מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני שוקל להחליף את המעבד שלי, כרגע יש לי P2 נראה לי שזה SLOT 1 אני לא בטוח אבל. בכל מקרה איזה מעבדים מתאימים לזה, P3 יתאים? וסלרונים למיניהם? תודה.
-
יש לי מעבד E6400 והייתי רוצה לשדרג אותו למשהו יותר חזק. אני מפתח אינטרנט וגרפיקאי ובד"כ פתוחים לי על המחשב שרת אפאצ'י, MYSQL, ECLIPSE, פוטושופ, 4-5 דפדפנים שונים ולפחות מכונה וירטואלית אחת עם לינוקס/וינדוס (הסיבה העיקרית בשבילה אני רוצה מעבד חזק יותר), ואני חייב להקפיץ את הביצועים קצת ללמעלה. המעבדים שנתמכים עליו הם רק אלה עם FSB1066 רשימת תאימות קצת איבדתי מעקב אחרי כל המעבדים החדשים שיצאו. מבין המעבדים באיזור ה1500-2000 שקל, מי נותן את יחס עלות/ביצועים הכי טוב, והאם בכלל משתלם לי לקנות מעבד "דור קודם" עכשיו או להשקיע יותר או לחכות לירידת מחירים הבאה וכבר לשדרג לוח?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
יש לי I7920 שנתיים וקצת, הוא עגלה ברנדרינג. אופציית שדרוג אחת היא שני מעבדי XEONX5890 שאמורים לתת לי הבדל של 400% מהמעבד שיש לי עכשיו. והאופציה השניה היא לחכות ל I7 החדשים. אופציה שלישית היא אולי לקנות 2600K ולעשות לו אוברקלוק מאוד רציני? כמה אחוזים נוספים זה יתן להפרש של בערך 30% שכבר קיים ? שני XEONS זה בסביבות ה 20 אלף שקל עם לוח וזיכרון, בעוד שהמעבדי I7 החדשים יהיו במחיר סטנדרטי כמו שתמיד היה, 1500 פחות או יותר. החודש בזבזתי 4 יממות עבודה בגלל רנדרינג של רצף פיימים, אם הייתי מבזבז רק יממה אחת זה הבדל משמעותי. אבל נניח יגיעו I7 חדשים מהירים פי לא יודע כמה ממה שיש לי כרגע, אולי לא שווה לי ללכת על ה XEONS. מה ידוע על המעבדים החדשים של אינטל ? כמו מתי הם יצאו, מה הבד…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של פי סי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ 256KB SOCKET 370 זיכרון 512 SDRAM כרטיס קול קראיטיב 128 וכרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 DDR AGPX2 כי הולח שלי תומך בAGPX2 והכרטיס AGPX8 ורציתי לקנות ללוח הזה מעב פנטיום 3 1000 האם יהיה שיפור במחשב או שעדיף להשאיר אותו במצב הנוכחי?
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש 2000 ש"ח להשקיע בשדרוג, והוא צריק אך ורק את החלקים הבאים: מארז - יכול להיות בסיסי או סביר, לא צריך משהו מקצועי מעבד - אני חשבתי על AXP2100 לוח אם - עם יכולות OC סבירות זכרונות - 256 מ"ב עם יכולות OC כנ"ל לוח האם יכול להיות עם כרטיס רשת ו/או קול עליו, אבל לא חובה בכלל. למישהו יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן חברה, זה מה שיש לי כרגע: 1GBX2 OCZ PC6400 800MHZ KIT 4-4-4-15 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4 ג'יגה והשאלות שלי הם: - האם כדאי לקנות עוד קיט שמחולק ל2? שכל אחד מהם יהיה זהה לזיכרון שקניתי למעלה? - האם זה משנה אם אני יקנה כרטיס אחד מחברה אחת לדוגמא 2GB Kingston 800mhz? - האם כדאי לקנות כרטיס אחד של 4GB של חברה אחרת ולהחליף את שתי הכרטיסים? מה הכי מומלץ לי לעשות? תודה חברים.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הלוח: GIGABYTE X58A-UD3R המעבד:core i 7 930 2800 mhz
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לשפר במקצת את המהירות של המחשב שלי, אני לא הכי מרוצה מאיך שהוא פועל. יוצא שכל כמה שעות אני צריך להפעיל אותו מחדש כדי שהוא יריץ warcraft3 בצורה נורמאלית, וזה לא מתאים לי. על פי הידע הבסיסי שלי, קניית זיכרון אמורה לשפר את המהירות והפעולה שלו. כיצד אני מברר את הסוג זיכרון שיש לי? הייתי מעוניין להוסיף אליו עוד 256, יש כרטיסי זיכרון בסביבות ה-200 שקל? תודה, עדן
