מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. קניתי מחשב לפני שנתיים וכמה חודשים והוא צריך לעבור שידרוג קטן כבר. המפרט AMD64bit 3000 ABIT KV8 PRO 512 זיכרון של ADATA כרטיס מסך ג'יפורס 6800 של לידיטק. עכשיו הבעיה שלי שאני רוצה לקנות עוד ג'יגה זיכרון אבל אני לא יודע מה לקנות. אני כמעט בטוח שאני צריך SDRAM לפי תמונה שלמטה מאוורסט ואין של ADATA (כנראה ישנים מדי). השאלה שלי איזה סוג זיכרון אני צריך אם אפשר אז לינקים? מה המכירים של ג'יגה זיכרון? מה הבעיות שנוצרות מכך שאני שם 2 חברות שונות בזיכרון? תמונה: http://img524.imageshack.us/my.php?image=spdcs7.jpg הסוקט שלי זה 754 אני חושב שזה המספר. אחד לפני ה939 של AMD. תודה לעוזרים. אם צריך עוד תמונות תבקשו.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של 4 GB אני רוצה שתעזרו לי עם הצעה של איזה סוג ומחיר. יש לי לו-אם של gigabyte p55a-ud3 1333MHZ עם צריך עוד מידע תשאלו אני יתן בשמחה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הזכרון שאני רוצה לקנות: http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 הלוח אם שלי: P4P800 SE יש לי 4 כניסות לזכרונות בלוח האם. בנתיים יש לי שתי כרטיסי זכרון, כל אחד MB256. זה בסדר אם אני אקנה בנוסף עוד שתי זכרונות של 512MB כל אחד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם לוח האם מדגם MS-6788 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848P_Neo-LS השאלה שלי היא האם הזכרון הבא יוכל לעבוד עליו ואם לא בצורה אופטימלית אז איך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD1FBD5957 תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון למחשב עד 500 ש"ח יש לי סקוט 478 מעבד intel P4
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב שלי אני לקנות כמות שתספיק לי לזמן רב (1.5-2 שנים) חשבתי על דברים שהם קצה הHIGH END אבל לא מזמן אמרו לי שאני לא צריך כמות כזאת בכלל יש לי לוח GA-7n400 pro2 (k7) מעבד 2800+ xp כ.מסך 9600xt 256M עכשיו יש לי זכרון 512 במחשב שאני מתכון למכור אותו... (של SPECTEK) ולקנות הכל חדש עכשיו גם ממה שהבנתי הלוח שלי מוגבל ל3G ואי אפשר לשים בו duable side ו singel side ביחד.. גם אם אפשר תגידו לי איזה תזמונים הכי יתאימו לי.. (כי לא נראה לי ש2-2-2-5 יתאים או משהו פחות כי זה OVERKILL) אני רוצה גם שעל הזכרונות יהיה המפזרי חום האלה (כמו שיש על רוב OCZ) כי נראה לי בעתיד אני יעשה OC בכל אופן סומך עליכם... SweeT EviL
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב קצת ישן, לוח אם kv8 pro של abit וזכרון ראם 512 של ADATA. רציתי לשאול איזה זכרון (מהירות, סוג וכו') מתאים ללוח אם הזה, לא מצאתי בחוברות של הלוח אם, והזיכרון בא כOEM. אם אפשר אז לינק יהיה נחמד (סטיק של ג'יגה ומעלה)
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…
-
- 6 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
DDR2 - מה הזכרונות הכי טובים שאני יכול להשיג בתקציב שלי(1400-1200) 2GB לא מתכננן OC כל המחשב מיועד למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפשת לשדרג את המחשב שלי וסוף סוף יש קצת כסף לבזבז אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי. אני מחפשת 4 ג'יגה ב-2 סטיקים כעיקרון לא משנה לי החברה, רק שתהיה אמינה עם אחריות טובה. ראיתי את אלה: האם הם מתאימים למערכת הנוכחית שלי? (המפרט בצד ימין) (אני יודעת שXP לא מנצל את כל ה-4 ג'יגה אבל בקרוב אני עוברת לווינדוס 7) 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel - מKSP, הם עולים 380 שקל, והם של 1066Mhz http://gskill.com/products.php?index=170 לפי מה שרשום באתר הזה הם מתאימים ללוח אם שלי) אני אקנה כנראה או מ-KSP או מ-FOXPC (מערב ראשון) שיש לי ליד הבית אז אודה לכם אם תמליצו על זכרונות מהחנויות האלה תודה!!!! מורן
