מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
האם יש הבדל במשחקים כשמתמשים בזיכרון DDR2 CL6 לעומת CL5?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
חברים איפה אני מוצא באזור המרכז חנות שמוכרת זיכרונות DDR 512 266Z תקציב 650 ש'ח דחוף !!!!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
כל המידע על הצ'יפסטים יהיה כאן, וכאן בלבד, כל ת'רד אחר בנוגע לצ'יפסטים יינעל הקדמה נכתב ע"י: shklak לוח האם (mother board) הוא לוח מעגל מודפס (PCB או Printed Circuit Board), אשר מהווה את הבסיס לכל מחשב באשר הוא. לוח האם מתווך למעשה בין כל רכיבי הליבה שמהם מורכב המחשב. כל רכיבי המחשב (פנימיים וגם חיצוניים), מתממשקים ומתחברים ללוח אם באופן ישיר או עקיף. הרכיבים אשר נכללים בכל לוח אם שהוא (רכיבי הליבה), והם גם הרכיבים העיקריים בו, הם : 1. סוקט למעבד 2. ערכת שבבים (מורכבת בדר"כ מרכיב אחד או שניים) 3. סלוטים לזיכרונות 4. תושבות (סלוטים) לכרטיסי הרחבה (דוגמאות : כרטיסי מסך, קול, מודם וכו') 5. ממשקים לאמצעי איחסון (IDE, SATA, Floppy, SCSI וכו') 6. יציאות/כניסות של אמצע…
-
- 1 תגובה
- 15.1k צפיות
-
-
למחשב שלי נשרף הלוח אם השאלה היא כזאת האם ניתן למצוא לוח אם תואם (מציין כי המחשב בן כמעט 3.5 שנים ) מעבד :INTEL CORE I5-4460 3.2Ghz RAM:KVR KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz שני יח' לגבי מארז וכו נראה לי פחות רלוונטי אבל יש צורך אציין בתגובות תודה לעוזרים 😉
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על Sabertooth Z77 בתור לוח לOC? יש לו רק 8 פאזות למעבד, אבל בכל זאת הוא איכותי... מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
אני מביא לכם 800 שקל איזה מעבד תיקחו? תדוה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
איך אני מוודא שמה שהזמנתי נמצא בתוך המחשב בדגש על זכרונות לוח אם,מעבד?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה יותר טוב ה Q6600 או E6600 או כדאי לקחת משהו אחר בכלל למשחקים וOC ועריכה..? תקציב עד 2000 ככה +-
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת את הלוח הזה.. לא מייבאים אותו לארץ? אם לא אז יש אפשרות שאני יוכל להשיג אותו איכשהו בלי להזמין מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול בקשר ללוח ASUS M2A-VM ראיתי במספר פוסטים בפרום שאחיו הגדול ASUS M2A-VM HDMI הוא לוח מוצלח (למחשב זול שצריך כרטיס מסך מובנה) הלוח גם מופיע במפרט: "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 2000 ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/33 לעומת זאת נתקלתי בפוסט עם הרבה ביקורת על הלוח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 האם למרות הביקורת הלוח עדיין מומלץ? האם גם האח הקטן ללא HDMI מוצלח? האם האח הקטן עדיף על הלוחות שבמפרט "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/52 תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
פרימטתי מחשב שלי חבר ואין לו דרייברים ללוח אם איך אני מוצא את השם של הלוח אם ? הלוח אם של ASUS
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש : Pentium 4 2.0 A Cursair 256mb DDR 2100 MSI Geforce4 Ti4200 \ Cheintech Geforce4 Ti4200 64mb+tv+dvi ורציתי שתמליצו לי על לוח אם, שלא יהיה יקר מידי, שתהיה בוא תמיכה לזכרונות 2700 אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. בתודה מראש, B@By-KiLLeR :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים לחלקי המחשב. 1)האם הלוח-אם ASUS P5B DELUXE האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 2)האם הכרטיס מסך GEFORCE 7950 GT 512 MB האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 3)האם זיכרון של 2GB מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. 4)האם מסך MAG 17" LCD שמכירו 1400 ש"ח,אז מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
היי חברה מעניין אותי מדוע יש יצרני לחות אם שמתקינם שני ביוס
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
לא אוהבים להביט בחיבורים חשופים למיניהם בלוח האם? מסתבר שיש פתרון עבורכם. לוח אם חדש של MSI מציג מראה חדש ואלגנטי במיוחד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו - Q6600 Sapphire HD4850 Corsair VX 450W PSU OCZ 2Gb Ram PC2 8500 5-5-5@2.1 Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני אמור לחבר את הספק ללוח-האם עם כל ה-24 פינים בחיבור הראשי? או שמא רק 20? (בחוברת הוראות זה לא היה כל כך ברור) מה יכולות להיות ההשפעות של חיבור לא נכון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 368 צפיות
- 2 followers
-
-
אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בעוד מספר שבועות אני משדרג את המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בדברים הבאים: I5 750 OC HD5850X2 CF תקציב: 1000 ש''ח
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בסוף קניתי i7 4790K Asus Maximus vii ranger יש המון פיצ'רים בביוס וב Ai Suit 3... אשמח להמלצות בכיוון אם למישהו יש לוח של אסוס אבל כמה שאלות בינתיים: 1. בהתחלה המעבד היה משתנה אוטו' מבחינת מהירות, זאת אומרת שאין שימוש היה בערך על 900Mhz ועולה לפי הצורך... לאחר התקנת דרייברים ותוכנות כמו ה Ai suit, הוא עומד כמעט קבוע על 4.4Mhz. השאלה אם זה תקין? או שעדיף שיהיה משתנה לפי הצורך? אם כן איך משנים את זה? 2. שוב בגלל אותה תוכנה כנראה, המאוורר של המעבד מסתובב נורא לאט (Mugen4), בין 300-400 RPM. לפעמים אפילו על 0. הטמפרטורה במנוחה על איזור 38 מעלות. בהתחלה לפני השינוי הייתה על 33-35. לדעתכם תקין או גם פה כדאי לשנות משהו? 3. הזיכרון שלי הוא במהירות 1866, וכך מופיע בכל מיני כלים, אב…
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק League of Legends. ה requirements של המשחק הם: Minimum: [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]CPU Speed:[/TH] [TD=width: 380]2 GHz processor[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]RAM:[/TH] [TD=width: 380]1 GB RAM (Windows Vista and 7 users will want 2 GB of RAM or more)[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR] [TH=width: 125]OS:[/TH] [TD=width: 380]Windows XP SP2, Windows Vista SP1, or Windows 7[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: req-table, width: 570] [TR=bgcolor: #ECEEF5] [TH=width: 125]Video Card:[/TH] [TD=width: 380]DirectX 9.0 capable video card suppor…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-