מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
- 2 followers
-
-
אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני משדרג את המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בדברים הבאים: I5 750 OC HD5850X2 CF תקציב: 1000 ש''ח
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם: Minimum: [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU Speed:[/TH] [TD=width: 380]2 GHz processor[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card suppor…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות היום את הלוח הזה מKSP : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6092 התקציב שלי הוא מאוד נמוך, ואני צריך לוח אם שיתאים לE8400 חדש שקניתי השאלה שלי היא האם הלוח אם הזה הוא אמין וטוב ? אני לא מתכוון לעשות OC בקרוב אז בקטע הזה לא ממש מעניין אותי תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין זיכרון למשל 2 ג'יגה במהירות 667MHZ לעומת 800MHZ יעני האם ההבדל הוא משמעותי או קטן מאד? ועל הדרך האם כדאי לבטל את אופצית קובץ החלפה בזיכרון של ההארד דיסק כדי לקבל ביצועים ומהירויות טובות יותר או אין קשר?? יש לי 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ מעבד E4500 2.20GHZ HD4870 ווינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
היי, יש שיפורים משמעותיים (לא מתוכנן OC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כפי שאתם בוודאי יודעים g.skill מתומחר היום ברוב החנויות בחמיר הכי אטרקיבי. אני קונה זכרונות 677 mhz פשוטים (לא ל-oc). האם הם איכותיים מספיק? לפי מה שאני יודע kingston, לפחות פעם, נחשבו איכותיים. האם זה כך גם היום? cosair נחשב איכותי? שווה להשקיע בשבילו עוד?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
האם ram בכמות שונה, במהירות שונה או מחברה אחרת יכול לא לעבוד ביחד?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם זה נככון? ו…
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
היי לכולם האם ניתן לדעת איזה CHIPSET מותקן בלוח אם כלשהו ? (VIA, INTEL .....) האם יש אפליקציה כלשהי המזהה איזה CHIPSET מותקן ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לא מצאתי באתר של ABIT. זה מה שהיה: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket+A
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
דבר שני אני מצטער על הבורות אבל אם תוכלו להסביר לי טיפה יותר ברור ובהרחבה איך אני בודק איזה rev יש לי עוד משו. לפי מה שהבנתי גם אם יש לי rev3.3 המעבדים החדשים יעבדו אבל לא בצורה מושלמת זה נכון? ואם כן איזה לוח אם כדאי לקנות? ואיזה מעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים של AMD הכפולי ליבה של Toledo לשל Manchester ויש הבדל גדול בין L2 CACHE 512 KB ל 1 MB ?( יש הרגשה או שסתם לא ממש )
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
למחשקים בעיקר, גם לתוכנטות גרפיקה ו 3D השניים האחרונים אותו מחיר, מה עדיף? הראשון יותר זול בצורה משממעותית בשבילי, האם הביצועים שלו פחות טובים?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
בואו להכיר לעומק את אחד הדגמים בעלי הגישה והמראה הרציניים ביותר לתושבת LGA1200 הטריה של אינטל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים עם הלוח הזה GA-H81M-HD3 האם אני אתקל בבעיה שהבחור נתקל פה ?http://forums.mydigitallife.info/threads/55137-daz-activator-unsupported-partition-table ולא כ'כ הבנתי איך להמנע מזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטתי בקשר לקניית זכרונות חדשים. מה עדיף: A-DATA 512x4 (כן כן x4) ;D או CORSAIR 512x2 CL2 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-