עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דבר ראשון, מצאתי פתרון לבעיה, לא היה קל למצוא אותו ולכן אני משתפף אותו פה למקרה שלעוד מישהו יש את הבעיה הזאת. הבעיה מתאפיינת שכאשר יש מאוורר עם יכולת PWM מחובר ללוח אם וה-PWM מאופשר בביוס, יש צליל בתדר גבוה בוקע מהלוח אם. הבעיה נגרמת לפי מקורות שונים מתדר מעגל ה-PWM. בעזרת התוכנה Speed Fan ניתן לשנות את התדר של המעגל. האפשרות נמצאת תחת Configure -> טאב Advanced בוחרים את השבב של ה-PWM ותחתו יהיה PWM Clock Out או PWM Base Frequency או משהו בסגנון. תשנו לתדר גבוהה יותר והצליל יעלם (הוא לא באמת יעלם הוא פשוט יהיה מחוץ לטווח התדרים שלכם). הלוח אם שלי הוא P67A-UD4. אם גם אתם נתקלתם בבעיה, תרשמו אם זה מה שפתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, להלן המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Box GIGABYTE GA-EX48-DQ6 rev 1.1 Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 DHX ‏SEAGATE 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Sapphire RADEON HD 4870 512MB PCIe ASUS DRW-2014L1T X20 DVD LG GSA-H42N DVDRW COOLER MASTER 690 COOLER MASTER 620w Real Power Modular PSU Cooler Master Hyper TX2 Samsung 22" 2253BW 2ms LCD Logitech G5 Laser Mouse New Design מה שקורה בפועל זה שאני עובד על ויסטה, ואם אני לא נוגע 10 דקות במחשב, המסך נכבה והמחשב מתחיל להרעיש, אם אני מזיז את העכבר הוא לא מגיב יותר ורק כיבוי והדלקה עוזר. למישהו יש רעיון ? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. זה לא פעם ראשונה שאני שם לב לרעש חשמלי שמגיע מלוחות, בד"כ נראה כי המקור הוא מאחור באיזור חיבורי ה-USB, אולי מהקבלים שם. אבל בד"כ זה קורה כשמזיזים את העכבר/גלגלת.. עכשיו יש לי כאן P35-DS3 בהרצת Memtest, ופעם בכמה זמן הוא עושה רעשים כאלה שחוזרים על עצמם. זה בטוח לא רעש של משהו מכני כמו מאוורר או כונן קשיח (שאינו מחובר בכלל). הלוח באוברקלוק ל-FSB 400 עם Q6600. HDD S.M.A.R.T. Capability__ [Disabled] Limit CPUID Max. to 3______ [Disabled] CPU Enhanced Halt (C1E)____ [Disabled] CPU EIST Function__________ [Disabled] Virtualization Technology__ [Disabled] Smart FAN Control Method__ [Disable] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [102] C.I.A. 2__________________________ [Disabled…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  4. היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפעולה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Mia Bell,

שלום, החלפתי ספק כוח למחשב, ועכשיו בשנייה שמדליקים את המחשב ועד שהוא עולה יש רעש סטטי מתוכו. לפעמים זה קורה גם כשהוא דולק, אבל אז אם אני מזיזה אותו קצת זה מפסיק. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך מתקנים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hagay21,

אני יודע כי הועלתה כאן בעיית הרעש בלוחות הנ"ל בעבר ורציתי לדעת האם יש איזשהוא פיתרון לבעיית רעש הרקע המחריד הזה?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. הכרטיס קול המובנה על הלוח התחיל משום מה לעשות לי רעשים הוא תיפקד כמו שצריך עד לא מזמן ועכשיו הוא משמיע מוזיקה וצלילים ממשחקים וכל אודיו שהוא עם רעשים והפרעות.מישהוא יודע ממה זה נגרם ומה אפשר לעשות נגד זה ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by roeiw,

יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  9. דגמי גיימינג ניידים ראשונים עם מעבדי דור ה-Renoir מבית אסוס ו-MSI מושקים רשמית - ומציבים תחרות חסרת תקדים עבור הדגמים העוצמתיים ביותר של אינטל בקטגוריה לכתבה

