מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, E6600 כפול ליבה Q6600 הוא עם 4 ליבות אז ככה: *אומרים פה הרבה ש Q6600 חם מאוד איזה טמפ' בערך במאמץ ואיזה בנורמל? *כיום רוב היישומים במחשב (משחקים, תוכנות וכד'...) לא מנצלים את 4 הליבות (שלא לדבר על 2) אז יש מצב שיהיו מקרים שה E6600 יהיה יותר טוב מQ6600 י? (כמו מהירות הרצת תוכנה מהירה יותר ויותר FPS במשחקים...) *וסתם בשביל לדעת: ידוע מתי יצאו מרובעי "טהורים" ולא "מודבקים" כלומר: כמו שיש P4 (ליבה אחת) -> לקחו אותו ועשו "הדבקה" -> PD י(2 ליבות) E6XXX י(2 ליבות) -> לקחו אותו ועשו הדבקה -> Q6XXX (4 ליבות) * שאלה שטותית אבל סתם כדי להיות בטח: אם Q6600 ו X6800 באותו מחיר ה Q6600 עדיף? * למי שיש באנצ'ים בין מעבדי הקונרו שישים בקשה... תודה לעונים וסלי…
-
- 36 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בניסיון לעדכן את הביוס בטעות מחקתי אותו ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא עולה לגמרי, אפשר לזרוק את הלוח? או שיש פתרונות זולים? זה לא ביוס מולחם ללוח
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו קניתי מחשב חדש אם מעבד אינטל E6600 אני מרוצה מהביצועים וגם יש לי לוח אם של ASUS P5n-e sli אבל יש לי בעיה למעבד שלי יש 55 מעלות בלי אובר קלוקינג במנוחה והלוח אם נמצא על 45 מעלות במנוחה וזה עוד למרות שיש לי מארז גדול של Tt וספק כוח נחמד של האק המעבד הקודם שלי היה AMD 2500+ והוא היה תמיד על בסביבות ה 30 מעלות ולי יש חדר קטן מאוד הדבר היחיד שנכנס בו זה מיטה ומחשב עכשיו החדר הרבה יותר חם אני עשיתי סקר קטן אצל חבר יש מעבד של AMD 64 ביט ואצלו המעבד רק 32 מעלות ומחשב אחר בבית שלו של אינטל נמצא גם על 55 מעלות ככה בואו נסכם את הסקר שני מחשבים של אי אמ די מראים 30מעלות וקצת ושני מחשבים של אינטל מראים 55 מעלות וגם הלוח אם של אינטל מראה מעלות גבוהות וכל המחשבים נמדדו כא…
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ומה זה 540. בכלל כל הספרות שמתארות מעבדים מה זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן חברה, במחשב שלי יש קיט 16GB של ELIXIR. Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 אחרי הרבה בדיקות שעשיתי- הגעתי למסקנה שאחד הסטיקים מקולקל. אני מקבל איתו מסכים כחולים, רינדורי אודיו ווידאו נתקעים, תוכנות נותנות שגיאות, ואפילו דפדפנים קורסים. אחרי התקנת מערכת הפעלה מחדש, ובלי חומר יוצאת דופן- רק עכבר מקלדת. עשיתי כבר מלא נסיונות ווראציות, והגעתי למסקנה שהוא בטוח מקולקל. האם אני חייב לקנות זכרון זהה כדי להחליף אותו? או שמספיק זכרון עם אותו תדר? או גם עם אותם תזמונים? לא כל כך הצלחתי למצוא מידע על הזכרון, אבל אני מניח שהוא עובד ב- DUAL CHANNEL, מה שזה לא יהיה, ואני מעוניין שימשיך ככה.. לדעתי יש לי אפשרות גם לקנ…
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
ידוע לי שיש מספר לוחות שפותחים מכפלה למעבדי 0.13 מיקרון האם גם הלוח הזה G7VAXP KT400 פותח מכפלות
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הלוח הנ"ל זול בגלל hypertransport של 1600 MHz לעומת חבריו שהם 2000MHZ - > מה זה אומר מבחינת ביצועים ? על מה זה ישפיע ? OC יפצה ? אשמח אם תשפכו קצת אור על הנושא
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שקניתי לפני כשנתים כתוב עליהם PC3 12800 PLATINUM SERIES 1G שלוש כאלה. אני רוצה להרחיב ל8 גיגה האם אני יכול לקנות כל חברה והאם אני יכול לשלב 1G עם 4G יש לי 3 של 1גיגה. ז"א אני צריך לקנות עוד 4G ועוד אחד בודד? במידה ואני צריך רק אותה חברה איפה אני משיג?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל חו״ד על הלוח אם GA-H67N-USB3-B3 GIGABYTE האם יש לו מספיק כרטיסי הרחבה, איזה יציאות גרפיות יש לו? חשוב לי שיהיה vga dvi hdmi עדיף גם שיהיה usb 3 תודה! שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיה עם אי תאימות בין הלוח אם לדרייברים של הכרטיס מסך היום הציעו לי את הלוח +9NDA3 כפתרון וגם שינוי המעבד ל סוקט 939 מה אתם חושבים על הלוח הזה? האם הוא טוב למעט אוורקלוק?
