מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב. כרגע יש לי 512 מ"ב מסוג DDR במהירות 166MHZ בשני סלוטים של 256. הלוח אם הוא intel d845gebv2, הנה קישור לפרטים: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/ לא צריכה להיות בעיה לשים שני זכרונות של ג'יגה על כל סלוט, נכון? אם אני קונה זכרונות DDR במהירות 400 MHZ, אמורה להיות בעיה? או שפשוט הזכרונות יעבדו במהירות נמוכה יותר? פשוט אני לא מוצא זכרונות במהירות נמוכה יותר. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדובים ראיתי היום שהגיעו זיכרונות OCZ מומלץ השאלה אם זה עוד מוצר שהם סתם הוסיפו או שבאמת הוא במלאי
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז את מי עדיף לקחת? יש כאלו שאמרו לי שברור שצריך לקחת את D ויש אחרים שאמרו לי לא להתקרב למעבדי D ולקחת אפילו מעבד פנטיום רגיל אז אני שואל אתכם מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שאלה דיי דחופה, יש עדיין לוחות כאלה? אני ממש צריך לדעת :< תודה.
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-5500u כשאני מסתכל עליו בתוכנה cpu-z אני רואה שהcore speed שלו הוא כמעט על 800. מעבדים לא אמורים להגיע ל3 ג'יגה אפילו יותר? ולמטה אני רואה שיש לו רק שתי ליבות, הגיוני שאין לו 4? ומה זה הcore voltage שעומד על 0.664 v? שאלה אחרונה, מה זה הmax tdp שעומד על 15.0 w? תודה על היחס
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כזה לוח קראתי עליו ביקרות שהוא מעולה לאוברקלוק ואני רוצה למכור אותו כמה אתם אומרים הוא שווה
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סלוטים עכשיו 2 תפוסים... אני מעוניין להוסיף עוד אחד של 256 אבל אין לי מושג איזה חברה אלה שכבר יש לי ואיזה חברה זה שאני רוצה להוסיף... עכשיו השאלה: אם הם מחברות שונות זה יכול להשפיע איכשהו על המחשב שלי? אולי זה בכלל לא יעבוד??? אני אשמח אם תעזרו לי (שלושתם DDR ) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אני משדרג את השילוש מבוסס פנום 2 שלי לIVB 'המעבד יעבור OC גדול ככול האפשר. אין דרישות מיוחדות מהלוח,הבנתי שלוחות של אסרוק עושים בעיות עם 4 סטיקים של זכרון שמחוברים בו זמנית לא ? רצוי שהלוח יהיה מIQPC,משם אני אקנה את המעבד ואבקש מהם להרכיב לי הכול. תודה.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מערכת בתקציב כולל של כ2.5 אל"ף עם פוטנציאל OC טוב. הייתי רוצה לקבל המלצות לסט של לוח אם\זכרונות\מעבד שיתנו לי את התוצאה הכי טובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה הגודל המינימלי לDDR3 אחד ג'יגה או פחות?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם GIGABYTE לוח טוב לא מתכנן .שיהיה עד 700 שקל. תעזרו לי אני מתבלבל מכל הלוחות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן למחשב שלי (fsb 217) וכל פעם ששמתי את ההגדרות האלו המחשב עשה ריסטים... אז הרצתי memtest והוא מצא יותר מ 14,000 ארורים במבחן 5 ובמבחן 8 הוא מצא 2, אני לא מבין למה יש בעיות עם הזכרון במהירות הזאת כי הוא מוגדר לעבוד במהירות הזה pc3500 ddr433 יש מצב הזיכרונות דפוקים?
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, ברשותי מעבד PHENOM II X4 955 מומהר לתדר 3.8GHZ,למרות שיש קצת בעיות אחרי שהרכבתי עוד סטיק,הFSB התחיל לקפוץ ולהוריד ולעלות את התדר לפעמים. אני מתכנן לשדרג את הHD5850 שלי לHD7950 במסגרת מבצעי BF,האם המעבד יצור צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד I3 2100 שמותקן עליו קירור ThermalRight Ultra 120 . אני מעוניין לשדרג את המעבד מהיר יותר ומעבד שיכול לסחוב OC , ראיתי שיש 2 מעבדים טובים לנושא של ה OC אחד זה 3570K שעולה 1160 ש"ח , שזה פלטפורמה חדשה והשני זה 2500K שעולה 950 ש"ח , שזה פלטפורמה ישנה יותר . שתיהם מתאימים לי ללוח אם . איזה מעבד יותר משתלם מבין השניים ? עם איזה מעבד אני יכול להגיע ל OC גבוה יותר ? והאם שוה להוסיף את ההפרש של 210 ש"ח בין המעבדים בשביל מעבד בפלטפורמה חדשה יותר והוא מהיר ב 100MHZ יותר ?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי SIDEWINDER הכי ישן אם אני לא טועה והוא לא מתחבר ללוח החדש שלי. יש מתאם, כרטיס PCI והאם שווה בכלל לקנות אותם או פשוט לקנוץ GAMEPAD USB חדש?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
כיום יש לי i3 2100, במידה ואקנה i5 4690 זה יהיה בסדר או שעדיף כבר את הדור העדכני ביותר? כמובן גם שאקנה לוח שמגיע איתו. מצאתי אותם ביחד ב-700 ש"ח. בנוסף, במידה ומחליפים לוח אם זה נכון שרצוי לפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי E6600 לפני כחודש.עכשיו אני ורצה לדעת אם שווה לי להחליף אותו בQ6600? אני עושה דרך דוד שלי אוני מוסיף קצת כסף. השאלה אן יהיה יהיה הבדל ביניהם בשנה שנתיים הקרובות כי אמרו שלמשחקים עדיין תמיכה מלאה בדואל קור אז עד שיהיה להם תמיכה בקואד קור יהיה פול זמן... זה נכון? כי אני גם לא רוצהלהטריח סתם את דוד שלי... בקשה תייעצו לי ולוח DG965WH מותאם לQUAD CORE?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בעקבות זה שאני הולך לשדרג את המעבד (Q9450),לוח וכרטיס מסך (4870). בעניין הלוח אני מתלבט בין 2 לוחות עם הצ'יפסטים שהזכרתי של DFI. על איזה צ'יפסט הייתם ממליצים לי ללכת ולמה כמובן ? (תקציב עד 1200 ש"ח)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת זאת כי אני מתכנן לקנות מחשב ואני רוצה לדעת האם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו (אני משדרג ממחשב נייח ולכן אני רוצה לדעת האם אוכל להגדיל את הזיכרון לאותה רמה שיש במחשב הנייח או שאפשר להגיע אליה).
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-