עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש לי לוח עים 3 סלוטים לזיכרון עכשיו שתיים תפוסים של ידי שני זכרונות של 256 מגה של a-data האם אפשר להוסיף סטיק של 512 וחייב שהוא יהיה של אותו חברה והאים יהיה שיפור ניכר בביצועים אם אפשר להוסיף אז תמליצו לי על זיכרון של 512

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  2. יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by Vortex,

באתר של לוח האם שלי כתוב שהלוח תומך בזיכרונות DDR200 ו - DDR266 כמה זה במספרים עם ארבע ספרות ( אתם יודעים - 2100, 3200 וכו') ?

5. Started by alia,

p4 530j 3000mhz fsb800 l2 cache 1 mb 775 לפי cpuz לא רשום x86 או x64 אני לא יכול להעלות כרגע צילום מסך תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by YH21,

אהלן יש לי מחשב בן 5 עם לוח אם D915GAVL וזיכרון DDR1 512MB 400MHZ למרות שהוא ישן הוא עובד אחלה והבעיה היחידה היא איטיות. תוכנות אופיס ודפדפנים רצים עליו בסדר גמור. התחלתי לעבוד עם תוכנות גרפיות (InDesign, Illustrator, Photoshop) והייתי רוצה להוסיף עוד זיכרון RAM. כמה כדאי להוסיף ובכמה זה יוסיף לאורך חיים שלו? אני לא מעוניינת כרגע לקנות מחשב חדש. חוץ מזה, האם WIN7 ירוץ טוב על מחשב כזה? והאם כדאי בכלל לעבור? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by heilper,

ראיתי בדובים כי רשום שבלוח הנ"ל יש שני כרטיסי מסך הגיוני לא הגיוני טעות של החנות? מחיר 1200 ש"ח נחמד ללןפרטי

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. היי חבר'ה.. הנ"ל ברצוני לשדרג ל2 גיגה למחשבי ויש לי 2 גיגה במהירות 800 MHZ והאם הזכורונות האלה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 טובים מבחינת מהירות תיזמונים של 1066 MHZ ?? או שעדיף כבר לקנות כזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1159 מבחינת מהירות 800MHZ כמו אצלי אבל בדגם אחר האם התזמונים של זה טובים ומהירים? בתודה לעזרה ... הקציב עד 350 שח

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by DvirDD,

אשמח שתענו! איזה כונן קשיח יותר טוב למחשב, Segate או Western digital blue? יותר חשוב לי הביצועים אך גם צריך שהוא לא יהיה רועש מדיי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by puki,

איזה זכרונות כדאי לרכוש ל-ADM 3000, יש את ה-KINGSTON,SAMSUNG,GEIL, ל-GEIL יש גוף קירור, הכי יקר, אחריו הקינגסטון ואז הסמסונג. הבנתי של-AMD כדאי זכרון עם LATENCY נמוך ולאו דווקא מהירות גבוהה (אני לא ממש מבין בזה...). מה לבחור ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. Started by davidcohen,

היי, המליצו לי על הלוח אם הזה כי הוא תומך ב-HDMI אבל חשוב לי מאוד שיתמוך ב-FULL HD 31542 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI 432 1 כדאי לקחת אותו או לקחת לוח אם אחר עם כרטיס hd 2600pro ? המחשב מיועד למערכת קולנוע ביתית ולהפעלת תוכנות כמו אימיול, נרו, אופיס וכו' והבנתי שהכרטיס הזה יכול להאט את פעילות המחשב אם יש לכם הצעה למשהו אחר אני אשמח לשמוע תודה

14. Started by yudsim,

האם לוח אם כמו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET יתאים למעבד אנטל core i3? לא צריך לוחות אם H55 ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  16. Started by nicolet1,

