מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן בו 400 זה בעצם 800. מה זה אומר לגבי 533? האם זה 533 או 1066? תודה, יהודה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הוא למתרת OC ל 805 ולשידרוג עתידי אבל אני מתלבט בינו לבין 8AENXP-D שנהם במחיר זהה וניראה כאילו ש ל 8AENXP-D יש יותר אופציות... לא יודע מה להחלוט... אן שיש לוח של GIGABYTE באותו המחיר יותר טוב.. ד'א: אני ממש אןהב את GIGABYTE ביגלל שיש לי נסיון איתם של שלוש שנים. אבל ניראה לי ש ה GA-8AENXP-D לא תומך ב 805 בכלל..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד ממעבדי הAMD הוא המקביל של הסלרון 2.66
-
- 18 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד למחשב HTPC שבכוונתי לבנות ולשים בסלון - מעניין אותי מה מומלץ לשים שם פונקציה של ביצועים למול רעש שזה הדבר הכי חשוב שלא יהיה במחשב כזה בסלון. חשוןב לציין שאני מחפש לשים את זה במארז קטן מהסוגים החדשים (שנראים בערך כמו רסיבר בגודל) ככה שאמצעי הקירור הם די מוגבלים ולדעתי יוגבלו למה שבא עם המעבד... (כמובן שיש מגבלת ספק של לדעתי 300-350 וואט ככה...) הצעות?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש בימים אלה זכרונות ואחד מהסיכרונות שראיתי הוא OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 BH5 ... http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3407&catcode= http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_gold אז איך הכללי הזכרונות האלה??? ועל איזה מתח הם צריכים לעבוד ב2-2-2-5? תודה מראש install
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר חשוב מהירות זכרון או תזמונים?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מצטער על חוסר הידע שלי בחומרה אבל נדמה לי שעליתי פה על משהו מוזר, אשמח אם תעזרו לי. יש לי את הזיכרון הבא http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200 , עכשיו מדובר בזיכרון 400MHZ. לוח האם שלי הוא http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=79. כאשר אני בודק את חוצץ הזיכרון ב CPU-z\Everest רשום לי שמהירות הזיכרון היא 200MHZ :s05: עכשיו שמתי לב שבמאפייני לוח האם שלי רשום: 3 DDR200/266/333/400 Memory Sockets, רציתי לשאול האם יש חשיבות למיקום של הזיכרון בסלוטים? בגלל שאני שם לב שהסלוט הראשון הוא 200MHZ, והזיכרון שלי נמצא בסלוט הראשון באמת... תודה מראש ושוב סליחה על הבורות :-[
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה מומלץ לוח אם MSI-K8n NEO4 platinum s939 nf4ultra או Asus A8N -E? 2. האם זה נכון שלוח האם של ASUS פחות טוב כי המאוורר שלו יותר רועש? בחנות שאני קונה את הלוח של MSI ואמרו לי שלהשיג יקח להם לפחות 10 ימים ואת ה ASUS יש במלאי, האם כדאי לחכות ל MSI? עריכה: הם יש לכם המלצה עם לוח אם טוב כמו הMSI אבל של חברה אחרת, אולי Gigabye GA-K8N ultra-9 nVIDIA nFORCE4 Ultra socket 939? האם זה אותו לוח של MSI רק חברה אחרת? אם אני לא רוצה לחכות שיגיע ה MSI, מה כדאי לקחת?