עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. לדוגמא על לוח האם : ASRock - Z68-Extreme4 כתוב : Max. shared memory 1759MB השאלה שלי על חשבון איזה זיכרון זה .

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by davideps,

בבקשה צריך עזרה ממישהו שקצת מבין... ש לי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz עם הארד דיסק של 160GB וזיכרון של ג'יגה הנה נתונים מאוורסט: Intel Pentium 4 531, 3016 MHz (15 x 201 Motherboard Name Gigabyte GA-8I945G Pro (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: (2 בנקים של חצי ג'יגה כל אחד - ב-dual chancel) Memory Timings 4-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) DIMM2: Samsung M3 78T6453FZ3-CD5 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5.0-4-4-11 @ 266 MHz) (4.0-4-4-11 @ 266 MHz) (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) DIMM3: Samsung M3 78T6453FZ3-CD5 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5.0-4-4-11 @ 266 MHz) (4.0-4-4-11 @ 266 MHz) (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) Bus Type Dual DDR2 SDRAM תכל'ס אני עובד עם ת…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

חיפשתי בשאלות ותשובות לא מצאתי את התשובה מה הוא CL? יש CL5 CL4 וכו', כמה שיותר גבוה המס' המצורף לCL זה יותר טוב? מה הוא בכלל הCL?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by A-10,

אמנם כאן סוקרים לוח אחד בלבד, אבל זה נותן מושג למה שצפוי ( יש לקוות ) בתחום - https://www.youtube.com/watch?v=Kx8VWDEFgf4 אההה תמורת סכום "סימלי" של 300 דולר בחו"ל ...

6. דרישות נוספות: כרטיס קול 5.1, LAN. אין צורך בכרטיס מסך מובנה. חשוב שהיציבות והתאימות שלו יהיו מושלמות, ושלא יהיו לו מאוורר צ'יפסט מרעיש. אין שום צורך ביכולות אוברקלוק. תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by am50,

אני מחפש לוח אם אשר תומך ב-8GB זכרון, אם אפשר עם אפשרות הרחבה ל-16GB (או יותר). אני מניח שיש כאלו אבל לא ממש יודע איפה למצוא אותם. אם מישהו יכול לכוון אותי לאיזושהי טבלת השוואה שבה אני אוכל למצוא מידע זה זה מאוד יעזור לי. אם לא, אשמח לקבל דגמים. הלוח אם, מעבר לבחינה זאת, יכול (ועדיף) להיות עם כרטיס מסך מובנה, כרטיס קול וכו'. לצערי אני לא אוכל לנקוב בתקציב כיוון שזה לא תלוי בי (אני צריך להביא דגם ואז או שיאושר או שלא), ככה שכמה שיותר זול עדיף. מישהו מכיר כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  8. Started by gggil,

האם הקירור סטוק של הE8400 מספיק טוב ושקט או שצריך לקנות קירור טוב יותר בנפרד? אני לא מתכנן OC כרגע. אולי בעתיד וגם אז זה לא יהיה משהו דרסטי

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  9. Started by havlin,

האם בהוספת כרטיס רשת ללוח שמובנה בו כרטיס רשת אפשרי להישתמש בשניהם או שאחד מבטל את השני? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by efee123,

שלום, רציתי להוסיף זיכרון למערכת שלי, חשבתי אולי לקנות שתי סטיקים של 4g של kingston וכרגע יש לי שתיים של 2g השאלה האם זה יעבוד כמו שצריך מבחינת הגודל בdual וכו' מבחינת תדרים לא אמורה להיות בעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  11. כמה למעשה ההבדל בין מה שנחשב מקביל מבחינה ביצועית ומחיר, טכנולוגיות ישנות מול חדשות?(כמובן ללא אוברקלוקינג) לדוגמא 3800X2 לעומת E6300 אבל עם זכרונות מהטכנולוגיה החדשה. כמה הזכרונות החדשים של ה 667 נניח לעומת ה400 נותנים שיפור בביצועים? בהנחה ששניהם עובדים בערוצים דואלים. יש השוואות באינטרנט של הדברים האלו מבחינת קרבה של מחירים וביצועים?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  13. Started by treva42,

האם בלוח אם הבא-Gigabyte GA-H77-D3H יש כרטיס קול אינטגרלי?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. רציתי לדעת האם הטמפרטורות של סבירות ובמיוחד של הכרטיס מסך והמעבד רציתי לדעת את הטמפרטורות הסבירות וגם את הטמפרטורות המקסימום שהם מגיעות במאמץ של כל חלק אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by barakush,

שאלה בנושא תאימות ברשותי לוח אם -ASUS P5WDG2 WS Professional עם מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 ברצוני להחליף את המעבד. במעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 א. האם המעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 יתאים ללוח שיש ברשותי? ב. האם יחול שיפור בביצועים {לציין שאני עוסק בעריכת ווידיאו וגרפיקה ממוחשבת} ג. מה ההבדל בינהם? ד. וכמה עלי להוסיף בערך? תודה על כל עזרה:BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  16. Started by nivsi2,

שלום, פירמטתי מחשב לחבר, שאין לו את הדיסקים המקוריים של המחשב. אני צריך למצוא את הדרייברים למחשב intel celeron d 346 לא הצלחתי למצוא אותם באתר של אינטל, וגם לר בכל מיני נסיונות חיפוש בגוגל. תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח אם שלפי היצרן תומך במעבדים 0.18 מיקרון ( AMD ) ורציתי לדעת עם כל מעבדי הפלומינו הם 0.18 ?? הלוח הוא SDRAM של GIGA-BYTE...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

19. Started by allammo,

איך הAbit IP35? נשרף לי ASUS P5W DELUXE וחשבתי לקחת אותו, יש דעות בעד? נגד? יתרונות? חסרונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. שלום. אני שוקל לרכוש את הזכרון הנ"ל. מהירותו היא 800MHz לפי הבנתי. האם להימנע מרכישה של זכרון זה בשל מהירותו? האם ארגיש בהבדל בביצועי המערכת? אציין שמדובר על מחשב משרדי. תודה!

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  21. איזה מהם מראה באמת את החום של הליבות? רוני

22. הביאו לי תוכנה של GigaByte שמעדכנת את הביוס שלי אולי למישהו יש את התוכנה או יודע מאיפה להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by carman,

אהלן ידידים! אני רוצה עכשיו לקנות למערכת שלי זכרון ראם. יש לי כרגע לוח אביט AS-8-V ומעבד אינטל S775 3.0 . אני מעוניין להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע, שזה 256X2 של A-DATA. אני מתלבט בין 4חברות עיקריות, המיצגות4 דגמים: 1GB Starex 1GB Twinmos 1GB Kingston CL3 1GB Corsair (Value) CL3 המחירים הם: 600 600 640 650 (המחירים בהתאמה) כמו כן, רציתי לדעת מי מהם יותר טוב לOC, היות ולא מצאתי מידע בפורום המתאים, וכמו כן מדריך יעודי להמהרת הזכרון יהיה מבורך. תודה רבה, דניאל

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  24. Started by ronenlevi,

שלום רציתי לדעת איזה מחשב נייד עדיף לקנות של חברת IBM או של HP ואם יש דגם מסויים שכדאי תודה

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  25. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 1 תגובה
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.