מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
הי אני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זכרון PC2100 ראיתי את הזכרון של מקרון במחיר זול עכשיו יש לי כבר זכרון של CRUCIAL PC2100 שעובד על CAS2 רציתי לדעת אם לשהו יש ניסיון עם זכרון של MICRON PC2100 והאם ניתן לעבוד איתו על CAS2 תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב, ורציתי לדעת איזה מעבד הייתם ממליצים לי Core 2 Duo E4300 BoxוIntel או 6400 או שבכלל AND התקציב הוא עד 1250 ש''ח וכן, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת אם הלוח DFI LANParty DK X38-T2RB טוב לCF של שני HD4850 , או HD4850 ו HD4870 או אם יש לוח טוב לCF כזה עד 750 ש"ח ?.. תודה לעוזרים !!.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
סתכלו במפרט מה יש לי כשאני מדליק את המחשב רשום MEMORY FREQUENCY AT 266MHZ DDR אז אני צריך לשנות את הזה בביוס נכון? ועוד משהו הזכרונות נמצאים בסלוטים 2,3 ובשביל לקבל DOUAL CHANNEL אני צריל לשים אחד מהם ב סלוט 1 נכון?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר פרטים על DDR2 מה ההבדל בינו לבין DDR רגיל והאם אני יכול לשים זיכרון של DDR2 יחד עם זיכרון רגיל....? יש לי 256 400MHZ , אם אני אשים 512 DDR2 זה יעבוד יותר מהר מאם אני אשים 512 DDR רגיל , והאם זה אפשרי בכלל.? תודה לכול העונים.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
באיזה חנות איפה ניתן להשיג לוחות של פנטיום 3 של חברת PC PARTNER תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה של אינטל d915pcy אם מעבד intel p4 prescott 3000ואני רוצה לשדרג לPD820 האם הלוח תומך במעבד כפול ליבה זה ?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס על מעבד Intel Core 2, כנראה ה-Q6600. עברתי על מפרטים והמלצות באתר, וראיתי שיש המלצה גורפת לגבי לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L. רציתי להבין למה. מה עושה אותו הכי משתלם, אם בכלל? האם יש חלופות אחרות (אולי בתקציב גבוה יותר)? מה החסרונות שלו? האם הצ'יפסט שלו הוא המומלץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: Asus P8P67 I5 2500K Elixir 2x2GB 1333MHz תמיד בהפעלה שאני מפעיל את המחשב ישנו ציפצוף אחד קצר. הביוס הוא של American Megatrends (AMI), לפי מה שרשום ב- Beep Codes שלהם: http://www.ami.com/support/doc/AMIBIOS8_Checkpoint_and_Beep_Code_List_PUB.pdf או כאן http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm# ביפ אחד קצר = DRAM refresh failure (The programmable interrupt timer or programmable interrupt controller has probably failed) מה עושים ? המחשב ב-7.5 יהיה אצלי שנה ..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בקרוב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט. אני מעוניין לקנות זיכרון דיואל צ'אנל של אותה החברה בנפח של 2 ג'יגה ורציתי לשאול האם יש הבדל בביצועים בין סדרת הזכרונות value לבין הסדרה המתקדמת מאותה החברה אם הוא לא יעשה oc לזכרונות, כי אני יודע ב100% שאף פעם הוא לא יעשה oc לזכרונות וגם לא לכרטיס מסך ולמעבד. השאלה שלי היא שאלה כללית בקשר לזכרונות אבל אני אתן לכם דוגמא, למשל זיכרון דיואל צ'אנל של 2 ג'יגה של קינגסטון CL4 800mhz מסדרת הhiperx בהשוואה לזיכרון דיואל צ'אנל 2 ג'יגה של קינגסטון CL4 800mhz מסדרת הvalueram. האם יש הבדלים בביצועים בין שני הדגמים אם הוא לא יעשה oc לדגם מסדרת הhiperx. וכשאני אומר ביצועים אני מתכוון למולטיטסקין כללי של התוכנות במחשב על אותו ד…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כן, באתר של אפוקס יצאו דרייבירים חדשים. לא ידוע לי מהם מתקנים אבל הם באתר של אפוקס אז הם חיבים להיות טובים. אני ינסה אותם מחר בבוקר תהנו. http://www.epox-technik.de/techsupp/downloads_anzeige.asp
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בעיה דיי מוזרה: למחשב יש איזה 12 IRQ שונים אבל משום מה הוא מתעקש לחלק את כל ההתקנים שלי על פסיקות 5 ו 11 בעיקר. ככה יוצא שהכרטיס מסך שלי והכרטיס רשת משתמשים באותה פסיקה, והכרטיס קול ו USB משתמשים גם הם באותה פסיקה אני לא חושב שיש לי בעיה של פסיקות כי עשיתי בדיקה ורובן ריקות יש אפשרות לסדר את הענ יין? בדקתי בביוס ואי אפשר לעשות את זה שם
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הלוח אמין וטוב? כרגע יש לי G31 , אבל קרתה לי תאונה קטנה, ברגע שהוצאתי את כרטיס המסך המיפלצתי שלי, בטעות תלשתי חלק קטן מאוד בגודל ראש סיכה שנימצא באיזור של מערכת האודיו, ניראה לי נגד קטן, אני לא רוצה לקחת סיכונים , לכן השבתתי את הלוח אם , לכן אני שואל אם הלוח הנ"ל טוב, גם ניראה לי יותר מרווח מלוח האם הצפוף שלי. רוני
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי, אני עומד בפני רכישה של מחשב נייד חדש ואני בהתלבטויות גדולות בין שני מחשבים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8675212&type=product&id=1197074865130 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8534188&type=product&id=1186008220258 ההבדל העיקרי הוא בלבחור או AMD או intel. ואני חייב את עזרתכם. איזה מחשב עדיף לקנות? נאמר לי ש intel חזקים מאוד אבל קראתי בכתבות שבמבחנים AMD ניצח. מצטער על הבורות שלי. אבל אתם התיקווה האחרונה של מישהו שלא מבין במחשבים.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החלפתי לא מזמן לוח M, ובלוח החדש (gigabyte ma790x ds4) יש לי את הביוס שאפשר להגיד שיש בלוחות ישנים.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף אותו איך שהו??? ואם אני יעדכן לפי עדכונים של GIGABYTE זה לא ישנה את שממשק נכון?? זה המידע שיש ברג'סטרי על גרסת הביוס: GBT - 42302e31 Award Modular BIOS v6.00PG
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי במארז של SP כניסות קדמיות למיקרופון ולאוזניות שלשני הכניסות יש חוטים כמו של רמקולים רגילים. הלוח הוא gigabyte 8PE667U2, ורציתי לדעת לאן לחבר את החוטים של הכניסות האלה כדי שיפעלו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3.0 עם GF5700LE 256MB עד כאן סבבה עכשיו אם אני לא טועה וקצת מהידע שלי אז יש לי שתי זכרונות כול אחד של 256MB עכשיו שאני מדליק תמחשב הוא אומר לי שהמירות של הDDR היא 400MHZ עכשיו אני שואל אם זה כללי של שתי הזיכרונות או רק של אחד מהם ואם למישהו יש הצעה לשפור ל1024 במחיר סביר וביצועים טובים תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1166
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד (האם משהו מכיר בעיה כזו גם כן??? ) אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי מה ההדבלים בין הצ'פסים האלה NF590 SLI-m2R/G CFX3200-M2R/G
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-