מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן, איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיפים?, הDFI LanParty LT X48-T2R או הGigabyte GA-X48-DQ6 Intel® X48? או שבכלל עדיף ה ASUS Maximus Formula Intel X38? הסיבה שאני שואל מכיוון שבמקור הוזמן הלוח של ASUS אך הוא אזל במלאי, יש אפשרות לחכות זמן בלתי מוגבל, או לקחת אחת מהחלופות של GIGABYTק או DFI. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד 512MB * 2 של זכרון לטוטל של 2GB, אבל השאלה שלי היא אם לא יהיו בעיות עם הDFI LP UT U-D כאשר שמים זכרונות על הסלוטים הצהובים, מכיוון שיש לי כבר 512MB * 2 על הכתומים ואת האחרים אני אוסיף כמובן על הצהובים, הביוס הוא הביוס הכי חדש והכי מעודכן. האם אני יכול לשדרג ולשים 4 זכרונות כאשר 2 מהסטיקים הם על הסטיקים הצהובים כמובן ולא יהיו לי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חברים שלום, למי שיש ניסיון עם הלוח הנ"ל או גירסת ה LT... משום מה לוקח ללוח מרגע הדלקת הלוח בערך 5 שניות עד שהמסך נדלק. האם זה תקין? הלוח תקין אין שום בעיות עריכה: ה Debug של ה 7seg מראה C1 למשך זמן מה, ואז 25 , 26 ואז נדלק המסך אחרי כל התהליך שלוקח בערך 5-6 שניות
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, הרכיבו לי מפרט חדש פה בפורום, אבל המחיר של 7800GT שרציתי לקנות ירד ב 150 שקל ;D אז אני יכול להשקיע עוד 200 שקל בLAN PARTY. רציתי לדעת אם התוספת שווה את הביצועים. הבנתי שהLANPARTY מעולה לOC, אבל אני לא אעשה עד שאני לא יהיה חייב (לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב). מה אתם אומרים, שווה להשקיע? ואיזה זכרונות אתם ממליצים? (סטיק אחד של 1G DDR ) שוב, מטרות אוברקלוק בעתיד הרחוק... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, תגידו יש הבדל כלשהו בין הלוח: DFI nF4-DAGF 939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3427 לבין: DFI NF4 ULTRA INFINITY http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996 מבחינת: 1. יכולת הOC 2. ביצועים בכללי? 3. יש דרך לבדוק איזה לוח יש לי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לוח לקנות את הUltra-D או את הSLI-D ואת שתיהם אני יכול להשיג באותו מחיר ובבקשה אל תרשמו את תדעתכם על לוחות אחרים רק על אלה שציינתי תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש איזשהו הבדל מהותי בין הלוחות? פער המחירים ביניהם דיי רציני.. הבנתי שבSLI-DR ישנם יותר יציאות SATA ואיזשהו פאנל קדמי עם לדים שלא הבנתי מה הוא עושה.. אלה ההבדלים היחידים בעקרון?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אוקיי, אז קיבלתי את הDFI SLI-DR שלי ..לוח מדהים מכל הבחינות. השאלה שלי היא כזאת..הזכרון שברשותי הוא 2x512 MUSHKIN black lvl2 3500, שהוא זכרון BH5 כמובן. הוא צורך ממני כ3.3V או 3.4V מתח (עדיין לא סגור כמה בדיוק) בשביל 260FSB. הלוח נותן לי כמובן עד 4V ככה שאין בעיה. השאלה היא האם כדאי להעביר את הג'מפר ל4V כי ככה הלוח מתחמם בטירוף (למרות ששמתי מאוורר 90 על החלק העליון של הלוח (נושף על הזכרונות גם). או שיש לי אפשרות איכשהו לתת לו 3.3V במצב של הג'מפר הרגיל.. (3.2V בביאוס). השאלה מיועדת בעיקר לקופרה שאני יודע שיש לו את הלוח הזה כמו כן, אשמח לטיפים לגבי הלוח המפלצתי הזה..עדכנתי ביאוס והכל סבבה. אגב הספק שלי הוא ANTEC 430 20 פינים..האם זה יפגע באיכות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שהאולטרה די של DFI חובב ספקי ATX 2 יתר על המידה ולא מוכן להתפשר על ATX 1, זה נכון? במה זה מתבטא? הניסיון שלכם היה עם יותר מספק ATX 1 בודד? (הכוונה שלא הוא ספציפית בעייתי על ה DFI). רב תודות.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הלוח הזה AN8-SLI Fatal1ty S-939, 2xPCI-E, 1xGBE, nForce4? או הלוח הזהDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם בשביל CORE 2 QUAD Q9550 ההתלבתות היא בין השניים: DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS לוח אם מעולה אם CROSSFIRE ו תמיכה ב-RAID ו הצ'יפסט (P45). מחירו: 649 ש"ח. GIGABYTE GA-EP43-DS3L לוח אם המומלץ עפי הרבה אנשים. לא משהו מיוחד צ,יפסט (P43) מחירו: 474 ש"ח השאלה היא האם ה-200 ש"ח הנוספים יהיו שווים את הלוח של DFI או האם הביצועים יהיו אותו הדבר?