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תשובה ישירה (אם אפשר).. כרגע לי יש זכרון 512 DDR400 בעל שבבים של VT ו- CL 2.5 אני רוצה לקנות עוד זכרון 512 של ADATA. הבעיה: בחנות (KSP) יש להם רק זכרונות ADATA עם שבבים של ADATA. לטענתם, יש סיכוי מאוד גבוה שהזכרון שלי והזכרון שיש להם לא יעבדו יחד. השאלה: האם הם צודקים? או שלקחת את הזכרון והכל יהיה בסדר? אם הם צודקים אני כנראה אקנה זוג בעלי שבבים של ADATA. (אם הם צודקים!!) תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע איזה אני צריך כדי שהוא יתאים לי לרכיבי המחשב כרגע יש לי ASUS P4533-MX- אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדיש שתומך בAGP 8X יש לי מעבד P4 2.4 תראו בתמונה למטה איזה סוג כי לי אין מוסג כרטיס מסך GF6600GT AGP זכרונות 1 GB גם תראו תמונה למטה את הסוג איזה לוח אם מתאים לרכיבים האלה בקשה תעזרו לי זה די דחוף http://img107.imageshack.us/img107/8354/551on.png תודה מראד לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.compusale.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000114 עריכה : הלוח מגיע עם מעבד מולחם און בורד , סביר להניח שזה א.מ.די - אקס.פי 333 .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם המאוור של הצ'פט רועש האם ניתן לכבות אותו?????האם יגרם נזק ללוח<??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם M2N-E ומעבד AMD 4600x2 אני רוצה לשדרג את המעבד, אבל הבנתי שכדי לשדרג אותו אני גם אצטרך לשדרג את הלוח אם. מה אני יכול לקנות ככה שהקנס לא יהיה גדול מדי, אבל משהו שגם יהיה יעיל? חשבתי להשקיע בכל העסק הזה 1,000-1,200 אה, ויש לי 2GB RAM. כדאי לשדרג?
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב וווינדוס 7 64BIT והלוח תומך עד 8GB לפי האתר היצרן ועכשיו ניגש לבעיה. אז מה שקורה במחשב זה שהתקנתי מ4GB שיש לי כבר עוד 2GB נוספים ויוצא 6GB בסוף העניין שהמחשב עולה הכל טוב ויפה אחרי שהוא עולה אני ניגש לבדוק במערכת כמה זיכרון יש ולפי מה שהוא אומר זה שיש 6GB כמו שרציתי אבל רק 4GB ניתנים לשימוש מדוע זה? תודה רבה!!
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משווה מעבדים ואני מנסה להבין לאילו שימושים יותר כדאי 2 ליבות ולאילו 4. ערכתי חיפוש בפורום אבל אין כל כך(/לא מצאתי) מידע מהזמן האחרון. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי תמעבד הזה AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz ורציתי לדעת למי הוא משתווה אצל החברה המיתחרה אינטל. שמעתי שהמעבד חלש וכבר קניתי
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין למה צריך לוח אם טוב. אולי הסיבה החשובה ביותר זה סוקט למעבד אבל כשקונים מעבד אז רואים את הסוקט שלו לפי זה מתאימים לוח אם שיתאים את הסוקט. חשבתי על זה ומצאתי אולי סיבות לא חשובות שהם שדרוג עתידי וחיבורים חדישים (SATA 3 , USB 3) . לשדרוג עתידי לא כדי לקנות לוח אם מתקדם בגלל שמתי שאני יבחר לשדרג אז המחיר שלו ירד. ולחיבורים חדישים לא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה לא ממש חשוב. הנה דוגמא: סוקט 1155 Asus Maximus IV Extreme P67 B3 CHIPSET Socket 1155 : זה לוח אם עם תושבת למעבד 1155 שהיא יכולה להיות טובה להמון מעבדים חדישים וטובים כמו I7 2600K וכמו I5 2500K . המחיר של הלוח אם הזה הוא בערך 1800 ש"ח, כמובן שיכול להיות טיפה יותר וטיפה פחות תלוי בחנות אבל …
