מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
אם יש רק סטיק אחד של זכרון (נאמר DDR) - אז זה משנה אם הוא יהיה ב-DIMM 1 או ב-DIMM 2 מבחינת מהירות הגישה לזכרון ו\או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי, אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב ההודעה הזאת מופיעה לי לפעמים באמצע שחלונות xp pro עובד מסך כחול שמודיע שיש בעית חומרה וחלונות עצר כדי למנוע נזק למחשב החלפתי את כל הכרטיסים החלפתי כבלide החלפתי זיכרון וגם הרד דיסק עדיין אותה בעיה עוד בעיה שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הואלא מזהה לי את ההרד דיסק בכלל. הבלפפתי מעבד אותה בעיה לבסוף החלפתי לוח וזה פתר לי את כל הבעיות מסתבר שהלוח דפוק .הלוח בן שנתיים ואין אחריות יותר. נו מה אתם אומרים עשיתי נכון???
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הי חברה שמעתי לפני כמה זמן על האופציה שקיימת ב VISTA לניצול ה DISKONKEY כזיכרון לויסטה. האופציה נקראת BOOST READY או משהו כזה... בכל אופן מישהו ניסה את זה כבר? יש באמת הבדל בביצועים - האם מרגישים שיש ניצול לתוספת הזיכרון? יש DOK שלא תומכים בכך... אם נתקלתם בכזה אז אנא עדכנו ואם מישהו מתכן רכישה אז שיקח את האופציה הזו בחשבון תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אני בודק את זה? שיטת הזוגות זה PC3200? =\ ותגידו איך בחנות אני יודע אם יש להם PC3200 או PC800? Thanks
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
אהלן, שמתי לב באחד הריסטים שעשיתי כי כתוב (אם אני מבטל את הLOGO שאני אוהב) "memeory on one channel mode",עכשיו כל 2GB יושב על סלוט בצבע אחר , אולי יש הגדרה שאני צריך לשנות ? אם כן לא מצאתי , מישהו מכיר ? אה והם אחד ליד השני
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אנשים.. יש לי שאלה של הערכה .. אז אני חושב להביא מחשב רציני בזמן הקרוב.. אבל במחשבה שניה אמרתי אולי אני יחכה כמה חודשים טובים ..אפילו שנה.. ואולי מחירי הדאבל קור וכל החומרה שמסביב יירדו משמעותית... מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו כן איך ה corsair value select ראיתי שלא בכל החנויות המחירים עלו , כך שהמחיר סביר . הצרכים מה- motherboard הם יציבות ,תוחלת חיים ארוכה ( כולל תמיכה של החברה מבחינת דרייברים ), oc בסיסי . לגבי הזכרונות אני מתכנן לקנות 2gb , על איזה אתם ממליצים ( 667 זולים וטובים ) . המחשב ישמש למעט משחקים , הרבה וידאו וטלויזיה , מעט גרפיקה ואינטרנט כמובן .
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם יש צורך להתקין את הDRIVERS הנל עבור לוחות אם עם CHIPSET של SIS
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה זה ועם כידי להוריד זאות? תודה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2558&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלם לכולם אני צריך את עצרתכם במציאת DRIVER לכרטיס קול אונבורד הלוח מחחברת MSI מדגם MS-6524 הלוח למעבד P4 תאור נוסף MICRI ATX MAINBOARD SUPPORTS SOCKET 478 intel "Pantum"4 ציפסט של חברת SIS MS-6524 -MSI תודה לעוזרים ערב טוב....
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני היית רוצה לדעת אל איזה דריברים אתם הכי ממליצים ל-nf7 של abit תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם ds3 ומארז .3d aurora הייתי אצל החנות אתמול לקחת את המחשב, והסתבר שהמקלדת לא עובדת. עכשיו התקשרו אלי מהחנות שלהם, והם אומרים שיש קצר בין המארז ללוח אם והמקלדת והעכבר לא עובדים. (הם טוענים שהם בדקו את זה עם שני לוחות אם DS3, ואותה מערכת במארז אחר עובד. רציתי לשאול אם למשהו יש את השילוב הזה? כי זה נראה לי ממש ממש מוזר שהמארז לא מתאים ללוח אם (ועוד שניהם של GIGABYTE). מה אתם אומרים??
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני עומד לקנות GIGABYTE 965P DS3 + MUSHKIN XP2 6400 800MHZ , הזכרונות פועלים על מתח של 1.9V-2.1V בסטוק ורציתי לשאול האם יהיו לי בעיות והמחשב לא יעלה ? אם כן אז מה אני אצטרך לעשות כדי להתגבר על זה ?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה לוח לקחת? אני לא יודע אם בעתיד נצטרך מערך CF לשם שילוב כרטיס עיבוד פיסקאלי וגם אני לא יודע איזה עדיף יותר 975X או 965P ואם HEAT PIPE זה נורא חשוב שהיה על הלוח ? אז בהתחלה רציתי את ה DFI לאחר כמה דיונים כאן הבנתי שצריך\עדיף את ה 965P יותר חדש אז אמרתי לעצמי ניקח את ה DS3 ואז ראיתי שאין לו CF ואין את ה HEAT PIPE אז נראה לי שעדיף DS4 אז עכשיו אני מבולבל? תוכלו לעזור לי כי אניי מזמין מחר מי LOGIC תודה מראש אשמח לכל תגובה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, הזמנתי מפרט מבוסס Quad מ-IQPC היום, כולל לוח אם Gigabyte p35 DS3L. הטכנאי שלהם המליץ לי ללכת דווקא על ה-DS3 עבור מעבדי Quad. מלבד התמיכה ב-Raid (שאינה מהווה שיקול) הוא הסביר לי שה-DS3 עובד עם 6 פאזות לעומת ה-DS3L שמכיל רק 4 פאזות. כך שמעבדים דורשניים כמו ה-Quad יטיבו לעבוד עם ה-DS3 שמספק מתח יציב יותר למעבד. מה דעתכם, ההבדל אמנם קטן (כ-100 ש"ח), אך האם השינוי נחוץ?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל העיקרי בינהם זהו ש ב -DS4 יש קירור לצ'יפסט ! מה שמדאיג אותי הוא במידה והקירור לצ'יפסט הולך אז כל הלוח הלך ואולי הוא נוטה להתקלקל יותר ? השאלה איזה לוח עדיף מבחינת עמידות לאורך זמן ?
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לוח 965P DS3 והזכרונות G.skill 2GB PC6400 HK הולכים טוב ביחד או שהזכרונות טובים מדי והלוח לא יעמוד בקצב ואז זה סתם בזבוז על מחיר הזכרונות ? אם הזכרונות באמת טובים מדי, על איזה זכרונות כדאי ללכת עם הלוח הזה ? (או להחליף לוח למשהו בתווח מחירים שלו) תודה
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-