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח של X48 , ממש מתלבט בין שני אלה שניהם באותו רף מחיר , DFI עולה 940 ~ בפנדה ו Gigabyte עולה 1070 ב KSP , על ה DFI אומרים שטוב מאד אבל יש את הקטע שיש לו רק 4 PWM ואני חושש שזה יכול לפגוע ביציבות עם מעבדי QUADE על ה DS4 לא מצאתי הרבה מידע , מה שכן בהשוואת מפרטים מצאתי של DS4 יש כרטיס קול יותר טוב ו Quad-Triple Phase Power שאני לא יודע מה זה בהשוואה ל DFI אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאד נ.ב : בחרתי ב X48 כי אני הולך על CF בעצם אני כבר עם שני 2900PRO(מחליף את ה DFI 975X שיש לי) , וכמובן OC
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר כדי שהיה יציב ובעתיד האפשר אובר טוב ומתקוון גם לשדרג בעתיד מ 6400 ל6800 אז
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כשחיפשתי חומר על אובקלוק ל-OPTERON 165 נתקלתי בזה: http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=26642 זה נשמע טיפה מפחיד, בהתחשב שהזמנתי לוח DFI ומעבד אופטרון... אני מבין מזה שאם יהיו לי בעיות אני יכול לשכוח מתמיכה של DFI? :kopfpatsch: מה דעתכם? יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
גירסה משופרת של ה-LP SLI הקיים מקור : DFI
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד שהתחרפנתי חודש בשביל לסגור על ה P5Qpro של אסוס, DFI באים עם פיצ'יפקסים חדשים והורסים לי את ההחלטה. DFI הכניסו מערכת חדשה בשם ABS (ראשי תיבות של Auto boost system), אפליקצית אוברקלוקינג עפ"י פרופילים (חלקם קבועים מראש, השאר ניתנים לקביעת המשתמש) שתיעשה ע"י תוכנה שמוטמעת בלוח. אם אפשר לסכם את זה למשפט אחד, הוא יהיה "גן עדן לאוברקלוקרים". לא צריך להתעסק עם הביוס יותר, ולמעשה האפשרות הזו פותחת את התחום להרבה אנשים שפחדו להתעסק עם המושגים המפחידים "FSB", "יחס/מחלק" וכו'. בהפעלת המחשב פשוט לוחצים F1 במסך הפתיחה, ותפריט ה ABS עולה. אפשר לבחור פרופיל מהקבועים מראש, לתת למערכת לבצע "המהרה אוטומטית" (מוגבל לעד 30%, אם תרצו יותר "תיאלצו" לקבוע ידנית), ו DFI מבטיחים לנו אוברקלוק מ…
-
- 78 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=4463&LINKED_URL=arch321.jsp&SITE=US אני אומנם לא יודע הרבה על הלוח הזה אבל הבנתי שהמון מצפים לו, תוך כמה זמן אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה? ואם אפשר גם שמישהו יצרף לפה ביקורת של הtesters שלו (קראתי פעם בפורום ואני לא זוכר איזה) עריכה : עכשו קראתי את האויתיות הקטנות ומסתבר שהוא עוד לא שוחרר אבל.. זה סותר עצמו מצד אחד רשום שהוא שוחרר ומצד שני רשום שם לעשות פרי אורדרד תמונה של הלוח
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי מה ההדבלים בין הצ'פסים האלה NF590 SLI-m2R/G CFX3200-M2R/G
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני בונה HTPC ורציתי לדעת האם ה-DG33TL של אינטל (http://www.intel.com/products/motherboard/DG33TL/index.htm) יהיה בחירה טובה? יש באפשרותי להשיג אותו במחיר זול מאוד. אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD 32 דרך DVI ל-HDMI יש לכם אולי המלצות אחרות בנוגע ללוח דומה? שווה להשקיע יותר כסף בלוח אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה יותר טוב? DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCKLEMONT INTEL אני צריך לדעת מה יותר טוב משתי אלה והעם אחד מהם תומכים במעבד intl core 2 duo לא רוצה לוח אם אחר תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
מה גודל ההבדל בין RAM 400 MHZ לבין RAM 533 MHZ כלומר PC 3200 ו PC3400. [נכון?] האם פקטור ההבדל הוא 533:400 או קטן יותר? איפה ניתן לראות מה ה latency של ה RAM כשקונים אותו? הוא תמיד זהה? יש הבדל בlatency בין pc 3200 ל pc3400? מה ההבדל בין RAM DDRII ל DDR רגיל? מה זה CL3 ו CL2.5, איזה יותר טוב [2.5] ובאיזה הפרש? [שוב פעם, פקטור 3:2.5?] האם יש עוד פרמטרים ל RAM? מה משנה של איזה חברה ה RAM? בבקשה רק תשובות מנוסחות הייטב, אשר משקפות מקצוענייות ;] סתם.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-