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי רכשה מחשב לפני כשנה מספק מסויים שהיה קיים במשך הרבה שנים, אולם בחודשים האחרונים סגר את הפעילות שלו. לעיניינו - המעבד של המחשב שבק חיים - המעבד הוא מעבד אינטל Q9500 - Core 2 Quad 2.83GHZ/6M/1333/85A השאלה היא - האם יש טעם לנסות להשיג מאינטל החלפת מעבד? הלכתי לKSP ושאלתי אם יש להם כזה - וענו שהוא ישן והחלפת מעבד דורשת גם החלפת זיכרון, לוח אם - טענה די מוזרה לדעתי.. האם אין מעבדים שיוכלו להתאים?? אודה לעזרה בנושא, תודה רבה על הסבלנות בקריאת פוסט זה. תוספת ששכחתי להוסיף - בדקתי את המחשב בעבודה שלי - יש לנו טכנאי מחשבים - הוא בדק את המחשב ועלה על המעבד - ניסינו לשים מעבד אחר ואזי המחשב הצליח לעלות. כאשר פתחנו את המחשב התברר שאיזה חוט מחשב נתקע במאוורר של המעבד …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצטער מראש על החפירה אבל הפרטים יעזרו לעוזרים להגדיר את הפיתרון הכדאי לי. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Q6600 לוח אם: ABIT IP35 PRO קירור מעבד: THERMALTAKE ULTRA EXTREME 120 מאוורר מעבד: DELTA 120/38MM 2300RPM מארז: LIAN-LI עם שני מאווררים 120/25MM מכניסים. אחד מהם DELTA ב-2300RPM שני מאווררים מוציאים. אחד מהם כמו ה-DELTA המכניס. טמפ' חדר בקייץ מגיע ל-34 מעלות. היום ניקיתי את המחשב לאחר יותר מ-3 שנים ללא ניקוי רציני והחלפתי משחה טרמית מאחר והטמפ' במצב רגוע ותדר עבודה של כ-1.8GHZ הגיעה לאזור ה-65 מעלות בליבה החמה ביותר. לאחר הניקוי, הטמפ' מגיעה לאחר כמה שעות עבודה ל-59 מעלות בליבה החמה בטמפ' חדר של 32.4 מעלות. סיבה נוספת להחלפה היא שלוח האם הזה ללא תמיכה יותר …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש (נקנה לפני שנה או פחות). ויש לו 4gb זיכרון בשתי כרטיסים נפרדים (2bg כל אחד) ואני רואה שלפעמים שכמה דברים פתוחים ברקע אני מנצל את כל ה 100% זיכרון והמחשב נהיה איטי.. עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 4gb ורציתי לדעת אם כדאי לשים ככרטיס אחד של 4 או כשתיים של 2? כי כרגע זה שתיים של 2 במצב כזה: כרטיס,סלוט פנוי,כרטיס,סלוט פנוי.. ועוד שאלה אם אפשר לדעת למה המחשב מנצל 50% מהזיכרון שכמעט כלום פתוח ברקע.? ואם יש תוכנה מומלצת לניקוי כל הדברים האלה שמצטברים עם הזמן ומעמיסים על הזיכרון.. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש את הI7 2600K ויש לי כמה בעיות איתו, קודם כל המעבד עובד בסטוק עם קירור הNH-D14 והטמפ' מגיע ל55-60 מעלות במנוחה, בנוסף האם הHT נחוץ לשימושים רגילים וקצת מעבר, ומה הליבה הגראפית עושה עם אין חיבור אליה. כעיקרון יש לי 3 שאלות בנושא ה2600K, אני מאוד השמח עם מישהו יוכל לענות לי אליהם. 1- יש לי את ה2600K ועליו מורכב הNH-D14, המעבד עובד על ההגדרות הרגילות ללא OC ומגיע ל55-60 מעלות במנוחה, אני דיי בטוח שמהו לא בסדר עם המעבד בגלל שהחלקים חדשים לגמרי והמעבד נקנה בתוצרת TRAY, עוד מי הרגע הראשון שהוא הופעל הוא הציג טמפרטורות כאלו ולפי הרבה ביקורות שראית על ה2600K ברוב המוחלט המעבד בזמן מנוחה מגיע ל35-40 מעלות ורק במאמץ מלא הוא מגיע ל60-65 מעלות ועוד בOC של 4.5GHZ ככה ש…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-