עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה ההבדלים ביניהם? האם אחד נחות משמעותית מהשני? הזמנתי את הds3l והוא לא במלאי אז הציוע לי את הs3g במקום... כדאי להתפשר? מדובר ב40 שקל פחות בערך. תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. Started by avivboker,

מישהו יודע למה עוד מייצרים ומשלבים יציאה ישנה גדולה ומכוערת זה על לוחות חדשים? יש לה שימוש אחר ממדפסות?< אולי שימוש יותר חשוב?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. בוקר שבת טוב לכולם בהמשך לדיון הנ"ל שפתחתי-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549167.10 התחלתי לעבור עכשיו אחד אחד על כל הרכיבים ותאימות וכ'ו. דבר ראשון שקפץ לי לעין זה המחסור בחיבורי SATA על הלוח - רשום שיש 6 אבל מסקירה קצרה מצאתי שישנם רק 4 בכל אופן אני עובד עם כרטיס קוואדרו 2000 וחשובה לי המהירות . אני צריך לוח(אולי זה שבחרתי יתאים) שיוכל לעבוד עם הכרטיס הזה , עם מעבד 3770 ועם 32 גיגה זיכרון . דבר נוסף שחשוב הוא שיהיו הרבה חיבורי SATA- במחשב הנוכחי יש לי קרוב ל 6 כוננים + 2 אופטיים שמחוברים קבוע. OC לא מתוכנן . תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. זכרונות עובדים טוב יותר כ4 סטיקים של גיגה או 2 של 2 ג'יגה?(בהנחה שאלו אותם זכרונות בדיוק וללוח יש אפשרות לעבוד בDC) חוץ מזה איזה משמעות יש לתיזמונים??זה משנה אם זה 4-4-4-12 או 5-5-5-15?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. 925XE Neo Platinum-54g - MSI איך הלוח אם הזה? מעוניין לקנות חוו דעתכם. תודה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=925XE_Neo_Platinum-54g&class=mb 995 שקל ב KSP.

6. אני כרגע מתלבט איזה מבין השניים לקנות והאם כדאי להשקיע את ההפרש שהוא דיי גדול במעבד הנ"ל. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  7. אהלן אני מתלבט כבר כמה ימים איזה לוח אם לבחור למחשב החדש שאני בונה...אני צריך לוח אם מספיק טוב שיתאים לSandy Bridge i5 1155 ללא צורך בOC, תקציב עד 500 ש"ח, ובצורך חיבור HDMI, ולפחות 10 חיבורי יו אס בי. תודה

8. היי ;D אני קונה מחשב חדש זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro לוח אם: ? זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כח: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU אני לא כלכך מבין בלוחות אם ובגלל זה אני זקוק לעזרתכם אני לא זקוק לOC אני רק מחפש לוח טוב שיחזיק לי את המחשב וישאר לאורך זמן בלי בעיות רצוי צ'יפסט P43 כי לא ניראה לי שאני צריך יותר ועדיף (אבל לא חייב) מפה : http://www.…

9. Started by Sarm1x,

ערב טוב לכולם! אני מחפש הרבה זמן קירור למעבד I7 תושבת 1150 ולא מוצא משהו טוב וכמובן משתלם. אני אשמח להמלצות ורצוי שיהיה בסכום 200 - 350 ש"ח תודה ענקית לעוזרים!

10. היי, מעוניין לקנות את המכשיר הזה : Intel NUC NUC10i7FNK אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף באופן כללי את Tall Chassis או Short Chassis ? ולגבי זיכרון ראם , אני מעוניין להתחיל מסטיק אחד של 16 גיגה , של איזה חברה כדאי ועל איזה פרמטרים כדאי לשים לב ? תודה רבה .

11. Started by subarel,

האם שווה 700 ש"ח. זה TwinMos Twister 512X2 DDR2 800.. האם אפשר לשחק עם התיזמונים..? הם נראים לי לא משהו... ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  12. Started by gilka,

הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by A.S.H.E.R,

האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. זכרון עם תזמונים כלו הוא טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4746 מה צריך להיות יותר נמוך או יותר גבוה - זכרונות זה לא הצד החזק שלי ועוד שאלה קטנה - אם כרגע יש לי 2*512 מה עדיף לקנות סלוט אחד של גיגה או עוד 2*512

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. יש לי מעבד Intel Pentium 4 64BIT, אם אני לא משתמש במערכת הפעלה ל-64BIT, זה אומר שאני כאילו משתמש ב-32 BIT כי ה-64 BIT לא מנוצל?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  16. Started by eranmor,