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, המשחב שלי משמש בעיקר לקידוד וצפיה של וידאו בFHD, אבל יש איטיות בקידוד, שבין היתר מקשה גם על השימוש הפשוטים יותר של המחשב (גלישה באינטרנט וכאלו). המפרט שלי: e6550 @ 2.33 GHZ 4mb 2GB DDR2 667MHZ gigabyte gap35ds3l והשאר לא משנה לקידוד וידאו... האם הוספה של ראם/ אוברקלוק קל למעבד יפתרו לי את בעיית האיטיות בזמן קידוד כשאני עושה שימושים פשוטים אחרים באותו הזמן? עד כמה צריך לשדרג כדי להמהיר את הקידוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח Z77-D3H ביוס אחרון יציב הוא F18 . לא כולל תמיכה בפונקציות מתקדמות של ווינדוס 8 , FAST BOOT , וגרסאות FIRMWARE ישנות של האודיו והרשת (אני מניח עוד דברים כמו הmicrocode אבל עם האודיו ספציפית יש התקדמות בשדרוג). כל הדרייברים באתר כמובן ישנים מאוד , לא טורחים לעדכן אותם. ביוס בטא קיים F19g באתר , ולא ברור לי למה, אבל אם רוצים את הבטא האחרונה, צריך להוריד אותה מפורום tweakdown שיש שם עובד של ג'יגהבייט שמפרסם ביוסים בטא. לא משהו מודלף , וגם לא טרח לרשום אזהרה שאלו ביוסים לא גמורים או משהו , אז זה אכן המקור להוריד את הביוס בטא האחרון אני מניח . הF19 למיניהם , לא שומרים חלק מההגדרות . אצלי כל הזמן הזכרון עובד על XMP, גם בלי שאפעיל אותו , אי אפשר להזיז שום הגדרה של הזכרונו…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הלוח אם שלי בדרך לשבוק חיים. קבלים מנופחים, מסכים כחולים וכו'. אני רוצה להחליף אותו. כרגע יש לי msi k8n neo4, שירת אותי נאמנה 4 שנים כמעט. השאלה היא כזאת : 1. האם ניתן לתקן אותו (מדובר בכארבעה קבלים מנופחים) ליד המעבד ? איפה באיזור י-ם, תל אביב ? בזול ... 2. איזה חנויות מוכרות לוחות יד שנייה בזול (!) ? המעבד המדובר : AMD ATHLON 64BIT 3000 socket 939+ זיכרון : DDR1 כמובן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
.יש לי כבר זיכרונות 2 ג'גה ddr2 וכרטיס מסך 8800GTX OC2 BFG 768 MB מה שנשאר לי זה מעבד טוב ולוח טוב אתם כבר תציעו לי מה כדי amd או אינטל ואיזה לקחת בתקציב הזה אגב אני מדבר בשם חבר שלי.כי הוא קונה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל על המערכת משחקים וביצוע OC גם לא חייב AMD אפילו INTEL פשוט התקציב הוא 2300 ש"ח אם זה RDRAM אז לא צריך זכרונות כבר יש לי... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
רשום שהוא תומך ב 478 פינים כמו בלוחות של היום אבל לא נתון של איזה גירסא ה 400 , ה 533 או ה 800 ...
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 עולה 500 ש"ח! זה רק צונח וצונח ! ועוד G.SKILL שידועים כלא כ"כ זולים שיט סליחה התבלבלתי חשבתי שזה 1GBX2 כנראה שG.SKILL עדיין יקרנים, חחח פאק פדיחה שלי.. סליחה D:
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם אתם מתכוונים לקנות מחשב ומצפים שלוח האם שקניתם יתמוך גם DDR3 . תצפו שוב. אינטל וAMD יצטרכו להוציא לוחות מיוחדים שיתמכו בו. ואם תרצו DDR3 תצרכו גם לוח אם חדש וזה גם מעבד :-X http://www.theinquirer.net/?article=32360
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הווידאו הזה מתייחס למעבדי 7NM ב TSMC. התשובה הקצרה? מעט מאוד (אם מתחשבים רק בעלות הייצור). התשובה הארוכה - הכל תלוי בכמה משקיעים ב R&D בשיווק וכו (אם מדובר על רווח סופי ולא רק על עלות ייצור פיזית). ווידאו מעניין מאוד לטעמי:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חידון "נחשו את המחיר" בחסות MSI MSI השיקו לאחרונה שלושה לוחות גיימינג חדשים מסדרת Z170 – לוחות סדרת ה-M החדשה, שזכו לשמות M7, M5 ו-M9 ACK, מציעים עיצוב של שחור ואדום, עם תכנון הכולל 10 או 14 פאזות מתח במעגל המודפס לטובת יציבות מירבית, שני חיבורי M.2 לכונני SSD אשר לא יוגבלו על ידי תקן ה-SATA 3, שבבי רשת מובנית ייעודיים לגיימינג מחברת Atheros, שבבי אודיו ייעודיים ועוד הפתעות שיתנו לכם סיבה טובה להשקיע. איך משתתפים? קלי קלות – על מנת להיכנס להגרלה, כל שעליכם לעשות הוא לכתוב תגובה עם המחיר של הלוח MSI Z170A GAMING M7. אם ניחשתם נכון את המחיר, הלוח שלכם! בין הגולשים אשר יבצעו שיתוף (דרך כפתור "שתף" בתחתית) לחידון בעמוד הפייסבוק שלהם יוגרלו 10 עותקים של המשחק Far…
-
- 363 תגובות
- 50.9k צפיות
-
-
-
וכן - זה באמת עובד וללא תוספת תשלום. הכל מוסבר בוידיאו הבא (אשתדל לעדכן את הת'רד כשתשוחרר הגירסה הסופית של התוכנה):
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
בחנו את ביצועי Core Ultra 5 225F ו-Core Ultra 5 235 – עבור הדור החדש תאלצו לשלם יותר וכשמסתכלים על ביצועים ומצב השוק, לא נשארנו אופטימיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 300 צפיות
- 2 followers
-