שלום חברים, באופן כללי, האם ניתן להפעיל זיכרון DDRL3 במחשב נייד (בן שנתיים, אני בנתיים לא יודע את הדגם) אשר יש לו זיכרון DDR3? כלומר האם זכרון DDRL3 יעבוד בחריץ התומך בDDR3? האם זה יפגע בחריץ? האם זה יפגע בזיכרונות? תודה מראש,

17. Started by puvsc,

MSI P35PLT COMBO 7.1 איך הלוח מישהו יכול להמליץ? קישור למפרט http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1250&maincat_no=1&cat2_no=170

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. 1.האם צריך שהמשחק יהיה מותאם מראש לניצול יעיל של מערך crossfire או שהדריבר של ati בנוי כך ,שלא חשוב איזו משחק מורץ ,בכל מקרה המשחק יזהה את מערך crossfire ככרטיס בודד לכל דבר? 2. האם מערך crossfire באמת מנצל ביעילות 2 כרטיסי מסך ? , כלומר הכפלת הביצועים וה-fps 3. האם מערך crossfire יעיל יותר מ-sli בניצול 2 כרטיסי מסך? 4.האם 2 הכרטיסים חייבים להיות זהים לחלוטין ? או שאפשר לדוגמא 2 כרטיסים שונים לדוגמא 3850 +3870 ? 5. האם 2 הכרטיסים חייבים להיות זהים לחלוטין מבחינת הזיכרון ? או שאפשר לדוגמא 2 כרטיסים עם נפח זיכרון שונה ? לדוגמא 8800 עם 320mb + 8800 עם 640mb? 6.מבחינת כדאיות עושה רושם שמבחינת יחס עלות ביצועים הקמת מערך crossfire יותר כדאי מאשר מערך sli וזאת משום …

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. Started by tomerco,

שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם הכי מומלץ עם הצ'יפסט של VIA לסוקט 754 תודה ואיך זה יכול להיות שהלוח הזה תומך גם 939 וגם 754? http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/k8-series/k8t890/ והאם הלוח asus a8v-e deluxe הוא לוח טוב?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by zag_zag,

מהם ההבדלים בין שני הצ'יפסטים?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. Started by PCguy,

לאחר בדיקה של PCMARK05 ו-3DMARK 05 יצא לי 3443 בבדיקת המערכת{AMD 3000 64-NEO2PLATINUM-R9550]ע"י הPCMARK בבדיקה של הגרפיקה קיבלתי 899 ב3DMARK עם הרדאון 9550{128ביט} עכשיו שיש לי תוצאות אני רוצה לדעת איפה אני עומד? זה טוב בינוני חלש?? יש לתוכנה קישור להשוואת תוצאות אבל כיוון שהגרסה שיש לי לא מקורית אינני יכול לבדוק שם אני מאוד אשמח לשמוע מכם

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by idle`,

כולם תומכים בFSB1333MHZ גם גרסאות 1.0\2.0 http://www.gigabyte.com.tw/FileList/NewTech/2007_mb_newtech/tech_070209_fsb1333_models.htm לאחר עידכון ביוס כנסו ללשונית FSB1333 CPU ..... ותראו מה רשום למעטה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ModelName=GA-G1975X http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2234&ModelName=GA-G1975X-C מה ההבדל שלהם? האם רק בקירור או שיש עוד משהו?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  24. Started by papa duck,

שלום אנשים אני רוצה לדעת - קניתי מחשב נייד סנטרינו 1.40 גיגה לאיזה מהירות שעון של אינטל הוא מקביל - ל-1.8, 2.4 - מה? חיפשתי באתר של אינטל הם משווים סנטרינו 1.7 לאינטל 2.6B (או שלא הבנתי נכון....) יש אתר שמשווה ביצועים?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. מישהו יכול לכוון אותי בבקשה היכן אני יכולה למצוא לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT. אני די חדשה בעניין ולא ממש יודעת גם מה עליי לעשות אם זה אחר כך, אז אשמח אם אחרי שתפנו אותי . תסבירו לי מה צריך לעשות מכאן. :) תודה :-\ : ;D

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.