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. כפי שכתוב בכותרת, אני קונה את המעבד הבא: Intel Pentium D 805 533Mhz FSB. אשמח לשמוע המלצה מפיכם לגבי איזה לוח אם וזכרונות יהלמו אותו. ראיתי כמה לוחות של ג'יגהבייט טובים, אבל יש המון דגמים ואני מבולבל. ראיתי שהצ'יפסט 945P הוא המומלץ. אין לי הרבה בקשות, רק - שהזכרון יהיה ג'יגה (2x512mb), ושהלוח-אם והזכרונות יהיו כשירים לאוברקלוק ל- 800mhz FSB. לא צריך SLI ושטויות. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ואני מחפש המלצה לפי המפרט הבא: יש לי את ה i7-980X Extreme Edition עם גוף קירור ומאוורר מקורי שלושה מודולי זיכרון 1.65v CORSAIR DOMINATOR (3 x 2GB) DDR3 1600 12800 8-8-8-24 מערך דיסקים RAID 5 Seagate 1TB SATA, אני מתכנן לקנות SSD 160GB בקרוב למערכת ההפעלה ספק כוח 1KW מארז Thermaltake Armour HD4870 שני הלוחות די דומים במפרט וגם במחיר, אני מתכוון לעשות קצת OC אבל ל6 ליבות - אני לא מוצא יותר מדי טעם לכך מעבר לסקרנות... מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, אפשרויות הרחבה עתידיות. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3251&ProductName=GA-X58A-UD7 http://www.asus.com/product…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כצפוי הושק היום באופן רישמי הדור החדש של המעבדים מבית אינטל תחת שם הקוד Ivy Bridge. לידיעה על ההשקה באתר תוכלו לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/hardware/news/137972 ביקורת ראשונה על ה- I7 3770K מבית AnandTech: http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review ובאתר HEXUS http://hexus.net/tech/reviews/cpu/37989-intel-core-i7-3770k-22nm-ivy-bridge/ דיון נעים.
-
- 70 תגובות
- 56k צפיות
-
-
:nixweiss:
-
- 16 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הלוח הכי משתלם וכדאי בעל אופציית השדרוג הכי ארוכה כי אני לא קונ לוח כל יום... חייב שיפעיל לי את ה1700 ויילמט שלי בבאס 400... אבל שאני יוכל לשדרג ל 2.4C או משהו בסגנון...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קודם כל הזמנתי מחשב בIQPC , אז תודה על התגובות והייעוץ! עכשיו , הזמנתי זיכרון DDR2 KINGSTON 667MHZ 1GB ויש לי עוד זיכרון ישן DDR SAMSUNG 333MHZ 512MB . יש לי לוח אם ASUS M2N E , האם הזיכרון הישן יתאים ?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הזמנתי דרך האינטרנט 2 זכרונות DDR2 דגם KINGSTON KVR800D2N6/1GB, אבל שהגיע אלי המשלוח ראיתי שהגדלים הם שונים, אחד ארוך ואחד קצר. עוד לא נתקלתי בכזה דבר ולמען האמת אין לי ממש ניסיון עם זה. השאלה שלי אם זה נורמלי שכזה דבר יהיה, או שמא זה מוצר פגום? אחד מהשנים. צירפתי תמונה: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg המון תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מהירות זיכרון של DDR 400 MHz לבין DDR2 533 MHz???
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי מחשב מבוסס על Phenom x4 9500 ב1025 ש"ח. עשיתי טעות? כדי להחליף? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה על ה-Northbrige וה-Southbrige, והיא ככה: -יש לי מידע מצומצם מאד על הגשר הצפוני בלוח הצפוני ורציתי לוודא שהוא אכן נכון. אז זה מה שאני יודע: ה Northbridge מחובר מצידו השני אל המעבד. לכל אחד משני הצדדים יש שעון משלו ותדירות משלו. הגשר הצפוני הוא החלק החשוב ביותר בלוח אם, וכן הוא החלק שבו עובר הכי הרבה מידע בשניה בכל המחשב. למעשה, כמות המידע שעוברת בו היא כל כך עצומה שחובה לשים עליו צלעות קירור. הגשר הצפוני הוא החלק שמקשר בין הרכיבים במחשב בעלי תעבורת הנתונים הגדולה ביותר: המעבד, הזיכרונות, והכרטיס מסך. עכשיו האם יש מידע נוסף על ה-NORTHBRIGE שלא ציינתי פו?, והאם הוא בכלל נכון? (ואם כן תוסיפו בבקשה גם אם זה קשור לעיניני הארכיטקטורה שלו). -יש לי מידע מצומצם מאד…
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-