יש לי מעבד 1.7GHZ אינטל והמתח שאני רואה שהוא מקבל זה 1.820 זה נורמלי? כי המעבד מגיע ל40 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ובלי אוברקלוק בקשר לשאר המתחים, ה12V עובד בערך ב12.5 ואילו ה5V עובד על 5.2 בערך... זה תקני? הלח אם הוא GA 8ST800

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. הי כולם, אני בונה עכשיו מפרט למחשב, ואני רק מתלבט לגבי מעבדים. השימוש הוא אינטרנט, ויז'ואל סטודיו, וקצת משחקים - אני רחוק מלהיות גיימר. התקציב שלי הוא עד 2500, מה שמשאיר למעבד פחות מ-1000 שקל. השאלה היא האם כדאי לי לקחת QUAD מהדור הישן, לעומת מעבד דור חדש - i5 (אני מאמין ש-i7 מחוץ לתקציב). מה אני מפסיד בעצם אם אני לוקח איזה Q8300/8400 עם 2.5-2.6 GHz, או אפילו E8400 dual core כזה של 3GHz, ולא i5? האם ה-i5 שמתחת לאלף שקל הם למעשה שני cores פיזיים או שיש ארבעה? תודה!

18. יש איזה השוואה באינטרנט שמראה הבדלי ביצועים בין מעבדים של ניידים (כולל ישנים) למעבדי מחשב (כולל ישנים) או ספציפית לדגם הזה ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. ערב טוב, כבר זמן מה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי, וכעת עם סוף שנת הלימודים זו התקופה המתאימה. אני זקוק למעבד מרובע ליבות של אינטל + לוח אם בעל יציאת SATA3 בשביל הSSD, ורצוי גם USB3 שאין לי צורך בו בינתיים, אבל שיהיה לעתיד. אין לי צורך באוברקלוק (לדעתי זה קצת מאבד מכל הפואנטה שלו כאשר צריך לשלם עבורו בנפרד), וגם אין התעקשות מיוחדת על IVYBRIDGE, אני מחפש את ההצעה הזולה והמשתלמת ביותר. המפרט העדכני כרגע הוא : AMD Athlonll X3 445 SCYTHE YASYA GIGABYTE HD6850 GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H Kingston DDR3 4GB (2x2Gb) Intel 330SSD 120Gb Samsung F4 2Tb אשמח לקבל המלצות והכוונות לדילים טובים, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  20. Started by Azmodan,

אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. Started by pinkmasta,

יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by djefi,

שלום לכולכם אני עומד בפני שידרוג המחשב שלי ואני מתלבט לפרוש מאינטל הגדולה ולעבור לAMD בקיצור מה אתם ממליצים אינטל? INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 775 (199$ או INTEL HT PRESCOT 1MB SOCKET 478 (199$ (אגב מה ההבדל העיקרי בין שני הציפסט) או AMD? AMD 3000 K8 64BIT S754 (139$ AMD 3000 K8 64BIT S939 (145$ AMD 3200 K8 64BIT S939 (198$ (גם כאן מה ההבדל בין השניים) אגב איזה כרטיס אתם ממליצים למעבד הנבחר ושאלה אחרונה האם מעבר ל64 מחייב מערכת הפעלה אחרת ואם כן האם תוכנות ישנות לא יעבדו בה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. Started by ROI5001,

אני הרבה שומע על מעבדי Intel Core 2 Duo מה זה בעצם המעבדים האלה? הם יותר מהירים וטובים מהאינטל פנטיום d?

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  24. יש לי אפשרות לקנות מחשב באמצעות חברה שאנחנו עובדים איתה. הבעיה שקהל היעד של החברה המדוברת הוא לא קהל גיימרים, מה שאומר שהחלקים שהם מציעים הם די עלומי שם. לא יודע עם חברות ג'נריות, אבל לא משהו שממש ממש מפורסם. נכון לעכשיו, הלוח היחיד שהם מוכרים שמתאים למעבדי AMD הוא pc partner RS485MKM-A94S אני פשוט לא מכיר את החברה ו/או הכרטיס הנ"ל. אני לא יודע אם בכלל שווה להתעסק איתו (למרות שההנחה במחיר היא די גדולה - מדובר במחירון דילרים)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  25. אהלן, רציתי לדעת כיצד אפשר לדעת אם מעבד ולוח אם מסויימים יכולים לעבור oc? האם אמור להיות מצויין איזה משהו ספציפי בלוח אם\מעבד שמאפשר לדעת זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.