10. הבדיקות נעשו, כמובן, עם אותו כרטיס מסך (ATI Radeon HD 5870, 1 GB GDDR5), רק מעבדים שונים. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by zone glide,

נניח ואני לוקח מעבד 3700X מהסדרה החדשה.. אולי הכי טוב לקחת איתו X570 כלשהו? אגב זה באמת משנה איזה? מצאתי אחד של ASROCK.. כדאי להסתמך על זה? אני יודע שגם B450 תומכים אבל בטח תמיד הכי טוב את הערכה החדשה שהוכרזה יחד עם המעבדים... ואם אשדרג בעתיד אולי... או שלא יהיה טעם? כי הרי התושבת הזאת תחזיק רק עד שנה הבאה... נכון להיום AMD עדיפים על אינטל ולא אמורים לצאת מעבדים חדשים?

12. Started by Rockstatement10,

יש לנו בבית מחשב עם סטיק יחיד של 8GB וככה הוא נרכש כי אמרתי מקסימום אוסיף זכרון בעתיד.. זה זיכרון מסוג DDR4 2400MHZ. עכשיו פתאום קפצה לי הזדמנות לרכוש מחבר שלי סטיק זיכרון שהוא מוכר שזה בדיוק אותו הזיכרון שיש לי.. רק בעלות של 200 ש"ח והיה אצלו חודשים בודדים.. האם זה כדאי לדעתכם? כרגע מי שמשתמש במחשב אין לו ממש צורך והוא בכלל לא משתמש כבד אבל כן משחק לא מעט.. אז חלק אומרים שדואל צ'אנל משפיע די משמעותית על המחשב.. יש מעבד רייזן 2600 שהבנתי שגם הוא בעצמו מושפע מאוד מהדואל צ'אנל.. אבל גם על פניו המחשב מצוין... האם לקנות או שלא קריטי כרגע? יש גם בלוח האם 2 סלוטים בלבד... אז רצוי לרכוש את זה או שלחכות עוד כמה זמן לירידת מחירים …

13. הרצון להתחרות סוף כל סוף מניב חדשות טובות לצרכן - אינטל מכריזה על הורדת מחירים משמעותית עבור חלק ממעבדיה השולחניים בסדרת Core Ultra 200Sלכתבה

14. Started by sharon555,

הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  15. רציתי חוות דעת על מעבד 965SHREWSBURY INTEL

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  16. יש לי פנטיום 4 1500 אני יודע שזה ישן אבל בכל זאת איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות שיתאים לי למשחקים לטווח ארוך אך לא יקר גם, בנוסך אני רוצה להגדיל את הזכירון שלי.. אבל אני מתלבט בין 512 לג'יגה מה יותר כדאי ואם אפשר הסברים ופירוט עליהם. תודה רבה רבה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by assos,

רציתי לדעת איך לוח האם FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS יש איזה אתר שרשמו שם מפרט של הלוח ואני לא מבין כלום בבקשה יש מישהו שיוכל לעזור לי האתר הוא http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת האם אינטל השיקה כבר מעבד 64 ביט למחשב הביתי, ואם כן, מה שמו? תודה מראש - ערן.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  20. לוח אם : ‏AW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E‎ מידע באתר http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y כרטיס מסך: ‏8800Ultra 768MB Extreme GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  21. MSI P965 Neo אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל רציתי להיות בטוח לפני כן שיש לי תמיכה במעבד הזה. כמו כן איזה קירור אתם ממליצים את הקירור שבא איתו או קירור נפרד שאני יקנה? בתודה נתנאל.

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 יש לי AMD m2n-e asus

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  23. אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. 2x1024MB של הזיכרון הזה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum בכמה אפשר למכור את הזיכרון הזה אם הוא קצת משומש (כמה חודשים)? והאם יש אנשים שיקנו את זה בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. סתומרת עם צריך להשקיע הרבה במעבד בשביל משחקים כבדים או שאפשר לקנות למשל מעבד אינטל E5200 dual core ולוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך חזקים ולהשקיע בכרטיס מסך רציני ?!?!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים