיפה שלי היא להוריד או להעלות את המספרים?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. אני יודע שאף אחד לא מגד עתידות אבל לפעמים יש תצפיות או השערות אז אם אפשר לענות תודה אבל אם לא אז בבקשה למחוק

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. Started by piggy_thrower,

היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  16. Started by bazakaza,

שלום רב, אני מעונין לקנות מחשב חדש ולא יודע אם ללכת על מעבדים אמד או אינטל. אני יודע שאינטל הולך להוריד מחירים ואמד הוריד כבר, אני בעיקרון כל חיי אם מעבד אינטל ופוחד לסים אמד כי בחיים לא השתמשתי בהם, מה אתם אוראים? אני חשבתי על מעמבד E6600 התקציב שלי הוא 5000 שקל. ולגבי כרטיס מסך האם הסידרה החדשה של נוידיה שתצא היא תהיה בסדר?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  18. ‏Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU‎ או ‏Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box‎ מתוכנן OC כמו כן כן חשוב לי אפשרויות שדרוג בעתיד מחשב לגיימינג כבד וסרטים בFHD מסך 24 FHD ו42 FHD מתלבט בין שניהם עברתי על לא מעט מבחני ביצועים מחליף את כל השילוש מעבד זכרונות לוח אם

19. האם אפשר להתקין SSD על הלוח הזה GIGABYTE P35-DS3 והאם הוא יפעל ב-6GBIT ? תודה- אשמח לפירוט.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  20. Started by Swimmer,

לוח מעבד וזכרונות, עדיפות לחנות באזור המרכז[LOGIC/ZIGZAG/KSP וכו'], משלמם במזומן =], עדיפות ל-INFINITY, זכרונות ל-OC XTREME, המעבד ישב על פריזר חמוד עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אם ואפשר בבקשה להעביר את הפוסט לפורום המפרטים...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. חברה שלי קנתה מחשב חדש I3540 4 GB DDR3 1333 GIGABYTE H55-UD2H דיי סטנדרטי אבל אמור לעבוד טוב שנינו עובדים על תוכנות של ADOBE לי יש E8400 הוספתי לא מזמן 8 GB אבל גם לפניי שהוספתי משום מה המחשב שלי עובד יותר חלק מאצלה האם יכול להיות ? לי יש WIN7 64 BIT ULTIMATE לה יש win7 enterprise 64bit

22. Started by gal,

היי שלשום קניתי לוח של גיגהבייט 7vt600-L ורציתי לדעת עד איזה נפח של הארדיסק יזהה הביוס שלי אני מעוניין בקרוב לקנות דיסק של 160GB האם הוא יזהה לי את כל הגודל במלואו?

23. Started by oded900,

אני צריך לוח שיתמוך BUS 333 לOC לE4300 חשבתי על הלוח הזה, איך הוא בOC?יש לוח אחר בסביבות ה500 ש"ח שעדיף? במה הAB9 שיותר יקר יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  24. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.