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב שבמקור נקנה למטרת גיימינג ועריכת וידאו, הוא דיי וותיק - הרכבתי אותו לפני 7 שנים. היום משמש בעיקר לצורכי עבודה ואינטרנט (3 מסכים והמון טאבים של כרום) לאחרונה הוא פתאום נהיה ממש איטי בגלישה בכרום כשיש הרבה טאבים, אני מרגיש שמשהו נדפק בRAM (עד לפני חודשיים היה מריץ 100 טאבים פתוחים כמו כלום, היום אחרי 30 כבר מתחיל להיות תקוע) חשבתי לקנות זכרונות חדשים, אני חושב שאלך על 2X8GB, אבל אני פחות מעודכן כבר בעולם הזה ולא נעול מה יהיה נכון לרכוש, לכן אשמח לעזרתכם. בתכלס התקציב שלי הוא המינימום הנדרש, אני רוצה שזה יהיה הכי cost effective שאפשר, כנראה יישאר איתי לעוד הרבה שנים עכשיו. יכול להיות שיהיה נכון להחליף רק אחד מהזכרונות …
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מצאתי באינטרנט זיכרונות שני ג'יגה TWIN2X2048-6400C5 ב200 שקל וזה בדיוק מה שאני צריך. השאלה שלי היא האם זה לא מסוכן לקנות זכרונות אלה אחרי שהם עבדו שנתיים והם ללא אחריות (לפי מה שהמוכר אומר).?הוא אמר שיש לו שני סטים כאלה. אני פוחד שאני אבוא הביתה ואבדוק את הסטיקים והם חס וחלילה לא יעבדו אבל יהיה כבר מאוחר מדי. תודה רבה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אז ככה לפני שנה וקצת קניתי מחשב חדש מksp : הדגם והכל מצורפים בתמונה, למחשב שלי יש רק 117 גיגה בכונן (עשיתי רק כונן אחד) רוצה להגיד בהרבה יותר לפחות עוד איזה 200 גי'גה ,אשמח לקנות אני מתל אביב ,דרום תל אביב. הייתי שמח לדעת איפה מחיר כדאי לקנות שאגיע למקום עם המחשב (הוא במסך מובנה ה1+1 ) ופשוט שבמקום יעשו לי את כל הפרוצדורה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה.. המחשב שלי פועל לאט.... יש לי 256 RDRAM וזה עולה מלא כסף להוסיף עוד.. אם אני רוצה DDR צריך לקנות לוח חדש.... אז זה מה שאני רוצה לעשות.. יש לי תקציב של 2000 ש"ח. אני רוצה 1024 מגה זיכרון. יש לי פנטיום 4 1.7 ג'יגה הרץ כרטיס מסך GFX5200 128DDR AGP X8 ו... האם הוספת זיכרון באמת תעשה את המחשב שלי מהיר יותר?? עכשיו אני יכול לשחק במשחקים רק בימים הראשונים שאחרי הפירמוט... המחשב שלי כל הזמן עמוס ורוב הזמן פועל לאט.... מערכת ההפעלה שלי היא אקס פי ושמעתי מאנשים שהיא הסיבה העיקרית לבעיה שלי.... תודה לעוזרים עריכה: ראיתי ב KSP זיכרון RDRAM 256 כמו שלי ב 250 שקל במציאון שלהם... זה שווה לי לקנות וככה יהיה לי 256 מגה ואז אולי זה יפתור לי את הבעיה??
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך במחשבים, אני לא יודע אם צריך לקנות את המעבד בנפרד או לא.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500. נ.ב לא יודע אם קשור לפה, אך האם pc4u הוא מקום אמין לרכוש בו מחשב? (אם לא קשור לפה, תנו הפנייה לפורום המתאים) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות לוח אם חדש, הקודם(GIGAVYTE GA-P35-DS3L) נשרף לי אני צריך משהו שיתאים לזה. INTEL Q9450 Seagate Barracuda 500GB 32MB sata 2(יש לי את זה פעמיים יענו 1TB) G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 NVIDIA 8800GT OC CM690 עכשיו שמעתי יש משהו כזה שנקרא RAID, מכיוון שיש לי אותו דיסק קשיח אני יכול לעשות את זה לא? אם כן אפשר לוח אם שיתאים לכל זה. אם לא,למה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות לוח אם חדש ל P4 2.4B שלי, (למשל את ה IS7-g) וחשבתי שאני אוכל גם לשדרג בעתיד את המערכת. עכשיו על פי החדשות (המעבדים החדשים לא יתאימו ל 865) אני לא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד. מה אתם אומרים? בכל זאת שווה לקנות לוח אם? אם אני אחכה ללוחות החדשים אז זה גם לא יעזור כי המעבד (כנראה) לא יתאים אליהם... דעות בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הלוח אם שלי לא מאפשר OC וגם יש לי בעיה עם כרטיס הקול המובנהת ז לכן החלטתי לקנות לוח אם חדש. איזה לוח אם שטוב ל-OC אתם ממליצים במחיר של 800-900 ש"ח (PCI-E DDR2)??
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3 שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-